NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
GJohnny74 New York Giants 636
hát ez a DC kinevezés eléggé wtf nálam...
azon kívül hogy haver , nem tudom mit látnak benne !
yooker
Azt olvastam, hogy többek között valszeg azért is Graham-ot választotta, mert ugyanaz a felfogása, hogy mindegy a séma (3/4,4/3), mindig az ellenfél gyengeségéhez kell igazodni. Meg ugye ismeri a BB sémát is.
GJohnny74
Olvastam en is hogy a sokoldalu jatekosokat kedveli es varialni akarja a posztokat .nekem ezzel annyi a bajom hogy ha valaki tobb poszton is bevetheto az altalaban azert egyikben sem kiemelkedo es ez a minoseg rovasara megy + bonyolitja is a rendszert ami azert eleg sok jatekosnal gondot okoz es abbol aztan fasza kis.kaosz lehet a palyan.
Szoval vannak fenntartasaim de remelem ramcafol majd.
yooker
Isaiah Simmons remekül beleillene ebbe az elképzelésbe OLB/S/CB.
nagir
Igen. Lehet azért találni olyan játékosokat, akik több poszton is jó teljesítményt tudnak nyújtanak, és egy pozícióváltás agyban nem okoz neki megoldhatatlan kihívást. Ilyen emberekkel meg valószínűleg csapat szinten hatékonyabbak tudnak lenni, mert a támadó falnak több mindenre fel kell készülni, több mismatch alakulhat ki. Meglátjuk találnak-e megfelelő játékosokat, illetve a meglévőket fel tudják-e "tuning-olni" a feladathoz.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
yooker
Azt olvastam, hogy többek között valszeg azért is Graham-ot választotta, mert ugyanaz a felfogása, hogy mindegy a séma (3/4,4/3), mindig az ellenfél gyengeségéhez kell igazodni. Meg ugye ismeri a BB sémát is.
GJohnny74
Olvastam en is hogy a sokoldalu jatekosokat kedveli es varialni akarja a posztokat .nekem ezzel annyi a bajom hogy ha valaki tobb poszton is bevetheto az altalaban azert egyikben sem kiemelkedo es ez a minoseg rovasara megy + bonyolitja is a rendszert ami azert eleg sok jatekosnal gondot okoz es abbol aztan fasza kis.kaosz lehet a palyan.
yooker
Isaiah Simmons remekül beleillene ebbe az elképzelésbe OLB/S/CB.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
yooker
GJohnny74
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
19 éve ezen a napon 41-0-ra nyertünk a Vikings ellen az NFC döntőben, most már annak is örülnék ha az alapszakaszban összejönne egy ilyen arányú különbségű/fölényes szép győzelem (és/vagy egy rájátszás meccs) 😕
kristof
Az a durva, most megnéztem, hogy 2009-ben nulláztatok legutóbb, már védelmi szinten, mert a támadóktól meglepően sok jött azóta ahhoz képest 😮

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
19 éve ezen a napon 41-0-ra nyertünk a Vikings ellen az NFC döntőben, most már annak is örülnék ha az alapszakaszban összejönne egy ilyen arányú szép győzelem (és/vagy egy rájátszás meccs) 😕
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
A draft-on első körben most tényleg le kellene menni. A Dolphins and Jags mögöttünk, mindkettőnek van 2 első körös pick-je, és mindkettőnek kell QB. Akkor első választásnál el lehetne hozni Okudah-t, Thomas-t vagy Simmons-t, majd a 18/20 helyen meg jöhetne OT, vagy másik LB, vagy edge rusher.
GJohnny74
A Jags-nek mióta kell QB? Van 2 QB-juk is, tuti nem fognak húzni egy 3. QB-t most.

A Miami valóban mögöttünk van, és van draft capital dögivel (5; 18; 27; 39; 56). De ha tradelnek, akkor jó eséllyel nem velünk, hanem rögtön a Lions-sel fognak tradelni. Nekik is csak akkor kéne cserélniük, hogy ha megijednek, hogy valaki feltradel eléjük az ő jelöltjükért, mert ha más nem cserél fel, akkor az ölükbe hullik Tua. Btw annyi lyukas poszt van Miami-nak, hogy nem hiszem, hogy szívesen áldoznak belőle. Max jövőre is szenvednek egy QB-ért.

Charges inkább érdekes kérdés, mint Jags. Mivel jó eséllyel Rivers utolsó éve, és szerintem már nem nyerhetnek vele SB-t, így lehet érdemesebb lenne a jövő QB-ját megszerezniük. De őszintén Chargersból nem nézek ki ilyen move.

Rátérve edzőkre. Nekem szimpi ez a vonal eddig. Benne van a pakliba, hogy sokkal többet hoznak ki a keretből. Ez a fontos, hogy fejlesszék a játékosainkat jó rendszerrel, jó mentalitással, jó fizikummal, jó tudással.

