New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Az OL húzással csak az volna a bajom első körben, hogy baromira rosszul építjük/kezeljük/neveljük a falembereket. Inkább a mennyiségre mennék hátha alapon. Érdemi 4 körből 2 ol, inkább 2. - 4.korbol. Most nem tudom épp hányadik ol edzőnk van/lesz de vki kezdhetne valamit a fiukkal. Illetve jobban hiszek a OL class mélységben mint hogy 2.-3.korben milyen edge resztli jut ☠️. Szerintem igen vacak. Bold: 2 db 6.kör 2 pufira megy el hogy Dave is örüljön.Hy all. Pár éve időnként felnéztem ide, de olyan rossz volt a közhangulat hogy ink elengedtem. Most egész biztató a szitu, ha megint földbe állunk végre Dave eséllyel elmehet egy otthonba, és egy barommal kevesebb, kedvezobb esetben nagy dolgok is kijohetnek. De végre nem a majdnem fix alsó, - középszarban akarunk dagonyázni betonbiztosan, és ez már több mint lelkesítő, amit Judgenak tudok be 90%ban. Amennyire trash Dave És Garrett, annyit hoz Graham es Judge nálam. Olyan konteokig csak említés szintjén hogy Dave sztem már csak a pénzt veszi fel és Judge a Gm is érdemben.. Szeretném ezt hinni..Én a Paye / Rousseau / Jaelan Phillips / Parsons / Azeez Ojulari -ból is bárkit látok jönni, ismerve a vezetőséget kinézem belőlük, hogy valakibe bele szeretnek. Személy szerint én két Miami-s Pass rusherből adnék valakit, mert örülnék ha végre lenne egy hosszú és atlétikus edge a csapatba. (ezekhez valóban megengedhető lenne egy hátra csere a Pats-szel)
Más: Pff draft simulacioban rendre letradelek a pecc helyére, sztem nekik Mac Jones legyen jó . Lássák bele xd. ( plusz 2.körön Jabril Cox) +ol. 1.re Rousseau-t vinném de reachelni nem merem. Van olyan vad aki ezt látja/ bírná jönni? 👀
HolmesMcKinney
De a Slater / Darrisaw / Tucker OL embereket is el tudom képzelni, mondván, hogy fejezzük be az OL építést azzal, hogy még egy stabil embert oda teszünk. Most a jelenlegi OL-lel az a baj, hogy túl sok a kérdőjel, hogy ki mennyire tud előre lépni és konzisztens lenni majd.
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Túl szép hogy igaz legyen. /egyenlőre nekem gromek/Kukának azért nem kuka, mert ezzel a játékosállománnyal már lehetne esély PO-ért harcolni és az idei évre vonatkoztatva a draft valószínű nem lesz döntő. Viszont a jövő szempontjából valóban kibaszott fontos lesz ez a draft, mert ha jól sikerül akkor ki lehetne végre billenni ebből a szarból akár hosszú távon is.
Fontos hogy most értelmesen igazolták le a FA-t playákat, mégha értelemszerűen túl is kell fizetni a piaci árat, hiszen 3 év távlatában a ligautolsó csapathoz jönnek.
De azért csak a draft lenne az igazán fontos ha előre akarunk lépni és nem csak egy kiugrott évben gondolkoznak.
Azért a java még hátravan, mert egy szar drafttal kuka az eddigi, de legalább van végre valami pozitív.
ozibozi
több mint 4 éve
Túl szép hogy igaz legyen. /egyenlőre nekem gromek/Fontos hogy most értelmesen igazolták le a FA-t playákat, mégha értelemszerűen túl is kell fizetni a piaci árat, hiszen 3 év távlatában a ligautolsó csapathoz jönnek.
De azért csak a draft lenne az igazán fontos ha előre akarunk lépni és nem csak egy kiugrott évben gondolkoznak.
