New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
return of the obj?

több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
Így legalább jövőre, vagy utána adhatjuk őt meg mondjuk egy 3. kört tradbe, h elvigye vki a fizetésével együtt
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 986
Ez kegyetlen.
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

nagir
Jujj.
Lehet én nem adnék ennyit egy DTnek.
Bazzani
Donaldnak lehet, esetleg 3–4-es endként Wattnak anno, na de azért na

több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138

nagir
Jézus teste

Meg is jött az elkapó, mondjuk többet lesz a kórházban, mint a pályán.

empty taxi
Na megvan a topelkapó, akkor drafton jöhet valami hülyeség 😀
Wyatt
Harris RB 🙃
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley

nagir
Jujj.
Lehet én nem adnék ennyit egy DTnek.

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

nagir
Jézus teste

empty taxi
Na megvan a topelkapó, akkor drafton jöhet valami hülyeség 😀

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Rendesen beszukultek vagyunk valóban a LW ugy miatt...nehezen fogunk ebből jol kijonni bárhogy is alakul de meg akar történelmi szintű szopacs is lehet az ugy akár 🤪
yooker
Garafolo szerint már 22-25M$/y akar...🤔🤨🤮
nagir
Eddig azon ment a vita, hogy DT vagy DE fizetést kapjon. Úgy látszik most már QB-nak képzeli magát, mert a legjobb pass rusherek is 14-17 milláért írtak alá.

Szerkesztette: vanek úr
több mint 4 éve
Csak annyit kérek LW-től, hogy mondja Tomlinson szemébe, hogy tesóóó én 2x annyit érek mint te. 😊

Nevetséges, hogy anno úgy tradeltünk érte egy 3. körös pick, hogy nem volt hosszú szerződése.
Nevetséges, hogy 18 hónap alatt nem volt idő kidolgozni és felmérni, hogy mennyi pénzre lesz szükség a megtartásáért.
Nevetséges, hogy egy pénzéhes játékostól függ, hogy hogyan tudunk tovább tevékenykedni a piacon, kb blokkolja a többi tevékenységünket. Vagyis nem igaz mert igazolgatunk itt fullbackeket.
Nevetséges, hogy a fizetési sapka 12-14%-át akarja magának évente...
Nevetséges, hogy januárban lenyilatkozta, hogy nem a pénz az első.
Nevetséges, hogy előre látom, hogy amint megkapja a nagy pénzt, utána sose lesz már elite teljesítménye...

Plusz egy idézet:
Via Zack Rosenblatt - Good quote from Judy Battista on NFL Network, immediately after talking about the Giants cap issues as they figure out Leonard Williams’ situation:
“Good teams know how to operate no matter what the salary cap is."

GiantsMLBhunter
Maximálisan egyetértek.
több mint 4 éve
Solder és LW szerződései olyan szinten hazavágtak minden komolyabb erősítést, hogy kb csak a draft marad nekünk (ahol természetesen híresen jók vagyunk). Vélhetően se normális WR-t, se pass-rusher-t nem fogunk tudni hozni.
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Csak annyit kérek LW-től, hogy mondja Tomlinson szemébe, hogy tesóóó én 2x annyit érek mint te. 😊

Nevetséges, hogy anno úgy tradeltünk érte egy 3. körös pick, hogy nem volt hosszú szerződése.
Nevetséges, hogy 18 hónap alatt nem volt idő kidolgozni és felmérni, hogy mennyi pénzre lesz szükség a megtartásáért.
Nevetséges, hogy egy pénzéhes játékostól függ, hogy hogyan tudunk tovább tevékenykedni a piacon, kb blokkolja a többi tevékenységünket. Vagyis nem igaz mert igazolgatunk itt fullbackeket.
Nevetséges, hogy a fizetési sapka 12-14%-át akarja magának évente...
Nevetséges, hogy januárban lenyilatkozta, hogy nem a pénz az első.
Nevetséges, hogy előre látom, hogy amint megkapja a nagy pénzt, utána sose lesz már elite teljesítménye...

Plusz egy idézet:
Via Zack Rosenblatt - Good quote from Judy Battista on NFL Network, immediately after talking about the Giants cap issues as they figure out Leonard Williams’ situation:
“Good teams know how to operate no matter what the salary cap is."

