NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 604
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Természetesen amire mindenki számított a meccs elején, az lett a meccs outcome-ja. Amennyiben feketén-fehéren nézzük a meccset látszik, hogy az Oline továbbra is több sebből vérzik, Fleming nem igazán tudta milyen rendezvényen van, és Gates-et is olyan könnyen elnyomták futás blokkolásnál, hogy rossz volt nézni. Nincs meg a kommunikáció és összeszokottság a srácok között, a passprot már szebben nézett ki jóval, ott tudtak elég időt adni DJ-nek. A védelemben Ballantine és Yiadom maximum 3&20-ra kellene hogy feljöjjön, amikor a mennyiség a lényeg, a coverage minősége még mindig szörnyű, és nem egyszer az volt, hogy a DB-k összefutottak egymással mikor át kellett volna venni egymás emberét, és így maradtak üresen az emberek. Ez a miscommunication és összeszokatlanság mind javítható annál az egységnél ami most játszott először együtt. DJ második INT-je olyan volt mintha az első meccsét játszotta volna Rookieként..teljesen megengedhetetlen.Ha már kicsit szürkíteni és elmosni akarom a határokat.
A 4. negyed elejéig tartottuk magunkat bőven, ott voltunk az endzone-ban egy 19 playes drive végén, és átvehettük volt a vezetést, és ekkor jött DJ legnagyobb hibája, hogy kivárt és rosszul számolta ki Dupree útvonalát és ez került a meccsünkbe. A meccs eleji punt utáni labdaszerzés és ez a drive 3 pontot eredményezett...1&3-ra az elején nem tudom miért nem akartunk futni és erőltettük a passzot ami nem lett meg. Megint a momentumok, köztük két fumble is amit nem tudtunk visszaszedni (ezeket nem tudjuk még mindig a magunk javára fordítani) azok amelyek eldöntötték a meccset, ha ezek megvannak állítom nyertünk volna, mert 14-3 lett volna a második negyed közepén.
A védelem tisztességesen tartotta magát, a futást szinte teljesen megöltük a 3.negyed végéig, nem voltak mistacklek, amelyek tavaly sorban jöttek. Lorenzo Carter tolta rendesen az emberét és rengetegszer benyomta a zseb azon oldalát és LW is benyomta bull rushal egy párszor a Guardját, a nyomás gyakorlás úgy néz ki meglehet, viszont ezeket sackekre kellene fordítani, de persze BigBen is tett ezekért, mert rengetegszer tartotta a labdát 3-4 mp-ig is. A secondarybe voltak felvillanások, de sajnos ennyi, Bradberryvel végre van egy CB1, de még mindig nagyon sok a miscommunication és a talent hiány, amivel idén is meg fogunk szenvedni. Ezt azzal lehetne ellensúlyozni ha olyan nyomást tudnánk gyakorolni az ellen QB-ra mint a Vasas.
Az offense próbálkozott, próbálkozott becsülettel, de egyszerűen ezzel a Defense-el futásterén nem tudtak mit kezdeni, Andrew Thomas legelső meccsén Dupree-vel találta magát szembe, aki áthozta élete formáját tavalyról és tény engedte a nyomást párszor, de tartotta magát és sacket se engedett, Zeitler és Hernandez mellett ő stabil kezdő.
Slayton teljesítménye magáért beszél 😊 Engram pedig idegesítően szar volt, elcseszett block, elejtett labda, OPI egy kritikus driveban, Barkley nagy futása után, lassan ki fogja játszani magát. Shepard-et is kevésszer tudtuk megtalálni, egyszerűen végig olyan nyomás alatt játszottunk ami rányomta a bélyegét a play hívásokra.
Amiből viszont talán lehet építkezni, és eddig sem McAdoo, sem Shurmur alatt nem volt meg, az a second half adjustment, a védelem a 3. negyed elején lesöpörte Benéket, az offense meg vezetett egy 12 perces driveot, nem estünk össze, nem csináltunk 3&outot. Viszont nem sikerült a driveot tökéletesen lezárni, ha azt TD-vel zárjuk akkor most csilloghatna a szemünk, de sajna marad a csalódás.
