New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
vigyázó szemetek Manchester pirosabbik felére vessétek ! 😉
több mint 7 éve
2020-tól Nektek is jön majd egy 30 szűk esztendő, nem aggódom! 😛😉😊😀Lófaszt. 2008-ban tíz évre előre megkaptatok mindent, ehhez képest jött még egy bajnoki cím, szal még mindig nagyon pluszosak vagytok :doké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
Szesze
csebi
Wyatt

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Lófaszt. 2008-ban tíz évre előre megkaptatok mindent, ehhez képest jött még egy bajnoki cím, szal még mindig nagyon pluszosak vagytok :doké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
Szesze
csebi

több mint 7 éve
Nekem meg idén úgy tűnt, hogy ha lenne legelább egy közepes támadófal, egy nem ergya védelem, értelmes Play Book, akkor a rájátszás nem science fiction még Vele sem. Update: most/ma először nyilatkozott úgy a sajtó kérdésére hogy lebegtette a visszavonulás lehetőségét.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Bár nem sok közünk van, de valahol még is érint minket. Hivatalos, hogy Herbert marad az Oregonon, így egy lehetséges QB prospect neve kiesik a draftról.ÉLJEN! Nem kell a kényszer QB. Én amúgy sem húztam volna ki, inkább cseréljünk le, gyűjtsünk pick-eket jövőre, amikor egy tényleg jó QB class jön a draft-ra (mondjuk az ideinél csak jobb lehet). Addig is bőven lehet építkezni a támadófalban, és a védelembnen egyaránt, jövőre meg kétlem, hogy Eli-al megint távol végeznénk a top5-től (nem mintha Manning-el lenne a fő gond, bár tény, hogy egy A-Rod-al lehet jobbak lettünk volna idén 😀 ).
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: Awesome88
több mint 7 éve
Bár nem sok közünk van, de valahol még is érint minket. Hivatalos, hogy Herbert marad az Oregonon, így egy lehetséges QB prospect neve kiesik a draftról.A 20-as draft erősnek ígérkezik QB fronton, Herbert 2.körben vihető lesz.
GiantsMLBhunter
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Bár nem sok közünk van, de valahol még is érint minket. Hivatalos, hogy Herbert marad az Oregonon, így egy lehetséges QB prospect neve kiesik a draftról.
több mint 7 éve
92es Eb. Mindjárt jön az 54es wembley is.Uraim itt nem gömbölyű a labda. Itt nem történik semmi véletlenül.
😊
Mondjuk ez a tegnapi Giants kezdő névsor nekem annyira ismerős mint az aranycsapaté. Csak az ikonok vannak meg. 😊
több mint 7 éve
Pedig teljesen igaz, amit írtam a dán csapatról. Strandról maximum Laudrup jött vissza, mert ő még válogatott sem volt (lemondta), de a játékosok zöme akkor ment "szabadságra", amikor kiderült, hogy a ruszkik lemondják a felkészülési mérkőzést. Azért voltak játékban, mert ez a mérkőzés még le volt kötve.Mesedélután most! 😊 Én látok már azért pozitív momentumokat is. Igen, ezek még most csak momentumok. Az ember sokkal többször várná Eli-től az INT-t, de mégis van célpont. Többször várnánk, hogy az ellenfél RB-je 50+-os futással nyargaljon a célterület felé, de mindig van valaki, aki megcsinálja a szerelést. Még baj van a fejekben. Surimuri akkor lesz jó edző, ha ezen a téren tudja fejleszteni a csapatot. Szerintem jóval felette van a bajusz királynak, ami a szakmát illeti (SZVSZ). Én egy azaz 1 sztár játékost igazolnék a piacról a D-be (tök mindegy hogy hova)! Persze nem azért, hogy vigye a hátán a védelmet, hanem azért, hogy tartást és önbizalmat adjon a csapatnak. Az NFL szintjén a játékosok többsége egy szinten játszik. A gond az, hogy milyen szinten van az önbizalom! Anno a 1995-ös, BL 16 csapata közé jutó Fradinál kölcsönadták Szűcs Misit az NB2-es III. ker. TVE csapatának. Aztán a BL menetelést már újra a csapatban érte meg, mert sok volt a sérült. Itthon játszottunk a későbbi döntős Ajax Amsterdam-mal. Csúnya vereség lett a