NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 604
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Ennek őszintén tudok drukkolni, hatalmas poén lenne 🤣Milyen 0-5, hát Dallast veri mindenki a csoportban, mi is! 😉😊😀Kemények vagytok, nem hittem volna hogy ennyire optimisták lesztek de ez is csak azt mutatja hogy mennyire leírja a Bearst mindenki - persze lehet hogy joggal.Igazabol ha jol belegondolunk ez az egy meccs van iden ahol meg van tet es akar nyerhetunk is...ha itt sem bizunk akkor majd 0:5 utan mar keso lesz...itt most kibizakodjuk magunkat aztan ennyi idenre😀
davemayer
yooker
nagir
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Milyen 0-5, hát Dallast veri mindenki a csoportban, mi is! 😉😊😀Kemények vagytok, nem hittem volna hogy ennyire optimisták lesztek de ez is csak azt mutatja hogy mennyire leírja a Bearst mindenki - persze lehet hogy joggal.Igazabol ha jol belegondolunk ez az egy meccs van iden ahol meg van tet es akar nyerhetunk is...ha itt sem bizunk akkor majd 0:5 utan mar keso lesz...itt most kibizakodjuk magunkat aztan ennyi idenre😀
davemayer
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Kemények vagytok, nem hittem volna hogy ennyire optimisták lesztek de ez is csak azt mutatja hogy mennyire leírja a Bearst mindenki - persze lehet hogy joggal.Aki leírja a Macikat, az úgy jár mint az Oroszlánok a múlt héten! 😀😀😀
davemayer

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Kemények vagytok, nem hittem volna hogy ennyire optimisták lesztek de ez is csak azt mutatja hogy mennyire leírja a Bearst mindenki - persze lehet hogy joggal.Nyugi, nem mindenki optimista azért itt sem. 😉
davemayer
több mint 5 éve
Mi is hidd el 😊Kemények vagytok, nem hittem volna hogy ennyire optimisták lesztek de ez is csak azt mutatja hogy mennyire leírja a Bearst mindenki - persze lehet hogy joggal.Szerintem nem arról van szó,hogy bárki leírná a Bearst,csak próbálunk optimisták lenni. Sajnos mi egy ideje szűkölködünk a sikerélményekben.
davemayer
Vobox
Sok sikert nektek, de csak a jövő héttől 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kemények vagytok, nem hittem volna hogy ennyire optimisták lesztek de ez is csak azt mutatja hogy mennyire leírja a Bearst mindenki - persze lehet hogy joggal.Szerintem nem arról van szó,hogy bárki leírná a Bearst,csak próbálunk optimisták lenni. Sajnos mi egy ideje szűkölködünk a sikerélményekben.
davemayer
több mint 5 éve
Kemények vagytok, nem hittem volna hogy ennyire optimisták lesztek de ez is csak azt mutatja hogy mennyire leírja a Bearst mindenki - persze lehet hogy joggal.Igazabol ha jol belegondolunk ez az egy meccs van iden ahol meg van tet es akar nyerhetunk is...ha itt sem bizunk akkor majd 0:5 utan mar keso lesz...itt most kibizakodjuk magunkat aztan ennyi idenre😀
davemayer
több mint 5 éve
Pick six lesz a meccsen.Megvéve! 😀
Barkley 120 totál yard.
Győzelem.
21- 17
Jön és 2 turnower, min. 1 fumble
Palesz76
több mint 5 éve
Pick six lesz a meccsen.Barkley 120 totál yard.
Győzelem.
21- 17
Jön és 2 turnower, min. 1 fumble
több mint 5 éve
Érdekesez tök igaz sajnos.... passz blokkban nem igazán fejlődött és a rövid yardos brusztolós szituációk sem igazán mennek neki...szereti kerülni a kontaktot eleve!nem az a buldózer...szóval azok a gyengeségei amik collegeban megvoltak nem változtak igazán....
Barkley "might not be an every-down back,"
www.cbssports.com/nfl/news/tiki-barber-clarifies-criticism-of-saquon-barkley-after-giants-running-back-and-coaches-respond/amp/
ozibozi
több mint 5 éve
Érdekes Barkley "might not be an every-down back,"
www.cbssports.com/nfl/news/tiki-barber-clarifies-criticism-of-saquon-barkley-after-giants-running-back-and-coaches-respond/amp/
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
én is optimista vagyok, 28-24 ide, Jones 300+ yard, labdavesztés nélkül
több mint 5 éve
Na, ezt most másképp látom. Átszakad valami, és 28-17 ide.
több mint 5 éve
Ti vagytok az eselyesek de azert lehez ez meglepetes...a kevesebbet hibazo iranyito csapata fog nyerni valszeg...Na akkor meg még rosszabb, ugyanis Trubi képes komoly kilengésekre a teljesítményében és nem az ilyen védelmek ellen szokott végig szenvedni. De majd meglátjuk.De én nem 3 negyed,hanem az elmúlt évek alapján mondom 😀 😀mert ha MVP Trub-nak kell megnyerni a meccset akkor nincs baj 😊Lions is ezt gondolta, pláne az első 3 negyed alapján...
Vobox
A ti védelmetek sem jobb a Lions D-nél úgyhogy azért én várnék az ilyen jellegű kijelentésekkel 😊
davemayer
Vobox
davemayer
több mint 5 éve
Na akkor meg még rosszabb, ugyanis Trubi képes komoly kilengésekre a teljesítményében és nem az ilyen védelmek ellen szokott végig szenvedni. De majd meglátjuk.De én nem 3 negyed,hanem az elmúlt évek alapján mondom 😀 😀mert ha MVP Trub-nak kell megnyerni a meccset akkor nincs baj 😊Lions is ezt gondolta, pláne az első 3 negyed alapján...
Vobox
A ti védelmetek sem jobb a Lions D-nél úgyhogy azért én várnék az ilyen jellegű kijelentésekkel 😊
davemayer
Vobox
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
De én nem 3 negyed,hanem az elmúlt évek alapján mondom 😀 😀mert ha MVP Trub-nak kell megnyerni a meccset akkor nincs baj 😊Lions is ezt gondolta, pláne az első 3 negyed alapján...
Vobox
davemayer
több mint 5 éve
mert ha MVP Trub-nak kell megnyerni a meccset akkor nincs baj 😊Lions is ezt gondolta, pláne az első 3 negyed alapján...
Vobox
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Egy érdekesség az első hétről! Top 10 mi, top 1 Steelers:empiresportsmedia.com/new-york-giants/new-york-giants-ranked-in-top-10-in-important-pass-rush-statistic/
And here's team pass rush win rate for Week 1.
— Seth Walder (@SethWalder) September 17, 2020
ESPN's win rate metrics are powered by data from NFL Next Gen Stats. pic.twitter.com/RBQZxS7B47
Szerkesztette: nagir

