NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
121
16
19:00, Netflix
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen! De nem fognak ilyet hozni...egy üj GM-nek, ha nem házon belülről jön, simán lehet olyan feltétele szerintem, hogy hozza a saját embereitKizárt dolog, hogy jövőre ki legyen söpörve az edzői gárda, akárki is lesz a GM, egyrészt semmi nem indokolja, másrészt ez eleve nem így működik. DJ is meg fogja kapni az esélyt, ez sem igazán kérdéses. Egyedül akkor lehetett volna ez opció, ha nagyon elöl húzunk, így biztosan nem QB lesz az első körös választás.Megbuktak vagy nem, egy új GM simán kisöpörheti a stábot.Nah hat ebben volt aztam minden😀szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
,volt akarki az ellenfel...
Es ez is eltunni latszik az utobbi 3 hetben...
Erthetelen!
yooker
Judge? Amennyire ellene voltam a szezon első felében, most azt mondom, kaphat még egy esélyt,de! Ha DG megy és jön valaki helyette, az lehet hozza a saját emberét, az sem lenne ellenemre.
Graham? Jóval többet hozott ki szerintem a Dből, mint azt a játékosok képességei alapján gondoltuk. Ugyanaz, mint Judge, ha jön egy új stáb, mehet ő is, ha maradna, azt is eltudnám fogadni.
DJ? Fuuuuu.....de kéne egy jövőbe látó varázsgömb 😀
Gondolkodom itt hangosan.....végülis, ha DG helyett új GM jön, úgyis repül mindenki, mert hozza a saját embereit, max DJ marad.
Kronos
Szerintem nem.lesz komolyabb valtozas hulyeseg is lenne kapkodni!
DG lehet valoban kerdes es szerintem menni is fog de kb ennyi!egyedul.ő mar csak a kakukktojas amugy is
A tobbiek mitol buktak volna meg?
Eselyeskent indultunk iden barmire is?
Mutattak potencialt, jott nemi valtozas ,jovore persze szintet kellene lepniuk!
Meglatjuk...
yooker
Kronos
Szesze
Kronos
több mint 4 éve
Nem fogunk hozni olyan GM-et akinek ez lenne a feltétele 😊egy üj GM-nek, ha nem házon belülről jön, simán lehet olyan feltétele szerintem, hogy hozza a saját embereitKizárt dolog, hogy jövőre ki legyen söpörve az edzői gárda, akárki is lesz a GM, egyrészt semmi nem indokolja, másrészt ez eleve nem így működik. DJ is meg fogja kapni az esélyt, ez sem igazán kérdéses. Egyedül akkor lehetett volna ez opció, ha nagyon elöl húzunk, így biztosan nem QB lesz az első körös választás.Megbuktak vagy nem, egy új GM simán kisöpörheti a stábot.Nah hat ebben volt aztam minden😀szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
yooker
Judge? Amennyire ellene voltam a szezon első felében, most azt mondom, kaphat még egy esélyt,de! Ha DG megy és jön valaki helyette, az lehet hozza a saját emberét, az sem lenne ellenemre.
Graham? Jóval többet hozott ki szerintem a Dből, mint azt a játékosok képességei alapján gondoltuk. Ugyanaz, mint Judge, ha jön egy új stáb, mehet ő is, ha maradna, azt is eltudnám fogadni.
Gondolkodom itt hangosan.....végülis, ha DG helyett új GM jön, úgyis repül mindenki, mert hozza a saját embereit, max DJ marad.
Kronos
DG lehet valoban kerdes es szerintem menni is fog de kb ennyi!egyedul.ő mar csak a kakukktojas amugy is
Meglatjuk...
yooker
Kronos
Szesze
Kronos
több mint 4 éve
egy üj GM-nek, ha nem házon belülről jön, simán lehet olyan feltétele szerintem, hogy hozza a saját embereitKizárt dolog, hogy jövőre ki legyen söpörve az edzői gárda, akárki is lesz a GM, egyrészt semmi nem indokolja, másrészt ez eleve nem így működik. DJ is meg fogja kapni az esélyt, ez sem igazán kérdéses. Egyedül akkor lehetett volna ez opció, ha nagyon elöl húzunk, így biztosan nem QB lesz az első körös választás.Megbuktak vagy nem, egy új GM simán kisöpörheti a stábot.Nah hat ebben volt aztam minden😀szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
yooker
Kronos
Meglatjuk...
yooker
Kronos
Szesze
több mint 4 éve
Szerintem olyan Gm-et keresnek majd aki ehhez a stabhoz illik..Megbuktak vagy nem, egy új GM simán kisöpörheti a stábot.Nah hat ebben volt aztam minden😀szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
yooker
Kronos
Meglatjuk...
yooker
Kronos
Nem hinnem hogy hoznak egy "valsagmenedzsert" kb azonnal!
En pl nem orulnek.ennek. jonne barki is ilyen !
Akkor nyilvan Jones is menne a kukaba ,őskorig mennenk vissza kb csapatepitesben...
