New York Giants
A realitás ez igen, hogy billegni fog a dolog az egész meccsen. Egyszer kijön a lépés, de eddig mindig lábon lőttük magunkat. Mi egyféleképpen tudunk nyerni, ha a Turnover mutatóban mi nyerjük meg a meccset, eddig ez egyszer sikerült a WFT elleni otthoni meccsen. Eddig az összes elvesztett meccsen buktuk ezt a mutatót, ha ezt nyerjük nyerni fogunk és vica versa.Amennyiben úgy játszunk, mint az elmúlt két meccsen és levesszük a hibákat akkor szerintem nyerni fogunk. Ha a D ugyanúgy tud harapni mint eddig, akkor Allen-nek nem lesz sok esélye. Offense oldalon valami elindult, ha Gallmann újra tud futni, akkor azzal szétzilálhatjuk a védelmüket. Tate hiányozhat, Pettis max 1-1 playben szerepelhet, így várom, hogy Engramet is többet használjuk. Az látszik, hogy Engramet is összeszedték agyban, mert a TB ellen volt egy hasonló szituáció mint Phillyben, de most elkapta. East rangadó, így úgy gondolom Judge felpörgeti a srácokat, pontos eredményt nem merek mondani, de végre szerintem megtartjuk az előnyünket.Ez mind szep es jo csak az elejen emlitett hibakat eddig egyetlen meccsen sem sikerult nem osszehozni es kb a legnagyobb orom lenne amit a szezon meg hozhat egy hibatlan meccs de en valami hasonlot varok mint eddig aztan vagy eppen eleg lesz egy W-hez (mikor ha most nem megint) vagy egy ujabb kellemetlen L kovetkezik
Rodaron
yooker
Amennyiben úgy játszunk, mint az elmúlt két meccsen és levesszük a hibákat akkor szerintem nyerni fogunk. Ha a D ugyanúgy tud harapni mint eddig, akkor Allen-nek nem lesz sok esélye. Offense oldalon valami elindult, ha Gallmann újra tud futni, akkor azzal szétzilálhatjuk a védelmüket. Tate hiányozhat, Pettis max 1-1 playben szerepelhet, így várom, hogy Engramet is többet használjuk. Az látszik, hogy Engramet is összeszedték agyban, mert a TB ellen volt egy hasonló szituáció mint Phillyben, de most elkapta. East rangadó, így úgy gondolom Judge felpörgeti a srácokat, pontos eredményt nem merek mondani, de végre szerintem megtartjuk az előnyünket.Ez mind szep es jo csak az elejen emlitett hibakat eddig egyetlen meccsen sem sikerult nem osszehozni es kb a legnagyobb orom lenne amit a szezon meg hozhat egy hibatlan meccs de en valami hasonlot varok mint eddig aztan vagy eppen eleg lesz egy W-hez (mikor ha most nem megint) vagy egy ujabb kellemetlen L kovetkezik
Rodaron

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Touché 😀Játékosnak lehet 😆Fél sack nem lehet 😀Azért ennyi sack ölég durva lenne...Akkor kezdenem a tippelest:27.5-27 😊
28:27 Loss utolso masodpercben kihagyott 33yardos field gol utan...😉
Ugyebar ilyen meg nem volt😀
yooker
csebi
😆
warr_b
Rodaron
warr_b
Játékosnak lehet 😆Fél sack nem lehet 😀Azért ennyi sack ölég durva lenne...Akkor kezdenem a tippelest:27.5-27 😊
yooker
csebi
😆
warr_b
Rodaron

Fél sack nem lehet 😀Azért ennyi sack ölég durva lenne...Akkor kezdenem a tippelest:27.5-27 😊
yooker
csebi
😆
warr_b
Azért ennyi sack ölég durva lenne...Akkor kezdenem a tippelest:27.5-27 😊
yooker
csebi
😆

