New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Jaja, egészségügyi gondok miatt írták, hogy 2.korbe csúszhat, ennek ellenére 2,20-as odds volt a 26,5 overre. Hát köszikeOjularinál elkezdték pár napja pedzegetni, hogy nincs minden rendben nála fizikálisanMenjünk fel Rousseau-ért és megnyugszomHa tőle megnyugodnál, akkor nincsenek túlzó igényeid a poszttal kapcsolatban 😊
Vobox
Kiment 6 pass rusher és nincs köztük Ojulari. Előkerült róla egy videó? Mert esetleg rámehetnénk, 2. Kört csak megér.
vanek úr
r.baggio

több mint 5 éve
A húzás alapján ezek szerint egyértelmű, hogy tényleg WR-ben gondolkodtunk 1/11-en aminek én alapvetően nem igazán örültem volna (legalább is Smith-nek), de (szerencsére) mindhárom opció kiment, így bekövetkezett a számomra legjobb forgatókönyv: sikerült letrade-elni egy jövő évi első körért (+apró), ami kurva jól fog jönni, főleg ha a Bears gyengébb évet produkál, amire bőven van esély. Ez idáig tökéletes, aztán jött a húzás ami nekem kicsit vicces volt, mert én pont Toney-t néztem ki magunknak a második körre. Szerintem ő kurva jó lesz, így nem bánom igazán, hogy ő jött még így sem. OL-be én leginkább a belső posztokra várnék ember(eke)t, de azt így is úgy is későbbi körökben kéne megoldani, így az edge tűnt a prioritásnak 1/20-on, viszont valahogy érezhető volt az FA tevékenységünkből is, hogy nem feltétlen ide fogunk húzni. Így előzetesen jobban örültem volna Paye-nek, de én is látom Toney-ban, hogy kurva jó lesz, szóval nem bánkódok a húzás miatt, főleg hogy a letrade tényleg nagyon bejött.A yooker által említett dolog pedig sajnos egyáltalán nem biztos, hogy nem egy valid felvetés, így ezzel a jövő évi plusz első körrel ha akarunk simán fel tudunk menni jövőre szinte bárkiért, ha úgy alakul.
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Ojularinál elkezdték pár napja pedzegetni, hogy nincs minden rendben nála fizikálisanMenjünk fel Rousseau-ért és megnyugszomHa tőle megnyugodnál, akkor nincsenek túlzó igényeid a poszttal kapcsolatban 😊
Vobox
Kiment 6 pass rusher és nincs köztük Ojulari. Előkerült róla egy videó? Mert esetleg rámehetnénk, 2. Kört csak megér.
vanek úr

