New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Lions 18 milliót akart neki adni, de azt visszautasította nem tudom mennyire komoly a hír.www.bloggingbigblue.com/2021/03/19/report-kenny-golladay-wants-18-5-million-per-year/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=report-kenny-golladay-wants-18-5-million-per-yearNa már folynak ki az infók, állítólag Golladay 13 milliót kereshet évente, azért az elég baráti lenne 😛 még nem erősítette meg senki, de ma délután/este eldől.Meg állítólag már azt nézik Judge-ék, hogy mennyire "culture fit"...
Rodaron
Na mind1, szerintem elmegyek edzeni egyet, aztán mire végzek remélem már le lesz igazolva.
Én azért optimista vagyok vele kapcsolatban, mert:
-Remélem legalább 12-14 meccsen tud játszani
-Azokon a meccseken ahol egészséges, ott meg tudjuk majd nézni, hogy mire képes Daniel Jones
-Hatalmas előre lépés lehet, hogy lenne egy Golladay + Barkley előző évhez képest.
-Drafton mehetnénk BPA alapon teljes mértékben!
GiantsMLBhunter
😬
nagir
A másik, hogy Adoree Jackson is jön vizitre, nagyon jó CB2 lenne.
több mint 4 éve
www.bloggingbigblue.com/2021/03/19/report-kenny-golladay-wants-18-5-million-per-year/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=report-kenny-golladay-wants-18-5-million-per-yearNa már folynak ki az infók, állítólag Golladay 13 milliót kereshet évente, azért az elég baráti lenne 😛 még nem erősítette meg senki, de ma délután/este eldől.Meg állítólag már azt nézik Judge-ék, hogy mennyire "culture fit"...
Rodaron
Na mind1, szerintem elmegyek edzeni egyet, aztán mire végzek remélem már le lesz igazolva.
-Azokon a meccseken ahol egészséges, ott meg tudjuk majd nézni, hogy mire képes Daniel Jones
-Hatalmas előre lépés lehet, hogy lenne egy Golladay + Barkley előző évhez képest.
GiantsMLBhunter
😬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Na már folynak ki az infók, állítólag Golladay 13 milliót kereshet évente, azért az elég baráti lenne 😛 még nem erősítette meg senki, de ma délután/este eldől.Meg állítólag már azt nézik Judge-ék, hogy mennyire "culture fit"...
Rodaron
több mint 4 éve
Na már folynak ki az infók, állítólag Golladay 13 milliót kereshet évente, azért az elég baráti lenne 😛 még nem erősítette meg senki, de ma délután/este eldől.
több mint 4 éve
Mayo nagyon töltelékember/backup, vagy azért használható valamire?Valamire biztos, de nálunk inkább előbbi volt.
warr_b
több mint 4 éve
Mayo nagyon töltelékember/backup, vagy azért használható valamire?Sültekhez tök jól megy
warr_b

több mint 4 éve
Mayo nagyon töltelékember/backup, vagy azért használható valamire?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Reggie Ragland LB érkezett.
több mint 4 éve
Csúnya lenne, ha egy Rudival a fedélzeten nem csökkenne.Hát, ha Engram játékpercei jelentősen csökkennek miatta, már megérte.Kyle Rudolph a fedélzeten. Ez azert fasza, kár hogy nem 10 évvel fiatalabban jöttSzerintem jól fogtok járni vele, nagyon sajnálom hogy tőlünk el kellett jönnie.
ironroy
vsanyi132
vanek úr
Csatlakozom a kollégához.. Több, mint megbízható játékos ő még.. Pályán és azonkívül is...
Pláne, ha olyan közegbe csöppen..
Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 4 éve
hopp.....Lehet az a terv, hogy Engramet WR-ként fogjuk játszatni, mert bár blokkolni nem tud, de elkapásban stabil.. oh wait!
nem lesz már kicsit sok TE-ből?
sajnálnám ha Smith kerülne lapátra esetleg..
vagy valami más készül? nem igazán értem még!
ennyiért nyilván nem cserének hoztuk
yooker
több mint 4 éve
Hát, ha Engram játékpercei jelentősen csökkennek miatta, már megérte.Kyle Rudolph a fedélzeten. Ez azert fasza, kár hogy nem 10 évvel fiatalabban jöttSzerintem jól fogtok járni vele, nagyon sajnálom hogy tőlünk el kellett jönnie.