Remélem kihozzák Daniel Jones-ból a 4500 yard 30 TD 10 INT (a fumble nem merem megtippelni...) szezont. Ehhez kell egy TRUE 01 WR és jó OL is.
több mint 5 éve
A draft-on első körben most tényleg le kellene menni. A Dolphins and Jags mögöttünk, mindkettőnek van 2 első körös pick-je, és mindkettőnek kell QB. Akkor első választásnál el lehetne hozni Okudah-t, Thomas-t vagy Simmons-t, majd a 18/20 helyen meg jöhetne OT, vagy másik LB, vagy edge rusher.
több mint 5 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Én még mindig a Dolphins DC-n vagyok kibukva...
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
The Giants have interviewed Mike Shula to be the team’s Offensive Coordinator. Shula spent the last two seasons as the Giants “Offensive Coordinator.”
ozibozi
Jones miatt,az állandóság jegyében... Nekem nem lenne vele nagy bajom, ha maradna, ráadásul idén csak OC lenne, QB coach ugye jött.
Amúgy én is leginkább Riverát szerettem volna, de ez a HC/GM kombót nem preferáltam volna Nála se. Garrett meg ide soha, már HC-nak persze...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress
A szurkoló mindig telhetetlen.
Gondoljatok bele, hogy Garrett lett a HC.
Ahhoz képest Judge főnyeremény. Nem az eredményei, hanem a lehetőségei okán. Mindenki azt mondaná, ha Garrett lenne, hogy bárki, csak ne ő. Most tulajdonképpen mindenkinek örülnie kéne.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 268
The Giants have interviewed Mike Shula to be the team’s Offensive Coordinator. Shula spent the last two seasons as the Giants “Offensive Coordinator.”
több mint 5 éve
Jó ez mert mindenkit ismer BB.így amikor visszatér hozzánk elég lesz csak HC-t cserélni,addig meg építik neki a csapatot.😂😂😂
Vobox
Igen, lehet hogy ezen magasztos terv része az egész. 😀
több mint 5 éve
Vobox New York Giants 654
Jó ez mert mindenkit ismer BB.így amikor visszatér hozzánk elég lesz csak HC-t cserélni,addig meg építik neki a csapatot.😂😂😂

Szerkesztette: Vobox
több mint 5 éve
Szarból BB sem tudna komoly várat építeni. Első körben el kellene érni, hogy ne 5-6 stabil contender csapatnál is kezdő szintű játékos legyen rosteren. A F.A. Igazolások után látni fogjuk mi az irány...
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Én nem ismerek senkit azok közül akik jöttek, a tevékenységükről se tudok kb semmit, így egyelőre nincs véleményem se, feldobott nyilván nem vagyok, mert nincs miért, de majd meglátjuk mit alkotnak. A felmerült nevek közül nekem amúgy egyedül Rivera kinevezése okozott volna örömöt (bár ő a jelek szerint nem igazán volt esélyes nálunk) és volt 1-2 ember akit semmiképp se szerettem volna (Garrett, McDaniels és bár nem ez a szint, de nálam McCarthy is feketelistás volt), örülök hogy őket elkerültük. Az hogy a kinevezett HC a saját "haverjait" hozza teljesen természetes, szerintem az marhaság lenne, ha felülről ültetnének a nyakára koordinátorokat. Többi majd kiderül.
Szesze
Komolyan Rivera? Én tőle fáztam eléggé. Sztem túlértékelt edző.
csebi
Jah, nekem ő kifejezetten szimpi volt mindig és sztem jó edző is, ért a játékosok nyelvén, sajnálom hogy pont egy riválishoz került, szerintem jól járt vele a Skins.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Én nem ismerek senkit azok közül akik jöttek, a tevékenységükről se tudok kb semmit, így egyelőre nincs véleményem se, feldobott nyilván nem vagyok, mert nincs miért, de majd meglátjuk mit alkotnak. A felmerült nevek közül nekem amúgy egyedül Rivera kinevezése okozott volna örömöt (bár ő a jelek szerint nem igazán volt esélyes nálunk) és volt 1-2 ember akit semmiképp se szerettem volna (Garrett, McDaniels és bár nem ez a szint, de nálam McCarthy is feketelistás volt), örülök hogy őket elkerültük. Az hogy a kinevezett HC a saját "haverjait" hozza teljesen természetes, szerintem az marhaság lenne, ha felülről ültetnének a nyakára koordinátorokat. Többi majd kiderül.
Szesze
Komolyan Rivera? Én tőle fáztam eléggé. Sztem túlértékelt edző.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Kint már listákat is készítenek az újságírók az 5 kinevezésről, ami azért fenntartásokkal kezelendő mint egy MOCK Draft, mert többségük még semmit sem csinált HC-ként a profik között.
Szerintem amíg elkerültük azokat akiket nem szerettünk volna, addig azért nem olyan vészes.

