New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Hat valóban nagyot fordult itt a világ a LW tag óta..pedig nem volt régen 😀Mindenkit 0 ponton tartotok FGig meg csak eljuttok DJ-vel is 😛
És ugye a D be nemcsak Carter fog visszaterni jövőre hanem McKinney is kvázi új emberként jön és könnyen lehet hogy komoly faktor lesz az o játéka is majd
yooker
több mint 4 éve
Hat valóban nagyot fordult itt a világ a LW tag óta..pedig nem volt régen 😀És ugye a D be nemcsak Carter fog visszaterni jövőre hanem McKinney is kvázi új emberként jön és könnyen lehet hogy komoly faktor lesz az o játéka is majd
több mint 4 éve
Mint mondtam a Washington kidobott pénz, már csak a hagyományok miatt. Fili odaveszett, szóval a maradék kettőből bármi lehet 😉
több mint 4 éve
20ezerért megrakom.Fogadj a másik háromra! 😊
Bár az én tippeim sose jönnek.
Palesz76
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az optimizmus az én asztalom.
Februárra már nézem a jegyeket.
Palesz76

én még csak itt tartok 😊
több mint 4 éve
Ryan Anderson OLB is érkezik.
több mint 4 éve
Értelmes dolgok történtek 3 elvesztegetett Év után először. VLSz Vlhogy kikerülhetett DG kezéből a gyeplő.
😉
több mint 4 éve
Mondjuk ha a full üresen lévő embert nem látja DJ az első célpont után az pont nem volt tapsi hibája, meg a droppok sem, de azért komoly szintet kell lépnie, mert aMintha ennyhe optimizmust éreznék rajtad Ozi 😉
népharag őt fogja elsőként elsodorni ha ezzel a kerettel nem lesz egyből valami szemmel látható javulás.
Meg azért csak sérülten játszott DJ is szinte végig. Ha már stabilan több TD-je lesz mint Int meg fumble akkor az eredmények is jönni fognak. Ha...
ozibozi
több mint 4 éve
Mondjuk ha a full üresen lévő embert nem látja DJ az első célpont után az pont nem volt tapsi hibája, meg a droppok sem, de azért komoly szintet kell lépnie, mert aAkkor sincs baj, Glennon megoldja 😁
népharag őt fogja elsőként elsodorni ha ezzel a kerettel nem lesz egyből valami szemmel látható javulás.
Meg azért csak sérülten játszott DJ is szinte végig. Ha már stabilan több TD-je lesz mint Int meg fumble akkor az eredmények is jönni fognak. Ha...
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mondjuk ha a full üresen lévő embert nem látja DJ az első célpont után az pont nem volt tapsi hibája, meg a droppok sem, de azért komoly szintet kell lépnie, mert anépharag őt fogja elsőként elsodorni ha ezzel a kerettel nem lesz egyből valami szemmel látható javulás.
több mint 4 éve
Tapsihapsival kapcsolatban több dologban bízom..1. Judge elég határozottnak tűnik,remélhetőleg vele szemben is támaszt elvárásokat.2.Ő is tisztába kell legyen azzal,hogy ha most megbukik kb. a kutyának nem fog kelleni. 3.ha fék lesz időben menesztjük és van b terv a pótlására!
több mint 4 éve
Nagyon pofásan kezd kinézni mind az O, mind a D. Ha csak a neveket nézzük meg merem kockáztatni, hogy a legjobb kerete a csoportban most nekünk van, a kérdés, hogy mire lesz képes TapsiHapsi és DJ. A védelemben bizok, hogyha Graham a tavalyi állománnyal is erős def-et rakott össze, akkor az ideivel szárnyalnunk kell.Ugye Lajost csak poénból hagytad ki? 😀
DE: Williams
NT: Lawrence
DE: BJ Hill
ILB: Martinez, Regland
OLB: ???, Carter, Odenigbo, Coughlin
CB1: Bradberry
CB2: Jackson
Slot: Logan Ryan
SS: Peppers,
FS: McKinney, Love
PeppyRapier
több mint 4 éve
Hát én emlékszem az elmúlt évekből jó néhány a mienknék nagyobb nevekből álló Dallasz O ra, mégis kínszenvedés volt a játékuk. Szóval én továbbra sem veszek mérget rá, hogy nem ő lesz a fék.Egy egészséges Slayton,egy meg valamit mutató Tate, esetleg Barkley?Semmivel nem volt kevesebb talent tavaly az O-ban, mint tavalyelőtt. Akkor mégis sokkal jobban mutatott DJ. Ebből mire lehet következtetni?Szerinted akkor minden JG hibája volt?Azért a tavalyi állomány sem volt annyira rossz, számok alapján meg botrány,amit műveltek. Vagyis nem csak a számok alapján... kínszenvedés volt időnként Giants meccset nézni.Ja! A félreértések elkerülése végett azert a jo kisegítő személyzet alatt a mostantól rendelkezésre álló offense skill playereket értettem igazából! JG pedig nem egy offense géniusz de szerintem elbaszni azért nem fogja...Legyen igazad 😊Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
Legyetek egészségesek srácok, aztán nézzük meg mit tud DJ 😊 (csak működjön az OL is)
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
Kronos
yooker
Kronos
es valóban jó lett volna a talent level tavaly az O-ban?
Ezt az offseasont akkor nagyon beneztek a front officeban...😀
yooker
vanek úr
Sokkal több gondunk volt tavaly mindennel...
De én sem mondom hogy JG a legfaszabb OC csak azt hogy az O eredmenyessege idén nem.rajta all vagy bukik....
yooker
több mint 4 éve
Nagyon pofásan kezd kinézni mind az O, mind a D. Ha csak a neveket nézzük meg merem kockáztatni, hogy a legjobb kerete a csoportban most nekünk van, a kérdés, hogy mire lesz képes TapsiHapsi és DJ. A védelemben bizok, hogyha Graham a tavalyi állománnyal is erős def-et rakott össze, akkor az ideivel szárnyalnunk kell. QB: DJ
RB: Barkley, Booker
WR1: Golladay
WR2: Slayton
Slot: Shepard
TE: Rudolph, Engram(?), Smith
OT: Thomas, Peart, Solder
OG: Hernandez, Lemieux, ???
C: Gates
DE: Williams
NT: Lawrence
DE: BJ Hill
ILB: Martinez, Regland
OLB: ???, Carter, Odenigbo, Coughlin
CB1: Bradberry
CB2: Jackson
Slot: Logan Ryan
SS: Peppers,
FS: McKinney, Love
Drafton első két körben egy EDGE és egy guard jöhetne és akkor papiron mindenhova meglennénk minőségi kezdőkre és többé-kevésbé kilóra is. Az első körben egy EDGE Gregory Rousseau, akit nagyom emlegetnek hozzánk, a 2. körben pedig egy jó Trey Hill - ha még bent lenne.
több mint 4 éve
Az is negatív szezon lesz idén! 8-9, én azzal sem leszek elégedett...Azért ha ezzel a kerettel nem lenne meg min.8 W akkor elég nagy a baj...Jaj, de gonosz!🤣 De sajnos igaz...🤭Szóval meglesz az első playoffja? 😮🤣😆Fitczmagic konzisztenciáját ismerve akkor az 6-10-es alapszakaszt jelent . 😀Simán behúzzuk mind a hat csoportmeccset 😁Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b
nagir
warr_b
Vobox
Sőt, 6-11, idén már tizenhetedik meccs is lesz...
warr_b
Wyatt
nagir
Vobox

