NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
New York Giants

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Per source, #Broncos trade CB Isaac Yiadom to Giants for 2021 seventh round pick.
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) September 2, 2020
És jött a mi egykori LS-ünk is Carson Tinker is
Giants signing LS Carson Tinker, per source. Tinker, who appeared in 69 games for Jags from 2013-18, had a tryout this morning. Signing likely made to have someone on call if anything happens to Casey Kreiter.
— Dan Duggan (@DDuggan21) September 2, 2020
Corresponding move: Undrafted rookie TE Rysen John waived/injured.
Szerkesztette: iktriad
Halapio.+ jött WR Johnny Holton.
Zet

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
lassan elvileg itt a szezon de azért én eléggé félgőzzel készültem,nézegettem kicsit kedvem szegte ez a covid meg a bizonytalanság....Szerintem a szezon le fog menni.
valahogy nem igazán bízom benne hogy ez menni fog
elég fura hogy semmit nem tudunk ugye mit is várhatunk előszezon meccsek hiányában!pláne hogy kb mindenki kicserélődött!
mert azért elég sok mindent lehetne látni mire is számíthatunk..
McKinneyt nagyon sajnálom az ő játékát nagyon vártam de Ryan érkezése azért kissé kárpótolt most !
ki , mire számít vagy mit gondol?fog ez menni? ha igen milyenek leszünk?
részemről valami csonka szezont gondolok amit vereségekkel kezdünk, sok bosszantó hibával de azért szép dolgokkal is és rengeteget szidjuk majd a vöröst....
az Ofaltól várnék javulást kurvára remélem hogy Thomas beválik kb ez most a legfontosabb
de kurva nehéz így vakon bármit is mondani 😕
yooker
Magunkkal kapcsolatban nagyon meg lennék lepve, ha akár csak a közepes szintet meg tudnánk ütni, egyértelműen top10-es drafthelyet várok jövőre.
Hát a fal lényegesen nem lesz jobb, célpontok nem lettek jobbak, a védelem talán javulgat kicsit, ha előbbi kettő ellenére javul Jones, akkor fasza, ha nem, akkor is jó lesz a Giantsnek :dja ..igen azért az sem mindegy hogy alakul Jones idén...:😊
Wyatt

- Fogd meg a söröm!!!
Show 'em how it's done Coach Judge 😁 pic.twitter.com/mzlanDhlgd
— New York Giants (@Giants) September 1, 2020

