NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
214
25
22:30, Netflix
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Ennyi sack után az O falból mindenkivel lenyomatnék 500 fekvőtámaszt minden nap.én Judgenak meg adnék vagy 500 felülést...😊
Egy jó közepes D megalázott minket. Nagyon szomorú vagyok a látottak miatt.
Palesz76
na mindegy.felejtsük ezt el !bízom benne hogy azért mi nem ez a csapat vagyunk amit ma láttunk...
túl szép lett volna ha innentől minden rózsás ,ilyen pofonokból remélem tanulnak!
több mint 5 éve
Ennyi sack után az O falból mindenkivel lenyomatnék 500 fekvőtámaszt minden nap.Egy jó közepes D megalázott minket. Nagyon szomorú vagyok a látottak miatt.
több mint 5 éve
azért 400 yardot csak benyeltek ma egy 5 yardos átlag / game Azért ez nem a megsüvegelendő kategóriaHa lett volna támadó egység, akkor maradjunk annyiba, hogy ezek a statok jobbak lettek volna.
ozibozi
több mint 5 éve
azért 400 yardot csak benyeltek ma egy 5 yardos átlag / game Azért ez nem a megsüvegelendő kategória
több mint 5 éve
hát ez igaz !nyilván jobb volt ma ma Mr Turnoverless Jonest játszatni sántán...bízni kellett volna a D-ben a futásban és McCoy labdabiztonságában!McCoy és a labdabiztonság? 🤔
yooker
warr_b
több mint 5 éve
Judge-ék is kockáztattak, és gondolták ez majd jó lesz. De DJ még a zsebben se mozgott, semmilyen passzba csak a tutiba állt bele/akart beleállni. Így az Oline 2-2,5 mpnél tovább nem tudta tartani a Cards passrusht. A 3. negyed elején megint ment a futás, nem is értem miért nem erőltettük azt. Ha nem megy DJ-nek akkor fussunk és tartsuk életbe magunkat, mert a D megint nagyon jó volt. Murray-t sikerült containelni és egy átlagabb O játékkal végig ott maradtunk volna rajtuk. Múlt hétre vártuk a nagy verést, de ez most jött. Baj még nincs, de a Browns ellen össze kell kapni magunkat, mert liga top 3 futás jön, és a Front Seven is elég babán fest ott jelenleg, valamint SNF is...
Most pedig szurkoljunk a 49ersnek 😛
több mint 5 éve
DJ-nél per pill. jobb!bízni kellett volna a D-ben a futásban és McCoy labdabiztonságában!McCoy és a labdabiztonság? 🤔
yooker
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
bízni kellett volna a D-ben a futásban és McCoy labdabiztonságában!McCoy és a labdabiztonság? 🤔
yooker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ez Judge hibája volt!!!🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Múlt hétre vártam a vereséget. Igazából akkora gáz nincs, csak a mutatott játékkal 😏hát azt leszámítva tényleg minden rendben volt.....😊
ironroy
több mint 5 éve
Feladtuk ezt a meccset azzal, h DJ kezdett. Nem tudom, miért kellett vállalni ezt a kockázatot.
több mint 5 éve
Múlt hétre vártam a vereséget. Igazából akkora gáz nincs, csak a mutatott játékkal 😏
több mint 5 éve
hát ez terített betli volt ..ettől fostam végig hogy elkapkodjuk a visszatérést (egyáltalán nem örültem hogy kezd)igazából vastagon benne vannak az edzők (talán most először)
úgy kezdett Jones hogy kb az utolsó pillanatig bizonytalan volt jöhet-e..
a múlt héten tudtuk hogy nem játszik fel is készültek rendesen McCoyal! ezt most elengedtük..Miért?
talán nem jött be?
meg lett zavarva az egész O! fasznak kellett erőltetni? az elejétól látszott hogy limitált!bízni kellett volna a D-ben a futásban és McCoy labdabiztonságában!nem mondom hogy nyertünk volna de ezt
nem értem...
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Daniel Jones is officially active. The Giants are without their slot CB with Darnay Holmes out. Expect an expanded role for rookie DB Xavier McKinney.
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) December 13, 2020
CB Darnay Holmes (knee)
DL RJ McIntosh
OL Jackson Barton
OL Kyle Murphy
LB TJ Brunson
WR Dante Pettis

több mint 5 éve
Aki szokott online fogadni annak megsúgom:Slayton elkapások 2,5felett 1.83
Gallman futott és elkapott yardok 69,5felett 1.83
Giants+3,5 1.68
Én ezeket biztos rakom,a többi meg kivárás,hogy Martinez játszik e.
Az még érdekes lehet,hogy ki fog Fitzgeraldra felügyelni,ha Bradbery leveszi Hopkinst,akkor a kipihent Fitznek akár jó napja is lehet,de ne legyen igazam.
több mint 5 éve
Szerintem kb. Martineztől függ a végeredmény.De hogy kicsit játszunk a számokkal: 13.a van,így az Arizona 13 pontot szerez,mivel ma a 34. szülinapom van ezért ennyi lesz az összpontszám. Tehát 21-13 nyerünk!! 😉Itt valami bibi van. Én múlt héten voltam 49, de csak 29 pont jött össze 😊
Vobox
(de a kutyám 12, és pont annyit kaptunk)
Szerkesztette: vanek úr
több mint 5 éve
Szerintem kb. Martineztől függ a végeredmény.De hogy kicsit játszunk a számokkal: 13.a van,így az Arizona 13 pontot szerez,mivel ma a 34. szülinapom van ezért ennyi lesz az összpontszám. Tehát 21-13 nyerünk!! 😉
több mint 5 éve
Lajos pick6-ével nyerünk.
több mint 5 éve
Szoros mérkőzésre számítok, győzelemre akkor látok esélyt,ha DJ játszik. Minden meccsen Gallman sem fog olyan számokat hozni.... és a vedelemtol sem várható, hogy TD t csinál, ezért nagyon kellene DJ. Mccoyal szenvedés lenne, és 15 pont körül kéne tartani a Cardst, hogy legyen esély a győzelemre. Tudjátok mit? Engem igazából nem is izgat, hogy nyerünk vagy kikapunk ma, jojó persze érdekel,de visszagondolva a pár héttel ezelőtti lelekallapotomra, ahogy leültem Giants meccset nézni.... játszunk egy jó meccset,szoros meccset, legyen egyben a gameplan, lehessen látni az utóbbi hetek fejlődését, nekem nagyjából ennyi elég. 😊
Szerkesztette: Kronos
több mint 5 éve
Szoros győzelmet várok.Lesz 2 sack meg egy Int a védelem részéről.
Jones 250yard. Futás nem erőlteti.
100 futott yard és végre jó spec team játék. 12 pont tőlűk
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jones és Martinez is limitáltan edzett, mindketten Q besorolásúak, de Judge egész optimistán nyilatkozott velük kapcsolatban. Martinez szerintem sokkal jobban hiányozna, remélem őt össze tudjuk drótozni anélkül, hogy rásérülne.