Nem mosdatni akarom a csapatot, de most nem mérges vagyok hanem csalódott inkább az elszalasztott lehetőségek miatt, mert tavaly a Pats ellen egy hasonló védelem esetén más hibájából éltünk itt viszont mi alakítottuk ki magunknak. A Steelers egyértelmű PO csapat mi pedig nem, ha tudjuk javítani a futás blokkolást, tudjuk 4 negyeden át használni a válogatott passrush schemeket, amivel kicsit tudnánk tehermentesíteni a secondaryt akkor beszélhetünk még decemberi fociról. A vasárnapi Bears meccs lesz szerintem az irányadó nekünk, ha ott nyerni tudnánk és javítani a hibáinkon akkor bizakodhatunk egy szebb évben.
több mint 5 éve
nüansznyi fejlődés látszik és a steelers pont egy rossz matchup volt, de összességében ez akkor is ugyanannak a langyos víznek tűnik ugyanazokkal a fellángolásokkal, mint bármelyik tavalyi meccsen. de legyünk türelmesek persze és a szarabb csapatok ellen talán összejön 6-7 win.engramhez sem értem, miért ragaszkodtunk, évek óta totál nulla a srác 😕 ahogy a védelemben sincs egyetlen impact playerünk sem (talán bradberryt leszámítva)
Szerkesztette: jusssipekka
több mint 5 éve
Tompo
66
Tegnapi pozitívum:Top 5 D és Top 5 O line ellen ez a játék (Főleg hogy 2 INT-n ment el) messze jób volt nézni főleg a tökös 4/1 re hosszút próbálni a rövid helyett!!
Akkor most hivatalosan is bejelentkeztünk az 1/1/re
😊
ozibozi
Csak fejlődés legyen egy alapnak jó eddig főleg Top csapat ellen és nehogy az legyen mint tavaly a Patriots mecs után.
Szerkesztette: Tompo
több mint 5 éve
Tompo
66
"Amilyen borzalmas volt a futójáték, annyira üdítő volt a passzjáték" "A Giants mutatott pár biztató jelet, és ha Jones nem dobja meg azt az INT-et (meg egy másikat TJ Wattnak), akkor itt még bármi is lehetett volna."
De 1/10 re mindíg futni....... Botrány
Szerkesztette: Tompo
több mint 5 éve
46.5 under, Steelers-gyozelem. 24-13 mondjukNem voltam messze.
Wyatt
Nem láttam a meccset, de pont ilyenre számítottam. Most őszintén, ez a Steelers-védelem top 5-ös lesz, a Giantsé nagyon nem. Tök papírforma, hogy a Vasas most előrébb van, ennél lesznek jóval könnyebb meccsek is. Jones legyen jó, a többi úgyis le van tojva

több mint 5 éve
Tegnapi pozitívum:Akkor most hivatalosan is bejelentkeztünk az 1/1/re
😊
több mint 5 éve
Ez csak az első meccs volt, de mondjuk lehetett volna bármelyik az elmúlt 5 évből.Slayton és a DL egész jó volt, na meg persze a run blocking az OL részéről.
Ohh wait...
több mint 5 éve
Továbbra is csak leborulni tudok DG nagysága előtt. Zseniális húzás volt 1. kör elején QB és RB-t hozni egy támadófal nélküli csapatba. Pass rush sem szükséges, mert majd hátul a sztárok megoldják.Az egyetlen pozítivum Slayton. WR1
több mint 5 éve
hát srácok, ez eddig pontosan ugyanaz a kaki, ugyanazokkal az issuekkal, mint tavaly, csak pepitában...
több mint 5 éve
daniel jones is white jameis
— charles (#1 summer allergy hater) mcdonald (@FourVerts) September 15, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ma kell látnunk vlmt ami előre mutat-remélhetőleg-Ezzel pl egyet értek!
ha már csak az átjön, hogy van gazdája a csapatnak, akkor előre léptünk...
az eredmény lényegtelen szvsz
ozibozi
több mint 5 éve
Sokunk hangja voltál most...nekem semmi bajom ozibozival,nem némítom,időnként vicces amit ír,azt like-olom is,de évek óta megtanultam már,hogy ő nem szurkoló,valójában nem érdekli,ő (szerintem) unatkozik..de már mind megtanultuk félrerakni a megkeseredett üzeneteit!Üdv a klubban!Nincs személyeskedés,mind mások vagyunk.Nem tehetek róla ha egyszerű vagy és még a némítás gombhoz is ostoba 😉 sok ilyen marha van a stadionok büféiben, akik mindeElőször is nem tudom, hogy voltál-e NFL stadionban meccsnapon (Bár azon kívül is ugyan az fogadna) ott a sport ünnep, nem mint a gurulósban ahol a sok tagbaszakadt kopasz értelmiségi kimegy anyázni meg szotyit köpködni. Lehet, hogy te ezekbe a stadionokba jársz de én nem szóval nem talált.
ozibozi
Másodszor én nem zárom el magamtól a különvéleményt mert én elfogadom a szólásszabadságot amit ma már kb minden chaten tiltanak és bannal jutalmaznak ha nem az adott téma alanyát/tárgyát méltatod, sőt egyenesen kritizálod.