valahogy nem igazán bízom benne hogy ez menni fog
elég fura hogy semmit nem tudunk ugye mit is várhatunk előszezon meccsek hiányában!pláne hogy kb mindenki kicserélődött!
mert azért elég sok mindent lehetne látni mire is számíthatunk..
McKinneyt nagyon sajnálom az ő játékát nagyon vártam de Ryan érkezése azért kissé kárpótolt most !
ki , mire számít vagy mit gondol?fog ez menni? ha igen milyenek leszünk?
részemről valami csonka szezont gondolok amit vereségekkel kezdünk, sok bosszantó hibával de azért szép dolgokkal is és rengeteget szidjuk majd a vöröst....
az Ofaltól várnék javulást kurvára remélem hogy Thomas beválik kb ez most a legfontosabb
de kurva nehéz így vakon bármit is mondani 😕
Szerkesztette: yooker
Értem. De nem kell úgy beállítani mitha azért lett volna kibaszva a szezon kezdete előtt egy héttel mert változott a séma.Ding-ding-ding-ding. van egy nyertesünk. Fournette egy oylan RB, akit etetni kell carrykel, hogy hasznos legyen. Jay Gruden meg pont nem ilyen offenseről híres, sőt. Arról nem is beszélve, hogy nem egyszer kiderült, hogy mikor Fournette nem játszott és a QB play nem egy rakás fos volt, akkor hirtelen SOKKAL kreatívabb lett a playcalling, akár Hackett, akár DeFilippo esetében(tehát nem az OC-ban volt a hiba).Rengeteg shotgunt akar használni a Jags a hírek szerint, mondván h Minshewnak abban van a legtöbb rutinja, Fournette meg spread offense-ben focizni alkalmatlan, neki igazán a világa az I formation és a north&south futások.Mióta jön jól egy kvazi rookie irányítónak ha kiveszik mellőle a futójátékot ? Főleg egy ilyen fal mögött...Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
TompoRedskinsWashington csaphat le rá, mert hát AP se lesz fiatalabb. Annyi biztos, hogy aki claimeli, annak 4,5 milliót kell kipengetnie neki.
iktriad
mármint iktriad számára szólt
vanek úr
iktriad
gordon
empty taxi
Lásd még:Mr. 3 yard bármilyen helyzetben (Kivéve 3&3-rá, akkor 2 yard) azért nem akkora veszteség...Mióta jön jól egy kvazi rookie irányítónak ha kiveszik mellőle a futójátékot ? Főleg egy ilyen fal mögött...Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
TompoRedskinsWashington csaphat le rá, mert hát AP se lesz fiatalabb. Annyi biztos, hogy aki claimeli, annak 4,5 milliót kell kipengetnie neki.
iktriad
vanek úr
iktriad
gordon
somoskovig
Me after every red zone trip last season. https://t.co/SNNKwwmuMn
— Esteemed Journalist Cap (@BoldCityCap) August 31, 2020
iktriad
Pöcs volt és rombolta a morált. Minden más csak belemagyarázás.
Majd a szezon megmutatja,hogy mennyire jó lesz a jags offense.
Ding-ding-ding-ding. van egy nyertesünk. Fournette egy oylan RB, akit etetni kell carrykel, hogy hasznos legyen. Jay Gruden meg pont nem ilyen offenseről híres, sőt. Arról nem is beszélve, hogy nem egyszer kiderült, hogy mikor Fournette nem játszott és a QB play nem egy rakás fos volt, akkor hirtelen SOKKAL kreatívabb lett a playcalling, akár Hackett, akár DeFilippo esetében(tehát nem az OC-ban volt a hiba).Rengeteg shotgunt akar használni a Jags a hírek szerint, mondván h Minshewnak abban van a legtöbb rutinja, Fournette meg spread offense-ben focizni alkalmatlan, neki igazán a világa az I formation és a north&south futások.Mióta jön jól egy kvazi rookie irányítónak ha kiveszik mellőle a futójátékot ? Főleg egy ilyen fal mögött...Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
iktriad
vanek úr
iktriad
gordon
empty taxi
Lásd még:Mr. 3 yard bármilyen helyzetben (Kivéve 3&3-rá, akkor 2 yard) azért nem akkora veszteség...Mióta jön jól egy kvazi rookie irányítónak ha kiveszik mellőle a futójátékot ? Főleg egy ilyen fal mögött...Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
iktriad
vanek úr
iktriad
gordon
somoskovig
Me after every red zone trip last season. https://t.co/SNNKwwmuMn
— Esteemed Journalist Cap (@BoldCityCap) August 31, 2020
Mr. 3 yard bármilyen helyzetben (Kivéve 3&3-rá, akkor 2 yard) azért nem akkora veszteség...Mióta jön jól egy kvazi rookie irányítónak ha kiveszik mellőle a futójátékot ? Főleg egy ilyen fal mögött...Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
iktriad
vanek úr
iktriad
gordon
Rengeteg shotgunt akar használni a Jags a hírek szerint, mondván h Minshewnak abban van a legtöbb rutinja, Fournette meg spread offense-ben focizni alkalmatlan, neki igazán a világa az I formation és a north&south futások.Mióta jön jól egy kvazi rookie irányítónak ha kiveszik mellőle a futójátékot ? Főleg egy ilyen fal mögött...Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
iktriad
vanek úr
iktriad
gordon
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mióta jön jól egy kvazi rookie irányítónak ha kiveszik mellőle a futójátékot ? Főleg egy ilyen fal mögött...Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
iktriad
vanek úr
iktriad
Likeolnám, de az kurva hülyén jönne ki!😉Kórházdivízió szokás szerint, baszki#NYG Golden Tate left practice with what could have been a hamstring. Blake Martinez, who had been out with an undisclosed injury (per Joe Judge), did not finish practice today. RJ McIntosh was injured (possibly foot/ankle). Judge talked before practice so we may not get updates.
— Kim Jones (@KimJonesSports) August 31, 2020
nagir
warr_b

Kórházdivízió szokás szerint, baszki#NYG Golden Tate left practice with what could have been a hamstring. Blake Martinez, who had been out with an undisclosed injury (per Joe Judge), did not finish practice today. RJ McIntosh was injured (possibly foot/ankle). Judge talked before practice so we may not get updates.
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
#NYG Golden Tate left practice with what could have been a hamstring. Blake Martinez, who had been out with an undisclosed injury (per Joe Judge), did not finish practice today. RJ McIntosh was injured (possibly foot/ankle). Judge talked before practice so we may not get updates.

Az Csodabajusztól függ. Neki és Grudennek a Fournette waive lehet, hogy jót fog tenni...Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
iktriad
vanek úr
Mondtam én, ha Halapeno jön, akkor Ő lesz Gates cseréje a center poszton, akkor Pulleyn 2* 2.325M$ spórolhatunk...

Ti most már hivatalosan is az 1/1-re mentek? 😊Na ide nekünk FornetetWaiver listára került, ahol ti claimelhettek negyediknek, de én a Bengals/Dolphins/Chargers trióból látom azt, aki majd őt elviszi. Esetleg még a
iktriad
Szerkesztette: vanek úr
Én rövid szituknál használnám testesebb mint bárki aki most van és nem a szfárunkat zuznák ilyenkor szerintem erre tökéletes"Fournette 20 yardon belül 43 kísérletből 3 td-t hozott össze"...
Tompo
erre szerintem mondjuk pont kár + pénzt költeni, bár amúgy rohadt jó RB.
Szerkesztette: vanek úr
Jaja, azokra a snapekre Dion Lewis bőven jó, amiken nem Barkley van fent. Short yardage backnek meg sok lenne a 4 miska szvsz.Na ide nekünk FornetetDe rosszul irtad le a nevet! Nem komoly, meg ne sertodj!
Tompo
Fontosabb, hogy ide sztem pont nem kell. Ezert lepodtem meg. Foloslegesen venne el snapeket. Amit tud, azt Barkley is tudja, csak jobban. Nem lenne o rossz, ez igaz, csak ami penzt ker, nem ad hozza annyit, mint amennyit elvesz kozben.
Ez persze az en velemenyem. De en ha koltenek, akkor egesz mas posztra tennem.
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...