NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 605
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
szerintem is fognak játszani, csak nem mindegy hogy 100% vagy 80%-os egészségügyi állapotban, erre gondoltamGyanítom hogy mindkettő játszik majd...Mack és Quinn is Q vasárnapra, így azért nincs lehetetlen küldetés elé állítva az O-falMack játszik. Quinn fullon edzett ma, de az ő játéka inkább kérdéses.
kristof
tüsi91
Tomcsik
több mint 5 éve
Gyanítom hogy mindkettő játszik majd...Mack és Quinn is Q vasárnapra, így azért nincs lehetetlen küldetés elé állítva az O-falMack játszik. Quinn fullon edzett ma, de az ő játéka inkább kérdéses.
kristof
tüsi91
több mint 5 éve
Mack és Quinn is Q vasárnapra, így azért nincs lehetetlen küldetés elé állítva az O-falMack játszik. Quinn fullon edzett ma, de az ő játéka inkább kérdéses.
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mack és Quinn is Q vasárnapra, így azért nincs lehetetlen küldetés elé állítva az O-fal
több mint 5 éve
én is így gondolom, hogy a szezon rendhagyó jellege miatt, különösen az off falnál elég nagy fejlődést fogunk látni. ne felejtsük el, hogy már azzal előrébb vagyunk, hogy Solder nem játszik.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Hát EE-vel kapcsolatban elég egyértelmű a véleménye az amerikai médiának. Többnyire, hogy meg kellene próbálni wr-ként játszatni, ha már a blokkolás ennyire nem megy. Aztán ha úgy sem....Szerintem azért nem volt ez annyira kétségbeejtő. Bár az eleje elég olvasható volt az O hívásoknak (1/10 Barkley), amikor konstatálták, h ez nem megy, tudtak érdemben váltani (lásd a végén el...szott drive, illetve 2. TD), amire sztem évek óta nem volt példa.
Az O fal kétségtelenül kritikán aluli volt RunBlockban, de a vége felé a PB kezdett összeállni. Emlékszem a néhány évvel ezelőtti colts falra, ami szar kezdés után, az utolsó 6-7 meccsen nem engedett sacket. Nyilván nem gondolom, h nálunk ez fog történni, de így együtt még egy edzőmeccset sem játszottak és erre egyből jött a steelers.
Ez a vasas D sok csapat életét meg fogja még keseríteni.
Szerintem a reális elvárás, hogy hétről hétre látható javulás legyen, és egyre kevesebb egyéni hiba.
Ha ez teljesül, akárhol is végzünk, az számomra elegendő, ekkora pozíciós lyukakkal.
Persze a legjobb egy fejlődő csapat mellett, egy kirúgott DG, h a következő FA és draft már ne vele menjen le.
több mint 5 éve
Azért gondolom, ha Tate visszatér, akkor nem kell majd annyira erőltetni. A futójátéknak is jobbat tenne, ha Smith és Toilolo kapna több szerepet.Hát nemtom, nekem az első meccs alapján pont az jött le, hogy alapvetően az eddigieknél is többet akarnák használni, konkrétan kulcs szerepet szánnának neki.. egyelőre finoman szólva nem hálálta meg a bizalmat.Azt ertem hogy probaljak de lathatoan total onbizalom nelkul jatszik blokkolasban meg mindig is szar volt plussz most buntik is jottek...es hiaba hogy minden 3.4.meccsen hoz valami jobbat ha lenne + - mutato az ott eleg rosszul nezne ki nala...EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
Mindenesetre a snapp szamait erdemes lenne egyelire visszavenni ..bar nyilvan igy sem duskalunk komoly celpontokban...
Aki meg nem annyira tunt fel az Logan Ryan ? Ti mire emlekeztek tole ?😀
yooker
Ryan viszont elég keveset volt fent egyelőre, szerintem rá jóval nagyobb szerep hárul majd később.
Szesze
Most 2-3 drivot nyirt ki egymaga kb..