vége. Misinek kellett fognia az akkor, Hollandia leggyorsabb szélső játékosát, Marc Ovemars-t. Misi mesélte nekünk, hogy futott a holland mellett és közben azon járt az esze, hogy ez a Holland válogatott szélvész támadója, akkor Marc Ovemars azt csinált vele, amit akart. Ha viszont az járt a fejében, hogy ez is csak egy ember és két lába van, akkor mindig elvette tőle a labdát vagy szerelni tudta! Kár, hogy ez csak a meccs vége felé tudatosult benne… 😊 Ez azt jelenti, hogy az esetek többségében fejben dőlnek el a párharcok. Ha a terheket levesszük a játékosok válláról (ez látszik azon, hogy idegenben jobban megy), akkor jobban is tudnak összpontosítani. Egy híres, idősebb játékos tud tartást adni. A másik történet az, amikor a gyengélkedő Glasgow Rangers leigazolta, a már iszákos, volt angol válogatott sztár, Paul Gascogine-t... 😊 Az első edzésen Gascogine megjelent vagy két karton üveges sörrel. Bevitte az öltözőbe és itatni kezdte a fiatal játékosokat és megtanította nekik, hogy az üres üvegekkel mit kell csinálni. Úgy kell feldobni a levegőbe őket, hogy pont az üveg szájára érkezzenek le a földre (ezt mind az öltözőben), mert akkor nagyon apró darabokra törnek és nem repülnek szanaszét a szilánkok... 😊 WTF? 😊 A lényeg, hogy innét a Rangers elindult felfelé a tabellán. Talán csak az Aberdeen és a Celtic nyert ellenük abban az évben... 😊 De mesélhetnénk a dán labdarúgó válogatottat is, akiket a nyári szabadságról hívták be a 92-es EB-re a háborúzó Jugoszlávia helyett. Az egész torna alatt csak hülyültek és alig edzettek. Nulla teher miatt az EB döntőjébe meneteltek, amit aztán simán be is húztak. 😊Aranyos ez a legenda a strandoló dán focistákról. A valóság viszont az, hogy már hónapokkal az EB előtt számítani lehetett rá, hogy kifogják zárni a jugókat, ezért a dán szövetség elrendelte, hogy a játékosok maradjanak edzésben, és készüljenek a beugrásra. Az persze igaz, hogy így az egész csak bónusz volt nekik, és mindenféle teher nélkül utazhattak.
juz3r
Szerintem nem mindegy melyik posztra igazolunk klasszist a D-be. Hiába hozunk vezért a Sec-be, attól még nem lesz pass rush, anélkül meg nem fog menni.
vanek úr
Félreértettél a D igazolást illetően. Szerintem is kell pass rusher és igazolni kell valami jó CB-t is, de én a sztárigazolást nem erre értettem. Csak az a fontos, hogy stabilitást okozzon az a játékos, mindegy, hogy a vonalra hozod vagy hátvédnek!
Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Mesedélután most! 😊 Én látok már azért pozitív momentumokat is. Igen, ezek még most csak momentumok. Az ember sokkal többször várná Eli-től az INT-t, de mégis van célpont. Többször várnánk, hogy az ellenfél RB-je 50+-os futással nyargaljon a célterület felé, de mindig van valaki, aki megcsinálja a szerelést. Még baj van a fejekben. Surimuri akkor lesz jó edző, ha ezen a téren tudja fejleszteni a csapatot. Szerintem jóval felette van a bajusz királynak, ami a szakmát illeti (SZVSZ). Én egy azaz 1 sztár játékost igazolnék a piacról a D-be (tök mindegy hogy hova)! Persze nem azért, hogy vigye a hátán a védelmet, hanem azért, hogy tartást és önbizalmat adjon a csapatnak. Az NFL szintjén a játékosok többsége egy szinten játszik. A gond az, hogy milyen szinten van az önbizalom! Anno a 1995-ös, BL 16 csapata közé jutó Fradinál kölcsönadták Szűcs Misit az NB2-es III. ker. TVE csapatának. Aztán a BL menetelést már újra a csapatban érte meg, mert sok volt a sérült. Itthon játszottunk a későbbi döntős Ajax Amsterdam-mal. Csúnya vereség lett a vége. Misinek kellett fognia az akkor, Hollandia leggyorsabb szélső játékosát, Marc Ovemars-t. Misi mesélte nekünk, hogy futott a holland mellett és közben azon járt az esze, hogy ez a Holland válogatott szélvész támadója, akkor Marc Ovemars azt