NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 648
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
giantswire.usatoday.com/2020/02/28/could-new-york-giants-trade-down-draft-derrick-brown/"Itt mindeni hülye???"

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Állítólag amúgy is elküldték volna.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sources: Giants TE Rhett Ellison mulling retirement after concussion caused him to miss 6 games last season - per Ryan Dunleavyaz egészsége a legfontosabb, szóval jól teszi, hogy nem erőlteti tovább ezt a sportot. szerencsére Kaden Smith a nagyon kevés pozitívum egyike volt tavaly, szóval Engram mellett/mögött továbbra is van opció.
ROSTER UPDATE: The Giants are waiving TEs Scott Simonson and Isaiah Searight.
ozibozi
több mint 5 éve
Ngakoue remélem 120+ millióért nem itt landol, mert vlhogy benne van a levegőben egy ilyen move...Annyi luk van a csapatban, hogy ez olyan Vernon 2.0 lehetne majd nekünk, aki nem rossz, csak nem jó.Ha viszont nem lesz draftolva az első 2 körben valaki, akkor nem lehet megúszni egy túlfizetést sem egy ilyen posztra.
(Ha meg jó lesz, akkor kit érdekel mennyibe kerül.) 😉
több mint 5 éve
Ja öszvért csináltam belőle! 😀 😀Az ki? Mert van egy devonta freeman futó akit még nem vágtunk ki, meg van egy devondre campbell lb aki fa 😊nem tudom, hogy felmerült-e paycut és rengetegszer kívántam, hogy Ogletree repüljön, de olcsón akár vissza is hoznámHát akkor inkább De'Vondre Freeman, már persze szerintem. Ogre nem fog 10M$ körül aláírni, fölé taksálja magát, Freeman viszint annyiért, talán.
kristof
nagir
peach
Campbellre gondoltam.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Az ki? Mert van egy devonta freeman futó akit még nem vágtunk ki, meg van egy devondre campbell lb aki fa 😊nem tudom, hogy felmerült-e paycut és rengetegszer kívántam, hogy Ogletree repüljön, de olcsón akár vissza is hoznámHát akkor inkább De'Vondre Freeman, már persze szerintem. Ogre nem fog 10M$ körül aláírni, fölé taksálja magát, Freeman viszint annyiért, talán.
kristof
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
minden kezdő posztot úgysem tudunk egy holtszezon alatt befoltozni, én már azzal boldog leszek, ha FA-n nagy pénzért meg az első két körben igazi kezdőket hozunk, a többi pickkel pedig mélységet építünk, mert arra is nagyon nagy szükség van. a tavalyi draftunk nekem ilyen szempontból kifejezetten tetszett, hogy későbbi körökben is találtunk olyan játékosokat akik rotációban már bőven hasznosak voltak az első évben is.
több mint 5 éve
Az 3. Kör kompenzációs Collinsért az meglesz vajon, mert az még egy kezdő kaliber lehetne ott egy kis szerencsével.Remélem...bár az a későbbi 3. körös lesz! a korábbi megy LW-ért a Jetsnek...
ozibozi
több mint 5 éve
Az 3. Kör kompenzációs Collinsért az meglesz vajon, mert az még egy kezdő kaliber lehetne ott egy kis szerencsével.
több mint 5 éve
Egyetértek, ráadásul ő még a kevésbé rosszak közé tartozott - ami persze nem nagy szó - de ennyit nem ért meg.| |a nagy szerződést a Rams adta neki, ahol a sémaváltás előtt elég jó volt, hozzánk hátsó körös pickért cserébe került, ami szerintem nem volt rossz lépés. mindenesetre kíváncsi vagyok mit tervezünk a védelemmel, mert ettől rosszabb gyakorlatilag már nem lehet a helyzet.nem tudom, hogy felmerült-e paycut és rengetegszer kívántam, hogy Ogletree repüljön, de olcsón akár vissza is hoznámNem az a gond, hogy kibaszták, hanem az hogy leigazolták ennyiért. Ha ilyeneket szerződtetsz, amikor nincs pénzed, akkor mi lesz majd, ha terülj-terülj asztalkám lesz???
kristof
ozibozi
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
| |a nagy szerződést a Rams adta neki, ahol a sémaváltás előtt elég jó volt, hozzánk hátsó körös pickért cserébe került, ami szerintem nem volt rossz lépés. mindenesetre kíváncsi vagyok mit tervezünk a védelemmel, mert ettől rosszabb gyakorlatilag már nem lehet a helyzet.nem tudom, hogy felmerült-e paycut és rengetegszer kívántam, hogy Ogletree repüljön, de olcsón akár vissza is hoznámNem az a gond, hogy kibaszták, hanem az hogy leigazolták ennyiért. Ha ilyeneket szerződtetsz, amikor nincs pénzed, akkor mi lesz majd, ha terülj-terülj asztalkám lesz???
kristof
ozibozi
több mint 5 éve
| | nem tudom, hogy felmerült-e paycut és rengetegszer kívántam, hogy Ogletree repüljön, de olcsón akár vissza is hoznámNem az a gond, hogy kibaszták, hanem az hogy leigazolták ennyiért. Ha ilyeneket szerződtetsz, amikor nincs pénzed, akkor mi lesz majd, ha terülj-terülj asztalkám lesz???
kristof
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
nem tudom, hogy felmerült-e paycut és rengetegszer kívántam, hogy Ogletree repüljön, de olcsón akár vissza is hoznámHát akkor inkább De'Vondre Freeman, már persze szerintem. Ogre nem fog 10M$ körül aláírni, fölé taksálja magát, Freeman viszint annyiért, talán.
kristof

