NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Én azért megdicsérném Andrew Thomast! Egész meccsen jól tartotta Myles Garrettet...
DB nagyon rosszak voltak, bár QB hurry nélkül nem kell rajta csodálkozni. Na ezért nem éri meg Williams a 22M/év. Klasszikus DE is kell hozzá.
McCoy nem lesz/lett jobb, de az elkapók sem segítették, mert amit meg tudott dobni, az elejtették vagy elcsúsztak...
nagir
Pont akartam kérdezni, hogy Thomas milyen volt mielőtt megnézném ismétlést.

Igen Williams-szel ez a baj, hogy jó játékos, de óriási pénzt nem ér, hogy a gyenge OL-ek ellen behúzzon pár sack, és utána ne maradjon pénz a többi csapategységre.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Én azért megdicsérném Andrew Thomast! Egész meccsen jól tartotta Myles Garrettet...
DB nagyon rosszak voltak, bár QB hurry nélkül nem kell rajta csodálkozni. Na ezért nem éri meg Williams a 22M/év. Klasszikus DE is kell hozzá.
McCoy nem lesz/lett jobb, de az elkapók sem segítették, mert amit meg tudott dobni, az elejtették vagy elcsúsztak...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
Igazából ezt a soft zone defense akkor igazán hatékony, ha az ellenfél QB-jának nincs elég ideje. Na, itt aztán Mayfield kb. meg is ebédelhetett a dobások előtt. Semmi gond, ha jövőre szerzünk premium pass rusher(eke)t, brutál jó lesz a D.
Idén volt egy jó hetünk (ez is több, mint évek óta), plusz elméletileg még a PO-be is odaérhetünk dec. közepén. Szerintem léptünk előre tavalyhoz képest.
több mint 5 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Sajnos semmi meglepő nem történt, sima vereség. A DL-en kívül kb semmit nem lehet dicsérni, a secondary totál katasztrófa volt egész meccsen, nemtom ennyit számít-e Bradberry vagy csak ennyivel erősebb a Browns offense, de ezt így elkeserítő volt nézni, sajnos az nem fér bele, ha se pass-rush, se sec védekezés nincs.. Az offense-től ezt lehetett várni, McCoy-ban kb semmi nincs, a legszürkébb irányító kb, lábon is gyenge, passzjátéka se jó, nem is tudom mit keres a ligában még.. Az edzők playhívásait se értettem sokszor, nagyon gyenge volt ez az egész megint úgy ahogy van.
Szesze
Az várható volt, hogy Bradberry hiányozni fog, de most az is kiderült, hogy ebből a DB sorból még Holmes is hiányzik. Na ez az igazi gáz!
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Sajnos semmi meglepő nem történt, sima vereség. A DL-en kívül kb semmit nem lehet dicsérni, a secondary totál katasztrófa volt egész meccsen, nemtom ennyit számít-e Bradberry vagy csak ennyivel erősebb a Browns offense, de ezt így elkeserítő volt nézni, sajnos az nem fér bele, ha se pass-rush, se sec védekezés nincs.. Az offense-től ezt lehetett várni, McCoy-ban kb semmi nincs, a legszürkébb irányító kb, lábon is gyenge, passzjátéka se jó, nem is tudom mit keres a ligában még.. Az edzők playhívásait se értettem sokszor, nagyon gyenge volt ez az egész megint úgy ahogy van.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 920 — secret level
Elnézést, ha már volt.

Férfiak egymás közt - ha lehátjuk a kötelező "Te milyen jó voltál-nem Te milyen jó voltál" köröket, akkor ez egy nagyon klassz beszélgetés egy játékról, amit ismertünk, szerettünk, de ma már nincs.