csinált vele, amit akart. Ha viszont az járt a fejében, hogy ez is csak egy ember és két lába van, akkor mindig elvette tőle a labdát vagy szerelni tudta! Kár, hogy ez csak a meccs vége felé tudatosult benne… 😊 Ez azt jelenti, hogy az esetek többségében fejben dőlnek el a párharcok. Ha a terheket levesszük a játékosok válláról (ez látszik azon, hogy idegenben jobban megy), akkor jobban is tudnak összpontosítani. Egy híres, idősebb játékos tud tartást adni. A másik történet az, amikor a gyengélkedő Glasgow Rangers leigazolta, a már iszákos, volt angol válogatott sztár, Paul Gascogine-t... 😊 Az első edzésen Gascogine megjelent vagy két karton üveges sörrel. Bevitte az öltözőbe és itatni kezdte a fiatal játékosokat és megtanította nekik, hogy az üres üvegekkel mit kell csinálni. Úgy kell feldobni a levegőbe őket, hogy pont az üveg szájára érkezzenek le a földre (ezt mind az öltözőben), mert akkor nagyon apró darabokra törnek és nem repülnek szanaszét a szilánkok... 😊 WTF? 😊 A lényeg, hogy innét a Rangers elindult felfelé a tabellán. Talán csak az Aberdeen és a Celtic nyert ellenük abban az évben... 😊 De mesélhetnénk a dán labdarúgó válogatottat is, akiket a nyári szabadságról hívták be a 92-es EB-re a háborúzó Jugoszlávia helyett. Az egész torna alatt csak hülyültek és alig edzettek. Nulla teher miatt az EB döntőjébe meneteltek, amit aztán simán be is húztak. 😊Aranyos ez a legenda a strandoló dán focistákról. A valóság viszont az, hogy már hónapokkal az EB előtt számítani lehetett rá, hogy kifogják zárni a jugókat, ezért a dán szövetség elrendelte, hogy a játékosok maradjanak edzésben, és készüljenek a beugrásra. Az persze igaz, hogy így az egész csak bónusz volt nekik, és mindenféle teher nélkül utazhattak.
juz3r
Szerintem nem mindegy melyik posztra igazolunk klasszist a D-be. Hiába hozunk vezért a Sec-be, attól még nem lesz pass rush, anélkül meg nem fog menni.
több mint 7 éve
Mesedélután most! 😊 Én látok már azért pozitív momentumokat is. Igen, ezek még most csak momentumok. Az ember sokkal többször várná Eli-től az INT-t, de mégis van célpont. Többször várnánk, hogy az ellenfél RB-je 50+-os futással nyargaljon a célterület felé, de mindig van valaki, aki megcsinálja a szerelést. Még baj van a fejekben. Surimuri akkor lesz jó edző, ha ezen a téren tudja fejleszteni a csapatot. Szerintem jóval felette van a bajusz királynak, ami a szakmát illeti (SZVSZ). Én egy azaz 1 sztár játékost igazolnék a piacról a D-be (tök mindegy hogy hova)! Persze nem azért, hogy vigye a hátán a védelmet, hanem azért, hogy tartást és önbizalmat adjon a csapatnak. Az NFL szintjén a játékosok többsége egy szinten játszik. A gond az, hogy milyen szinten van az önbizalom! Anno a 1995-ös, BL 16 csapata közé jutó Fradinál kölcsönadták Szűcs Misit az NB2-es III. ker. TVE csapatának. Aztán a BL menetelést már újra a csapatban érte meg, mert sok volt a sérült. Itthon játszottunk a későbbi döntős Ajax Amsterdam-mal. Csúnya vereség lett a vége. Misinek kellett fognia az akkor, Hollandia leggyorsabb szélső játékosát, Marc Ovemars-t. Misi mesélte nekünk, hogy futott a holland mellett és közben azon járt az esze, hogy ez a Holland válogatott szélvész támadója, akkor Marc Ovemars azt csinált vele, amit akart. Ha viszont az járt a fejében, hogy ez is csak egy ember és két lába van, akkor mindig elvette tőle a labdát vagy szerelni tudta! Kár, hogy ez csak a meccs vége felé tudatosult benne… 😊 Ez azt jelenti, hogy az esetek többségében fejben dőlnek el a párharcok. Ha a terheket levesszük a játékosok válláról (ez látszik azon, hogy idegenben jobban megy), akkor jobban is tudnak összpontosítani. Egy híres, idősebb játékos tud tartást adni. A másik történet az, amikor a gyengélkedő Glasgow Rangers leigazolta, a már iszákos, volt angol válogatott sztár, Paul Gascogine-t... 