ironroy
vsanyi132
több mint 4 éve
Kyle Rudolph a fedélzeten. Ez azert fasza, kár hogy nem 10 évvel fiatalabban jöttSzerintem jól fogtok járni vele, nagyon sajnálom hogy tőlünk el kellett jönnie.
ironroy
több mint 4 éve
Kyle Rudolph a fedélzeten. Ez azert fasza, kár hogy nem 10 évvel fiatalabban jött10 évvel ezelőtt még draftolva se volt 😊
ironroy
több mint 4 éve
Kyle Rudolph a fedélzeten. Ez azert fasza, kár hogy nem 10 évvel fiatalabban jött
több mint 4 éve
sportsinjurypredictor.com/player/sterling-shepard/7488Ha megnézzük ezt Barkley/Shepard/Engram-re akár érzésre, akár száraz statisztikára, nem kapunk szebb számokat.Adnám ha Golladay igazolásra ébrednénk 😊sportsinjurypredictor.com/player/kenny-golladay/9529
GiantsMLBhunter
biztos 😊
yooker
Kell ő sérülékenyen is. Olyan csak nem lesz, hogy egyszerre sérült mind. 😀
Érdekesség: Pont azon a meccsen, amikor Barkley lesérült, azt hangsúlyozták, hogy ez az első meccse Jones-nak, amikor minden fegyvere elérhető (Barkley, Engram, Shep, Tate), erre dirr a meccs elején season-ending injury...
GiantsMLBhunter
hát ha ezt nézem (nekem tetszik amúgy,jópofa ez a stat ...😊 )
akkor Shep aki miatt kb leginkább aggódunk általában picit kevésbé sanszos! de nyilván nem szentírás hogy így is lesz
de azért a 90+% esély Golladaynél meglepően magas
szóval biztosítékféle mindenképpen kell a szerződésbe ha valóban lesz ebből egyáltalán valami
több mint 4 éve
Ha megnézzük ezt Barkley/Shepard/Engram-re akár érzésre, akár száraz statisztikára, nem kapunk szebb számokat.Adnám ha Golladay igazolásra ébrednénk 😊sportsinjurypredictor.com/player/kenny-golladay/9529
GiantsMLBhunter
biztos 😊
yooker
Kell ő sérülékenyen is. Olyan csak nem lesz, hogy egyszerre sérült mind. 😀
Érdekesség: Pont azon a meccsen, amikor Barkley lesérült, azt hangsúlyozták, hogy ez az első meccse Jones-nak, amikor minden fegyvere elérhető (Barkley, Engram, Shep, Tate), erre dirr a meccs elején season-ending injury...
több mint 4 éve
Lefőtt a kávé Daniel Jonesnak, megjött az utódja. 😊 Your sources are reliable. #Giants are, in fact, signing Mike Glennon. https://t.co/00qghpQw5y
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 18, 2021
több mint 4 éve
Adnám ha Golladay igazolásra ébrednénk 😊sportsinjurypredictor.com/player/kenny-golladay/9529
GiantsMLBhunter
biztos 😊
több mint 4 éve
Pont u.e. gondoltam, amikor megláttam...👍Nem nagyon ismerem...ez kb egy K.Fackrell típusú igazolás?It’s a one-year, $2.5 million deal for former #Vikings DE Ifeadi Odenigbo with the #Giants, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 18, 2021
nagir
Kicsit utananezve nem tűnik rossz húzásnak
Fiatal, olcsó, van benne potencial
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nem nagyon ismerem...ez kb egy K.Fackrell típusú igazolás?It’s a one-year, $2.5 million deal for former #Vikings DE Ifeadi Odenigbo with the #Giants, per source.
nagir
Kicsit utananezve nem tűnik rossz húzásnak
Fiatal, olcsó, van benne potencial
Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
It’s a one-year, $2.5 million deal for former #Vikings DE Ifeadi Odenigbo with the #Giants, per source.

több mint 4 éve
Adnám ha Golladay igazolásra ébrednénk 😊Elvileg csak ma jön visitre. A Bengals bekínálta egy egy éves prove it dealel, de az elég low blow-nak hangzik, és nem fogadta el.
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Adnám ha Golladay igazolásra ébrednénk 😊