NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Denver-nek még szurkolhatunk Dallas-szal együtt, hogy amennyiben nyer a Denver, úgy a Giants és a Dallas is 1-1 hellyel jobb helyről draftolhat majd.

EDIT: UE. igaz Pantersre is.

Feltételezem, hogy a Washington nyerni fog persze.

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
nekem azért jobb a számíze hogy sikerült nyerni történjen akármi az éjjel! ezt a meccset meg részletesen ne is elemezgessük...
LW hozta kb ennyi😊
yooker
Inkább Shepard, ha már valakit kiemelünk. A D-ben több jó teljesítmény akadt (Tomlinson, Martinez, Bradberry, Peppers), támadóoldalon meg nagyjából Shep egyedül.
vanek úr
Jones?
Sanyichef
Őt is sokszor kisegítette Shep, hogy behúzta a pontatlan passzait. Amúgy is többször bizonytalan volt, de legalább labdát nem adott el saját hibájából. Sajnos nála már ez is nagy eredmény.
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
nekem azért jobb a számíze hogy sikerült nyerni történjen akármi az éjjel! ezt a meccset meg részletesen ne is elemezgessük...
LW hozta kb ennyi😊
yooker
Inkább Shepard, ha már valakit kiemelünk. A D-ben több jó teljesítmény akadt (Tomlinson, Martinez, Bradberry, Peppers), támadóoldalon meg nagyjából Shep egyedül.
vanek úr
Jones?
Sanyichef
Ő sztem hozta amit kell. Ugyan volt 1 inti, de ahhoz annyi köze volt, h ő dobta hibátlanul oda lyukas kéz probowlernek a labdát, uh nálam ez egy újabb meccs TO nélkül. Egyébként nekem úgy tűnt még mindig nem 100-as
több mint 4 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
LW hozta kb ennyi😊
yooker
vanek úr
Jones?
több mint 4 éve
LW hozta kb ennyi😊
yooker
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 986
A lényeg, hogy idén megvertük végre a Dallast és az Eaglest is + két meccsel többet nyertünk, mint tavaly + az alapszakasz utolsó meccséig van esélyünk a playoffra.
Szerintem léptünk előre, és jövőre még jobbak leszünk.
Viszont Engrammal kezdeni kell vmit, ha jól számoltam, idén 9 (!) turnoverben volt benne. Jobb lenne eltradelni, a pro bowl miatt talán kapnánk egy 5. kört érte.

Ja, és Shep nagyon jó volt ma.

Szerkesztette: Zet
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 251
csóri Gallmant nem azért kell lecseszni, mert kiejtette, hanem, hogy mikor megvolt a first down nem hasalt el egyből ennyi időnél
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
ma az egész stáb bizonyíthat, mennyit léptünk előre 1 év alatt.
ozibozi
Láttuk! Mara és Tisch vajon látta-e, érdekli-e???
nagir
Barkley nélkül szerintem a vezetőség elégedett ezzel. Úgy vannak vele, hogy hoznak pár új játékost plusz visszatér Barkley aztán jövőre jók leszünk...

Bár egy RB nem jelent ekkora impact, de ők így fognak gondolkodni.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
LW hozta kb ennyi😊
yooker
Meg McCarthy is 😊

Én örülök a győzelemnek amúgy. Ez sokat számíthat a fiatal játékosainknak, van egy rakat. A meccs az meg pfff, nagyon izgalmassá tettük.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
LW hozta kb ennyi😊
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
ozibozi
Láttuk! Mara és Tisch vajon látta-e, érdekli-e???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Kronos New York Giants 848
Estét mindenkinek 🌛
hát, most lehet le leszek xarozva,de azaz érzésem, hogy a legrosszabb dolog,ami történhet ezzel a Franchiseal, hogy ma nyerünk és bejutunk a PO-ba....
Ettől függetlenül szurkolok, hogy nyerjünk, mert nem tudok a saját csapatom ellen szurkolni. Szal Go Giants 😊
több mint 4 éve
több mint 4 éve
mondjuk ha a meccs végére DJ-nek több TD-je lesz mint INT-je az már nagy dolog lesz, mert akkor a szezont is úgy fejezi be, hogy több TD-je lesz mint INT-je, ráadásul legalább két számjegyű dobott TD-t jegyezhet 14!!! meccsen, mert idáig csak 9 sikerült.
A többiit meg meglátjuk...
ozibozi
Az a durva, hogy tavaly mocsok sok labdaeladása volt, de mellette rengeteg TD-je, ez meg teljesen elfogyott idénre...
Wyatt
Beérett Garrett mester munkája
több mint 4 éve
igen, akkor 24/12 volt a mostani 9/9 TD/INTszám 😕
nem egyedül hozta össze, meg sérülten is játszott néha, de ez akkor is vlhogy karcsúnak tűnik.
a 2714 yardról ne is beszéljünk.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
mondjuk ha a meccs végére DJ-nek több TD-je lesz mint INT-je az már nagy dolog lesz, mert akkor a szezont is úgy fejezi be, hogy több TD-je lesz mint INT-je, ráadásul legalább két számjegyű dobott TD-t jegyezhet 14!!! meccsen, mert idáig csak 9 sikerült.
ozibozi
Az a durva, hogy tavaly mocsok sok labdaeladása volt, de mellette rengeteg TD-je, ez meg teljesen elfogyott idénre...