😊 Az első edzésen Gascogine megjelent vagy két karton üveges sörrel. Bevitte az öltözőbe és itatni kezdte a fiatal játékosokat és megtanította nekik, hogy az üres üvegekkel mit kell csinálni. Úgy kell feldobni a levegőbe őket, hogy pont az üveg szájára érkezzenek le a földre (ezt mind az öltözőben), mert akkor nagyon apró darabokra törnek és nem repülnek szanaszét a szilánkok... 😊 WTF? 😊 A lényeg, hogy innét a Rangers elindult felfelé a tabellán. Talán csak az Aberdeen és a Celtic nyert ellenük abban az évben... 😊 De mesélhetnénk a dán labdarúgó válogatottat is, akiket a nyári szabadságról hívták be a 92-es EB-re a háborúzó Jugoszlávia helyett. Az egész torna alatt csak hülyültek és alig edzettek. Nulla teher miatt az EB döntőjébe meneteltek, amit aztán simán be is húztak. 😊
Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Jah, a múlt hetit leszámítva egyértelmű az előrelépés a szezon második felében. Tényleg a két falat kell rendbe tenni jövőre és ugrásszerű lesz a fejlődés. (már persze ha sikerül..)oké, nyilván sok helyen van probléma, de ezt a meccset is végigdomináltuk úgy, hogy hiányzott egy rakás kulcsjátékosunk, aztán a végén mégis szopó lett ez is. Az nyilvánvaló, h nem vagyunk olyan jók, h szarrá nyerjünk egy ilyen meccset ahogy kellene, de azért az hogy minden ilyennek a végén még ki is szívunk azért azt elég nehéz már tolerálni.Inkább úgy vagyok vele, hogy a szezon elején még lehetett fitymálni Shurmurékat, de mostanra látszik hogy az edzői stáb erőn felüli teljesítményt csavar ki a gárdából.
A két falat kell megerősíteni a köv szezonra, ha ez sikerül akkor simán PO csapat leszünk, ha nem akkor marad ez a szint.
Szesze
salander
több mint 7 éve
oké, nyilván sok helyen van probléma, de ezt a meccset is végigdomináltuk úgy, hogy hiányzott egy rakás kulcsjátékosunk, aztán a végén mégis szopó lett ez is. Az nyilvánvaló, h nem vagyunk olyan jók, h szarrá nyerjünk egy ilyen meccset ahogy kellene, de azért az hogy minden ilyennek a végén még ki is szívunk azért azt elég nehéz már tolerálni.Inkább úgy vagyok vele, hogy a szezon elején még lehetett fitymálni Shurmurékat, de mostanra látszik hogy az edzői stáb erőn felüli teljesítményt csavar ki a gárdából.
A két falat kell megerősíteni a köv szezonra, ha ez sikerül akkor simán PO csapat leszünk, ha nem akkor marad ez a szint.
Szesze
több mint 7 éve
persze, objektíven nézve jobban jártunk ezzel a vereséggel, csak én mondjuk nem vagyok az a típus aki a minél jobb draftpoziciónak szurkol, főleg mert az egész draftot egy hatalmas lutrinak tartomA két falat kell megerősíteni a köv szezonra, ha ez sikerül akkor simán PO csapat leszünk, ha nem akkor marad ez a szint.Ugy van, ez lesz a kulcs...
És mivel kikaptunk, lesz esély jó magasan húzni első körben is!! 😀
nagir
több mint 7 éve
Talan pont azert ment ilyen jol, mert hianyzott sok kulcsjatekos. Ha ott van Odell, minden fele megy a Barkley-eroltetes kozepette, kevesebb lett volna a TE-jatek, amikkel viszont tenylegesen allandoan szopattatok. Marpedig Odellt pont limitaltuk volna, amennyire kell, ahogy Hopkinst is ket hete. Volt par elkapasa, hozott egy szamot, de tulajdonkeppen lofaszt nem tudott csinalni kis tulzassal ellenunk.Rengeteg vérfrissítés kell a defensebe a nyáron. Nagyon csalódott vagyok, de ezektől az emberektől többet nem nagyon lehet várni, ha az ellenfél nem lövi lábon magát.oké, nyilván sok helyen van probléma, de ezt a meccset is végigdomináltuk úgy, hogy hiányzott egy rakás kulcsjátékosunk, aztán a végén mégis szopó lett ez is. Az nyilvánvaló, h nem vagyunk olyan jók, h szarrá nyerjünk egy ilyen meccset ahogy kellene, de azért az hogy minden ilyennek a végén még ki is szívunk azért azt elég nehéz már tolerálni.
