New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez most vagy ordas nagy füst fújás, vagy ez a pali nem teljesen 100-as.... twitter.com/MattLombardoNFL/status/1118921325245095936
több mint 6 éve
Edzőt nem tudunk draftolni, szóval majdnem mindegy. Az a gond, hogy egy ilyen gyenge sorsolás és néhány mákos kifutott eredmény elég lesz , hogy konzerválják a középszerűséget, és éveket veszítsünk, pont ahogy mekadunál is. 😕 mindegy, csak kiböjtöljük’ vlhogy ezt is...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
jelenleg olyan üres ez a poszt hogy még ha húzunk is egy kiváló játékost 1/6-on akkor is kb 1ember van meg , az is újonc !Most dominans kell vagy kezdoszint? A ketto nem ugyanaz. Egyebkent meg rengetegen tudnak dominansak lenni, es ebben a classban fasza a rusher felhozatal. Az 1/6-on siman johet olyan, aki hanem is lesz egybol dominans, de abszolut stabil es jo teljesitmenyt hoz egybol az ujonceveben.itt azt olvastam a szakértőktől hogy pass rusher ritkán lesz domináns egyből az első évében...Hogy-hogy nem? 1/6-tal és 17-tel azért ezek közül a fiúk közül bőven lehet operálni ehy kezdő szintet legalább nem?...jöhetne már tényleg a draft de pont az egyik kulcs problémánkra a pass rushra nem fog azonnali megoldást hozni!..2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
ebből kijöhet azért 7-8 win is akár
yooker
Awesome88
yooker
kristóf17
de hátha most nem így lesz tényleg! 😊
yooker
Stez
ezért remélem hogy ,majd leesik még valaki használható veterán vagy találunk valamiféle megoldást mert a secondary sem túl fényes így pass rush nélkül nagy gondok lesznek a védelemben...
több mint 6 éve
Én 8-8at tippelek, egy-két meglepi győzelem kijárna már az elmúlt évek után.Hat idén kötelező győzelem mint olyan ugye nincs is kb az elmúlt évek alapján
Zet
Szóval lesz pár ilyen 50-50 meccs a többi még tényleg meglepetés win lesz 😀
több mint 6 éve
Én 8-8at tippelek, egy-két meglepi győzelem kijárna már az elmúlt évek után.
több mint 6 éve
Most dominans kell vagy kezdoszint? A ketto nem ugyanaz. Egyebkent meg rengetegen tudnak dominansak lenni, es ebben a classban fasza a rusher felhozatal. Az 1/6-on siman johet olyan, aki hanem is lesz egybol dominans, de abszolut stabil es jo teljesitmenyt hoz egybol az ujonceveben.itt azt olvastam a szakértőktől hogy pass rusher ritkán lesz domináns egyből az első évében...Hogy-hogy nem? 1/6-tal és 17-tel azért ezek közül a fiúk közül bőven lehet operálni ehy kezdő szintet legalább nem?...jöhetne már tényleg a draft de pont az egyik kulcs problémánkra a pass rushra nem fog azonnali megoldást hozni!..2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
yooker
Awesome88
yooker
kristóf17
yooker
több mint 6 éve
itt azt olvastam a szakértőktől hogy pass rusher ritkán lesz domináns egyből az első évében...Hogy-hogy nem? 1/6-tal és 17-tel azért ezek közül a fiúk közül bőven lehet operálni ehy kezdő szintet legalább nem?...jöhetne már tényleg a draft de pont az egyik kulcs problémánkra a pass rushra nem fog azonnali megoldást hozni!..2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
yooker
Awesome88
yooker
kristóf17
több mint 6 éve
Hogy-hogy nem? 1/6-tal és 17-tel azért ezek közül a fiúk közül bőven lehet operálni ehy kezdő szintet legalább nem?...jöhetne már tényleg a draft de pont az egyik kulcs problémánkra a pass rushra nem fog azonnali megoldást hozni!..2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
yooker
Awesome88
yooker
több mint 6 éve
most nézem hogy a bbv-n 4 győzelmet jósolnak...😊nincs túl messze a 2 tipp ( pláne a 7 w 😊 )2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
yooker
Awesome88
jöhetne már tényleg a draft de pont az egyik kulcs problémánkra a pass rushra nem fog azonnali megoldást hozni! oda még lehet hogy jön valaki veterán is majd!