több mint 4 éve
Palesz76 New York Giants 524
Győzelmet és tovabbjutást várok. 😁
Def 3 turnover + 2 sack
Off az off.
Szoros meccsen Gano rúgja a győzelmet.
20-17
több mint 4 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
én csak megnéztem az eagles outlistáját, és elég volt. megnézem a meccsünket, de lényegében ott eldőlt már az egész. a redskins be fogja húzni, és megy PO-ba. mi meg húzunk 8-10 körül vszeg.
csebi
Azért a focicsapatnál sem biztos McLaurin és Gibson játéka, + Sanyi sem százas, rajtuk kívül meg nem nagyon van nfl szintű játékos a támadóknál. A sasoknál meg Pederson és Hurts jövője miatt fontos lehet még ez a meccs... Én a mi győzelmünkre látok jóval kevesebb esélyt mint a Philiére.
vanek úr
elvileg mindhárman játszanak a washingtonnál.
csebi
Az még nem jelenti azt, hogy teljes értékűek
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Ma mindenképpen a mutatott játéknak kell lennie az elsőnek. Továbbá, hogy 7 zsinórban vesztes meccs után végre újra nyerjünk a Cowboys ellen, és végre újra elmondhassuk, hogy mind a 3 riválist megvertük egy szezonon belül. Mindenki látja a hiányosságokat, és problémákat, azonban ez egy jó meccs lenne arra, hogy megerősítsük a fanbase-t, hogy van mire építeni.
Graham is végre ficánkolhat D oldalon, mivel egy full csere O fallal szemben, mehetnek a kevert felállások és üthetjük Dalton-t. A secondarynknek is nagy napja lehet, ha igazán felszívják magukat, de szerintem harapni fogunk a labda ezen oldalán rendesen. A Offense-nek nehezebb dolga lesz mint a szezon első Cowboys meccsén, mivel bár sokkal jobb nem, de stabilabb lett a Dallas D, azonban továbbra is erőltetni kell a futásokat, és talán Slayton-t is megtalálhatjuk a hosszú labdákkal. Ha DJ újra tudna zone readek után futni akkor magabiztosabb lennék, azonban nélküle megfogunk szenvedni szerintem. Ez a nagy gombóc az ami most elsőként érdekel, valamint, hogy Garrett akar e valamit mutatni, hogy ne basszák ki jövő héten, és próbál kreatívabb lenni, mint az első Cowboys meccsen.
Amennyiben így tudunk magunknak esélyt adni, akkor és csak is akkor kell a WFT meccsel foglalkozni.
több mint 4 éve
én csak megnéztem az eagles outlistáját, és elég volt. megnézem a meccsünket, de lényegében ott eldőlt már az egész. a redskins be fogja húzni, és megy PO-ba. mi meg húzunk 8-10 körül vszeg.
csebi
Azért a focicsapatnál sem biztos McLaurin és Gibson játéka, + Sanyi sem százas, rajtuk kívül meg nem nagyon van nfl szintű játékos a támadóknál. A sasoknál meg Pederson és Hurts jövője miatt fontos lehet még ez a meccs... Én a mi győzelmünkre látok jóval kevesebb esélyt mint a Philiére.
vanek úr
elvileg mindhárman játszanak a washingtonnál.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csebi
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 986
Nem neztem korul mas topicokban de azt merem tippelni hogy ott ahol egyebkent szinten rajatszasert megy a csapat kicsit nagyobb porges lehet...
De azert barmennyire is elvettek mostanaban a kedvunk azert nyilvan mindeni nezni fogja😀
En jobban orulnek ha sikerulne ismet osszekapnunk magunkat es egy rendes meccset jatszunk mint folytatni a zuhanast mert ha az lesz akkor ujra kerdojel minden kb!ha mutatunk valamit akkor 1-2 dologban bizhatunk talan jovore.
Reszemrol meg hiszek Judgeban es DJ-ben hogy legalabb az egyik megoldas ,mert ha egyik sem akkor....de ugy velem oket mindenkepp nezzuk meg legalabb 1 szezonra
yooker
csebi
Sztem is simán nyer a WFT, de előtte mi azért az utolsó mp-ben kikapunk egy 70 yardos field goallal, amit McCarthy fog berúgni, mert mindenki más lesérül addigra.
több mint 4 éve
Nem neztem korul mas topicokban de azt merem tippelni hogy ott ahol egyebkent szinten rajatszasert megy a csapat kicsit nagyobb porges lehet...
De azert barmennyire is elvettek mostanaban a kedvunk azert nyilvan mindeni nezni fogja😀
En jobban orulnek ha sikerulne ismet osszekapnunk magunkat es egy rendes meccset jatszunk mint folytatni a zuhanast mert ha az lesz akkor ujra kerdojel minden kb!ha mutatunk valamit akkor 1-2 dologban bizhatunk talan jovore.
Reszemrol meg hiszek Judgeban es DJ-ben hogy legalabb az egyik megoldas ,mert ha egyik sem akkor....de ugy velem oket mindenkepp nezzuk meg legalabb 1 szezonra
yooker

több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !

Szerkesztette: yooker