Véleményem rólad úgy alakult ki ennyire negatívan, hogy magamból kiindulva nem tudom hogy lehet így szurkolónak nevezni magad.
Én minden évben stábtól és játékoskerettől függetlenül úgy várom a szezont, hogy minden hírt figyelek. Van amit rosszul fogadok, van aminek egyenesen örülök de várom mikor látom már a meccset! Erre olvaslak téged és nem látok más mint a savanyúskodást! Hogy a fa...ba lehet így bárkinek/bárminek szurkolni?
És hogy én miért vagyok ennyire lelkes? Mert a szurkolás nekem egyfajta hit. Nem a vezetőkben vagy a tradíciókban, hanem a játékosokban legyenek bármilyenek. Ők azok akik minket szurkolókat meghallanak. Vagyis azokat akik a stadionban, az utcán vagy bárhol bíztatják, leszólítják őket. Ez nekik lelkesítő. Mert ők játszák a játékot, tőlük kell a jó teljesítmény, ezért kell szurkolni. Mondom ezt volt sportolóként mert igen is jó volt hallani a lelátót!
Tompo
GO GIANTS!GO BIG BLUE!
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy vagytok vele, de mindentől függetlenül (főleg az elmúlt évek trágya szezonjai) de kivételesen lelkesen és epekedve várom a szezon első meccsét. Egész nap videókat, elemzéseket néztek, spanoltam magam és várom már a Kickoffot. Nyílván nem vagyunk esélyesek, ezért nem valami giga győzelmet várok, de ha már visszalátom azt a hypeolt mentalitást, odaadást és kompetitív hozzáállást amit a TC-k után nyilatkoztak akkor szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Onnantól kezdve meg tényleg a szerencse is közbe szól.Valószínűleg nem lesz valami látványos meccs, és a Steelers se fog tudni úgy villogni, szétdobálni minket ahogy várják sokan. Mégiscsak majdnem egy éve játszott utoljára BigBen plusz a Preseason hiánya miatt az első pár drive vagy félidő szerintem az egymás feltérképezésével fog eltelni.
Nekünk azt kell kihasználni, hogy fiatal, ismeretlen a csapat, ismeretlen a HC így lehetne villogni néhány playben, a többit meglátjuk.
több mint 5 éve
Bocsi, de nekem nincs időm, energiám ezekre a mezei faszságokra.Engem a csapat, és az eredményeink fognak meggyőzni arról, hogy nincs igazam, jó úton járunk. Nem olyan nehéz az, csak teljesítmény, eredmény kell mögé.
az ilyen kis gyerekes, szolidaritási bulikat meg úgy is kinövitek, ha tényleg a csapat a fontos.
több mint 5 éve
Tompo
66
Nem tehetek róla ha egyszerű vagy és még a némítás gombhoz is ostoba 😉 sok ilyen marha van a stadionok büféiben, akik mindeElőször is nem tudom, hogy voltál-e NFL stadionban meccsnapon (Bár azon kívül is ugyan az fogadna) ott a sport ünnep, nem mint a gurulósban ahol a sok tagbaszakadt kopasz értelmiségi kimegy anyázni meg szotyit köpködni. Lehet, hogy te ezekbe a stadionokba jársz de én nem szóval nem talált.
ozibozi
Másodszor én nem zárom el magamtól a különvéleményt mert én elfogadom a szólásszabadságot amit ma már kb minden chaten tiltanak és bannal jutalmaznak ha nem az adott téma alanyát/tárgyát méltatod, sőt egyenesen kritizálod.
Véleményem rólad úgy alakult ki ennyire negatívan, hogy magamból kiindulva nem tudom hogy lehet így szurkolónak nevezni magad.
Én minden évben stábtól és játékoskerettől függetlenül úgy várom a szezont, hogy minden hírt figyelek. Van amit rosszul fogadok, van aminek egyenesen örülök de várom mikor látom már a meccset! Erre olvaslak téged és nem látok más mint a savanyúskodást! Hogy a fa...ba lehet így bárkinek/bárminek szurkolni?