jobb lesz ez a csapat mint a tavalyi kérdés az edzői gárda tud-e szinte(ke)t lépni...
yooker
több mint 6 éve
nincs túl messze a 2 tipp ( pláne a 7 w 😊 )2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
yooker
Awesome88
jöhetne már tényleg a draft de pont az egyik kulcs problémánkra a pass rushra nem fog azonnali megoldást hozni! oda még lehet hogy jön valaki veterán is majd!
jobb lesz ez a csapat mint a tavalyi kérdés az edzői gárda tud-e szinte(ke)t lépni...
több mint 6 éve
Holtversenyben 2. legkönnyebb így a szezon előtt (a Bengals, Jets, Rams, Patriots négyessel együtt), egyedül a Redskinsé könnyebb.2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
yooker
Awesome88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
2. vagy 3. legkönnyebb papíron (most nem emlékszem pontosan melyik). Csoporton belül 2 győzelem min meglehet, + Miami, Jets, Tampa, Arizona, azért nem túl veretes csapatok... mondjuk mi se. Én inkább 6-7-győzelmet mondanék, de nagyon sok függ az előttünk álló héttől. Már alig várom 😊twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
yooker
több mint 6 éve
twitter.com/MySportsUpdate/status/1118562237495558144így elsőre nem tűnik túl félelmetesnek ( akárcsak a csapatunk 😊 )
Klaci79
több mint 6 éve
Ezt most nem tudom, hogy nekem írtad-e és ha igen, akkor mit akartál mondaniÉn teljesen elvesztem benne. 😀
Wyatt
Ozi kedd este már iszogatás megy? 😀
több mint 6 éve
Ezt most nem tudom, hogy nekem írtad-e és ha igen, akkor mit akartál mondani

több mint 6 éve
Eli árát miért is veri fel?Nem hallottad? 😮 Aszály van!! Már a QB-k is egyre alacsonyabbak a kevés csapadék miatt... 😉 😀
Wyatt

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Ez az ami simán felveri az árát mind RW-nak mind Eli-nak, aki simán fog kapni még egy fejnehéz 2 éves szerződést, ha nem lesz 1/6-on kitalálva vlk. És nem arra haladunk.Nem egy tudás kategória a két QB és nem egy korosztály sem. Manning mostani fizetésénél nem fog többet kapni újra, sőt... Ha lesz valaha még új szerződése és nem vonul vissza.
ozibozi
Józan ész.
több mint 6 éve
A Wilson-t NewYork-ba bandwagon kisiklott mielőtt még elindult volna. Irány vissza a Rosen járatra 😀Pedig pont most akartam felugrani... Na, de akkor majd nézünk más járatot. 😎
Awesome88
Mondjuk, úgyis Eli marad.
több mint 6 éve
A Wilson-t NewYork-ba bandwagon kisiklott mielőtt még elindult volna. Irány vissza a Rosen járatra 😀
több mint 6 éve
Ez az ami simán felveri az árát mind RW-nak mind Eli-nak, aki simán fog kapni még egy fejnehéz 2 éves szerződést, ha nem lesz 1/6-on kitalálva vlk. És nem arra haladunk.
több mint 6 éve
Szerintetek létezik olyan forgatókönyv a jelenlegi helyzetet és pletykaáradatot figyelembe véve, hogy Russell Wilson-al a támadófalunk mögött kezdjuk meg a szezont?Erről egy jó cikk.
Awesome88
www.bigblueview.com/2019/4/15/18311258/russell-wilson-trade-rumors-ny-giants-seattle-seahawks-contract-negotiations-eli-manning