New York Giants
Most jutottam el ehhez a tweethez én is... 😀Közben offtopic, hogy Baker ellen droppolták az összes chargeot.kabaré 😀
Rodaron
Breaking: A South Florida attorney was arrested this morning + charged w/extortion. The attempt was made against DeAndre Baker. Attorney William Dean told Baker’s attorney this clients would do “anything you want, so long as the money is right.” Apparently that was $266K each.
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) November 16, 2020
Negritis
Közben offtopic, hogy Baker ellen droppolták az összes chargeot.kabaré 😀
Rodaron
Breaking: A South Florida attorney was arrested this morning + charged w/extortion. The attempt was made against DeAndre Baker. Attorney William Dean told Baker’s attorney this clients would do “anything you want, so long as the money is right.” Apparently that was $266K each.
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) November 16, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A nagy eufirikus tegnap este utan azert tenyleg lassuk be nagyon gyenge volt az Eagles Wentz es Pederson is komoly melyrepulesben de ez legyen az o bajuk...Nemtom, szerintem egyáltalán nem lefutott egyik meccsünk se ami még vissza van. A Dallas és a Bengals jelenleg maximum egál velünk, de azokon ha így játszunk akkor inkább mi vagyunk az esélyesek. A Seattle nagyon visszaesett az utóbbi hetekben, egyáltalán nem verhetetlen szint most már. A Browns kiszámíthatatlan, sztem ők is simán elkaphatók. Az Arizona és a Ravens jobbak nálunk és sztem stílusban sem fekszenek, de még rájuk se mondanám, hogy esélytelen, pl a New England is egész simán megverte tegnap a Ravenst, pedig nagyon gyengének tűntek idén eddig (más kérdés, hogy az időjárás és a játékstílus is kedvezett nekik, nekünk sztem nem fog).
Kisse eloretekintve mar csak azert is kellett oromkodni mert papiron nem sokszor fogunk mar iden!
Bye utan talan a Cinci es a vegen a Boys...
de jo lenne latni hogy kompetitivek tudunk lenni es fejlodunk!
yooker
Kisse eloretekintve mar csak azert is kellett oromkodni mert papiron nem sokszor fogunk mar iden!
Bye utan talan a Cinci es a vegen a Boys...
de jo lenne latni hogy kompetitivek tudunk lenni es fejlodunk!
Szerkesztette: yooker
Amúgy van rá esély, ez lenne a legjobb mindenkinek😊Szokták mondani, hogy minden rosszban van valami jó.. de ez fordítva is igaz. Amennyiben ez a tendencia folytatódik a következő hetekben, akkor semmi nem fogja indokolni DG kirúgását sem. Illetve sok minden indokolja, de a döntő érvek mellette szólnának, hisz megfelelő edzői kart nevezett ki + talált egy potenciális franchise QB-t, ráadásul úgy hogy kb senki nem hitt benne a draftolásakor.Akkor nem kell kirúgni.
Szóval ha jól fogunk szerepelni a szezon második felében az szinte biztos, hogy DG seggét is megmenti majd. Ambivalens helyzet, de erre a nem annyira apró betűs részre fel kell készülnie annak aki jó szezont akar idén. Ezt részben magamnak is írtam 😊
Szesze
Érdemei elismerése mellett nyugdíjazzuk 😊
vanek úr
Szokták mondani, hogy minden rosszban van valami jó.. de ez fordítva is igaz. Amennyiben ez a tendencia folytatódik a következő hetekben, akkor semmi nem fogja indokolni DG kirúgását sem. Illetve sok minden indokolja, de a döntő érvek mellette szólnának, hisz megfelelő edzői kart nevezett ki + talált egy potenciális franchise QB-t, ráadásul úgy hogy kb senki nem hitt benne a draftolásakor.Akkor nem kell kirúgni.
Szóval ha jól fogunk szerepelni a szezon második felében az szinte biztos, hogy DG seggét is megmenti majd. Ambivalens helyzet, de erre a nem annyira apró betűs részre fel kell készülnie annak aki jó szezont akar idén. Ezt részben magamnak is írtam 😊
Szesze
Érdemei elismerése mellett nyugdíjazzuk 😊
Az edzők hiába tesznek meg mindent ha olyan rostert kapnak ami alkalmatlan komolyabb eredményekre.
Másdoszorra pedig tegyük helyére a dolgokat, az NFL 8 leggyengébb csapatából kb 4 a mi csoportunkban van. A fejlődés látható, minden szinten, de a következő fordulók döntik el, mennyit is ér valójában.
Én korábban a teljes edzői stábot kivágtam volna, wc-s nénivel együtt, most már azért minimum időt kérnék ezügyben, sőőőőt......úgy néz ki, több lélekromboló vereség után sem estünk szét, van hit a csapatban, ami nem kis dolog, ilyen kezdés után, ez az edzőket dicséri!