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, hogy felmerült-e paycut és rengetegszer kívántam, hogy Ogletree repüljön, de olcsón akár vissza is hoznám
több mint 5 éve
Elkezdődött: New York Giants @Giants
· 13 min
Roster Moves: Giants release Alec Ogletree and Kareem Martin
több mint 5 éve
Nagy rizikót nem vállalunk.
több mint 5 éve
twitter.com/BenjaminSolak/status/1232343648446164993
több mint 5 éve
nyilván viccből írtam, sem realitása nincs és másra jóval több értelme lenne költeni 😊nem esett le!!! 😀😀😀
kristof
Amúgy elég rossz éve volt... 😕
Szerkesztette: nagir

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
nyilván viccből írtam, sem realitása nincs és másra jóval több értelme lenne költeni 😊
több mint 5 éve
Harrisont kivágta a Lions, remélem rárepülünk, sosem elég a DL emberekből!Szvsz ne várjunk rá, hogy Harrison vagy JPP, OBJ valaha vissza tér a Giantsbe! A mi csapatunk cserélte el Őket emiatt sem meg talán DG miatt sem jönnek vissza!
kristof

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Harrisont kivágta a Lions, remélem rárepülünk, sosem elég a DL emberekből!
több mint 5 éve
5 realistic free agent signings to make NY Giants contenders gmenhq.com/2020/02/20/ny-giants-free-agent-contenders/6/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
"A támadófal belseje rendben van"Ennél jóval gyengébb játékosállományból jobb falakat építenek a ligában, itt nem a játékosokkal hanem a sémával és a pozíciós edzőkkel van a baj. Így meg hozhatsz ide kb bármilyen játékost.
Én inkább úgy mondanám, a belseje nem akkora katasztrófa mint a külseje. Alapínyó a liga egyik legrosszabb centere, Hernandez alulról súrolja az átlagos szintet, és Zeitler sem klasszis kategória. Solder kevesebb maniért maradhatna RT-nek. LT és center tuti kell. Remmers és Halapio kuka, ha nem enged a lóvéból, akkor Solder is, de Gates-ben én láttam valamit, őt megtartanám. Ezen kívül viszont a piacról és a draft első két napján én csak a védelmet erősíteném.
vanek úr
több mint 5 éve
‘Az Irányítót meg kell védeni’ Igen, itt ennek ennek komoly hagyománya van.
ELI likes it. 😉