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Rendesen beszukultek vagyunk valóban a LW ugy miatt...nehezen fogunk ebből jol kijonni bárhogy is alakul de meg akar történelmi szintű szopacs is lehet az ugy akár 🤪
yooker
Garafolo szerint már 22-25M$/y akar...🤔🤨🤮

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Na beindultatok jött Texans FB Cullen Gillaspia 😀
Toto21

nagir
Sérült hátú ST ember, az a biztos siker záloga, hisz ott véletlenül sem kell ütközni😀
több mint 4 éve
Toto21

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
több mint 4 éve
Giants want to get a long-term deal with Leonard Williams, but there isn't much progress, according to Mike Garafolo. Tag is worth $19M & Williams is asking for "a lot more" per year than $19M. The whole situation is holding them up from doing other business.

Istenem, nem túl szimpatikus a hozzáállása. Akkor játssz még egy évet franchise tag-gel, aztán jövőre megkapod a 12-14 milkás szerződést majd máshol, mert annyi jár neked. Szétnézhetne a piacon többi játékos mennyi pénzért írt alá... És érezhetné annak is a súlyát, hogy részben miatta nem lett pénz Tomlinson megtartására...
GiantsMLBhunter
Na, erről beszéltem
több mint 4 éve
Giants want to get a long-term deal with Leonard Williams, but there isn't much progress, according to Mike Garafolo. Tag is worth $19M & Williams is asking for "a lot more" per year than $19M. The whole situation is holding them up from doing other business.

Istenem, nem túl szimpatikus a hozzáállása. Akkor játssz még egy évet franchise tag-gel, aztán jövőre megkapod a 12-14 milkás szerződést majd máshol, mert annyi jár neked. Szétnézhetne a piacon többi játékos mennyi pénzért írt alá... És érezhetné annak is a súlyát, hogy részben miatta nem lett pénz Tomlinson megtartására...
több mint 4 éve
Dalvin Tomlinson -> Vikes 22 milliót kap ott 2 évre.
iktriad
ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
csebi
Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.
Viszont ez a Zeitler/Solder dolog nagyon gáznak tűnik egyelőre..
WR fronton még sokan vannak kint a piacon, ide biztos jönni fog valaki, de pass rusher már alig maradt értelmes. (Clowney meg Dunlap a nagyobb nevek, de nekem mindkettővel vannak fenntartásaim.. persze fizetéstől függene ez is).
Szesze
Hát ja, csak éppen Tomlinson annyiért is maradt volna, amennyit ér, sőt a jelek szerint még olcsóbban is, Leó meg vagy lehúz minket, vagy jövőre lelép. Tehát vagy nem marad egy klasszisunk sem a posztra, vagy lesz egy alaposan túlárazva. Annyival, amennyivel garantáltan nem jobb mint Tomlinson. És akkor még mindig kérdéses lesz, mennyire fogja törni magát, ha megkapta a nagy lóvéját. Ráadásul a jelek szerint DG úgy gondolja, LW megoldja a pass rusht is, ezért baszik hozni egy értelmes embert ide.

Szerkesztette: vanek úr
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek OL-re nagyon. Thomas-Lemieux-Gates-Hernandez-Solder(Peart)

Hogy fog vajon majd muzsikálni. Hernandez jó lenne ha rászolgálna arra, hogy 2. körös pick volt, nem tudom mi hiányzik belőle ahhoz hogy jobb lehessen... Ha ez lenne a kezdő 5-ös, akkor én szívesen látnék még egy centert 3. körtől, hogy legyen mélység és opció még.

FA-ról ne is beszéljünk. Szerintem senkit nem fogunk hozni érdemlegeset 😀 Szóval ne várjatok WR/Edge pozira. Max valami CB-t akasztunk még.
több mint 4 éve
Dan Graziano of ESPN reported that they have agreed to a one-year deal with Austin Johnson. Per other reports, it is a one-year, $3 million deal for Johnson.

több mint 4 éve
iktriad
ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
csebi
Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.
WR fronton még sokan vannak kint a piacon, ide biztos jönni fog valaki, de pass rusher már alig maradt értelmes. (Clowney meg Dunlap a nagyobb nevek, de nekem mindkettővel vannak fenntartásaim.. persze fizetéstől függene ez is).
Szesze
Mindenki nyugodjon le, Dave papa mindent megold! Azt mondták neki kell két új pass rusher. Elintézve. A Carter - Xiamiaú duó vadi újnak fog számítani. Kész, passz...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 950 — Lucas Scott
iktriad
csebi
Szesze
varhato volt h DG nem engedi el Leot, meglatjuk, remelem hozza az idei szintet tovabbra is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.