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Na így reggelre:Pozitív: (nem fontossági sorrendben!)
1. Über atlétikus Toney --> Athleticism scores = 99 (Waddle-nek ez csak 95, Chase-nek volt még 99 egyébként)
2. OBJ-hez viszonytva 1-2 cm-vel magasabb. 40 yardon 0.05 századdal gyorsabb, vertical jump 38 1/2 vs 39 1/2.
3. Nem kell aggódni amiatt, hogy "túl vékony", mint D.Smith, Toney közelebb van a prototípushoz.
4. Tegyük a szívünkre a kezünket. Papíron jó volt a skill posztunk mennyiségre és minőségre is, volt bele invesztálva rendesen. DE ha DJ potenciálját akarjuk nézni, nem lehet úgy megnézni, hogy mindig sérült/hiányos a csapat. Így Toney ilyen szempontból elfért.
-Shep=sokat sérült, lassan kopik a sebesség is
-Slayton=5.körös pick nem konzisztens mindig a játéka
-Engram=drop mester, van
-Barkley=reméljük állat mód tér vissza, de mi van ha nem?
-Golladay=Reméljük jó lesz, de vele is volt concern egészségügyileg
5. Letrade után történt, akármit mondtok, NAGYON JÓ value-t kaptunk!
6. Néztem Florida meccseket, Pitts mellett ő is elég félelmetes kis fegyver volt.
7. Utolsó évében volt produktív, ott is kettő darab meccset emelnék ki:
vs Alabama 153 yard, 8 elkapás, 1 TD
vs LSU 182 yard, 9 elkapás, 1 TD
8.Nagyon különleges mozgása van. Jól bele fog illene a csapatba.
9. Kyle Trask passzolt neki. Talán DJ jobb tőle.
10. A vezetőség dönthetett Bateman, Moore és Toney között, szóval reméljük ebből a hármasból pl sikerült a legjobb elérhetőt kiválasztani.
Negatív:
-Csak utolsó évében volt produktív
-Skill poszt nem volt volt legnagyobb needünk első ránézésre.
-Ha mindenki egészséges marad, akkor sok "éhes szájat" kell majd etetni.
-Elérhető volt még: Paye és Darrisaw is. Meglátjuk, hogy ki mennyire válik majd be.
OL-t és Front7-t továbbra is nagyobb neednek érzem.
-EDIT: egy fontos dolog lemaradt. Lesz-e elég kreatív a stáb, hogy kihasználja a Toney/Barkley/Golladay adta lehetőségeket?
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
úgy tűnik nem véletlenül dumálnak a stábban állandóan hogy sokoldalú játékos kell..na ő is az ! 😊mellesleg attól hogy nekünk nem volt egy trendi név attól még igazolódhat ez a választás !azért Judge eddig nagyjából úgy tűnik tudja mit csinál...
ami a szemem szúrja az az első körös wr húzás de ez már azért nem 1/11. hanem 1/20...szóval
tetszett nekik szerintem és 2-ig nem mertek várni!
innentől viszont már 2.-3. szinte kötelező OL-EDGE
több mint 5 éve
Talàn még egy későn érő, olyan Vagy bejön vagy nem CB az, aki jobb lett volna.
több mint 5 éve
nagy hullámvasút volt ez az este Megint sikerült egy eléggé ledobbento húzás....Mondjuk ha nem javul a fal akkor valóban jó ha gyorsan kézben a labda! Csak hat Shep meg elvileg van...nem tudom hol lesz a helye! Meg próbálom emeszteni
több mint 5 éve
letrade után Toney >> feltrade után Smithszerintem Toney is hasznos lehet ebben az offenseben, a jövő évi első kör pedig még sokat érhet hosszú távon. a Panthers/Broncos eléggé beleszart a levesünkbe, de szerintem nem rossz az első nap.
ma jöhetne egy edge rusher és egy belső támadófalember.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 5 éve
Menjünk fel Rousseau-ért és megnyugszomNem fogsz 😉
Vobox
több mint 5 éve
Megzavarjuk az ellenfeleket, mert tizensok milliókért és első körért is lesz legalább újabb 1000 yard alatti elkapónk az eddigiek mellett.Ez a PSG se jött be...😀
ozibozi
több mint 5 éve
Menjünk fel Rousseau-ért és megnyugszom
több mint 5 éve
Ha már WR akkor Batementől jobban tartottam volna...
több mint 5 éve
Jó lenne Edge vagy vki az OL-ba. Esetleg LB (mondjuk M. Parsons, ha benn lesz még).Ohh wait....
több mint 5 éve
Megzavarjuk az ellenfeleket, mert tizensok milliókért és első körért is lesz legalább újabb 1000 yard alatti elkapónk az eddigiek mellett.
több mint 5 éve
Dehogy is, csak kezdte az értelem sziráját csillogtatni.... Aztán SÖTÉT!Na Nekem DGből elegem lett egy élertre!Csak most? 😊
nagir
vanek úr

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Tóni nem hülyeség, óriási király labdával a kézben. Kellett egy playmaker akit gyorsan játékba lehet hozni Barkley-n kívül, nem lehet mindig Gollatront keresni mély labdákkal, ebben van koncepció.Ok, legyen Ő a köv.OBJ!! De ha nem....🤬
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
igen...de...ja...nem
több mint 5 éve
ahhh...
több mint 5 éve
Tóni nem hülyeség, óriási király labdával a kézben. Kellett egy playmaker akit gyorsan játékba lehet hozni Barkley-n kívül, nem lehet mindig Gollatront keresni mély labdákkal, ebben van koncepció.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Geciideges vagyok.....belebasztam egy balost a laptopba...
több mint 5 éve
Egy dolkoggal hoz vissza,ha második kör elejére feljön EDGE-ért
több mint 5 éve
Akkor már biztos,hogy Waddle vagy Smith volt az eredeti kiszemeltünk.