New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk Saints, Bears, WFT, Eagles meccsek akár jöhetnek is, Nem túl acélos a QB állományuk, az ilyeneket el kell kapni. Persze addig még sok minden változhat.Home: Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Las Vegas Raiders, Denver Broncos, Los Angeles Rams, Washington Football Team, Dallas Cowboys, Philadelphia EaglesMondjuk az idegenbeli meccseken papírforma szerint nem sok babér fog teremni..
Away: Kansas City Chiefs, Los Angeles Chargers, Tampa Bay Buccaneers, New Orleans Saints, Chicago Bears, Football Team, Cowboys, Eagles, Miami Dolphins
ozibozi
Szesze
több mint 4 éve
Borzasztó túlértékelt bajnokcsapat. Szerintem mind 2 félnek lesz tétje, úgy fognak kaparni a po helyért is. De mi majd jól összetörjük Tom-ot. JAELAN PHILLIPS gyerekek, JAELAN PHILLIPS☠️
több mint 4 éve
Most sem sokon múlt, a Giants ellen valahogy mindig nehézkes a sztori, és lehet, hogy már csak egyik csapatnak lesz akkor tétje 😀Home: Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Las Vegas Raiders, Denver Broncos, Los Angeles Rams, Washington Football Team, Dallas Cowboys, Philadelphia EaglesBradyeket nagyon jól esne ha elkapnank 😀
Away: Kansas City Chiefs, Los Angeles Chargers, Tampa Bay Buccaneers, New Orleans Saints, Chicago Bears, Football Team, Cowboys, Eagles, Miami Dolphins
ozibozi
yooker

több mint 4 éve
Home: Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Las Vegas Raiders, Denver Broncos, Los Angeles Rams, Washington Football Team, Dallas Cowboys, Philadelphia EaglesMondjuk az idegenbeli meccseken papírforma szerint nem sok babér fog teremni..
ozibozi
több mint 4 éve
The #Giants signed DB Josh Kalu, DB Chris Milton and TE Cole Hikutini.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) March 30, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Home: Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Las Vegas Raiders, Denver Broncos, Los Angeles Rams, Washington Football Team, Dallas Cowboys, Philadelphia EaglesBradyeket nagyon jól esne ha elkapnank 😀
ozibozi
több mint 4 éve
Home: Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Las Vegas Raiders, Denver Broncos, Los Angeles Rams, Washington Football Team, Dallas Cowboys, Philadelphia EaglesAway: Kansas City Chiefs, Los Angeles Chargers, Tampa Bay Buccaneers, New Orleans Saints, Chicago Bears, Football Team, Cowboys, Eagles, Miami Dolphins
több mint 4 éve
Lehet újrafaragni a Hall of Fame szobrát. 😊Így már nem ő a legfőbb esélyes egy DJ Fluker hasonmásversenyen 😀
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Lehet újrafaragni a Hall of Fame szobrát. 😊 I did it. #GoodbyeGap pic.twitter.com/0Z5ZcK925c
— Michael Strahan (@michaelstrahan) March 30, 2021
több mint 4 éve
Pro Day watch: Giants coach Joe Judge watches Miami pass rusherswww.bigblueview.com/2021/3/29/22357272/pro-day-watch-giants-coach-joe-judge-watches-miami-pass-rushers?fbclid=IwAR3GS8GI7ID64HC4t0hxblSR54Cfk7qHsF_M_0Z_EBebVE8oF3TuNnaGNKI
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Bácsi helyett úrUgye? Én ezért nem szeretem, ha Brady-t lebácsizzák 😄Akartam írni, hogy azért ő már régóta a ligába van és öreg. Aztán rájöttem, hogy egyidős velem, magamat meg csak nem kéne leöregeznem 😀Mondjuk ő elférne azért bőven.Danny Shelton vizitál ma.Már kezdtem aggódni DG miatt
Beki
vanek úr
Szesze
GiantsMLBhunter
+ ő még évekkel fiatalabb nálam
vanek úr
több mint 4 éve
Jött is.Felölem aztán jöhet. Csak csodálkoztam, hogy már csaknem tíz új arc jött, de egyik sem nyom másfél mázsát 😄Mondjuk ő elférne azért bőven.Danny Shelton vizitál ma.Már kezdtem aggódni DG miatt
Beki
vanek úr
Szesze
vanek úr
több mint 4 éve
Ugye? Én ezért nem szeretem, ha Brady-t lebácsizzák 😄Akartam írni, hogy azért ő már régóta a ligába van és öreg. Aztán rájöttem, hogy egyidős velem, magamat meg csak nem kéne leöregeznem 😀Mondjuk ő elférne azért bőven.Danny Shelton vizitál ma.Már kezdtem aggódni DG miatt
Beki
vanek úr
Szesze
GiantsMLBhunter
+ ő még évekkel fiatalabb nálam
több mint 4 éve
Akartam írni, hogy azért ő már régóta a ligába van és öreg. Aztán rájöttem, hogy egyidős velem, magamat meg csak nem kéne leöregeznem 😀Mondjuk ő elférne azért bőven.Danny Shelton vizitál ma.Már kezdtem aggódni DG miatt
Beki
vanek úr
Szesze
több mint 4 éve
Mondjuk ő elférne azért bőven.Danny Shelton vizitál ma.Már kezdtem aggódni DG miatt
Beki
vanek úr
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Danny Shelton vizitál ma.
