New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Most jöhetne egy áprilisi tréfa, hogy Breaking: OBJ Trade, de valóban megtörtént 😮
ironroy
Odell Beckham, 2017 juliusaban: "I believe that I will be hopefully not just the highest-paid receiver in the league, but the highest paid, period."

Odebb Beckham Jr., 2019 aprilis 3-an: "It never was about money. It never was about a payday. It's about being a legend.”

Hat ja, az ilyen bohoc kell ide. En viszont egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Giants Beckham nelkul meg egy fos rosterrel is jobban muzsikal majd, mint vele.
Stez
R. Kelly 1998 I belive i can fly
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 740 — Whoops, looks like something went wrong.
Most jöhetne egy áprilisi tréfa, hogy Breaking: OBJ Trade, de valóban megtörtént 😮
ironroy
Odell Beckham, 2017 juliusaban: "I believe that I will be hopefully not just the highest-paid receiver in the league, but the highest paid, period."

Odebb Beckham Jr., 2019 aprilis 3-an: "It never was about money. It never was about a payday. It's about being a legend.”

Hat ja, az ilyen bohoc kell ide. En viszont egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Giants Beckham nelkul meg egy fos rosterrel is jobban muzsikal majd, mint vele.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 019
Az áprilisi tréfa itt már évek óta tart.
több mint 6 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 6 éve
Mara azt mondta tervben van a QB húzás az idei draft-on de csak akkor, ha látják valakiben, hogy Eli utódja lehet, és megfelelő szintet képvisel.
 giantswire.usatoday.com/2019/03/25/new-york-giants-are-definitely-going-address-quarterback-2019-nfl-draft/
GJohnny74
Schefter szerint kettő QB jelölt is van.
 twitter.com/Mr_Henson51/status/1110611554725175297
iktriad
Ha Coughlin itt lenne még, nem lenne kérdés a Daniel Jones pick 😀 Elisha klón
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mara azt mondta tervben van a QB húzás az idei draft-on de csak akkor, ha látják valakiben, hogy Eli utódja lehet, és megfelelő szintet képvisel.
 giantswire.usatoday.com/2019/03/25/new-york-giants-are-definitely-going-address-quarterback-2019-nfl-draft/
GJohnny74
Schefter szerint kettő QB jelölt is van.
 twitter.com/Mr_Henson51/status/1110611554725175297
több mint 6 éve
GJohnny74 New York Giants 698

Mara-éknak azért sem volt egyszerű döntés az OBJ trade, mivel az OBJ fan unokának is meg kellett ezt mondani.
 giantswire.usatoday.com/2019/03/24/new-york-giants-john-mara-grandchildren-sobbed-uncontrollably-odell-beckham-trade/
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Kerry Wynn - > Bengals. Állítólag vissza szerettétek volna hozni.
 twitter.com/JordanRaanan/status/1109195157264650240
iktriad
Az előszezonok legjobb pass rushere címért!? 😀
nagir
azért kifejezetten hasznos backup játékos volt, kár érte
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
iktriad
Az előszezonok legjobb pass rushere címért!? 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Lock jön felfele a 10-be. 1/6-on még el lehetne hozni, de ha már mindenáron QB-t kéne választanom idén akkor 2/37 Grier, akkor 1/6-ra egy pass rusher 1/17-re meg jöhetne egy OT.
Sanyichef
Lock szerintem a Denver embere lesz, ti meg viszitek Haskinst 1/6-on, ha Raiders bent hagyja 1/4-en.
iktriad
Remélem kiviszik 😊 Herbert lett volna az emberünk, majd jövőre...
Sanyichef
Nem véletlen, hogy Herbert maradt. Elég gyengus éve volt tavaly. Nem biuztos, hogy rá várnék. Plusz szerintem Eliban nincs már sok, idén még el lehet játszani, hogy 1 évet ül mögötte az utódja, de jövőre szerintem már nem.
iktriad
Kb. 1 hónap és kiderül hogy lesz. Addig is marad a napi 20-30 mock a fanspeak-en 😀
Sanyichef
Még 34 napig lehet találgatni, a legnagyobb "örömömre".
iktriad
Azért 1/6 -ra nagy eséllyel sok mockban ott lesz a valódi választott ez most nem olyan mintha a középen végen húznánk...most én is úgy érzem lesz kiszemelt qb akiért akar fel is cserélünk ha úgy érzik ..a wr pick már nem is olyan biztos korán ez esetben inkább dl ol cb a maradék pick
több mint 6 éve
Curtis Riley -> Raiders
iktriad
Huj de vártam már ezt a hírt
yooker
A likeok számából nézve valahogy ennek a jelenetnek a vége ugrik be.
 www.youtube.com/watch?v=9RNCiiZ6xko
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Curtis Riley -> Raiders
iktriad
Huj de vártam már ezt a hírt
több mint 6 éve
Curtis Riley -> Raiders
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ebben a mock draft-ban már 1/6 Rashan Gary - Edge , 1/17 Daniel Jones - QB
Daniel Jones milyen? Elvileg ugyanaz az edzője mint Eli-nek volt.
 www.nfl.com/news/story/0ap3000001023154/article/bucky-brooks-2019-nfl-mock-draft-30-giants-raiders-take-qbs
GJohnny74
 nfltraderumors.co/dolphins-and-giants-to-meet-with-missouri-qb-drew-lock/