DJ. Tavaly baromira lelkes voltam, idén már kevésbé vele kapcsolatban, azért legyünk óvatosak, de ez a tegnapi elég jól nézett ki, tanul a hibáiból, ami biztató.
Várjuk meg a szezon végét vele kapcsolatban, valszeg maradnia kellene, mert akire, akikre lenne értelme lecserélni, azok kifognak menni 1-2re, és az már látszik, hogy nem fogunk az első 3ban választani a drafton, egy másik lutrit meg felesleges húzni helyette.
Azért mert nyertünk 2 meccset, két igencsak gyengécske csapat ellen, még nem oldotta meg a problémáinkat, most kell észnél lenni lenni, és akárhogyan is alakul a szezon,ha POba jutunk is, bizony meg kell lépni dolgokat! Gondolok itt elsősorban DG menesztésére, és a scouting frissítésére.
Daniellel kapcsolatban most jobb a helyzet?Most lehozott két meccset nagyjából hiba nélkül, egyből meg is lett az eredménye. (és absz nem csak gamemanagelésről volt szó, volt jó pár nehéz/kényes szituáció amit nagyon jól oldott meg). Erről beszéltem 2 hete, hogy ebben bízom, nem gondoltam hogy egyből igazolja is a dolgot 😊 Persze lesz ez még rosszabb, de ez a két meccs nagyon biztató volt, nem csak az ő és az eredmény szempontjából, hanem a csapat és az edzők által mutatott teljesítmény is nagyon pozitív volt. Ezzel a győzelemmel ráadásul visszahoztuk az esélyét a csoport elsőségnek is, aminek én elsősorban azért örülök, mert bár egyértelmű, h jelenleg nem vagyunk PO-ba való csapat, de így jelentős téttel bírnak majd a meccsek, amik sok tapasztalatot fognak adni a jövőre nézve.
Wyatt
Daniellel kapcsolatban most jobb a helyzet?Lassan cserélheted az aláírásképedet 😛
Wyatt
Eddig is megoszlottak a vélemények, volt aki sötétebben látta a jövő nála, volt aki időt kért. A tények azt mutatják, hogy dolgozik ő is és a staff is a hibáin, gyengeségein. Látszik rajta, hogy okos csávó és formázható, mint a gyurma. Tegnap is 7 sikertelen passza volt 21/28, tökéletes driveot vezetett a 3.negyed elején, nem fumblizott, és a hosszú futásoknál se savasodott be (valszeg bevette a magnéziumot a meccc előtt). Kiemelten foglalkoznak a ball securityvel nála, úgyhogy úgy érzem jó kezekben van most. Hálisten a fal és a futás is segíti a játékát, nem kell erőltetnie, hogy neki kell megoldania mindent. Jók a zone readjei is amik a futásait összehozzák, és külön kiemelendő, hogy Schwartz is a második félidőben külön felkészítette az edge playereit, hogy az playaction játékoknál, egy gondolatot várjanak a tackleel és nézzék DJ-t mit fog lépni.
3rd down nem engedtünk tegnap, ami a védelem egyik gyengesége volt a szezon elején, valamint a végén két driveot is lenulláztunk, amivel visszajöhetett volna a Philly és a legjobbkor jött a sack is. Ami viszont meglepett, hogy Wentz Bradberryt célozta meg a legtöbbször: 6-szor, abból két sikeres lett 10 yardért. Se Yiadom, se Holmes nem kapott ennyi targetet, pedig még Alex Smith is őket kereste az előző meccsen, amivel 300+ yardot passzolt.
megérdemliThe #Giants have signed K Graham Gano to a 3-year contract extension worth $14M in new money, source said. Of the $14M in new money, $9.5M is fully guaranteed. NYG locks in its kicker.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 15, 2020
empty taxi
The #Giants have signed K Graham Gano to a 3-year contract extension worth $14M in new money, source said. Of the $14M in new money, $9.5M is fully guaranteed. NYG locks in its kicker.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 15, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Végre egy vidám vasárnapDehogy! Most kezd idegesíteni az Eagles és a Tampa elleni zakó.
ironroy
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Hat kurva jo erzes mit mondjak!Igen szép munka volt ez a mai. Judge alatt kezdünk néha focicsapatra hasonlítani
Jones hibatlan meccseert jobban szoritottam mint a W-nek kb de bonusznak az is osszejott😀
Leszarom milyen szemetdomb a csoport meg milyen gyengesegeink vannak meg ,most ezt a W-t kurvara ki kell elvezni
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Jones hibatlan meccseert jobban szoritottam mint a W-nek kb de bonusznak az is osszejott😀
Leszarom milyen szemetdomb a csoport meg milyen gyengesegeink vannak meg ,most ezt a W-t kurvara ki kell elvezni
Hibátlan meccs, ilyen se sokszor van (pláne a Philly ellen). Még izgulni se kellett, uraltuk az elejétől a végéig 😊 Le a kalappal mindenki előtt.Jövő héten elmondhatjuk, hogy 3 forduló óta veretlenek vagyunk 😊
Szesze