NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
Taz New York Giants 350
Barkley-nak pont addig volt értelme ,ha volt vlm is, amíg volt OBJ.
Az AB- Bell Duó miatt jött létre, és lehetett volna náluk sokkal jobb és évekkel tovább, mint a Két nyugdíj előtt járó zseninél.
De ezt is elcseszték.
Az, hogy egyedül, védtelenül, céltalanul futtatták pótcselekvésként Értelmes Oplan hiányában az kb magában hordozta a sérülést előbb-utóbb, csak a mértéke volt kérdéses.
😕
ozibozi
Én addig tradelném el Barkley-t amig van vmi értéke, még néhány ilyen sérülés és max egy 5.körös cetlit ha fog érni.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 260
1/12 nem látom jönni.
Én megnéztem ‘mategnap’ a riválisok meccseit, mai állás szerint szvsz csak a Jets van olyan mélyen mint mi.
A párduc-delfin csapat is egy másik szintnek tűnt tegnap. Tudom minden meccs más, meg a sérülések, stb + vicces ez a fura szezon is most, de esetleg a SF sérült B csapatán kívűl nem igazán látom, hogy kit tudnánk vlhogy legyőzni, meglepődnék azért, hiszen ez még tegnap sem sikerült.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Vobox New York Giants 654
Az AB- Bell Duó miatt jött létre, és lehetett volna náluk sokkal jobb és évekkel tovább, mint a Két nyugdíj előtt járó zseninél.
De ezt is elcseszték.
Az, hogy egyedül, védtelenül, céltalanul futtatták pótcselekvésként Értelmes Oplan hiányában az kb magában hordozta a sérülést előbb-utóbb, csak a mértéke volt kérdéses.
😕
ozibozi
La'Marr Chasere elég jó esélyeink lesznek a drafton.😉
nagir
Vlsz ennél előbb fogunk választani 😉
ozibozi
Csak pozitívan 😀 😉 viccet félretéve,én megsaccolni nem tudnám,hol fogunk választani. Az offseason hiánya,a temérdek sérülés,a szezon eleje okán,szerintem sok váratlan eredmény lesz még.Nem vita tárgya,hogy vannak bajok rendesen,de nem csak nálunk.Jelenleg bottom 3 csapatnak tűnünk,de lehet ebből 1/1 is meg 1/12 is.
több mint 5 éve
De ezt is elcseszték.
😕
ozibozi
nagir
Vlsz ennél előbb fogunk választani 😉
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Hát srácok úgy látszik rossz ómen vagyunk annak aki velünk játszik. Múlt héten a Lions DB-k hullottak mint a legyek, most meg Barkley és Shepard. Mielőbbi jobbulást nekik. Érdekes, de ahogy írtátok is az ő hiányuk miatt kezdett el jobban menni az O. Kevésbé volt kiszámítható a játékhívás. Pagano nem tudott reagálni a változásokra. A végén meg megint elkezdte a prevent szar D-t mikor ott egy Mack, Hicks meg Quinn...

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
De ezt is elcseszték.
😕
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
De ezt is elcseszték.
😕
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ahogy sejteni lehetett, Saquonnak annyi a szezonra. És most kezdődhetne a kesergés, de...
Lehet rosszul gondolom - és itt meg kell jegyezzem a srác zseni -, de mi őt akartuk tömni egy egyelőre nem működő fal mögött, az ellenfél pedig meglepő módon arra készült, h őt akarjuk tömni. Ha lenne fal nyilván ez egy kiváló taktika, viszont így láttuk az eredményt. Szerintem pont az ő hiánya miatt lesz kevésbé kitalálható az O hívás.
Mindemellett remélem szezon végére rendben lesz a fal, és a következő évre visszatérve nagyot alakít majd. Jobbulást neki
Haba
Igen, ezt egyértelműen én is így láttam, de persze nem így kellett volna "megoldani" ezt a problémát. Az a baj, hogy ugyanazt tudom mondani, mint sok éve mindig: amíg nincs normális OL addig érdemi előrelépés se lesz. Hihetetlen, hogy már kb 5-6 éve szívunk ugyanazzal, nagyon elkeserítő. (és mostanra meg már pass-rush sincs..)

Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 190 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gyógyulást Shaqnek és következő idényre tessék tisztességes falat rakni elé 😛
több mint 5 éve
Haba New York Giants 903
Ahogy sejteni lehetett, Saquonnak annyi a szezonra. És most kezdődhetne a kesergés, de...
Lehet rosszul gondolom - és itt meg kell jegyezzem a srác zseni -, de mi őt akartuk tömni egy egyelőre nem működő fal mögött, az ellenfél pedig meglepő módon arra készült, h őt akarjuk tömni. Ha lenne fal nyilván ez egy kiváló taktika, viszont így láttuk az eredményt. Szerintem pont az ő hiánya miatt lesz kevésbé kitalálható az O hívás.
Mindemellett remélem szezon végére rendben lesz a fal, és a következő évre visszatérve nagyot alakít majd. Jobbulást neki
több mint 5 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Devonta Freeman már ma jön visitre és workoutra hozzánk.
Rodaron
Jöhet ide akárki, ha Barkleynak nem sikerült futni, neki sem fog... A Lewis & Gallman duo bőven jó lenne arra a meccsenkénti 50-60 yardra, de így nem mondhatja senki, hogy nem tettek semmit...
ironroy
Na meg amilyen tempóban dőlnek ki a futók mindenhol,még most kell mazsolázni,amíg van 😀
több mint 5 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Rodaron
Jöhet ide akárki, ha Barkleynak nem sikerült futni, neki sem fog... A Lewis & Gallman duo bőven jó lenne arra a meccsenkénti 50-60 yardra, de így nem mondhatja senki, hogy nem tettek semmit...
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
több mint 5 éve
Görcsösen keresem a pozitívumokat...nem könnyű... Bradberry jó fogásnak tűnik,jól játszik,de beárnyékolja,hogy egy fős secondary kevés egy pályára...Engram-et végre el kell kezdeni egyértelműen wr-ként használni. Az egész meccset nézve olyan érzésem volt,hogy azon túl,hogy úgy elaludtunk az elején,hogy Bruce Willist kívántam a pálya mellé hell-t osztogatni, egyszerűen rossz gameplannel mentünk ki a pályára, főleg offense oldalon. Imádom Barkleyt,de a kiválása után kezdtünk átalakulni. Ebből az jön le,hogy futni akartunk elsősorban.A félidei edzői munka viszont tetszett,mert sikerült felpörgetni a csapatot (Barkley beszélt vajon az öltözőbe??) és egy működőképesebb verzióval előállni.Nem azt mondom,hogy nem gyengült a Bears a második félidőre,de ebben mi is 'ludasak' voltunk. Ami a legnagyobb csalódás,hogy a védelem erőssége kéne hogy legyen a futások megállítása,limitálása..WTF???
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Ha jól rémlik, tavaly Gallman egész jól ugrott be Barkley helyett, arra a pár meccsre!
Miért felejtette el tavaly is,és idén is az edzők stábunk?
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Ahogy már beszéltük, a köv. hetekben: 49ers, Rams, Cowboys... szép lesz
ironroy
Ne is mond, még csak 2 meccs ment le az idenybol, és máris sikerült elvenni az ember kedvét az egésztől. Nem a 0:2 a legnagyobb bajom, hanem ahogy történt...a Steelers elleni vereség meg vállalható volt, de ez a mai!? Írom mindezt úgy, hogy az első félidőnek csak az osszefoglalojat láttam. Egy ilyen gyenge Bearst nem megverni 😕 bárhogy, akárhogy! Na ezzel be is araztuk magunkat idenre. Sajnos DJ is kezdi magát beárazni....ez a hatalmas kontraszt jó eséllyel végig fogja kísérni a pályafutását, zseniális megoldások, buta hibák.
Mondjuk finoman fogalmazva sem segítjük a munkáját...nem is akarnam bántani igazából a játékosokat, ők a kepessegeikhez mérten próbálnak teljesíteni, ennyit tudnak.
Csak ami hirtelen eszembe jut, a közelmúltból....OBJ eltradelese, Kyler Murray(nagyon szeretem a játékát) elszalasztasa, Chase Young elszalasztasa, Rivera elszalasztasa.
Pass rush teljes elfelejtese, az összevissza igazolások, draftolasok(Barkley,L. Williams) luxus pickek, Garrett pont akkora lúzer idiótának tűnik, mint a Cowboys padján,de nekünk ugye kellett 😀
DG nyugdijazhatna magát végre,vihetne a kedves tulajdonos urakat is.
Jobb helyeken, fele ennyi baromsag után"rájuk gyújtották volna már a stadiont".
Teljes dilettantizmus a köbön.
Komolyan, ki mire számít a jövőben?
Amíg nincs gyökeres változás, szerintem nem sokat lehet várni.
Kövi pár évre nekünk annyi.... 😕
Sorry, hangosan gondolkodtam mindössze
több mint 5 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ahogy már beszéltük, a köv. hetekben: 49ers, Rams, Cowboys... szép lesz
több mint 5 éve
Gondolom a torn acl nemcsak azt jelenti h season out hanem könnyen lehet egy karriert is komolyan befolyásoló sérülés
csebi
Remélem nem, de lehet belőle egy David Wilson story, sajnos! 😕
nagir
Abban a pillanatban, h behúztam fantasyban eldőlt szerencsétlennek a sorsa.
több mint 5 éve
Gondolom a torn acl nemcsak azt jelenti h season out hanem könnyen lehet egy karriert is komolyan befolyásoló sérülés
csebi
Remélem nem, de lehet belőle egy David Wilson story, sajnos! 😕