Nezzunk meg 1 evet toluk aztan
lehet jobbab itelni
több mint 4 éve
Kizárt dolog, hogy jövőre ki legyen söpörve az edzői gárda, akárki is lesz a GM, egyrészt semmi nem indokolja, másrészt ez eleve nem így működik. DJ is meg fogja kapni az esélyt, ez sem igazán kérdéses. Egyedül akkor lehetett volna ez opció, ha nagyon elöl húzunk, így biztosan nem QB lesz az első körös választás.Megbuktak vagy nem, egy új GM simán kisöpörheti a stábot.Nah hat ebben volt aztam minden😀szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
yooker
Kronos
Meglatjuk...
yooker
Kronos
több mint 4 éve
Megbuktak vagy nem, egy új GM simán kisöpörheti a stábot.Nah hat ebben volt aztam minden😀szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
yooker
Kronos
Meglatjuk...
yooker
több mint 4 éve
ez gyenge csapat még rájátszásért is játszhat ki-ki meccset jövő héten, ha ma kikap a was meg a filivicc basszus
több mint 4 éve
Nah hat ebben volt aztam minden😀szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
yooker
Kronos
Meglatjuk...
több mint 4 éve
szerintem semmi különös nem történt, csupán annyi, hogy most jobb csapatok ellen játszunk, akik ráadásul maxra vannak húzva, a PO miatt. Nézzük csak meg, kik ellen nyertünk....akkor éppen padlón lévő Skins, Bengals, egy szintén nem túl acélos Eagles és egy minket csak naygjából komolyan vevő Hawks. Most pedig csúcsra pörgetett PO aspiráns csapatokkal játszottunk, az elmúlt hetekben. A D-t sajnos kiismerték, az O meg korábban sem tudott sokkal többet komolyabb csapatok ellen. DG-nek és Tapsihapsinak mennie kell szezon végén, ez nem kérdés.vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
yooker
több mint 4 éve
vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕Pont az tetszett korabban hogy motivaltak,felkeszultek voltunk tortent barmi is
ozibozi
Erthetelen!
több mint 4 éve
vagy ha motivált és jobb csapatok ellen játszol, ahol még az edzők videóznak is 😕
több mint 4 éve
Erdekes hogy par hete ugy gondolhattuk hogy mennyit is leptunk elore!Fasza D , alakulo O fal, fejlodo Jones , kompetens edzoi garda ...
Es ez akkor tenyleg valosnal tunt!
Most meg itt vagyunk ahol ,3 total eselytelen meccs utan!
Bizzunk benne hogy az a Jones (Martinez,Blackburry) serules a legfobb oka ennek a leepulesnek...onnantol dominokent omlott be minden!
Mert ha nem ez a magyarazat akkor eleg nagy bajban vagyunk...
több mint 4 éve
Garrett és az egész Offensive Stáb vállalhatatlan!😕
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
A meccset elvesztettük, az optimizmusomat még nem.Ez az O fal visszasíratja velem Flowers "játékát".
Mind elküldeném Kanadába. Fát vágni
több mint 4 éve
Kell a győzelem a PO hoz.😁Ez megint közel volt 😊
Nehéz meccs lesz, de végre mi jövünk ki jól belőle a végén.
Benne van a pakliban, hogy a Def. többször is sackelli LJ t, és sérülés is lehet belőle.
Nálunk DJ 1 TO és 1 TD.
Lesz több szép hosszú passzos elkapas és egy hosszabb visszahordas is.
Gano 11 pontot tesz fel.
23 - 21W
Palesz76
több mint 4 éve
Kell a győzelem a PO hoz.😁Nehéz meccs lesz, de végre mi jövünk ki jól belőle a végén.
Benne van a pakliban, hogy a Def. többször is sackelli LJ t, és sérülés is lehet belőle.
Nálunk DJ 1 TO és 1 TD.
Lesz több szép hosszú passzos elkapas és egy hosszabb visszahordas is.
Gano 11 pontot tesz fel.
23 - 21W
több mint 4 éve
Végre valami Patriots-szakember, már vagy 10 hónapja nem volt 😊BB tanítvány = Saját nevelés 😊
Wyatt
több mint 4 éve
Korán jöhet a karács... na jó, inkább később, de jobb később, mint soha. Sources tell PFN Insider @TonyPauline that the needle is moving towards the #Giants letting go of GM Dave Gettleman.
— Pro Football Network (@PFN365) December 27, 2020
And if he is, one name to keep an eye on is Nick Caserio.#TogetherBlue https://t.co/t4E1vdolbH
több mint 4 éve
DG távozása sokkal több kérdés vetne fel, mint amennyit megválaszolna! Ettől még persze mennie kell!!!Ki lesz az utódja és milyen alkut köt majd Maráékkal... DJ és Judge megtartása mellett Graham lenne a fő prioritás. Kell egy jobb szakmai stáb a támadó oldalra és egy rendszer amit Jonesra szabnak. Innen kell kiindulni, legalább is szerintem.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Csak kap az új vezetestol is lehetőséget meg, annyira elől azért nem huztok, hogy egyértelmű jobb opció legyen