NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Érdekes edzői stabunk lesz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
GJohnny74 New York Giants 636
GIANTS HIRE JERRY SCHUPLINSKI AS QUARTERBACKS COACH…
The NFL Network is reporting that the New York Giants have hired Miami Dolphins Assistant Quarterbacks Coach Jerry Schuplinski as the team’s new quarterbacks coach.

Schuplinski served with new Head Coach Joe Judge on the New England Patriots staff from 2013 to 2018.
nagir
Mondtam én korábban, hogy a volt Patriots átköltözik hozzánk. Most már csak az a kérdés ki lehet volt Patriots -os aki OC lehet. A csapatnév is lehetne most már New York Patriots. 😁
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
GIANTS HIRE JERRY SCHUPLINSKI AS QUARTERBACKS COACH…
The NFL Network is reporting that the New York Giants have hired Miami Dolphins Assistant Quarterbacks Coach Jerry Schuplinski as the team’s new quarterbacks coach.

Schuplinski served with new Head Coach Joe Judge on the New England Patriots staff from 2013 to 2018.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
Giants have a new DL coach. They have hired former coach, Freddie Roach -
az egyik legnépszerűbb profi edző. Néhány általa jelenleg vagy korábban edzett sportoló:
| Manny Pacquiao, James Toney, Steve Collins, Israel Vasquez, Rey Bautista, Juan Lazcano, Peter Manfredo Jr., Vanes Martirosyan, Marlon Starling, Lucia Rijker, Bernard Hopkins, Vlagyimir Klicsko (másodedzői minőségben), Virgil Hill, Amir Khan, Oscar De La Hoya, Michael Moorer, Felix Sturm és nem utolsósorban Mike Tyson.
|
ozibozi
 olemisssports.com/sports/football/roster/coaches/freddie-roach/460

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Giants have a new DL coach. They have hired former coach, Freddie Roach -
az egyik legnépszerűbb profi edző. Néhány általa jelenleg vagy korábban edzett sportoló:
| Manny Pacquiao, James Toney, Steve Collins, Israel Vasquez, Rey Bautista, Juan Lazcano, Peter Manfredo Jr., Vanes Martirosyan, Marlon Starling, Lucia Rijker, Bernard Hopkins, Vlagyimir Klicsko (másodedzői minőségben), Virgil Hill, Amir Khan, Oscar De La Hoya, Michael Moorer, Felix Sturm és nem utolsósorban Mike Tyson.
|

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
hát ez a DC kinevezés eléggé wtf nálam...
azon kívül hogy haver , nem tudom mit látnak benne !
yooker
Nem akarok előre vészmadárkodni, de jó lenne tudni, mi volt Minkah Fitzpatrick-kal.

Szerkesztette: Zet
több mint 5 éve
Majd Együtt váltják meg a világot. /.vagy nem/
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
hát ez a DC kinevezés eléggé wtf nálam...
azon kívül hogy haver , nem tudom mit látnak benne !
több mint 5 éve
Former Giants coach Pat Shurmur chose the Broncos OC job over the Bears and several others, per source. Worth noting that Giants were also high on Drew Lock, his new QB in Denver. Next former Giants HC to resurface will likely be ... Ben McAdoo. Ready to get back in. - per Jordan Raanan
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Alapvetően Miami roster minőség szar volt, aminek megfelelően szar is volt a védelem. Talán szezon végén jobb volt. (+Fitz magic miatt lett is pár győzelem)

Bettcher próbált játékosokat keresni a rendszeréhez. Most talán majd a játékosokból próbálunk többet kihozni.

Én nem várok csodát tőle. (csoda már amúgy a 8-8-ás mérleg) Judge hozott egy havert...