És hogy én miért vagyok ennyire lelkes? Mert a szurkolás nekem egyfajta hit. Nem a vezetőkben vagy a tradíciókban, hanem a játékosokban legyenek bármilyenek. Ők azok akik minket szurkolókat meghallanak. Vagyis azokat akik a stadionban, az utcán vagy bárhol bíztatják, leszólítják őket. Ez nekik lelkesítő. Mert ők játszák a játékot, tőlük kell a jó teljesítmény, ezért kell szurkolni. Mondom ezt volt sportolóként mert igen is jó volt hallani a lelátót!
több mint 5 éve
Nem tehetek róla ha egyszerű vagy és még a némítás gombhoz is ostoba 😉 sok ilyen marha van a stadionok büféiben, akik minde"egyszerű vagy" "ostoba" és "marha"... ő téged nem minősített, szóval ez egy elég tapló komment volt a részedről, ami szerintem nem méltó a fórumhoz, pláne nem ide a Giants topikhoz. De persze ismerünk, sötét Asbee 😀
ozibozi
több mint 5 éve
Tompo
66
Most már leírhatom hogy a Te komentjeidtől agyrákot kapok már évek óta ezt tolod hogy jobb lenne ha csak veszítenénk mert akkor lesz új stáb de már rég beigazolódott a közhely miszerint a fejétől bűzlik a hal ameddig Mara van addig bele fog választani és pont! Nem mondom hogy tegyél úgy mint én de én mint kis szurkoló bizakodom, keresem a szép momentumokat esetleg a Wint és élvezem hogy ismét itt a szezon.Mi a jó a Giantsnek? Hog a cserék után még évekig a barnák előtt fognak draftolni, mert ha ez volt a cél, akkor siker van. 😊OBJ szintett lépett tegnap este, csak rossz irányba...Azt hittem az már rég le is van papírozva hogy a OBJ Vernon-Zeiter Peppers dealt a Giants nyerte.
Még a végén ez a trade is DG fogja igazolni, hát nem tudom!
nagir
Mondjuk es dolog a browns rászedni meg egy másik nyerni.
TSzabi
ozibozi
több mint 5 éve
Tompo
66
Eddig mindig volt egy pozitív és egy negatív elképzelésem a meccsekről, aztán általában utóbbi jött be és minden tré volt. Most viszont annyi az ismeretlen, az új arc, a sérülésből visszatérők, új edzők mindenhol, simán benne van egy hatalmas blama, de egy meglepetés győzelem is.Majdnem stimmel csak 34-31 W mert szar a védelmünk de az O most végre bivaly lesz!
Én magam annyit szeretnék, hogy az egész offense mutasson fejlődést, és hogy jó legyen őket nézni. Ha már kikapunk, azt tegyük 30-40-re. A fal erősödött, Andrew Thomas remélhetőleg beválik, Jones mutasson fejlődést, Barkley és az elkapók Tete-től Engram-ig pedig mind mutathatnának egy konzisztens teljesítményt. Így a gyengébb támadósorok ellen még lehetne is esélyünk. Ugyan itt érdemes megjegyezni, hogy ki tudja Big Ben milyen lesz.. sokat hagyott ki, előtte sem volt már annyira OP, ő se lesz fiatalabb, és az egyéb közhelyek mellett, elkezdett úgy kinézni mint FitzMagic 😀
A védelem szintén totál homály, bár itt ugye nagyobb konszenzus, hogy tök gyengék leszünk. De itt is új edző, új LB, új CB, talán erősödő pass rush (legalábbis Carter nem futott rossz előszezont) fiatal sec. Biztosan gyengék lesznek, de kérdés mennyire. A futást fogni kell, utána meg bízzunk Big Ben gyengélkedő visszatérős formájában... ha létezik ilyen.
Szerintem egy szoros "már majdnem azt hisszük, hogy nyerünk, de végül mégse" meccsen: 34-31 L
PeppyRapier
több mint 5 éve
Tényleg sokat fejlődött McCarthy a vakáció alatt. Amikor néhanapján engedte passzolni Dak-ot, akkor mindig haladtak, de ő végig a futást erőltette. Nem gondoltam volna, hogy valaha leírom, de esküszöm gyengültek Garrett távozásával 😊Nem olyan nagy baj az... Sőt Pederson is megmutatta, hogy nem kéne meccselni!
vanek úr
Én inkább Rivera miatt aggódom, Ő még csapatot faraghat a WTF-ből, az Nekünk nem jó hír! 😤

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mi a jó a Giantsnek? Hog a cserék után még évekig a barnák előtt fognak draftolni, mert ha ez volt a cél, akkor siker van. 😊OBJ szintett lépett tegnap este, csak rossz irányba...Azt hittem az már rég le is van papírozva hogy a OBJ Vernon-Zeiter Peppers dealt a Giants nyerte.
nagir
TSzabi
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Tényleg sokat fejlődött McCarthy a vakáció alatt. Amikor néhanapján engedte passzolni Dak-ot, akkor mindig haladtak, de ő végig a futást erőltette. Nem gondoltam volna, hogy valaha leírom, de esküszöm gyengültek Garrett távozásával 😊
több mint 5 éve
OBJ szintett lépett tegnap este, csak rossz irányba...Azt hittem az már rég le is van papírozva hogy a OBJ Vernon-Zeiter Peppers dealt a Giants nyerte.
nagir