több mint 5 éve
Nagyon remélem hogy a D nem fog még 1x ilyen szarul játszani mint a Lions ellen. Elvileg már lesz Quinn...Mondjuk én Snack ügynöke számát erősen keresném Pace helyében mert Nichols nem full time NT , Jenkins meg inkább jó csere így kicsit félek hogy Barkley megéget minket. Trubisky meg hát fene tudja melyik arcát hozza. A 4. negyedes Lionsosat vagy az előtte lévő 3 negyedet. Azt mondom 23:16 -os Bears győzelem lesz szoros végjátékkal. Aztán kiderül...Ha Barkely tud futni, nyerünk, különben nem, ez lesz a kulcs!
Tomcsik

több mint 5 éve
Nagyon remélem hogy a D nem fog még 1x ilyen szarul játszani mint a Lions ellen. Elvileg már lesz Quinn...Mondjuk én Snack ügynöke számát erősen keresném Pace helyében mert Nichols nem full time NT , Jenkins meg inkább jó csere így kicsit félek hogy Barkley megéget minket. Trubisky meg hát fene tudja melyik arcát hozza. A 4. negyedes Lionsosat vagy az előtte lévő 3 negyedet. Azt mondom 23:16 -os Bears győzelem lesz szoros végjátékkal. Aztán kiderül...
több mint 5 éve
Valóban megint egy jó védelem,de korántsem érzem egyenlőre annyira harapósnak,mint a Steelers esetében. A passprotection korántsem volt annyira horror,ha a futások segítésében akár csak egy kis javulás lesz a faltól,az már jó lehet.A védelem oldalán,ha tudjuk fogni a Bears futásait,amire reális esélyt látok,akkor nagy baj nem lehet,mert ha MVP Trub-nak kell megnyerni a meccset akkor nincs baj 😊Ami szintén fontos lesz (persze ez mindig elmondható) hogy ne nekünk kelljen futni az eredmény után
Szerintem nyerünk és én is valami 17-13 körül tippelném
Szerkesztette: Vobox
több mint 5 éve
Megint egy jó védelem, nehéz futni, passzoknál pedig egy hiba mindig benne van. Fordítva gyenge támadósor, de gyenge védelem, úgyhogy én egy kevés pontos, egylabdás meccset tippelnék, először a Giantset mondtam, hét közepére inkább már Bears lett belőle, de most megint inkább Jones felé billentem. 17–13 ide

több mint 5 éve
Tippek vélemények holnapra?Hát ezt most elég nehéz megtippelni.. Papírforma szerint egy kevés pontos, szoros, alacsony színvonalú meccsnek kéne lennie, én alapvetően valami ilyesmire is számítok és egy árnyalattal ők az esélyesek sztem. Szóval mondjuk 13-10 oda.
jó volna valamit alkotni mert talán ez a meccs tűnik még a legkönnyebbnek az elején szóval ha ezt bukjuk simán 0:5 lehet a kezdés...
pedig ez sem lesz egyszerű menet azért csak kiizzadta a győzelmet a Bears mégha ordas mázlijuk is volt a végén de az hogy visszajöttek a meccsbe és fordítottak az szép volt...és hát papíron még ők is jobbak nálunk
szerintem szoros akár a végletekig kiélezett meccs lesz és remélem végre nem hibázunk bele nagyot vagy nem lesz továbbra is ez a balszerencse rajtunk (nem azon múltak a dolgok de évek óta nem emlékszem hogy nagy mázlival nyertünk volna...tavalyi Tampa meccs az nem az volt..😊 )és talán behúzzuk..nagyon .nem mindegy a hangulat csapat etc szempontjából hogyan is jövünk ki ebből!
yooker
Viszont ha valóban ez történik akkor csalódott leszek 😊
több mint 5 éve
Tippek vélemények holnapra?jó volna valamit alkotni mert talán ez a meccs tűnik még a legkönnyebbnek az elején szóval ha ezt bukjuk simán 0:5 lehet a kezdés...
pedig ez sem lesz egyszerű menet azért csak kiizzadta a győzelmet a Bears mégha ordas mázlijuk is volt a végén de az hogy visszajöttek a meccsbe és fordítottak az szép volt...és hát papíron még ők is jobbak nálunk
szerintem szoros akár a végletekig kiélezett meccs lesz és remélem végre nem hibázunk bele nagyot vagy nem lesz továbbra is ez a balszerencse rajtunk (nem azon múltak a dolgok de évek óta nem emlékszem hogy nagy mázlival nyertünk volna...tavalyi Tampa meccs az nem az volt..😊 )és talán behúzzuk..nagyon .nem mindegy a hangulat csapat etc szempontjából hogyan is jövünk ki ebből!