www.thebiglead.com/posts/nfl-new-head-coaches-ranked-01dydcgpp2kp
ozibozi
Valahol mindenkinek el kell kezdeni. BB is valahogy HC lett. Az viszont igaz, hogy legalább egy HC tapasztalattal bíró ember lehetne a stábban. Most már csak az OC maradt, neki kellene HC tapasztalat. Bár gondolom pontosan tudják, hogy egy HC-nak miket kell napi szinten csinálnia, de azért jobb volna.
több mint 5 éve
Kint már listákat is készítenek az újságírók az 5 kinevezésről, ami azért fenntartásokkal kezelendő mint egy MOCK Draft, mert többségük még semmit sem csinált HC-ként a profik között.
Szerintem amíg elkerültük azokat akiket nem szerettünk volna, addig azért nem olyan vészes.

www.thebiglead.com/posts/nfl-new-head-coaches-ranked-01dydcgpp2kp

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan

Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Azt írjak, hogy Schuplinski elismert név NFL berkekben. Foglalkozott Brady-vel és Garappolo-val is. Garappolo is elismerően beszélt róla. Szerintem Jones-nak jó lesz.
több mint 5 éve
Giants have a new DL coach. They have hired former coach, Freddie Roach -
az egyik legnépszerűbb profi edző. Néhány általa jelenleg vagy korábban edzett sportoló:
| Manny Pacquiao, James Toney, Steve Collins, Israel Vasquez, Rey Bautista, Juan Lazcano, Peter Manfredo Jr., Vanes Martirosyan, Marlon Starling, Lucia Rijker, Bernard Hopkins, Vlagyimir Klicsko (másodedzői minőségben), Virgil Hill, Amir Khan, Oscar De La Hoya, Michael Moorer, Felix Sturm és nem utolsósorban Mike Tyson.
|
ozibozi
 olemisssports.com/sports/football/roster/coaches/freddie-roach/460
nagir
Ne haragudj, ozibozi, nem akarok beléd kötni, de mégis:

Akinek ilyen markánsan szinte kizárólag negatív véleménye van a csapat körüli dolgokról, mint neked, és ezt rendszeresen meg is osztja itt a fórumon (Sztem egyébként tízszer gyakrabban, mint kellene), az nem engedheti meg magának, hogy ezt így benézze! Legközelebb egy picit még görgess lejjebb a Google találati listán.

Az első gondolathoz kapcsolódó szerény kérésem: légyszi a jövőben naponta max egy negatív, fikázó hsz legyen a jövőben! Oké?
Köszönöm!
G-men
Nem mondod komolyan hogy ezt a poént nem értetted, Több percig szerkesztettem mire kivágtam (telefonon) az eredeti netes meg wikipediás szövegből, listáról a boxedző v bokszoló szavakat hogy elég vicces legyen, amit a név miatt én annak találtam. Szóval lehet hogy nem én néztem be, hiszen az eredeti szöveg nyilvános, és a szavak kivágása is tetten érhető, mégha vlknek ez nem is érthető.😉

Ebben qrvára nem volt semmi negatív, úgy ahogy előző hsz ekben sem. Azt hittem ha eltakarásba teszem adja magát a poén, de akkor majd teszek oda 10 röhögő arcocskát is hogy ne legyen sértő. Nekem a név tök vicces volt. Adta magát. Freddie Roach Sajnálom, hogy ekkora traumát okozott. 😊 😊 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Giants have a new DL coach. They have hired former coach, Freddie Roach -
az egyik legnépszerűbb profi edző. Néhány általa jelenleg vagy korábban edzett sportoló:
| Manny Pacquiao, James Toney, Steve Collins, Israel Vasquez, Rey Bautista, Juan Lazcano, Peter Manfredo Jr., Vanes Martirosyan, Marlon Starling, Lucia Rijker, Bernard Hopkins, Vlagyimir Klicsko (másodedzői minőségben), Virgil Hill, Amir Khan, Oscar De La Hoya, Michael Moorer, Felix Sturm és nem utolsósorban Mike Tyson.
|
ozibozi
 olemisssports.com/sports/football/roster/coaches/freddie-roach/460
nagir
Ne haragudj, ozibozi, nem akarok beléd kötni, de mégis:

Akinek ilyen markánsan szinte kizárólag negatív véleménye van a csapat körüli dolgokról, mint neked, és ezt rendszeresen meg is osztja itt a fórumon (Sztem egyébként tízszer gyakrabban, mint kellene), az nem engedheti meg magának, hogy ezt így benézze! Legközelebb egy picit még görgess lejjebb a Google találati listán.

Az első gondolathoz kapcsolódó szerény kérésem: légyszi a jövőben naponta max egy negatív, fikázó hsz legyen a jövőben! Oké?
Köszönöm!
több mint 5 éve
yooker
több mint 5 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
DL edzőnek az Alabamaról érkezett Freddie Roach. Nem a box edző 😊 Elképzelhető, hogy olyan ember jön OC-nak aki még érdekelt a rájátszásban? De legalább tényleg ő válogatja a stábját.
több mint 5 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 156
Legalább már keveredik a stáb.
A Panthers East név átszáll a Skinsre