New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
HolmesMcKinney New York Giants Alabama Crimson Tide 28
Hy all. Pár éve időnként felnéztem ide, de olyan rossz volt a közhangulat hogy ink elengedtem. Most egész biztató a szitu, ha megint földbe állunk végre Dave eséllyel elmehet egy otthonba, és egy barommal kevesebb, kedvezobb esetben nagy dolgok is kijohetnek. De végre nem a majdnem fix alsó, - középszarban akarunk dagonyázni betonbiztosan, és ez már több mint lelkesítő, amit Judgenak tudok be 90%ban. Amennyire trash Dave És Garrett, annyit hoz Graham es Judge nálam. Olyan konteokig csak említés szintjén hogy Dave sztem már csak a pénzt veszi fel és Judge a Gm is érdemben.. Szeretném ezt hinni..
Más: Pff draft simulacioban rendre letradelek a pecc helyére, sztem nekik Mac Jones legyen jó . Lássák bele xd. ( plusz 2.körön Jabril Cox) +ol. 1.re Rousseau-t vinném de reachelni nem merem. Van olyan vad aki ezt látja/ bírná jönni? 👀
HolmesMcKinney
Én a Paye / Rousseau / Jaelan Phillips / Parsons / Azeez Ojulari -ból is bárkit látok jönni, ismerve a vezetőséget kinézem belőlük, hogy valakibe bele szeretnek. Személy szerint én két Miami-s Pass rusherből adnék valakit, mert örülnék ha végre lenne egy hosszú és atlétikus edge a csapatba. (ezekhez valóban megengedhető lenne egy hátra csere a Pats-szel)

De a Slater / Darrisaw / Tucker OL embereket is el tudom képzelni, mondván, hogy fejezzük be az OL építést azzal, hogy még egy stabil embert oda teszünk. Most a jelenlegi OL-lel az a baj, hogy túl sok a kérdőjel, hogy ki mennyire tud előre lépni és konzisztens lenni majd.
GiantsMLBhunter
Az OL húzással csak az volna a bajom első körben, hogy baromira rosszul építjük/kezeljük/neveljük a falembereket. Inkább a mennyiségre mennék hátha alapon. Érdemi 4 körből 2 ol, inkább 2. - 4.korbol. Most nem tudom épp hányadik ol edzőnk van/lesz de vki kezdhetne valamit a fiukkal. Illetve jobban hiszek a OL class mélységben mint hogy 2.-3.korben milyen edge resztli jut ☠️. Szerintem igen vacak. Bold: 2 db 6.kör 2 pufira megy el hogy Dave is örüljön.

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Túl szép hogy igaz legyen. /egyenlőre nekem gromek/
Fontos hogy most értelmesen igazolták le a FA-t playákat, mégha értelemszerűen túl is kell fizetni a piaci árat, hiszen 3 év távlatában a ligautolsó csapathoz jönnek.
De azért csak a draft lenne az igazán fontos ha előre akarunk lépni és nem csak egy kiugrott évben gondolkoznak.
Azért a java még hátravan, mert egy szar drafttal kuka az eddigi, de legalább van végre valami pozitív.
ozibozi
Kukának azért nem kuka, mert ezzel a játékosállománnyal már lehetne esély PO-ért harcolni és az idei évre vonatkoztatva a draft valószínű nem lesz döntő. Viszont a jövő szempontjából valóban kibaszott fontos lesz ez a draft, mert ha jól sikerül akkor ki lehetne végre billenni ebből a szarból akár hosszú távon is.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Túl szép hogy igaz legyen. /egyenlőre nekem gromek/
Fontos hogy most értelmesen igazolták le a FA-t playákat, mégha értelemszerűen túl is kell fizetni a piaci árat, hiszen 3 év távlatában a ligautolsó csapathoz jönnek.
De azért csak a draft lenne az igazán fontos ha előre akarunk lépni és nem csak egy kiugrott évben gondolkoznak.
Azért a java még hátravan, mert egy szar drafttal kuka az eddigi, de legalább van végre valami pozitív.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Túlságosan rendben volt ez a FA időszak ahhoz, hogy ne barmolják el a draftot. 😊 😕
ozibozi
Jó a főpróba szar előadás feeling?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
OL Zach Fulton.
Zet
gyakorlatilag simán kezdő Guard lehet belőle.
ironroy
Játszott centert is...
nagir
Ezért is tetszetős.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
OL Zach Fulton.
Zet
ironroy
Játszott centert is...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
OL Zach Fulton.
Zet
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 986
OL Zach Fulton.
több mint 4 éve
Túlságosan rendben volt ez a FA időszak ahhoz, hogy ne barmolják el a draftot. 😊 😕
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Hy all. Pár éve időnként felnéztem ide, de olyan rossz volt a közhangulat hogy ink elengedtem. Most egész biztató a szitu, ha megint földbe állunk végre Dave eséllyel elmehet egy otthonba, és egy barommal kevesebb, kedvezobb esetben nagy dolgok is kijohetnek. De végre nem a majdnem fix alsó, - középszarban akarunk dagonyázni betonbiztosan, és ez már több mint lelkesítő, amit Judgenak tudok be 90%ban. Amennyire trash Dave És Garrett, annyit hoz Graham es Judge nálam. Olyan konteokig csak említés szintjén hogy Dave sztem már csak a pénzt veszi fel és Judge a Gm is érdemben.. Szeretném ezt hinni..
Más: Pff draft simulacioban rendre letradelek a pecc helyére, sztem nekik Mac Jones legyen jó . Lássák bele xd. ( plusz 2.körön Jabril Cox) +ol. 1.re Rousseau-t vinném de reachelni nem merem. Van olyan vad aki ezt látja/ bírná jönni? 👀
HolmesMcKinney
Én a Paye / Rousseau / Jaelan Phillips / Parsons / Azeez Ojulari -ból is bárkit látok jönni, ismerve a vezetőséget kinézem belőlük, hogy valakibe bele szeretnek. Személy szerint én két Miami-s Pass rusherből adnék valakit, mert örülnék ha végre lenne egy hosszú és atlétikus edge a csapatba. (ezekhez valóban megengedhető lenne egy hátra csere a Pats-szel)