Akkor kezdenem a tippelest:27.5-27 😊
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Az igazság pedig nem az ellenséged.Sokszor nem rossz dolog, de gyakran rossz tanácsadó. De a filózófia könyvek hasábjai nem a szurkolói oldalak felületére valók 😀
Ha egyszer igazad lesz engem tuti nem fog zavarni. 😊
/remélem még ebben az életben/
Nő offence
ozibozi
Ha Ozi lenne a lelkiismeretünk tükörbe se mernék nézni 😀 (no offense)Te vagy a Lelkiismeretünk, az azért nem semmi! 😉😊😀Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
The #Giants are committed to Daniel Jones now, and he’ll probably still be their quarterback in 2021 too.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) November 5, 2020
Yes, even if they’re in position to draft Trevor Lawrence or Justin Fields.
“He’s not going anywhere.”
My story on the Giants’ dilemma at QB: https://t.co/kjKvWfQypA
iktriad
Engem mindig lebasznak azért,/évek óta/ ami fél év múlva már posztulátum. 😉
ozibozi
nagir
Szerkesztette: Rodaron
Igaz, sosem voltam egyértelmű. 😉 😊Ozibozi akkor valójában Cassandra. (Lásd még Cassandra-i jóslat, nem valami mexikói teleregény hősnőjéről van szó. 😀)Te vagy a Lelkiismeretünk, az azért nem semmi! 😉😊😀Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
The #Giants are committed to Daniel Jones now, and he’ll probably still be their quarterback in 2021 too.
iktriad
ozibozi
nagir
iktriad
Ozibozi akkor valójában Cassandra. (Lásd még Cassandra-i jóslat, nem valami mexikói teleregény hősnőjéről van szó. 😀)Te vagy a Lelkiismeretünk, az azért nem semmi! 😉😊😀Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
iktriad
ozibozi
nagir
Te vagy a Lelkiismeretünk, az azért nem semmi! 😉😊😀Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
iktriad
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Pont ezért raktam be... Csak úgy, minden kommentár nélkül. Mindenki akit érdekel belenéz... Elég hamar ráharaptál és ezt nagyon értékelem!!!www.bigblueview.com/platform/amp/2020/11/5/21549797/film-study-was-giants-shane-lemieux-as-bad-monday-as-pff-said-he-wasnagyon jó kis elemzés érdemes megnézni a többieket is nemcsak Lemieuxt..még túl sok időm nem volt rá de
nagir
jó néhány futójátéknál látszik hogy Engram milyen katasztrófálisan blokkol és hány játék megy el rajta( én a jó SL futásblokkolásoknál láttam legalább 2-3-at pl..)
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
iktriad
Szerkesztette: ozibozi
www.bigblueview.com/platform/amp/2020/11/5/21549797/film-study-was-giants-shane-lemieux-as-bad-monday-as-pff-said-he-wasnagyon jó kis elemzés érdemes megnézni a többieket is nemcsak Lemieuxt..még túl sok időm nem volt rá de
nagir
jó néhány futójátéknál látszik hogy Engram milyen katasztrófálisan blokkol és hány játék megy el rajta( én a jó SL futásblokkolásoknál láttam legalább 2-3-at pl..)
Szerkesztette: yooker

Giants DB Logan Ryan "grateful" for Joe Judge, trainer Justin Maher after help in frightening family situationhttps://t.co/MIjjJfNE7j pic.twitter.com/ii1dsFR0Qq
— Around The NFL (@AroundTheNFL) November 5, 2020
Szerkesztette: nagir

no probs 😊Tééényleg, emlékszem is. Rossz számot mondtak be, akkor a másik OG-n volt a fault. Csak az rémlett, hogy kétszer mondták be rá a büntit, sorryja de abból az egyik holdingnál hozzá se nyúlt kb a falemberhez, szóval fantomból kapott zászlót, még mutatták is az arcát, hogy "whaaat"Az a két bünti viszont nem festett jól tőleellenben:Egy biztos a sárbuta shurmurhoz képest több fantázia van ebben az edzői brigádban. Ez azért biztató,!ha már optimizmus !Lemieux kapott is egy kemény 12.1-es gradet a PFF-től...
ozibozi
mondjuk nagyon elhivatott nem vagyok az irányukban de azért nA..😊
yooker
Kevin Zeitler has allowed only 1 pressure, good for a 77 pass block grade over the last 3 weeks.
Gondolom a 12 milliós fizetése miatt próbálták elcserélni.
ozibozi
Wyatt
Rodaron
Wyatt