NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
191
28
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
erőt sugárzó Judge az tuti de azért ebben benne van hogy ha nem indulnak be a dolgok akkor egy puffogó, elégedetlen edző legyen esetleg belőle akinek egyedül marad a keménykedés ! mondjuk amennyire megy az ajnározás DG és Mara részéről ő most történjen bármi szerintem biztosan kap legalább 4 évet ! nem fogják a 3. embert is 2 év után kibaszni... így viszont DG is nagy eséllyel maradhat addig pl...az biztos hogy keményem leírja mindenki , igazából én sem látom benne jelenleg azt a csudálatos fordulatot de mivel (újból csak ) nem tudok mást tenni megadom az esélyt Neki!
több mint 5 éve
Szerintem ez egy nagyon jó cikk, érdemes elolvasni.www.bigblueview.com/2020/1/10/21059786/2020-ny-giants-joe-judge-head-coach-press-conference-news-analysis
több mint 5 éve
Shurmur is
több mint 5 éve
5 éves szerződést kapott Judge
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Úgy tudom az ajánlat nem pénzügyileg volt sokkal jobb.Mara nem fogja le nyilatkozni h soher lenne ennyi pénzt adni, de az is biztos szerepe volt a döntésben.
TSzabi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Úgy tudom az ajánlat nem pénzügyileg volt sokkal jobb.
több mint 5 éve
Őszintén miért unszimpatikus valaki aki minél több pénzt akar keresni a munkájával?Amúgy mindegy mit mond, úgyis az eredményei fogják meghatározni. Ha sikeres lesz akkor az lesz, hogy milyen király old-scholl fizikális focit nyomat. Ha meg sikertelen lesz akkor meg loser, hogy ilyen elavult old-scholl fizikális focit játszatott.mondjuk a neten erősen megoszlanak a vélemények a sajtál után... majd utána nagy nevettetőnk (DG) megint elő adott egy magánszámot.Az old-school physical mentality kifejezésen van mindenki kikadva...attól félnek, hogy ez semmi ujitast nem hoz maga után. Ami blődség előre ítélkezni már, mintha rosszat jelentene
ozibozi
Rodaron
Mivel ez egy kontakt sport, abban szerintem egyetértünk, hogy többek között a megfelelő fizikalitás és mentális hozzáállás fontos a győzelemhez.
Mindenki sír Rhule után, de szerintem semmivel sincs több garancia hogy sikeres NFL edző lesz. Rhule-nak van HC, de nincs NFL tapasztalat, Judge-nek meg van NFL de nincs HC. Rhule ha annyira hozzánk akart volna jönni, akkor az ajánlat ellenére még eljött volna interjúra. Nekem külön nem szimpatikus, hogy a menedzserével üzen, hogy van egy ilyen ajánlatom adjatok többet és megyek oda. Ha a Giants megadta volna, akkor meg szól a Panthers-nek, hogy a Gaints többet adna pakoljatok még rá egy kicsit?
GJohnny74
Valoszinuleg ha Judge kapna egy ilyen ajánlatot 0 kötődés révén ment volna ő is máshova.
Ráadásul 10 éves szerződést kapott tehát lesz ideje is, szerintem hogy üzent pont azt mutatja, hogy a Giants lehet jobban érdekelte, de egy ilyen ajánlatra hülye lett volna nemet mondani.
Értem hogy Giants szív de szerintem korrektül járt el az meg, hogy utána már mit képzelsz mögé hogy mit csinált volna az más kérdés.
több mint 5 éve
Lehetne A srác akár az új BB is, ha DG véletlenül’ teleszemeteli a rostert. Pár hónap és kiderül. Ahogy jönnek majd a hírek megpróbálunk majd olvasni a sorok között 😉
több mint 5 éve
Amúgy mindegy mit mond, úgyis az eredményei fogják meghatározni. Ha sikeres lesz akkor az lesz, hogy milyen király old-scholl fizikális focit nyomat. Ha meg sikertelen lesz akkor meg loser, hogy ilyen elavult old-scholl fizikális focit játszatott.mondjuk a neten erősen megoszlanak a vélemények a sajtál után... majd utána nagy nevettetőnk (DG) megint elő adott egy magánszámot.Az old-school physical mentality kifejezésen van mindenki kikadva...attól félnek, hogy ez semmi ujitast nem hoz maga után. Ami blődség előre ítélkezni már, mintha rosszat jelentene
ozibozi
Rodaron
Mivel ez egy kontakt sport, abban szerintem egyetértünk, hogy többek között a megfelelő fizikalitás és mentális hozzáállás fontos a győzelemhez.