De OC poziba most már jobb lenne valami "beváltabb" / "nagyobb" név, hogy legyen némi tapasztalat is.
több mint 5 éve
haverja

As coach:

Wagner (2002–2003)
Graduate assistant
Richmond (2004)
Defensive line coach
Richmond (2005–2006)
Tight ends coach
Notre Dame (2007–2008)
Graduate assistant
Toledo (2009)
Defensive line
New England Patriots (2009)
Coaching assistant
New England Patriots (2010)
Defensive assistant
New England Patriots (2011)
Linebackers coach
New England Patriots (2012–2013)
Defensive line coach
New England Patriots (2014–2015)
Linebackers coach
New York Giants (2016–2017)
Defensive line coach
Green Bay Packers (2018)
Linebackers coach & run game coordinator
Miami Dolphins (2019)
Defensive coordinator
New York Giants (2020-Present)
Defensive coordinator

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Közbe jött a hír amúgy, hogy Patrick Graham lett a DC-nk.
GiantsMLBhunter
És jó ez nekünk?
több mint 5 éve
Közbe jött a hír amúgy, hogy Patrick Graham lett a DC-nk.
több mint 5 éve
bevált idáig is, remélem DG húz még hozzá pár nose T-t hogy meglegyen a mélység 😊)))
ozibozi
Jaja, ott gyengék vagyunk még. Én pár draft cetlit, illetve FA-n a nagy money-t se sajnálnám a posztra.

Rule #01 Stop the run.
több mint 5 éve
bevált idáig is, remélem DG húz még hozzá pár nose T-t hogy meglegyen a mélység 😊)))
több mint 5 éve
Elvileg több forrásból az az info, hogy Judge megtartja a 3-4 védelmet.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jim Caldwell csatlakozott a stábhoz, mint egyfajta O tanácsadó.
dande
Ezt én nem találom sehol. Forrás?
GJohnny74
 mobile.twitter.com/MattLombardoNFL/status/1216377145506848770

De lehet én értettem félre vmit.
dande
Matt Lombardo csak feltételezi, hogy Caldwell jól illeszkedne a stábba.
Mike Kaye meg azt mondja, hogy Caldwell képben van az Eagles-nél OC kereséssel kapcsolatban.
GJohnny74
Ok az utóbbit tudtam, az előbbit értettem félre.

Mondjuk magunknak nem preferálnám, most már DStaley kaphatná meg a lehetőséget, már ha annyira akarja...
több mint 5 éve
dande
GJohnny74

dande
Matt Lombardo csak feltételezi, hogy Caldwell jól illeszkedne a stábba.
Mike Kaye meg azt mondja, hogy Caldwell képben van az Eagles-nél OC kereséssel kapcsolatban.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
GJohnny74

több mint 5 éve
dande
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Taz New York Giants 350
Üdv a fórumon srácok, nem vagyok régi motoros, csak 2-3 éve nézem folyamatosan az nfl-t, de a giants - főként a Coughlin éra miatt - a szívem csücske lett. Szerintetek mi lesz Eli-val, visszavonul és marad az edzői stábban vagy lesz még csapat amelyik leigazolja?
nordas89
Edzőként biztos nem fog maradni , ezt nyilatkozta vmilyen formában hogy nem jó a kispadon ülni és nem tudja magát edzőként elképzelni.
több mint 5 éve
nordas89 New York Giants 87
Üdv a fórumon srácok, nem vagyok régi motoros, csak 2-3 éve nézem folyamatosan az nfl-t, de a giants - főként a Coughlin éra miatt - a szívem csücske lett. Szerintetek mi lesz Eli-val, visszavonul és marad az edzői stábban vagy lesz még csapat amelyik leigazolja?
több mint 5 éve
Haba New York Giants 903
Tudom, h alaposan kiszortàk a Dolphinsot, na de azért mégis:
Pts 30.9 (32th)
Yds 397.8 (30th)
Pass yds 362.4 (26th)
Rush yds 135.4 (27zh)
több mint 5 éve
» The New York Giants have requested permission to interview Dolphins defensive coordinator Patrick Graham for their defensive coordinator role, per Rapoport and NFL Network's Mike Garafolo via informed sources. The expectation is it'll be granted. Graham, who was in New England with Joe Judge, was with the Giants in 2016-17 as defensive line coach.