Azért a java még hátravan, mert egy szar drafttal kuka az eddigi, de legalább van végre valami pozitív.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Túlságosan rendben volt ez a FA időszak ahhoz, hogy ne barmolják el a draftot. 😊 😕Jó a főpróba szar előadás feeling?
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ezért is tetszetős.Játszott centert is...OL Zach Fulton.gyakorlatilag simán kezdő Guard lehet belőle.
Zet
ironroy
nagir
több mint 4 éve
Játszott centert is...OL Zach Fulton.gyakorlatilag simán kezdő Guard lehet belőle.
Zet
ironroy

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
OL Zach Fulton.gyakorlatilag simán kezdő Guard lehet belőle.
Zet
több mint 4 éve
OL Zach Fulton.
több mint 4 éve
Túlságosan rendben volt ez a FA időszak ahhoz, hogy ne barmolják el a draftot. 😊 😕
több mint 4 éve
Hy all. Pár éve időnként felnéztem ide, de olyan rossz volt a közhangulat hogy ink elengedtem. Most egész biztató a szitu, ha megint földbe állunk végre Dave eséllyel elmehet egy otthonba, és egy barommal kevesebb, kedvezobb esetben nagy dolgok is kijohetnek. De végre nem a majdnem fix alsó, - középszarban akarunk dagonyázni betonbiztosan, és ez már több mint lelkesítő, amit Judgenak tudok be 90%ban. Amennyire trash Dave És Garrett, annyit hoz Graham es Judge nálam. Olyan konteokig csak említés szintjén hogy Dave sztem már csak a pénzt veszi fel és Judge a Gm is érdemben.. Szeretném ezt hinni..Én a Paye / Rousseau / Jaelan Phillips / Parsons / Azeez Ojulari -ból is bárkit látok jönni, ismerve a vezetőséget kinézem belőlük, hogy valakibe bele szeretnek. Személy szerint én két Miami-s Pass rusherből adnék valakit, mert örülnék ha végre lenne egy hosszú és atlétikus edge a csapatba. (ezekhez valóban megengedhető lenne egy hátra csere a Pats-szel)
Más: Pff draft simulacioban rendre letradelek a pecc helyére, sztem nekik Mac Jones legyen jó . Lássák bele xd. ( plusz 2.körön Jabril Cox) +ol. 1.re Rousseau-t vinném de reachelni nem merem. Van olyan vad aki ezt látja/ bírná jönni? 👀
HolmesMcKinney
De a Slater / Darrisaw / Tucker OL embereket is el tudom képzelni, mondván, hogy fejezzük be az OL építést azzal, hogy még egy stabil embert oda teszünk. Most a jelenlegi OL-lel az a baj, hogy túl sok a kérdőjel, hogy ki mennyire tud előre lépni és konzisztens lenni majd.
több mint 4 éve
Hy all. Pár éve időnként felnéztem ide, de olyan rossz volt a közhangulat hogy ink elengedtem. Most egész biztató a szitu, ha megint földbe állunk végre Dave eséllyel elmehet egy otthonba, és egy barommal kevesebb, kedvezobb esetben nagy dolgok is kijohetnek. De végre nem a majdnem fix alsó, - középszarban akarunk dagonyázni betonbiztosan, és ez már több mint lelkesítő, amit Judgenak tudok be 90%ban. Amennyire trash Dave És Garrett, annyit hoz Graham es Judge nálam. Olyan konteokig csak említés szintjén hogy Dave sztem már csak a pénzt veszi fel és Judge a Gm is érdemben.. Szeretném ezt hinni..Más: Pff draft simulacioban rendre letradelek a pecc helyére, sztem nekik Mac Jones legyen jó . Lássák bele xd. ( plusz 2.körön Jabril Cox) +ol. 1.re Rousseau-t vinném de reachelni nem merem. Van olyan vad aki ezt látja/ bírná jönni? 👀
több mint 4 éve
es aztan a nemjobol meg jo lett 😊Olyan vagy mint a rendőr az irányjelzővel. Jó- nem jó-jó-nem jó.Viszont Rudolph esetében, felmerült concern a lábával, mert úgy néz ki műteni kell. Igaz szóban már megállapodtak, de aláírás mèg nem volt, így azért változhat a megállapodás.nem jó hír...