több mint 5 éve
Ez a meccs kb. megint ugyanolyan volt, mint az elmúlt 6 évben bármelyik. Jöttünk a végén, de valahol érezni lehetett, hogy nem lesz meg.
Ami egyébként jobb a vártnál (legalábbis nálam): védelem, Garrett hívásai.
Ami horror: OL.
Ami kezd zavarni: DJ továbbra sem tud vigyázni a labdára, láthatatlan Tate.
Zet
Idén úgy néz ki van végre CB1, meg DT dögivel, de nincs Top S, DE, WR1, Top RB, TE és O fal. Azért így DJ se fog jobb lenni, sajnos Ő nem egy Rogers vagy Wilson, le kéne venni a válláról a terhet!

Szerkesztette: nagir

több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
Ez a meccs kb. megint ugyanolyan volt, mint az elmúlt 6 évben bármelyik. Jöttünk a végén, de valahol érezni lehetett, hogy nem lesz meg.
Ami egyébként jobb a vártnál (legalábbis nálam): védelem, Garrett hívásai.
Ami horror: OL.
Ami kezd zavarni: DJ továbbra sem tud vigyázni a labdára, láthatatlan Tate.
több mint 5 éve
Kikapott az Eagles, de a Dallas megtette amit mi nem, fordított nagy hátrányból...
nagir
sajnos a mi szempontunkból ennek túl sok jelentősége nincs.. elég egyértelmű, hogy nem a PO-ért fogunk harcolni idén se.
Szesze
Csak hogy úgy jobb lett volna a hangulatom! 😉

több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Egyszerűen szerencsénk sincs semmilyen szempontból, örülök annak, hogy visszajöttünk és nem adtuk fel, a védelem nagyot küzdött, és az O is összekapta magát azért. Csak egy FG kellett volna az első félidőben, mert ha csak a másodikat nézzük ezt a meccset nyerni kellett volna. Előző meccsen a D és az O is összeszakadt, most azértz a D javított, reméljük a következő meccsen már az Offense is összeszedi magát.
Szerencsétlen 49ers még nagyobb veszteségekkel hozta le a Jets meccset: nem lesz Bosa, Garoppolo, Kittle (Q), Mostert, Sherman és Solomon Thomas sem. Itt lenne az ideje már az első perctől kezdve ott lenni a pályán.
Lehet az eredmény és olykor a játék is ugyanaz, mint tavaly, de le a kalappal a küzdés terén, mert feladni nem adjuk fel és tudunk harapni ha kell.
több mint 5 éve
Kikapott az Eagles, de a Dallas megtette amit mi nem, fordított nagy hátrányból...
nagir
sajnos a mi szempontunkból ennek túl sok jelentősége nincs.. elég egyértelmű, hogy nem a PO-ért fogunk harcolni idén se.