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Azért ha ezzel a kerettel nem lenne meg min.8 W akkor elég nagy a baj...Jaj, de gonosz!🤣 De sajnos igaz...🤭Szóval meglesz az első playoffja? 😮🤣😆Fitczmagic konzisztenciáját ismerve akkor az 6-10-es alapszakaszt jelent . 😀Simán behúzzuk mind a hat csoportmeccset 😁Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b
nagir
warr_b
Vobox
warr_b
Wyatt
nagir
több mint 4 éve
Jaj, de gonosz!🤣 De sajnos igaz...🤭Szóval meglesz az első playoffja? 😮🤣😆Fitczmagic konzisztenciáját ismerve akkor az 6-10-es alapszakaszt jelent . 😀Simán behúzzuk mind a hat csoportmeccset 😁Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b
nagir
warr_b
Vobox
warr_b
Wyatt

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Szóval meglesz az első playoffja? 😮🤣😆Fitczmagic konzisztenciáját ismerve akkor az 6-10-es alapszakaszt jelent . 😀Simán behúzzuk mind a hat csoportmeccset 😁Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b
nagir
warr_b
Vobox
warr_b

több mint 4 éve
🤣😆Fitczmagic konzisztenciáját ismerve akkor az 6-10-es alapszakaszt jelent . 😀Simán behúzzuk mind a hat csoportmeccset 😁Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b
nagir
warr_b
Vobox

több mint 4 éve
Fitczmagic konzisztenciáját ismerve akkor az 6-10-es alapszakaszt jelent . 😀Simán behúzzuk mind a hat csoportmeccset 😁Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b
nagir
warr_b
több mint 4 éve
Simán behúzzuk mind a hat csoportmeccset 😁Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b
nagir

több mint 4 éve
Szemre nekem is ez volt. Aztán a pff nem győzi dicsérni, hogy a gyenge első éve után mekkorat fejlődött 😊Semmivel nem volt kevesebb talent tavaly az O-ban, mint tavalyelőtt. Akkor mégis sokkal jobban mutatott DJ. Ebből mire lehet következtetni?Szerinted akkor minden JG hibája volt?Azért a tavalyi állomány sem volt annyira rossz, számok alapján meg botrány,amit műveltek. Vagyis nem csak a számok alapján... kínszenvedés volt időnként Giants meccset nézni.Ja! A félreértések elkerülése végett azert a jo kisegítő személyzet alatt a mostantól rendelkezésre álló offense skill playereket értettem igazából! JG pedig nem egy offense géniusz de szerintem elbaszni azért nem fogja...Legyen igazad 😊Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.Golladay - Shep - Engram - Slayton - BarkleyHa lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
Legyetek egészségesek srácok, aztán nézzük meg mit tud DJ 😊 (csak működjön az OL is)
GiantsMLBhunter
vanek úr
Szesze
yooker
Kronos
yooker
Kronos
es valóban jó lett volna a talent level tavaly az O-ban?
Ezt az offseasont akkor nagyon beneztek a front officeban...😀
yooker
vanek úr
Mindenesetre remélem, Solder visszatérésevel és Golladay érkezésevel azért pofasan fog kinezni 😊

több mint 4 éve
Baszki, mit össze bírtok nyávogni, túlságosan el voltatok kényeztetve a két SB győzelemmel 🤣😜Na jó, hát Ficcmedzsikkel mi is inkább csendben lennénk!!!😉😊😀
warr_b