Drew Lock lesz az a QB... 😁
nagir
Olvastam tegnap egy mock draftot NFL-en, ahol D.K. Metcalf-ot írták nekünk 1/6-ra... Értem en a poént... Csak nem 😀 Azt hiszem az lenne az a pillanat, amikor sírva fakadnék egy pickunk után 😀

www.nfl.com/news/story/0ap3000001023641/article/lance-zierlein-2019-nfl-mock-draft-20-giants-reload-at-wr-qb
B-Front
Egyáltalán nem újdonság. Borbinho OBJ eltrade-elése óta ezt szajkózza, szóval ha ez lesz, őt kell bántani

több mint 6 éve
Lock jön felfele a 10-be. 1/6-on még el lehetne hozni, de ha már mindenáron QB-t kéne választanom idén akkor 2/37 Grier, akkor 1/6-ra egy pass rusher 1/17-re meg jöhetne egy OT.
Sanyichef
Lock szerintem a Denver embere lesz, ti meg viszitek Haskinst 1/6-on, ha Raiders bent hagyja 1/4-en.
iktriad
Sanyichef
Nem véletlen, hogy Herbert maradt. Elég gyengus éve volt tavaly. Nem biuztos, hogy rá várnék. Plusz szerintem Eliban nincs már sok, idén még el lehet játszani, hogy 1 évet ül mögötte az utódja, de jövőre szerintem már nem.
iktriad
Kb. 1 hónap és kiderül hogy lesz. Addig is marad a napi 20-30 mock a fanspeak-en 😀
Sanyichef
Még 34 napig lehet találgatni, a legnagyobb "örömömre".
több mint 6 éve
Sanyichef
iktriad
Sanyichef
iktriad
több mint 6 éve
Sanyichef
iktriad
Sanyichef
több mint 6 éve
Sanyichef
iktriad
több mint 6 éve
Sanyichef
több mint 6 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000001023154/article/bucky-brooks-2019-nfl-mock-draft-30-giants-raiders-take-qbs
GJohnny74

nagir
Vagy Te !
ozibozi
Mar van egy új 1/6 DK. Metcalf... ami több sebből is vérzik. 1/6ra biztos nem húzunk wr-t Metcalf meg sztem óriási bust lesz.
több mint 6 éve
B-Front New York Giants Texas A&M Aggies 81
GJohnny74

nagir
Olvastam tegnap egy mock draftot NFL-en, ahol D.K. Metcalf-ot írták nekünk 1/6-ra... Értem en a poént... Csak nem 😀 Azt hiszem az lenne az a pillanat, amikor sírva fakadnék egy pickunk után 😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wzqbnzdlkwimtb1xsqcp
Lance Zierlein 2019 NFL mock draft 2.0: Giants reload at WR, QB
Armed with two first-round picks following the OBJ trade, the Giants decide to reload at wide receiver before addressing their need for a young QB in Lance Zierlein's new forecast for Round 1 of the 2019 NFL Draft.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Ugye Lockra szokták volt mondani h Eli és Cutler szerelemgyereke 😊
empty taxi
S a jó??? 😊 vagy a rossz!!! 😛 képességeket örökölte? 😉
dande
Egy nerd, aki játék során legink a karerejére támaszkodik.
Hogy ez jó v rossz, azt ki-ki döntse el 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
empty taxi
S a jó??? 😊 vagy a rossz!!! 😛 képességeket örökölte? 😉
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...