De a Slater / Darrisaw / Tucker OL embereket is el tudom képzelni, mondván, hogy fejezzük be az OL építést azzal, hogy még egy stabil embert oda teszünk. Most a jelenlegi OL-lel az a baj, hogy túl sok a kérdőjel, hogy ki mennyire tud előre lépni és konzisztens lenni majd.
több mint 4 éve
HolmesMcKinney New York Giants Alabama Crimson Tide 28

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Viszont Rudolph esetében, felmerült concern a lábával, mert úgy néz ki műteni kell. Igaz szóban már megállapodtak, de aláírás mèg nem volt, így azért változhat a megállapodás.
Rodaron
nem jó hír...
yooker
Olyan vagy mint a rendőr az irányjelzővel. Jó- nem jó-jó-nem jó.
Palesz76
es aztan a nemjobol meg jo lett 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Palesz76 New York Giants 524
Viszont Rudolph esetében, felmerült concern a lábával, mert úgy néz ki műteni kell. Igaz szóban már megállapodtak, de aláírás mèg nem volt, így azért változhat a megállapodás.
Rodaron
nem jó hír...
yooker
Olyan vagy mint a rendőr az irányjelzővel. Jó- nem jó-jó-nem jó.

Szerkesztette: Palesz76
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
New #Giants TE Kyle Rudolph has, in fact, signed his deal, source said. So, it’s official. @MikeGarafolo
had mentioned a possible snag yesterday, but the two sides moved forward. - Rapoport
Beki
jó hír....
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
New #Giants TE Kyle Rudolph has, in fact, signed his deal, source said. So, it’s official. @MikeGarafolo
had mentioned a possible snag yesterday, but the two sides moved forward. - Rapoport
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
CB James Bradberry had $8M of his $13.9M salary converted into a bonus, clearing $4M in cap space this year and adding $4M to his 2022 hit.

LB Blake Martinez had $7M of his $8.125M salary converted into a bonus, clearing $3.5M this yer and adding $3.5M to his 2022 hit.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Rodaron
nem jó hír...
yooker
 giantswire.usatoday.com/2021/03/24/new-york-giants-signing-kyle-rudolph-hits-snag-over-foot-injury/
Minden amit eddig lehet tudni a dologról...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Rodaron
nem jó hír...

Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
több mint 4 éve
Kronos New York Giants 848
Az optimizmus az én asztalom.

Februárra már nézem a jegyeket.
Palesz76

én még csak itt tartok 😊
kristof
FA előtt 6,75-ért fogtam minket, a WFT 4,50-ért...nagyon elrontotta a bet itt az oddsokat...még bőven megéri pakolni most is!!
Vobox
Meg is dobtam a csoportgyőzelmünket Beten, a Bucs és a Chiefsevel együtt, 2000bol 25e lehet
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 654
Az optimizmus az én asztalom.

Februárra már nézem a jegyeket.
Palesz76

én még csak itt tartok 😊
kristof
FA előtt 6,75-ért fogtam minket, a WFT 4,50-ért...nagyon elrontotta a bet itt az oddsokat...még bőven megéri pakolni most is!!
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Hat valóban nagyot fordult itt a világ a LW tag óta..pedig nem volt régen 😀
És ugye a D be nemcsak Carter fog visszaterni jövőre hanem McKinney is kvázi új emberként jön és könnyen lehet hogy komoly faktor lesz az o játéka is majd
yooker
Beal?
több mint 4 éve
Lesz visszahordónk is, akire sok éve nem számítanak. Mesterterv’ készülőben. ST a neve 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
És ugye a D be nemcsak Carter fog visszaterni jövőre hanem McKinney is kvázi új emberként jön és könnyen lehet hogy komoly faktor lesz az o játéka is majd
yooker
Mindenkit 0 ponton tartotok FGig meg csak eljuttok DJ-vel is 😛
több mint 4 éve