salander
Szesze
Ez a mai csaloka volt, mindegyik oldalrol, mivel azert is jutottatok ennyi pontszerzo szituba, mert mi odaadtuk, ugyanakkor a mi tamadosorunk is jobb annal, amit ma mutatott. Es igen, egyebkent siman ti erdemeltetek gyozelmet. Epp az a vicc, hogy mi hibaztunk legalabb tiz alkalommal, ti ketszer-haromszor, megis nyertunk. Vegig dominaltatok, iranyitottatok, es igazabol a 60 percbol ugy 55-ben azt ereztem, hogy Shurmur lemeccseli Eberflust es Reichet a palyarol. Ezt a meccset legalabb annyira nyerte a Colts, amennyire odaadta a Giants. Es egyebkent nekunk is legalabb harom ilyen zakonk volt a szezonban, szoval tudom, kurva idegesito.
Mondanam, hogy probaljatok meg a jot latni ebbe, hogy ez biztato volt, meg a jovore tekintve pozitivum, de mondjuk a baj az, hogy Elisha potlasa meg csak maximum a tervben van, a kivitelezes baromira nem lesz egyszeru, amig pedig nincsen egy atlagosnal jobb kube, addig azert stabil jovokep sincs, legalabbis az en szemleletemben ilyen iranyito nelkul nincsen igazan eredmenyes csapat.
De amugy grat nektek, mint irtam, jobbak voltatok, egyszeruen pont akkor jott az a ket balfaszkodas, amikor a meccsert mentetek. Aminek orulhettek, hogy elorebb draftolhattok. 8-) Meg ha ez nem is vigasztal. Majd talan a drafton fog, ha lecsuszik egy korrekt kube.
több mint 7 éve
A két falat kell megerősíteni a köv szezonra, ha ez sikerül akkor simán PO csapat leszünk, ha nem akkor marad ez a szint.Ugy van, ez lesz a kulcs...
És mivel kikaptunk, lesz esély jó magasan húzni első körben is!! 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Ámen Fiam!😉oké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
Szesze
csebi

több mint 7 éve
Rengeteg vérfrissítés kell a defensebe a nyáron. Nagyon csalódott vagyok, de ezektől az emberektől többet nem nagyon lehet várni, ha az ellenfél nem lövi lábon magát.oké, nyilván sok helyen van probléma, de ezt a meccset is végigdomináltuk úgy, hogy hiányzott egy rakás kulcsjátékosunk, aztán a végén mégis szopó lett ez is. Az nyilvánvaló, h nem vagyunk olyan jók, h szarrá nyerjünk egy ilyen meccset ahogy kellene, de azért az hogy minden ilyennek a végén még ki is szívunk azért azt elég nehéz már tolerálni.
salander
több mint 7 éve
Rengeteg vérfrissítés kell a defensebe a nyáron. Nagyon csalódott vagyok, de ezektől az emberektől többet nem nagyon lehet várni, ha az ellenfél nem lövi lábon magát.
több mint 7 éve
az a baj, h évek óta el vagyunk átkozva már, nem csak erről az évről van szó.. de remélem igazad lesz és 1x megfordul ez már végreoké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
Szesze
csebi
több mint 7 éve
oké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Egyèbként mikor 27 pontunk lett FG-vel TD helyett, már tudtam, hogy megint úgy alakítjuk, ahogy a legfájóbb lesz (1 pont oda uccsó 2 perc bénázás).
több mint 7 éve
oké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.
több mint 7 éve
A múlt hét után nem gondoltam volna, hogy így fogunk jàtszani, és így már félig üres a pohár.Ha szerzünk egy offense TD-t, màr elègedett leszek.Meg vagy elégedve? 😊
Zet
vanek úr
Iszonyat idegesítő, hogy ez volt kb. a sokszázadik meccs, ahol valami hasonló módon kapunk ki.
több mint 7 éve
Jó meccset játszottunk, végre megint! Nem az utolsó Int-en múlt ezt azért meg kell említeni!! Van remény...