Ha a Bears ellen is valami hasonlot tol nem.hinnem hogy utana tul sokat lenne palyan egy darabig ha tenykeg a BB fele culturet szeretnenek itt csinalni...
yooker
Szesze
több mint 5 éve
Az a trükkje a faszinak, hogy IlYen szar meccs után majd lök egy jót, elhiteti, hogy mekkora király lehetne, és utána lesérül. Biztos lesz, aki elhiszi még, és egy marék szotyiért elviszi.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
szerintem az ötödik héten Dallasban már Kaden Smith lesz a kezdő, de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a trade deadline előtt elviszi valaki egy kondicionális hetedik körért.szerk. mármint Engramet, Smith szerintem ügyes 😀
több mint 5 éve
hát ezt hirtelen el is felejtettem hogy már 5.éve várjuk hogy na majd most.....😊Szvsz elég egyszerű a képlet, mert lehívtuk az 5. éves opciót Nála, ami 6M$. Meg kapja most azt a játék időt és bizalmat, amivel bizonyíthat, az új stábnak. (A meccs szám az már JJ felelőssége) Ha nem javulfinoman szólva😊 sem túl jó ötlet...nem tudom mire alapozzákHát nemtom, nekem az első meccs alapján pont az jött le, hogy alapvetően az eddigieknél is többet akarnák használni, konkrétan kulcs szerepet szánnának neki.. egyelőre finoman szólva nem hálálta meg a bizalmat.Azt ertem hogy probaljak de lathatoan total onbizalom nelkul jatszik blokkolasban meg mindig is szar volt plussz most buntik is jottek...es hiaba hogy minden 3.4.meccsen hoz valami jobbat ha lenne + - mutato az ott eleg rosszul nezne ki nala...EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
Mindenesetre a snapp szamait erdemes lenne egyelire visszavenni ..bar nyilvan igy sem duskalunk komoly celpontokban...
yooker
Ryan viszont elég keveset volt fent egyelőre, szerintem rá jóval nagyobb szerep hárul majd később.
Szesze
Ha a Bears ellen is valami hasonlot tol nem.hinnem hogy utana tul sokat lenne palyan egy darabig ha tenykeg a BB fele culturet szeretnenek itt csinalni...
yooker
Szesze
hogy alkalmas erre a szerepre...a kezdetektől fogva teljesen inkonzisztens a játéka elkapásban blokkolásban mindenben(plussz ugye a sérülések is jönnek mindig)!igazából fogalmam sincs hogy ezzel a helyzettel mit is lehetne kezdeni mert ezek miatt nincs olyan szerep úgy egyáltalán amire azt mondanám hogy na ez neki való....
ez egy nagy kérdés lesz a szezonban de félek nem lesz happy end...
yooker, tuti nem fog,akkor új TE1 után kell néznünk...
nagir
több mint 5 éve
jaja, jövőre jöhet az újabb első körös próbálkozás 😊Szvsz elég egyszerű a képlet, mert lehívtuk az 5. éves opciót Nála, ami 6M$. Meg kapja most azt a játék időt és bizalmat, amivel bizonyíthat, az új stábnak. (A meccs szám az már JJ felelőssége) Ha nem javulfinoman szólva😊 sem túl jó ötlet...nem tudom mire alapozzákHát nemtom, nekem az első meccs alapján pont az jött le, hogy alapvetően az eddigieknél is többet akarnák használni, konkrétan kulcs szerepet szánnának neki.. egyelőre finoman szólva nem hálálta meg a bizalmat.Azt ertem hogy probaljak de lathatoan total onbizalom nelkul jatszik blokkolasban meg mindig is szar volt plussz most buntik is jottek...es hiaba hogy minden 3.4.meccsen hoz valami jobbat ha lenne + - mutato az ott eleg rosszul nezne ki nala...EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
yooker
Szesze
yooker
Szesze
hogy alkalmas erre a szerepre...a kezdetektől fogva teljesen inkonzisztens a játéka elkapásban blokkolásban mindenben(plussz ugye a sérülések is jönnek mindig)!igazából fogalmam sincs hogy ezzel a helyzettel mit is lehetne kezdeni mert ezek miatt nincs olyan szerep úgy egyáltalán amire azt mondanám hogy na ez neki való....
yooker, tuti nem fog,akkor új TE1 után kell néznünk...
