New York Giants
Mindenki nyugodjon le, Dave papa mindent megold! Azt mondták neki kell két új pass rusher. Elintézve. A Carter - Xiamiaú duó vadi újnak fog számítani. Kész, passz...Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.Dalvin Tomlinson -> Vikes 22 milliót kap ott 2 évre.ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
iktriad
csebi
Viszont ez a Zeitler/Solder dolog nagyon gáznak tűnik egyelőre..
WR fronton még sokan vannak kint a piacon, ide biztos jönni fog valaki, de pass rusher már alig maradt értelmes. (Clowney meg Dunlap a nagyobb nevek, de nekem mindkettővel vannak fenntartásaim.. persze fizetéstől függene ez is).
Szesze
varhato volt h DG nem engedi el Leot, meglatjuk, remelem hozza az idei szintet tovabbra is.Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.Dalvin Tomlinson -> Vikes 22 milliót kap ott 2 évre.ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
iktriad
csebi
WR fronton még sokan vannak kint a piacon, ide biztos jönni fog valaki, de pass rusher már alig maradt értelmes. (Clowney meg Dunlap a nagyobb nevek, de nekem mindkettővel vannak fenntartásaim.. persze fizetéstől függene ez is).
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Engem is ez zavar, mert van pénz lóvéra és azért 1 értelmes pass rusher-t jó lenne (jó lett volna?) megfogni mert a draft nem lesz túl acélos Edge felhozatalban. Jó WR-t talán a 2. körben is lehet majd találni, míg az elsőben egy jó Rashawn Slater húzással talán ki lehetne pipálni a támadófalat egy időre, de igazán jó pass rusher-t mág az 1/11-en sem biztos hogy találnánk. Senki nem túl meggyőző, és kétlem hogy pont mi húznánk bele a tutiba.Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.Dalvin Tomlinson -> Vikes 22 milliót kap ott 2 évre.ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
iktriad
csebi
Szesze
Ezért azt hittem minden pénzel rámegyünk egy Ngakoue v. Judon kaliberű palira, és ha marad miből, akkor hozunk egy WR1 kinézetű játékost is, mert ott biztos nem lesz akkora a piac a jó draft alapanyag miatt. De eddig síri csönd és hulla szag.
Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.Dalvin Tomlinson -> Vikes 22 milliót kap ott 2 évre.ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
iktriad
csebi
Dalvin Tomlinson -> Vikes 22 milliót kap ott 2 évre.ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
RB Devontae Booker agrees to terms with the New York Giants on a two-year, $6-million deal, per source. Booker with Saquon Barkley in the backfield.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 16, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Állítólag Kenny Golladay jön megbeszélni valamit.... 😉Én nagyon azt érzem ő nálunk köt ki..
Zet
Azt valaki magyarázza meg nekem pls..Okwara meg 13 😀Zeitler évi 7 misiért írt alá... gratulálok DaveGolden 4,5M$/y maradt Arizonaban 😉
vanek úr
nagir
vanek úr
valóban úgy néz ki hogy Zeitler lépni szeretett volna..Zeitler évi 7 misiért írt alá... gratulálok DaveEnnyit ér, nem 12 milliót. Ha belement volna a fizetés csökkentésbe akkor nyílván megtartottuk volna, de gyanítom ennyiért akkor már inkább egy contender csapathoz írt alá, amilyen a Revens is.
vanek úr
PeppyRapier
Solder meg tudja hogy ha velünk nem egyezik meg akkor kb a kutyának nem fog kelleni
egyszerűen nem kezdő kaliber már!
Okwara meg 13 😀Zeitler évi 7 misiért írt alá... gratulálok DaveGolden 4,5M$/y maradt Arizonaban 😉
vanek úr
nagir
Én meg gyanítom, hogy Solder jóval többe fog fájni, abban meg egészen biztos vagyok, hogy sokkal rosszabb játékos.Zeitler évi 7 misiért írt alá... gratulálok DaveEnnyit ér, nem 12 milliót. Ha belement volna a fizetés csökkentésbe akkor nyílván megtartottuk volna, de gyanítom ennyiért akkor már inkább egy contender csapathoz írt alá, amilyen a Revens is.
vanek úr
PeppyRapier
Zeitler évi 7 misiért írt alá... gratulálok DaveEnnyit ér, nem 12 milliót. Ha belement volna a fizetés csökkentésbe akkor nyílván megtartottuk volna, de gyanítom ennyiért akkor már inkább egy contender csapathoz írt alá, amilyen a Revens is.
