NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Ennyi sack után az O falból mindenkivel lenyomatnék 500 fekvőtámaszt minden nap.
Egy jó közepes D megalázott minket. Nagyon szomorú vagyok a látottak miatt.
Palesz76
én Judgenak meg adnék vagy 500 felülést...😊
na mindegy.felejtsük ezt el !bízom benne hogy azért mi nem ez a csapat vagyunk amit ma láttunk...
túl szép lett volna ha innentől minden rózsás ,ilyen pofonokból remélem tanulnak!
több mint 5 éve
Palesz76 New York Giants 524
Ennyi sack után az O falból mindenkivel lenyomatnék 500 fekvőtámaszt minden nap.
Egy jó közepes D megalázott minket. Nagyon szomorú vagyok a látottak miatt.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 252
azért 400 yardot csak benyeltek ma egy 5 yardos átlag / game Azért ez nem a megsüvegelendő kategória
ozibozi
Ha lett volna támadó egység, akkor maradjunk annyiba, hogy ezek a statok jobbak lettek volna.
GiantsMLBhunter
így van ez nem is kérdéses

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
azért 400 yardot csak benyeltek ma egy 5 yardos átlag / game Azért ez nem a megsüvegelendő kategória
ozibozi
Ha lett volna támadó egység, akkor maradjunk annyiba, hogy ezek a statok jobbak lettek volna.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 252
több mint 5 éve
bízni kellett volna a D-ben a futásban és McCoy labdabiztonságában!
yooker
McCoy és a labdabiztonság? 🤔
warr_b
hát ez igaz !nyilván jobb volt ma ma Mr Turnoverless Jonest játszatni sántán...
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Judge-ék is kockáztattak, és gondolták ez majd jó lesz. De DJ még a zsebben se mozgott, semmilyen passzba csak a tutiba állt bele/akart beleállni. Így az Oline 2-2,5 mpnél tovább nem tudta tartani a Cards passrusht. A 3. negyed elején megint ment a futás, nem is értem miért nem erőltettük azt. Ha nem megy DJ-nek akkor fussunk és tartsuk életbe magunkat, mert a D megint nagyon jó volt. Murray-t sikerült containelni és egy átlagabb O játékkal végig ott maradtunk volna rajtuk.
Múlt hétre vártuk a nagy verést, de ez most jött. Baj még nincs, de a Browns ellen össze kell kapni magunkat, mert liga top 3 futás jön, és a Front Seven is elég babán fest ott jelenleg, valamint SNF is...
Most pedig szurkoljunk a 49ersnek 😛
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
yooker
warr_b
DJ-nél per pill. jobb!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
yooker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ez Judge hibája volt!!!🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
Egyébként a D szerintem jó volt megint (mivel szét voltak sz....tva a short fieldekkel, plusz rohadt sok időt voltak fenn, 23 pontot engedtek), az O nem is létezett.

Szerkesztette: Zet
több mint 5 éve
Múlt hétre vártam a vereséget. Igazából akkora gáz nincs, csak a mutatott játékkal 😏
ironroy
hát azt leszámítva tényleg minden rendben volt.....😊
több mint 5 éve
Feladtuk ezt a meccset azzal, h DJ kezdett. Nem tudom, miért kellett vállalni ezt a kockázatot.
több mint 5 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Múlt hétre vártam a vereséget. Igazából akkora gáz nincs, csak a mutatott játékkal 😏
több mint 5 éve
hát ez terített betli volt ..ettől fostam végig hogy elkapkodjuk a visszatérést (egyáltalán nem örültem hogy kezd)
igazából vastagon benne vannak az edzők (talán most először)
úgy kezdett Jones hogy kb az utolsó pillanatig bizonytalan volt jöhet-e..
a múlt héten tudtuk hogy nem játszik fel is készültek rendesen McCoyal! ezt most elengedtük..Miért?
talán nem jött be?
meg lett zavarva az egész O! fasznak kellett erőltetni? az elejétól látszott hogy limitált!bízni kellett volna a D-ben a futásban és McCoy labdabiztonságában!nem mondom hogy nyertünk volna de ezt
nem értem...

Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Vobox New York Giants 654
Aki szokott online fogadni annak megsúgom:
Slayton elkapások 2,5felett 1.83
Gallman futott és elkapott yardok 69,5felett 1.83
Giants+3,5 1.68
Én ezeket biztos rakom,a többi meg kivárás,hogy Martinez játszik e.

Az még érdekes lehet,hogy ki fog Fitzgeraldra felügyelni,ha Bradbery leveszi Hopkinst,akkor a kipihent Fitznek akár jó napja is lehet,de ne legyen igazam.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Boldogat 😊

Jones visszatért két Td-vel, 20-17 W

több mint 5 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 216
Szerintem kb. Martineztől függ a végeredmény.De hogy kicsit játszunk a számokkal: 13.a van,így az Arizona 13 pontot szerez,mivel ma a 34. szülinapom van ezért ennyi lesz az összpontszám. Tehát 21-13 nyerünk!! 😉
Vobox
Itt valami bibi van. Én múlt héten voltam 49, de csak 29 pont jött össze 😊

(de a kutyám 12, és pont annyit kaptunk)

Szerkesztette: vanek úr
több mint 5 éve
Vobox New York Giants 654
Szerintem kb. Martineztől függ a végeredmény.De hogy kicsit játszunk a számokkal: 13.a van,így az Arizona 13 pontot szerez,mivel ma a 34. szülinapom van ezért ennyi lesz az összpontszám. Tehát 21-13 nyerünk!! 😉
több mint 5 éve
Ez a meccs nyerhető, de én tartok tőle azért.
Overtime W 23-20.
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Lajos pick6-ével nyerünk.
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Szoros mérkőzésre számítok, győzelemre akkor látok esélyt,ha DJ játszik. Minden meccsen Gallman sem fog olyan számokat hozni.... és a vedelemtol sem várható, hogy TD t csinál, ezért nagyon kellene DJ. Mccoyal szenvedés lenne, és 15 pont körül kéne tartani a Cardst, hogy legyen esély a győzelemre. Tudjátok mit? Engem igazából nem is izgat, hogy nyerünk vagy kikapunk ma, jojó persze érdekel,de visszagondolva a pár héttel ezelőtti lelekallapotomra, ahogy leültem Giants meccset nézni.... játszunk egy jó meccset,szoros meccset, legyen egyben a gameplan, lehessen látni az utóbbi hetek fejlődését, nekem nagyjából ennyi elég. 😊

Szerkesztette: Kronos
több mint 5 éve
Palesz76 New York Giants 524
Szoros győzelmet várok.
Lesz 2 sack meg egy Int a védelem részéről.
Jones 250yard. Futás nem erőlteti.
100 futott yard és végre jó spec team játék. 12 pont tőlűk
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jones és Martinez is limitáltan edzett, mindketten Q besorolásúak, de Judge egész optimistán nyilatkozott velük kapcsolatban. Martinez szerintem sokkal jobban hiányozna, remélem őt össze tudjuk drótozni anélkül, hogy rásérülne.