nagir
több mint 5 éve
Szvsz elég egyszerű a képlet, mert lehívtuk az 5. éves opciót Nála, ami 6M$. Meg kapja most azt a játék időt és bizalmat, amivel bizonyíthat, az új stábnak. (A meccs szám az már JJ felelőssége) Ha nem javulfinoman szólva😊 sem túl jó ötlet...nem tudom mire alapozzákHát nemtom, nekem az első meccs alapján pont az jött le, hogy alapvetően az eddigieknél is többet akarnák használni, konkrétan kulcs szerepet szánnának neki.. egyelőre finoman szólva nem hálálta meg a bizalmat.Azt ertem hogy probaljak de lathatoan total onbizalom nelkul jatszik blokkolasban meg mindig is szar volt plussz most buntik is jottek...es hiaba hogy minden 3.4.meccsen hoz valami jobbat ha lenne + - mutato az ott eleg rosszul nezne ki nala...EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
yooker
Szesze
yooker
Szesze
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
finoman szólva😊 sem túl jó ötlet...nem tudom mire alapozzákHát nemtom, nekem az első meccs alapján pont az jött le, hogy alapvetően az eddigieknél is többet akarnák használni, konkrétan kulcs szerepet szánnának neki.. egyelőre finoman szólva nem hálálta meg a bizalmat.Azt ertem hogy probaljak de lathatoan total onbizalom nelkul jatszik blokkolasban meg mindig is szar volt plussz most buntik is jottek...es hiaba hogy minden 3.4.meccsen hoz valami jobbat ha lenne + - mutato az ott eleg rosszul nezne ki nala...EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
yooker
Szesze
yooker
Szesze
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Hát nemtom, nekem az első meccs alapján pont az jött le, hogy alapvetően az eddigieknél is többet akarnák használni, konkrétan kulcs szerepet szánnának neki.. egyelőre finoman szólva nem hálálta meg a bizalmat.Azt ertem hogy probaljak de lathatoan total onbizalom nelkul jatszik blokkolasban meg mindig is szar volt plussz most buntik is jottek...es hiaba hogy minden 3.4.meccsen hoz valami jobbat ha lenne + - mutato az ott eleg rosszul nezne ki nala...EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
yooker
Szesze
yooker
több mint 5 éve
Azt ertem hogy probaljak de lathatoan total onbizalom nelkul jatszik blokkolasban meg mindig is szar volt plussz most buntik is jottek...es hiaba hogy minden 3.4.meccsen hoz valami jobbat ha lenne + - mutato az ott eleg rosszul nezne ki nala...EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
yooker
Szesze
több mint 5 éve
EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Engram a snapek 94%-n volt a pályán.. ez a legtöbb minden skill player közül a csapatban, nem úgy tűnik, hogy nagyon jegelni akarnák.
yooker
több mint 5 éve
Aki meg nem annyira tunt fel az Logan Ryan ? Ti mire emlekeztek tole ?😀www.youtube.com/watch?v=llJWaf6apos&ab_channel=NFLVideos
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
EE mar tenyleg tobb a soknal...rengeteget artott most a csapatnak !nem tudom mit lep Judge de BB tuti jegelne egy darabig vagy cut...Mindenesetre a snapp szamait erdemes lenne egyelire visszavenni ..bar nyilvan igy sem duskalunk komoly celpontokban...
több mint 5 éve
Sokan sok mindent elmondtatok és nem is lehet velük vitatkozni, lesz ez jobb is...Talán akikről nem esett szó:
Peppers szerintem nagyon rendben van, jó nézni!
Smith a nagy fehér TE is üde színfolt.