Rodaron
yooker
Palesz76
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Olyan vagy mint a rendőr az irányjelzővel. Jó- nem jó-jó-nem jó.Viszont Rudolph esetében, felmerült concern a lábával, mert úgy néz ki műteni kell. Igaz szóban már megállapodtak, de aláírás mèg nem volt, így azért változhat a megállapodás.nem jó hír...
Rodaron
yooker
Szerkesztette: Palesz76
több mint 4 éve
New #Giants TE Kyle Rudolph has, in fact, signed his deal, source said. So, it’s official. @MikeGarafolojó hír....
had mentioned a possible snag yesterday, but the two sides moved forward. - Rapoport
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
New #Giants TE Kyle Rudolph has, in fact, signed his deal, source said. So, it’s official. @MikeGarafolohad mentioned a possible snag yesterday, but the two sides moved forward. - Rapoport
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
CB James Bradberry had $8M of his $13.9M salary converted into a bonus, clearing $4M in cap space this year and adding $4M to his 2022 hit.LB Blake Martinez had $7M of his $8.125M salary converted into a bonus, clearing $3.5M this yer and adding $3.5M to his 2022 hit.
több mint 4 éve
giantswire.usatoday.com/2021/03/24/new-york-giants-signing-kyle-rudolph-hits-snag-over-foot-injury/Viszont Rudolph esetében, felmerült concern a lábával, mert úgy néz ki műteni kell. Igaz szóban már megállapodtak, de aláírás mèg nem volt, így azért változhat a megállapodás.nem jó hír...
Rodaron
yooker
Minden amit eddig lehet tudni a dologról...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Viszont Rudolph esetében, felmerült concern a lábával, mert úgy néz ki műteni kell. Igaz szóban már megállapodtak, de aláírás mèg nem volt, így azért változhat a megállapodás.
több mint 4 éve
Meg is dobtam a csoportgyőzelmünket Beten, a Bucs és a Chiefsevel együtt, 2000bol 25e lehetFA előtt 6,75-ért fogtam minket, a WFT 4,50-ért...nagyon elrontotta a bet itt az oddsokat...még bőven megéri pakolni most is!!Az optimizmus az én asztalom.
Februárra már nézem a jegyeket.
Palesz76
én még csak itt tartok 😊
kristof
Vobox
több mint 4 éve
FA előtt 6,75-ért fogtam minket, a WFT 4,50-ért...nagyon elrontotta a bet itt az oddsokat...még bőven megéri pakolni most is!!Az optimizmus az én asztalom.
Februárra már nézem a jegyeket.
Palesz76
én még csak itt tartok 😊
kristof
több mint 4 éve
Hat valóban nagyot fordult itt a világ a LW tag óta..pedig nem volt régen 😀Beal?
És ugye a D be nemcsak Carter fog visszaterni jövőre hanem McKinney is kvázi új emberként jön és könnyen lehet hogy komoly faktor lesz az o játéka is majd
yooker
több mint 4 éve
Hat valóban nagyot fordult itt a világ a LW tag óta..pedig nem volt régen 😀Mindenkit 0 ponton tartotok FGig meg csak eljuttok DJ-vel is 😛
És ugye a D be nemcsak Carter fog visszaterni jövőre hanem McKinney is kvázi új emberként jön és könnyen lehet hogy komoly faktor lesz az o játéka is majd
yooker
több mint 4 éve
Hat valóban nagyot fordult itt a világ a LW tag óta..pedig nem volt régen 😀És ugye a D be nemcsak Carter fog visszaterni jövőre hanem McKinney is kvázi új emberként jön és könnyen lehet hogy komoly faktor lesz az o játéka is majd