New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Rendben! Nekem pl. mindegy, hogy Pass Rusher vagy WR jön 1/11-re, de a hátra trade is benne lehet, mert olyat még nem csinált DG. Egyet viszont nagyon nem szeretnék, azt a "mismatch nightmare" TE-et aki cserébe blokkolni nem tud. Olyan már volt, van, lesz is, de ne első körbe...Egy dolog miatt megérné. Ha jönne Pitts, akkor menne Engram 😊
nagir
több mint 4 éve
Rendben! Nekem pl. mindegy, hogy Pass Rusher vagy WR jön 1/11-re, de a hátra trade is benne lehet, mert olyat még nem csinált DG. Egyet viszont nagyon nem szeretnék, azt a "mismatch nightmare" TE-et aki cserébe blokkolni nem tud. Olyan már volt, van, lesz is, de ne első körbe...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Hadd szóljon 😊Demis Russzóz?Az első nekem is tetsző mock draftban előttünk csak irányító , tackle és Corner ment ki,És ki az, mert ebben sincs konszenzus a mockok között??
mi meg kivittük az idei legjobb pass rushert. 😊
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi
nagir
ozibozi
több mint 4 éve
Demis Russzóz?Az első nekem is tetsző mock draftban előttünk csak irányító , tackle és Corner ment ki,És ki az, mert ebben sincs konszenzus a mockok között??
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi
nagir
több mint 4 éve
Mindkettőbe van olyan tulajdonság amire DG-nél rá lehet fogni, hogy beleszeret, szóval ilyen téren is nehéz. De tisztán tömegre nézve csak Kwity Paye lehet 😀Az első nekem is tetsző mock draftban előttünk csak irányító , tackle és Corner ment ki,És ki az, mert ebben sincs konszenzus a mockok között??
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi
nagir
több mint 4 éve
Az első nekem is tetsző mock draftban előttünk csak irányító , tackle és Corner ment ki,És ki az, mert ebben sincs konszenzus a mockok között??
/wr-t meg FA-ról hozunk/
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Az első nekem is tetsző mock draftban előttünk csak irányító , tackle és Corner ment ki, mi meg kivittük az idei legjobb pass rushert. 😊
/wr-t meg FA-ról hozunk/
több mint 4 éve
Tompo
66
fuzovelkifele.com/2021/02/a-broncosnak-hamarosan-dontenie-kell-von-millerrol/Ha tényleg free lesz nála kéne bepróbálkozni.
több mint 4 éve
Vegas szerint is most a FA és a draft előtt hátulról a negyedikek vagyunk.
több mint 4 éve
kb 23-28. helyen 😊J. J. Watt leigazolása nektek mennyire lenne jó döntés?Szerintem pénzt is tudnánk rá szerezniInkább az a kérdés, mennyire lenne jó döntés neki? Illetve ez nem is kérdés. Azért megy el, mert nyerni akar. Szerinted mi hanyadik helyen vagyunk a listáján? 😀
Palesz76
vanek úr
több mint 4 éve
J. J. Watt leigazolása nektek mennyire lenne jó döntés?Szerintem pénzt is tudnánk rá szerezniInkább az a kérdés, mennyire lenne jó döntés neki? Illetve ez nem is kérdés. Azért megy el, mert nyerni akar. Szerinted mi hanyadik helyen vagyunk a listáján? 😀
Palesz76
több mint 4 éve
J. J. Watt leigazolása nektek mennyire lenne jó döntés?Szerintem pénzt is tudnánk rá szerezniNekem nagyon jó lenne, de tudtommal bajnok esélyes csapathoz akar menni, szóval nem hinném, hogy szóba kerülünk..
Palesz76
több mint 4 éve
J. J. Watt leigazolása nektek mennyire lenne jó döntés?Szerintem pénzt is tudnánk rá szerezni
több mint 4 éve
New York Giantscareer statistical leaders:
Passing Yards: Eli Manning (57,023)
Passing Touchdowns: Eli Manning (366)
Passing Yards per Game: Eli Manning (241.6)
Passer Rating (Among Quarterbacks): YA Tittle (84.7)
Rushing Yards: Tiki Barber (10,449)
Rushing Touchdowns: Brandon Jacobs(60)
Rushing Yards per Game: Saquon Barkley (75.6)
Receiving Yards: Amani Toomer (9,497)
Receiving Touchdowns: Amani Toomer (54)
Receiving Yards per Game: Odell Beckham Jr. (92.😎
Sacks: Michael Strahan (141.5)
Interceptions: Emlen Tunnell (74)
Tackles for Loss: Michael Strahan (131)
Coaching Wins: Steve Owen (153)
Coaching Playoff Wins: Tom Coughlin and Bill Parcells (8 each)
Super Bowl MVP’s: Eli Manning (2)
AP MVP’s: Charlie Conerly, Y.A. Tittle, Lawrence Taylor (1 each)
Egy könnycseppet elmorzsoltam. 😊
több mint 4 éve
Ebből a névsorból csak Zeitler jelentene gyengülést.PFF-projekciókPersze, jól hangzik, bár Golladay fizuja nekem meredeknek tűnik, de ehhez ki kéne vágni (vagy elcserélni) Soldert, Zeitlert, Tate-et, Engramet, Toilolot, Pulleyt és még az sem lenne elég...
Kenny Golladay, WR 85 millió dollár/4 év
Dalvin Tomlinson, DI 52.5/4
Curtis Samuel, WR 25/3
Yannick Ngakoue, EDGE 70/4
Leonard Williams, DI ->Panthers 80/4
Itt azért lenne erősítés elkapó és edge poszton is, a végén felesleges lesz a jó draftpick :d
Wyatt
nagir
több mint 4 éve
Tanney közben visszavonult...

több mint 4 éve
PFF-projekciókPersze, jól hangzik, bár Golladay fizuja nekem meredeknek tűnik, de ehhez ki kéne vágni (vagy elcserélni) Soldert, Zeitlert, Tate-et, Engramet, Toilolot, Pulleyt és még az sem lenne elég...
Kenny Golladay, WR 85 millió dollár/4 év
Curtis Samuel, WR 25/3
Itt azért lenne erősítés elkapó és edge poszton is, a végén felesleges lesz a jó draftpick :d
Wyatt
Szerkesztette: nagir

több mint 4 éve
PFF-projekciókKenny Golladay, WR 85 millió dollár/4 év
Curtis Samuel, WR 25/3

több mint 4 éve
Igen. Meg neki jobb OL egységben könnyebb volt jobban teljesíteni, plusz ő RT-ként játszott egész évben. Remélem jövőre Thomas megmutatja, hogy ő jobb.Wirfs lett a Superbowl-on a legmagasabb értékelést kapó játékos PFF szerint. Khöm-khöm Andrew Thomas.Erős a gyanúm, hogy ha a mi szakmai stábunk készíti fel, nem hozott volna ilyen számokat...
GiantsMLBhunter
vanek úr
több mint 4 éve
Wirfs lett a Superbowl-on a legmagasabb értékelést kapó játékos PFF szerint. Khöm-khöm Andrew Thomas.Erős a gyanúm, hogy ha a mi szakmai stábunk készíti fel, nem hozott volna ilyen számokat...
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
giantswire.usatoday.com/2021/02/09/pff-names-daniel-jones-new-york-giants-most-improved-player-2020/amp/

több mint 4 éve
Wirfs lett a Superbowl-on a legmagasabb értékelést kapó játékos PFF szerint. Khöm-khöm Andrew Thomas.
több mint 4 éve
Rob Sale jön majd OL coach-nak. Az utolsó két évben az University of Luisiana offensive coordinatora/ol coach-a volt.