Amúgy én azt várom, hogy tanulunk a hibáinkból és a szezon végére egy jobb csapat leszünk, talán még Ozi is optimista lesz az off-ban és csak DG-t akarja likvidálni, hogy ne húzhasson 1/akármennyire SE! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Összességében nekem ez a meccs sokkal inkább tetszett mint nem, de persze ehhez nyilván kell(ett) az is, hogy finoman szólva sem voltam/vagyok túl optimista a szezonunkat illetően. Igazából 3 negyedig azt mondom, hogy messze várakozásaim felett teljesítettünk, kár érte, hogy a negyedik negyedre kb egyszerre ömlött ki az összes szar a biliből, mert ezzel azért elég rendesen sikerült tönkretenni az addigiakat.Ettől függetlenül volt egy csomó dolog ami tetszett, párat kiemelek:
1. Jason Garrett - Finoman szólva nem lehet engem rajongással vádolni az irányában, nagyon szurkoltam azért, hogy ő nálunk ne legyen edző. Örültem, hogy ennyi ideig húzta a Dallasnál, mert sztem nagy szerepe volt abban, h a Cowboys éveken keresztül ennyire alulteljesített a keret erősségéhez képest. Mondjuk miután megúsztuk, hogy HC legyen és leigazoltuk OC-nek akkor picit elkezdtem bízni benne, hogy abból akár még jól is kijöhetünk. Az első meccs alapján most még inkább így gondolom, mert nekem kifejezetten tetszett amit összességében offense oldalon előadtunk.
2. Blake Martinez - Őszintén szólva picit vele is szkeptikus voltam , de azért eredendően is úgy gondoltam, hogy ő upgrade lehet. A meccs alapján viszont most már egyértelműen úgy gondolom, hogy hatalmas javulás várható MLB poszton idén (ugye elég régóta várunk erre), nekem az ő játéka tetszett messze a legjobban a csapatból (ráadásul sztem Carter is kifejezetten jól tolta a meccs nagy részében).
3. Darius Slayton - Benne az ember nyilván bízott/bízik a tavalyi szezon után, de azért na.. vele kapcsolatban is voltak kétségeim kicsit, hogy tényleg képes-e ezt a szintet hozni hosszú távon is, úgy néz ki szerencsére igen.
Volt sok olyan játékos meg csapatrész ami nagyon vegyes képet mutatott, pár fontosabb ezek közül:
1. Daniel Jones - Kicsit fájdalmas a dolog, mert valójában a meccs 90%-ában baromi jól játszott és simán lehetett volna a meccs embere is, csak sajnos a QB poszt olyan, hogy ott pont nem fér bele 2 ekkora hiba, mint amit vétett.. főleg, hogy mindkettő döntő szituációban történt és nagyban befolyásolta a meccs eredményét. Ettől függetlenül én mégis sokkal inkább vagyok vele kapcs pozitív, mint negatív, elsősorban azért, mert ebbe a szezonba valahol mégis beleférnek még ezek, hisz a csapatnak összességében véve reálisan nincs esélye PO-ba jutni és ezt a két nagy hibát leszámítva fiatal kora ellenére baromi jól játszott az egész ligát nézve az egyik legjobb védelem ellen, valahol picit pechje is volt, hogy ez a két INT ennyire meghatározó volt a meccsre nézve. Azért összességében továbbra is komoly bizakodásra ad okot a játéka és ez az egyik legfontosabb dolog a csapat jövője szempontjából.
2. Komplett védelem - Sajnos a végére összeomlottak, pedig a meccs nagyobb részében kifejezetten jól tartották magukat. Én mindig is nagy védelem mániás voltam, szóval az utóbbi évek fényében nem csoda, ha "kissé" frusztrált vagyok 😊 Úgy néztem végig a meccset, hogy a (számomra meglepően) jó kezdés ellenére egészen biztos voltam benne, hogy inkább előbb, mint utóbb ki fognak pukkadni, de őszintén szólva tovább bírták, mint reméltem. Sajnos ez idén nem tud ennél jobb lenni.. akkora hiányosságok vannak itt amiket nem lehet eltüntetni, ettől függetlenül baromira nem mindegy, hogy mit tudnak alkotni, mert azért jó néhány olyan meccs lesz idén ahol ha sikerül egy közepes teljesítményt lehozniuk (kb mint összességében a mostani) azzal simán nyerni tudunk majd, mert az offense nem lesz rossz idén.