több mint 4 éve
Köszi a biztatast szerintem is lenne igény a minosegi tartalmakra...😀Lassan blogod is lesz 😉OL Zach Fulton.Hír....
Zet
yooker
ozibozi
több mint 4 éve
Szerelem alapján szoktak húzni az első körben, a 2.—3.-ban már viszonylag értéken szokott sikerülni.
több mint 4 éve
Szerintem 1/11-en nem kérdés, hogy az OL-be KELL húzni, az általad is felsoroltak bármelyikét. Értékét nézve csak ők jöhetnek szóba a hiányposztjainkat is figyelembe véve, bár Jó kezdő OL játékost idén akár a 2. kör elején is lehetne találni.Hy all. Pár éve időnként felnéztem ide, de olyan rossz volt a közhangulat hogy ink elengedtem. Most egész biztató a szitu, ha megint földbe állunk végre Dave eséllyel elmehet egy otthonba, és egy barommal kevesebb, kedvezobb esetben nagy dolgok is kijohetnek. De végre nem a majdnem fix alsó, - középszarban akarunk dagonyázni betonbiztosan, és ez már több mint lelkesítő, amit Judgenak tudok be 90%ban. Amennyire trash Dave És Garrett, annyit hoz Graham es Judge nálam. Olyan konteokig csak említés szintjén hogy Dave sztem már csak a pénzt veszi fel és Judge a Gm is érdemben.. Szeretném ezt hinni..Én a Paye / Rousseau / Jaelan Phillips / Parsons / Azeez Ojulari -ból is bárkit látok jönni, ismerve a vezetőséget kinézem belőlük, hogy valakibe bele szeretnek. Személy szerint én két Miami-s Pass rusherből adnék valakit, mert örülnék ha végre lenne egy hosszú és atlétikus edge a csapatba. (ezekhez valóban megengedhető lenne egy hátra csere a Pats-szel)
Más: Pff draft simulacioban rendre letradelek a pecc helyére, sztem nekik Mac Jones legyen jó . Lássák bele xd. ( plusz 2.körön Jabril Cox) +ol. 1.re Rousseau-t vinném de reachelni nem merem. Van olyan vad aki ezt látja/ bírná jönni? 👀
HolmesMcKinney
De a Slater / Darrisaw / Tucker OL embereket is el tudom képzelni, mondván, hogy fejezzük be az OL építést azzal, hogy még egy stabil embert oda teszünk. Most a jelenlegi OL-lel az a baj, hogy túl sok a kérdőjel, hogy ki mennyire tud előre lépni és konzisztens lenni majd.
GiantsMLBhunter
EDGE-et húzni ennyire magasan ebből a class-ból reach lenne, és max akkor tudnék vele egyetérteni, ha lenne 1 név aki valamennyire is kiemelkedne és mi is bele lennénk szerelmesedve.
Innentől pedig szóbajöhet akár egy le mozgás is, pick-eket gyűjtve majd valahol az első kör közepén kihúzni egy EDGE-et és a 2.ban egy OL játékost.
Nálam valahogy igy nézne ki a sorrend:
1. Sewell (álom kategória)
2. Slater (ha bent van 1/11-en ki kell vinni)
3. Le-trade -> 1.Ojulari 2.Phillips 3.Rousseau majd 2. körben BPA OL
4. Pitts (csak zárójelben, ha Engrem-et sikerülne elboltolni valahova ő még értékén lenne a 11.en)
+1. Classic DG move: Barmore
több mint 4 éve
De a Slater / Darrisaw / Tucker OL embereket is el tudom képzelni, mondván, hogy fejezzük be az OL építést azzal, hogy még egy stabil embert oda teszünk. Most a jelenlegi OL-lel az a baj, hogy túl sok a kérdőjel, hogy ki mennyire tud előre lépni és konzisztens lenni majd.Slater a Giantsbe nagyon illene, amilyen sokoldalú... Kell neki egy hely ahol jó és ott jó is lesz.
GiantsMLBhunter
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass