New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Már tárgyalnak a hosszabbításról is, DG meg majd Tomlinson helyére draftol egy DT-t 1. Körben 😊LWilliams franchise tagÉn csak azt olvastam, hogy "expected" 19 misiért. Te már többet is olvastál ennél?
Beki
Érdekes, hogy akkor ezzel Tomlinstól búcsút mondhatunk? hmmm egy újabb 2. körös remek DT, aki saját nevelés, szorgalmas, sosem sérült és minden csapattársa szereti mi meg elengedjük?
Willams meg rinyálni fog, hogy miért tageljük másodszorra, ő hosszú szerződést akar bla bla, ha meg pénzhez jut, akkor tuti nem lesz motivált már játszani.
Nem értem.
GiantsMLBhunter
Amúgy simán visszaállhatnánk 4-3 -ra, Leó, DL és Hill megoldanák a fal közepét. Csak akkor (is) kéne két kezdőszintű pass rusher.
Szerkesztette: vanek úr
több mint 4 éve
LWilliams franchise tagÉn csak azt olvastam, hogy "expected" 19 misiért. Te már többet is olvastál ennél?
Beki
Érdekes, hogy akkor ezzel Tomlinstól búcsút mondhatunk? hmmm egy újabb 2. körös remek DT, aki saját nevelés, szorgalmas, sosem sérült és minden csapattársa szereti mi meg elengedjük?
Willams meg rinyálni fog, hogy miért tageljük másodszorra, ő hosszú szerződést akar bla bla, ha meg pénzhez jut, akkor tuti nem lesz motivált már játszani.
Nem értem.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
LWilliams franchise tagremélem sikerül megállapodni majd a hosszú távú szerződésről, az egyik legnagyobb pozitív csalódás volt tavaly.
Beki
nálam továbbra is Kaden Smith a legjobb TE a csapatban, kár, hogy tavaly keveset volt használva 😀Toilolo pay cut...😡 Mér nem cut??Állítólag DG és Garet ki akarják próbálni a 3 TE heavy szisztémát, úgy hogy megtartjuk Engram, feltradelünk Pitts-ért, plusz muszáj volt még megtartani valakit a rosterről.
nagir
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
LWilliams franchise tag
több mint 4 éve
Toilolo pay cut...😡 Mér nem cut??Állítólag DG és Garet ki akarják próbálni a 3 TE heavy szisztémát, úgy hogy megtartjuk Engram, feltradelünk Pitts-ért, plusz muszáj volt még megtartani valakit a rosterről.
nagir
több mint 4 éve
Toilolo pay cut...😡 Mér nem cut??Kíválóan játszik bendzsón vagy hogyishívják azon a szamoai szaron, biztos a csapattársak kedvelik mikor az öltözőben meccs előtt/után penget nekik...
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Carlos Dunlapot kivágta a Seattle... Akár le is csaphatnánk Rá!?Igen, hiszen Egy csapatépítésnél ahol el akarsz kerülni a csoport legrosszabbjai közúl, ott vlsz egy ilyen öreg, vagyis tapasztalt pozíciós faszi hiányzik.
nagir
több mint 4 éve
Toilolo pay cut...😡 Mér nem cut??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Carlos Dunlapot kivágta a Seattle... Akár le is csaphatnánk Rá!?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Próbáljuk elcserélni Zeitlert! Szvsz, nem fogjuk tudni.

több mint 4 éve
baszki kb 1 hónapja úgy néz ki valahogy véletlen leiratkoztam a topicról...Túl sok minden mondjuk valóban nem történt 😊
gondoltam uborkaszezon miatt nincs hsz azóta ! most láttam véletlen hogy mi van ! 😊
yooker
Ez a Tate+Mayo cut egyértelmű volt, vannak még páran ezen a listán.
több mint 4 éve
baszki kb 1 hónapja úgy néz ki valahogy véletlen leiratkoztam a topicról...gondoltam uborkaszezon miatt nincs hsz azóta ! most láttam véletlen hogy mi van ! 😊
több mint 4 éve
Ozi elmorzsolt két könnycseppetGolden Tate elküldveDavid Mayo is.
ironroy
nagir
több mint 4 éve
Golden Tate elküldveDavid Mayo is.
ironroy

több mint 4 éve
Golden Tate elküldve
több mint 4 éve
Nate Solder visszatérne 2021-ben, meglennénk nélküle is ill. a 16 milliós fizetése is nonszensz... De elküldeni sem nagyon tudjuk...Dehogynem. Én már többször is nagyon elküldtem.
ironroy
Amúgy félpénzért maradhat.
több mint 4 éve
Nate Solder visszatérne 2021-ben, meglennénk nélküle is ill. a 16 milliós fizetése is nonszensz... De elküldeni sem nagyon tudjuk...
több mint 4 éve
1y/2M$ 🤔
Szerkesztette: nagir

több mint 4 éve
Mondjuk lehet változna az ő megítélése is ha szélen is lenne egy játékos akitől félnek és nyomást helyeznek.giantswire.usatoday.com/2021/02/22/pff-new-york-giants-dexter-lawrence-third-highest-graded-second-year-defender/Első körös volt, de. csak egy jó playa, sajna nem egY game cséndzser’ kategori 😕
nagir
ozibozi
több mint 4 éve
giantswire.usatoday.com/2021/02/22/pff-new-york-giants-dexter-lawrence-third-highest-graded-second-year-defender/Első körös volt, de. csak egy jó playa, sajna nem egY game cséndzser’ kategori 😕
nagir
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
giantswire.usatoday.com/2021/02/22/pff-new-york-giants-dexter-lawrence-third-highest-graded-second-year-defender/

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Rendben! Nekem pl. mindegy, hogy Pass Rusher vagy WR jön 1/11-re, de a hátra trade is benne lehet, mert olyat még nem csinált DG. Egyet viszont nagyon nem szeretnék, azt a "mismatch nightmare" TE-et aki cserébe blokkolni nem tud. Olyan már volt, van, lesz is, de ne első körbe...Ha a Pitts, Chase, Smith trióból maradna valamelyik, bűn lenne pass rushert hozni szerintem. Ha nem is bízol a mismatch nightmare TEkben (én sem), még mindig beljebb lenne a Giants vele mint egy homály pass rusherrel. Azeez Ojulari a szememben a legjobb tiszta pass rusher, őt első közepétől második kör elejéig lehet vinni.
nagir
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Sztem maradna akkor is 😊Rendben! Nekem pl. mindegy, hogy Pass Rusher vagy WR jön 1/11-re, de a hátra trade is benne lehet, mert olyat még nem csinált DG. Egyet viszont nagyon nem szeretnék, azt a "mismatch nightmare" TE-et aki cserébe blokkolni nem tud. Olyan már volt, van, lesz is, de ne első körbe...Egy dolog miatt megérné. Ha jönne Pitts, akkor menne Engram 😊
nagir
vanek úr
több mint 4 éve
Rendben! Nekem pl. mindegy, hogy Pass Rusher vagy WR jön 1/11-re, de a hátra trade is benne lehet, mert olyat még nem csinált DG. Egyet viszont nagyon nem szeretnék, azt a "mismatch nightmare" TE-et aki cserébe blokkolni nem tud. Olyan már volt, van, lesz is, de ne első körbe...Egy dolog miatt megérné. Ha jönne Pitts, akkor menne Engram 😊
nagir