www.youtube.com/watch?v=A6MZn6tXNOk
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Elég physical meccs lesz. Nincs mese ütnünk kell a futásaikat, és pressurelni Mayfieldet kikényszeríteni a hibáit. Csak is a smashmouth footballal nyerhetünk, ezért 70-30%ban több futást várok tőlünk. Azt gondolom jobban fogunk játszani, mint múlt héten és Judge-ék felszívják magukat. Rams szerű meccset várok, azonban ha valahogy tudnánk vezetni a félidőben akkor látok rá esélyt, hogy nyerhetünk. Kelleni fog emellé még 2 TO is, csak a tökéletes +1 játékkal nyerhetünk, és bízni benne, hogy a Browns is kifog egy rossz napot idén + remélem kicsit kiengednek ellenünk 😛
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Latom meg tippelni sincs kedve senkinek...
Nem szamositanam en sem de nagy pofon kovetkezik😧
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
OLB edzőtöket, az ex-Wisconsin/Arkansas HC Bret Bielemát elvitte az Illinois főedzőnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Legalább volt egy ilyen hetünk!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 252
Én is belelkesedtem egy hétre, végülis vidám hét volt 😊
több mint 5 éve
Egy apróság vigasztal, hogy nem csak mi láttuk azt a délibábot, hanem komoly emberek is elhitték, hogy van csapatunk...
így kerültünk prájmtájmba’ sajna😕
ozibozi
Szerintem attól, hogy valaki helyén kezelte a csapat erejét, még láthatott reális esélyt a PO-ra, mivel a csoport többi része még nagyobb hulladék volt mint mi. Csak sajna a WFT összeállt, a sasoknál meg elkezdtek visszatérni az emberek.
Mindegy, ezt a szezont már elengedtem, de a Dallast azért ütni kell!
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
bradberryre sem számíthatunk vasárnap
jusssipekka
Nesze neked fomusoridos meccs...
"Kisse" gyorsan megvaltoztak a dolgok miota belelkesedtek hogy ez majd egy jo meccs lehet😀
yooker
Mondjuk ezt mindenképpen benézték volna, mert jelen állapotunkban ez a csapat akkor sem képes látványosan játszani, ha kihozza magából a maxot. Sajnos ahogy alakultak a dolgok így még a szoros meccs elérésére is minimálisra csökkentek az esélyeink.
több mint 5 éve
Egy apróság vigasztal, hogy nem csak mi láttuk azt a délibábot, hanem komoly emberek is elhitték, hogy van csapatunk...
így kerültünk prájmtájmba’ sajna😕
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
jusssipekka
Nesze neked fomusoridos meccs...
"Kisse" gyorsan megvaltoztak a dolgok miota belelkesedtek hogy ez majd egy jo meccs lehet😀
több mint 5 éve
Amióta Peter Falk elment, ez meg o-val, azóta kuka lett az Oline. 😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Jason Garrett covidos. Kitchens fogja hívni az offensive playeket a hétvégén.
Zet
Igazi NFL fairy tale lenne, ha mi Kitchens playhívásai által zúznánk le a Brownst SNF-en.

Szerkesztette: Rodaron
több mint 5 éve
Jason Garrett covidos. Kitchens fogja hívni az offensive playeket a hétvégén.
több mint 5 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Remélem Nem bízunk a véletlenre semmit. 😊 😊 😊
több mint 5 éve
Viszont a
Drafton remek belső Falemberek közül tudunk válogatni, hogy stabilak legyünk ott is. 😊
ozibozi
Tudom ám, hogy az IOL emberkékre gondoltál! 😉
1. de inkább 2. körben is lesz rá lehetőségünk, hogy kiválasszunk egy komolyabb tehetséget...

több mint 5 éve
Viszont a
Drafton remek belső Falemberek közül tudunk válogatni, hogy stabilak legyünk ott is. 😊
több mint 5 éve
Elnézve a Hollók - Barnák meccset, nagyjából tökmindegy, hogy DJ vagy Colt fog-e kezdeni. Brutál futójáték mindkét csapatnál, nálunk meg a sok behemót ellenére liga alja a run stop.
több mint 5 éve
Előbb-utóbb Kelleni fog egy franchise QB. Itt már a kérdés max az előbb, vagy utóbb...
/én elengedtem, a szimpi csávót/
Vele simán meglesz egy csoport győzelem még ebben az évtizedben...

Szerkesztette: ozibozi