vanek úr
Zeitler évi 7 misiért írt alá... gratulálok DaveGolden 4,5M$/y maradt Arizonaban 😉
vanek úr

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Annyit viszont soha nem ért.Soldernek nem érdeke, hogy 6 milliónál nagyobb paycutba belemenjen, mivel ennyit bukott volna azzal is ha kivágták volna. Valószínűleg 2-3 milliós lesz az a paycut.The #Giants and OT Nate Solder have agreed in principle to a reworked deal to return to New York, source said, as NYG locks in the experienced tackle. The two sides are working out the final details, but Solder is staying barring any last-minute hiccups.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 13, 2021
Remélem vet.min. közelében lesz...🤨
nagir
Seda26
Akkor már Zeitler megtartásával anyagilag és szakmailag is jobban jártunk volna. Megint egy logikus DG húzás.
Leonard Williams új szerződést kaphat hamarosan.Várható volt maga a tény..de rohadtul kíváncsi vagyok mik lesznek a konkrét számok...remélem azért Dak P. dealjet nem dönti meg 😀
The #Giants are working to sign DT Leonard Williams to a new contract after giving him the franchise tag, because they want him in their future... and a new deal would give them cap room to sign others. pic.twitter.com/ftIQgoGd92
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 14, 2021
iktriad
Soldernek nem érdeke, hogy 6 milliónál nagyobb paycutba belemenjen, mivel ennyit bukott volna azzal is ha kivágták volna. Valószínűleg 2-3 milliós lesz az a paycut.The #Giants and OT Nate Solder have agreed in principle to a reworked deal to return to New York, source said, as NYG locks in the experienced tackle. The two sides are working out the final details, but Solder is staying barring any last-minute hiccups.
nagir
The #Giants are working to sign DT Leonard Williams to a new contract after giving him the franchise tag, because they want him in their future... and a new deal would give them cap room to sign others. pic.twitter.com/ftIQgoGd92
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 14, 2021
eldőlt csak a másik irányba.. fasz se érti ezekethát nem ! 😊akkor ez el is dőlt 😊Soldert jún.1. után jobb számokkal tudjuk kivágni (6.5dm/10cs)lehet próbálnak tárgyalni még valami paycutról esetleg de Solder esetében ez így is úgy is szívás már sajnos...Nyilván alapvetően nem tűnik logikusnak, de Zeitleren 12 milkót lehetett spórolni, Soldernél viszont 10,5 millió dead money lenne egy kivágás esetén. Ettől mondjuk még lehet, hogy ő is lapátra kerül.Zeitler kitéve.Vajh miért nem Solder előbb? Ja tényleg, ő simán tud átlag alatt játszani, uh kell nekünk.
Zet
Haba
Szesze
yooker
nagir
Szesze
és még lesznek további meglepik is gondolom!
általában izgatottan várja az ember az offseason híreket de én inkább gyomorgörccsel jelenleg! 😊
yooker
hát nem ! 😊akkor ez el is dőlt 😊Soldert jún.1. után jobb számokkal tudjuk kivágni (6.5dm/10cs)lehet próbálnak tárgyalni még valami paycutról esetleg de Solder esetében ez így is úgy is szívás már sajnos...Nyilván alapvetően nem tűnik logikusnak, de Zeitleren 12 milkót lehetett spórolni, Soldernél viszont 10,5 millió dead money lenne egy kivágás esetén. Ettől mondjuk még lehet, hogy ő is lapátra kerül.Zeitler kitéve.Vajh miért nem Solder előbb? Ja tényleg, ő simán tud átlag alatt játszani, uh kell nekünk.
Zet
Haba
Szesze
yooker
nagir
Szesze
és még lesznek további meglepik is gondolom!
általában izgatottan várja az ember az offseason híreket de én inkább gyomorgörccsel jelenleg! 😊
The #Giants and OT Nate Solder have agreed in principle to a reworked deal to return to New York, source said, as NYG locks in the experienced tackle. The two sides are working out the final details, but Solder is staying barring any last-minute hiccups.
Szerkesztette: nagir

Kb, mint József Attila.Innentől már sínen vagyunkGiants are re-signing WR CJ Board to a one-year deal, per source. He was a restricted free agent.
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) March 12, 2021
Giants were getting Board snaps in the No. 3 WR role late in the season. He produced when given opportunities (11-101-0), hauling in a solid 69% of his targets.
nagir
vanek úr