Mindenki sír Rhule után, de szerintem semmivel sincs több garancia hogy sikeres NFL edző lesz. Rhule-nak van HC, de nincs NFL tapasztalat, Judge-nek meg van NFL de nincs HC. Rhule ha annyira hozzánk akart volna jönni, akkor az ajánlat ellenére még eljött volna interjúra. Nekem külön nem szimpatikus, hogy a menedzserével üzen, hogy van egy ilyen ajánlatom adjatok többet és megyek oda. Ha a Giants megadta volna, akkor meg szól a Panthers-nek, hogy a Gaints többet adna pakoljatok még rá egy kicsit?
több mint 5 éve
szimpi a faszi, de DG árnyéka --ahogy jósolták a szakik--be fogja lengeni folyamatosan. Nem elég jó csapatot összeraknia, még folyamatosan erre is figyelnie kell.
több mint 5 éve
mondjuk a neten erősen megoszlanak a vélemények a sajtál után... majd utána nagy nevettetőnk (DG) megint elő adott egy magánszámot.Az old-school physical mentality kifejezésen van mindenki kikadva...attól félnek, hogy ez semmi ujitast nem hoz maga után. Ami blődség előre ítélkezni már, mintha rosszat jelentene
ozibozi
több mint 5 éve
mondjuk a neten erősen megoszlanak a vélemények a sajtál után... majd utána nagy nevettetőnk (DG) megint elő adott egy magánszámot.
több mint 5 éve
Néztem Joe Judge bemutatkozását. Nagyon határozott és magabiztos. Nekem szimpatikus.
több mint 5 éve
És lehet érkezik Kitchens OC-nak 😮Én ugyan nem értek hozzá, de szerintem OC-nak ő nem volt gáz. Mint HC megbukott, de most nem annak jönne.
ironroy
több mint 5 éve
McGaughey elvileg maradSpecial ezzel nincs bajom...
csebi
több mint 5 éve
És lehet érkezik Kitchens OC-nak 😮Neee, nincs jobb, tényleg??
ironroy

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Akkor én meg is vonom pár millió kollégámmal egyetemben a bizalmat.
több mint 5 éve
És lehet érkezik Kitchens OC-nak 😮
több mint 5 éve
McGaughey elvileg marad
több mint 5 éve
Egyre kíváncsibb vagyok erre a projektre...www.patspulpit.com/2020/1/9/21055746/patriots-head-coach-bill-belichick-joe-judge-praises-departure-giants-nfl
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Tudnatok mondani valamit Chad Weeler-rol? Latom, hogy csere T volt aki tobbszor kellett, hogy kezdjen, de nem vilagos miert lett elkuldve iden.Cserének elmegy, csak ne kelljen beállnia 😁
Most hoztuk fel az aktiv rosterunkbe, es erdekelne, hogy elmegye-e backup swing T-nek.
undisputedly
több mint 5 éve
Tudnatok mondani valamit Chad Weeler-rol? Latom, hogy csere T volt aki tobbszor kellett, hogy kezdjen, de nem vilagos miert lett elkuldve iden.Nem életbiztosítás sajnos, de amire szeretnétek használni, talán jó lesz, de erősen kérdőjeles... Pozitívum, hogy van már némi tapasztalata, de egyáltalán nem mindegy ki áll vele szemben.
Most hoztuk fel az aktiv rosterunkbe, es erdekelne, hogy elmegye-e backup swing T-nek.
undisputedly
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Tudnatok mondani valamit Chad Weeler-rol? Latom, hogy csere T volt aki tobbszor kellett, hogy kezdjen, de nem vilagos miert lett elkuldve iden.Most hoztuk fel az aktiv rosterunkbe, es erdekelne, hogy elmegye-e backup swing T-nek.
több mint 5 éve
the timeline of eventswww.sny.tv/giants/news/how-joe-judge-became-the-giants-head-coach-sources-weigh-in-on-the-timeline-of-events/312356396
több mint 5 éve
Bielemának ugyan egyetemi szintről, de elég szép vezetőedzői pedigréje van, nem lenne hülyeség egy 0 km-es HC staffjába.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...