Ami szar volt:
1. Futójáték - Jézusom... az nyilvánvaló volt, hogy nem ez lesz az az elem amivel majd megnyerjük a meccset, de baszki azért nem sok olyan meccset láttam, ahol szinte minden futójáték negatív yarddal végződik úgy, hogy a mezőny (egyik) legjobb RB-je van a csapatban. Én eleve úgy gondolom, hogy a Steelesnek lesz idén a legjobb futás elleni védekezése, de ez akkor is elképesztően szar teljesítmény volt mindenki részéről akinek ebben szerepe volt/van (OL/RB/edzők).
2. Evan Engram - Nem akarok rá túl sok szót vesztegetni, mert már megtettem korábban.. Totális első körös bust aki még akkor is egy fájdalmas húzás lett volna abban a helyzetben amikor behúztuk, ha Gronk szintű lenne, de sajnos nem egészen az a kategória. Blokkolásban is szar ráadásul. Nem az ő hibája, hogy itt van, én nem is utálom őt egyáltalán és simán el tudom képzeni, hogy lesznek még neki akár nagy meccsei is, de amikor meglátom a balfaszkodását mindig kinyílik a bicska a zsebemben, hogy hogy a picsába lehetett TE-t húzni első körben anno, amikor már totális fos volt az OL..
Azért számomra nem volt ez egy rossz élmény, egyelőre még simán várom a jövő hetet 😊
több mint 5 éve
Most vannak, voltak mentő körülmények egy potenciális Wild Card csapat ellen, de gondolom egy irányító nélküli csikágó után azért látható lesz az irány.Fair and square
ozibozi
több mint 5 éve
Most vannak, voltak mentő körülmények egy potenciális Wild Card csapat ellen, de gondolom egy irányító nélküli csikágó után azért látható lesz az irány.
több mint 5 éve
nem lesz itt 1/1 egy ne reménykedjen aki erre számít...😊+1 ezt akartam leírni egy az egyben én is, de neked sikerült zanzásítani 😀
jók voltunk amúgy?nem! reménytelenek voltunk? nem!
egész sokáig meccsben voltunk ,még a Jones RZ TD után is ha visszaszerezzük azt a fumblit még alkothattunk volna valamit...de sajnos nem !
Ami nekem egyértelműen tetszett (lehet hülyézni ) Garrett és az O ...
úgy tudtunk haladni sokszor az egyértelműen ligaelit Steelers D ellen hogy gyakorlatilag nullázták a futást...(nyilván blokkolni nem tudott JG bejönni ez nem az ő sara )
több élvezetes szép ,kreatív playt láttam most ezen a meccsen mint tavaly egész évben összesen!és ha nincsennek a buta egyéni hibák (droppok,Jones INT(ek) ) akkor
ez pontszámokban is szebb lett volna!mindezt vadi új fallal még egyszer mondom futás nélkül...
a védelem sem volt teljesen reménytelen láttunk szép dolgokat is azért a sec az nagyon fejfogós még de javulhat!
szóval én megpróbálom most a pozitív dolgokat nézni és mindent folyamatában nézni hogy hová/hogyan fejlődünk...
yooker
Szerkesztette: Rodaron
több mint 5 éve
nem lesz itt 1/1 egy ne reménykedjen aki erre számít...😊jók voltunk amúgy?nem! reménytelenek voltunk? nem!
egész sokáig meccsben voltunk ,még a Jones RZ TD után is ha visszaszerezzük azt a fumblit még alkothattunk volna valamit...de sajnos nem !
Ami nekem egyértelműen tetszett (lehet hülyézni ) Garrett és az O ...
úgy tudtunk haladni sokszor az egyértelműen ligaelit Steelers D ellen hogy gyakorlatilag nullázták a futást...(nyilván blokkolni nem tudott JG bejönni ez nem az ő sara )
több élvezetes szép ,kreatív playt láttam most ezen a meccsen mint tavaly egész évben összesen!és ha nincsennek a buta egyéni hibák (droppok,Jones INT(ek) ) akkor
ez pontszámokban is szebb lett volna!mindezt vadi új fallal még egyszer mondom futás nélkül...
a védelem sem volt teljesen reménytelen láttunk szép dolgokat is azért a sec az nagyon fejfogós még de javulhat!
szóval én megpróbálom most a pozitív dolgokat nézni és mindent folyamatában nézni hogy hová/hogyan fejlődünk...
Szerkesztette: yooker