New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Rendben! Nekem pl. mindegy, hogy Pass Rusher vagy WR jön 1/11-re, de a hátra trade is benne lehet, mert olyat még nem csinált DG. Egyet viszont nagyon nem szeretnék, azt a "mismatch nightmare" TE-et aki cserébe blokkolni nem tud. Olyan már volt, van, lesz is, de ne első körbe...
nagir
Egy dolog miatt megérné. Ha jönne Pitts, akkor menne Engram 😊
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Rendben! Nekem pl. mindegy, hogy Pass Rusher vagy WR jön 1/11-re, de a hátra trade is benne lehet, mert olyat még nem csinált DG. Egyet viszont nagyon nem szeretnék, azt a "mismatch nightmare" TE-et aki cserébe blokkolni nem tud. Olyan már volt, van, lesz is, de ne első körbe...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Az első nekem is tetsző mock draftban előttünk csak irányító , tackle és Corner ment ki,
mi meg kivittük az idei legjobb pass rushert. 😊
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi
És ki az, mert ebben sincs konszenzus a mockok között??
nagir
Demis Russzóz?
ozibozi
Hadd szóljon 😊
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 246
Az első nekem is tetsző mock draftban előttünk csak irányító , tackle és Corner ment ki,
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi
nagir
Demis Russzóz?
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi
nagir
Mindkettőbe van olyan tulajdonság amire DG-nél rá lehet fogni, hogy beleszeret, szóval ilyen téren is nehéz. De tisztán tömegre nézve csak Kwity Paye lehet 😀
több mint 4 éve
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
/wr-t meg FA-ról hozunk/
több mint 4 éve
Tompo 66
 fuzovelkifele.com/2021/02/a-broncosnak-hamarosan-dontenie-kell-von-millerrol/
Ha tényleg free lesz nála kéne bepróbálkozni.
több mint 4 éve
Vegas szerint is most a FA és a draft előtt hátulról a negyedikek vagyunk.
több mint 4 éve
J. J. Watt leigazolása nektek mennyire lenne jó döntés?Szerintem pénzt is tudnánk rá szerezni
Palesz76
Inkább az a kérdés, mennyire lenne jó döntés neki? Illetve ez nem is kérdés. Azért megy el, mert nyerni akar. Szerinted mi hanyadik helyen vagyunk a listáján? 😀
vanek úr
kb 23-28. helyen 😊
több mint 4 éve
J. J. Watt leigazolása nektek mennyire lenne jó döntés?Szerintem pénzt is tudnánk rá szerezni
Palesz76
Inkább az a kérdés, mennyire lenne jó döntés neki? Illetve ez nem is kérdés. Azért megy el, mert nyerni akar. Szerinted mi hanyadik helyen vagyunk a listáján? 😀
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Palesz76
Nekem nagyon jó lenne, de tudtommal bajnok esélyes csapathoz akar menni, szóval nem hinném, hogy szóba kerülünk..
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kapasbol lenne egy rz-célpontja is Jonesnak 😊)

több mint 4 éve
Palesz76 New York Giants 524
több mint 4 éve
New York Giants
career statistical leaders:
Passing Yards: Eli Manning (57,023)
Passing Touchdowns: Eli Manning (366)
Passing Yards per Game: Eli Manning (241.6)
Passer Rating (Among Quarterbacks): YA Tittle (84.7)
Rushing Yards: Tiki Barber (10,449)
Rushing Touchdowns: Brandon Jacobs(60)
Rushing Yards per Game: Saquon Barkley (75.6)
Receiving Yards: Amani Toomer (9,497)
Receiving Touchdowns: Amani Toomer (54)
Receiving Yards per Game: Odell Beckham Jr. (92.😎
Sacks: Michael Strahan (141.5)
Interceptions: Emlen Tunnell (74)
Tackles for Loss: Michael Strahan (131)
Coaching Wins: Steve Owen (153)
Coaching Playoff Wins: Tom Coughlin and Bill Parcells (8 each)
Super Bowl MVP’s: Eli Manning (2)
AP MVP’s: Charlie Conerly, Y.A. Tittle, Lawrence Taylor (1 each)

Egy könnycseppet elmorzsoltam. 😊
több mint 4 éve
Tanney közben visszavonult...
nagir
Egy könnycseppet elmorzsoltam. 😕
több mint 4 éve
PFF-projekciók
Kenny Golladay, WR 85 millió dollár/4 év
Dalvin Tomlinson, DI 52.5/4
Curtis Samuel, WR 25/3
Yannick Ngakoue, EDGE 70/4

Leonard Williams, DI ->Panthers 80/4

Itt azért lenne erősítés elkapó és edge poszton is, a végén felesleges lesz a jó draftpick :d
Wyatt
Persze, jól hangzik, bár Golladay fizuja nekem meredeknek tűnik, de ehhez ki kéne vágni (vagy elcserélni) Soldert, Zeitlert, Tate-et, Engramet, Toilolot, Pulleyt és még az sem lenne elég...
nagir
Ebből a névsorból csak Zeitler jelentene gyengülést.
több mint 4 éve
Tanney közben visszavonult...

több mint 4 éve
PFF-projekciók
Curtis Samuel, WR 25/3

Itt azért lenne erősítés elkapó és edge poszton is, a végén felesleges lesz a jó draftpick :d
Wyatt
Persze, jól hangzik, bár Golladay fizuja nekem meredeknek tűnik, de ehhez ki kéne vágni (vagy elcserélni) Soldert, Zeitlert, Tate-et, Engramet, Toilolot, Pulleyt és még az sem lenne elég...

Szerkesztette: nagir

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
PFF-projekciók
Curtis Samuel, WR 25/3

több mint 4 éve
Wirfs lett a Superbowl-on a legmagasabb értékelést kapó játékos PFF szerint. Khöm-khöm Andrew Thomas.
GiantsMLBhunter
Erős a gyanúm, hogy ha a mi szakmai stábunk készíti fel, nem hozott volna ilyen számokat...
vanek úr
Igen. Meg neki jobb OL egységben könnyebb volt jobban teljesíteni, plusz ő RT-ként játszott egész évben. Remélem jövőre Thomas megmutatja, hogy ő jobb.
több mint 4 éve
Wirfs lett a Superbowl-on a legmagasabb értékelést kapó játékos PFF szerint. Khöm-khöm Andrew Thomas.
GiantsMLBhunter
Erős a gyanúm, hogy ha a mi szakmai stábunk készíti fel, nem hozott volna ilyen számokat...
több mint 4 éve
 giantswire.usatoday.com/2021/02/09/pff-names-daniel-jones-new-york-giants-most-improved-player-2020/amp/

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 986
Rob Sale jön majd OL coach-nak.

Az utolsó két évben az University of Luisiana offensive coordinatora/ol coach-a volt.