New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
jaja 😊úgy tűnik tényleg nem Eli a kerékkötő itt, hanem OBJ és Collins 😉érdemes volt a Miami meccset nézni...😊
Szesze
yooker
több mint 7 éve
úgy tűnik tényleg nem Eli a kerékkötő itt, hanem OBJ és Collins 😉érdemes volt a Miami meccset nézni...😊
Szesze
több mint 7 éve
Nahh eddig Lauletta elegge nem a jovonek tunik.
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
úgy tűnik tényleg nem Eli a kerékkötő itt, hanem OBJ és Collins 😉
több mint 7 éve
Curious who has the best 3rd down passer rating on the road this year? Check the Play Index www.pro-football-reference.com/play-index/play_finder.cgi
több mint 7 éve
A négyfejű combizom a térdízület egyetlen feszítő izma, tehát az egyenes testtartásban, a járásban nélkülözhetetlen szerepet tölt be, hajlított térdízület mellett a test súlyát tartja. A sportolóknál különösen fejlett izom, hiszen minden sportmozgás alapvető feltétele a jó erős combizom.ez konkrétan szopásOdell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
SzeszeMi a franc ez?Odell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
Szesze
nagir
Szesze

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Mármint a sérülés fajtája? gondolomez konkrétan szopásOdell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
SzeszeMi a franc ez?Odell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
Szesze
nagir
Szesze
több mint 7 éve
ez konkrétan szopásOdell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
jusssipekka
Szesze
nagir
több mint 7 éve
Odell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
Szesze
Mi a franc ez?Odell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
Szesze

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Odell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.az menő
jusssipekka
több mint 7 éve
Odell Beckham Jr. has been ruled Out for Sunday's game. Beckham appeared on the Giants' injury report with a bruised quadriceps and practiced on a limited basis. It was determined this morning he would not play.
több mint 7 éve
Most, hogy Collins IR, M. Thomas és ő kaphat nagyobb szerepet: youtu.be/7PL7oTrEfpk nem semmi story.
több mint 7 éve
Collins => IR

több mint 7 éve
Aldrick Rosas named NFC Special Teams Player of The WeekEnnek nagyon örülök, mert megérdemelte!
Mellesleg Neki is új szerződés kell jövőre..

több mint 7 éve
Collins képességeihez,teljesítményéhez nem fér kétség,sokszorosan bizonyította már,hogy értékes játékos!A megtartása kapcsán az egyetlen kérdés az ára lesz!Nem szabad minden áron megtartani,de főleg,hogy egy (magához képest) kicsit haloványabb éve van és most le is sérült,figyelembe véve,hogy a safety poszt értéktelenedett, nem is gondolom,hogy olyan összeg lenne ami nem bevállalható!Főleg mert mentálisan stabilitást adhat,hogy aki teljesít,azt megbecsüljük!
több mint 7 éve
Remelem itt tartjuk, fiatal, a vedelem egyik vezetoje, es szerintem szeret is itt lenni. Meglatjuk ad-e (nem fog) home town discountot.Szerintem is srácok, ne szívassuk már magunkat egy All-Pro, full csapatemberről beszélünk. Ő még az aki összetarthatja valamennyire a lelkeket, és az öltözőt. Tény, hogy idén nem annyira domináns és többször használják coverage-ben ami nem az erőssége és sokszor megveri az ellenfél. De első évben is nagyon szétszört volt, mistackle-k, droppolt INT-ek, de utána egyből tudott javítani és láttuk hova jutott. Idén többet kóricál a LOS-nál és ott rendre tudja fogni, és akadályozni a futást, valamint a Blitzeknél is hatékony, mert vagy rossz passz vagy egy másik védő által csinált sack-be hajszolja bele a QB-t
NightBoY
A pozícióváltás érdekes dolog, mert Mark Barron is safety-ként kezdte a Ramsben és most már LB lett. Mind a ketten zsákszámra termelik a tackle-ket, és idén Collins megint első a csapatban a tackle-k számában.
Ergó őt nem szabad elengedni, fel kell haszálni és őt használni egyik alappillérként a jövőre nézve.
több mint 7 éve
Remelem itt tartjuk, fiatal, a vedelem egyik vezetoje, es szerintem szeret is itt lenni. Meglatjuk ad-e (nem fog) home town discountot.
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
Nehéz ez a Collins dolog szerintem nem megfelelően használjuk jelenleg.. Coverage sosem volt a kenyere pl és Riley mellett nem lehet ám egyszerű az élet.. De azért idén a futás ellen sem megy igazán plusz sokszor teljesen amatőr megoldásokkal próbálkozik a labda körül is.. Több tenyezos tehát a dolog szerintem benne van hogy valaki rendesen megfizeti majd és távozik.. Én ezek ellenére sajnálnám
több mint 7 éve
Collins az ide teljesítménye alapján lenyomta a saját árát, Gettleman-nál biztosan.

több mint 7 éve
Imádtam Collinst. Imádtam, hogy anno feltradeltünk érte. Szerettem, hogy a csapatunk tagja. Remélem jövőre is jó kis játékos lesz, játszon bárhol is.De én nem tartanám magam. Hoznék olcsóbban valakit, spórolnék rajta. De majd meglátjuk.
több mint 7 éve
Landon Collins will be out this week against the Redskins, per sources. X-rays were negative but underwent further tests on his shoulder Monday afternoon and is in considerable pain. Would expect Michael Thomas to step into a bigger role without Collins in the lineup.
több mint 7 éve
Collinsnál nem tudom hogy mennyire múlik azon a gyenge teljesítmény hogy a Free Safety játékunk nulla vagy negatív. Azzal mindenképp kellene kezdeni valamit jövőre.
több mint 7 éve
amúgy az összes kritika mellett ugye az megvan, hogy ha nincs a két undorító módon elcsalt meccsünk, akkor most 1 meccsre lennénk a PO-tól. nem felmentés az edzőknek, játékosoknak, GM-nek, de én nem látom feltétlenül azt a kilátástalanságot, mint McAdúnál.Én sem. Egyértelműen vannak szar meccsek, és nem egy vereség írható a számlájukra, de idén nem vártunk nagy csodát. Ahhoz képest azért vannak reménykeltő megmozdulások és néha úgy fest, mintha az edzői stáb is próbálna fejlődni. Most például ez egy tükör sima második félidő volt, ami baromira nem következett az elsőből. Ahhoz képest, hogy 1 hete, hogy leépültünk a 2. félidőre, most pont az ellenkezője történt. Persze lehet mondani, hogy Chase Daniel stb., de ez a Bears nem is az offense-éről volt híres, hanem hogy itt van a liga egyik legerősebb védelme. Ehhez képest parádé volt a 2. félidőben a támadósor. Plusz azt akkor se felejtsük el, hogy előzetesen senki nem várt PO-r, a sorsolásunk is a legnehezebb volt az első 7 meccsen, ahhoz képest pedig a szezon második fele, azért minden képpen pozitívabb. 1, de inkább 2 évet még biztos marad Shurmur és a stábja, szóval kénytelenek vagyunk pozitívan hozzáállni az előttünk álló évekhez, vagy baromi keserű lesz a szőlő, ha rosszul alakulna minden.
csebi
A védelemben vannak bajok, de legalább Ogletree-n vagy Webb-en látni a fejlődést. Sajnos Collins-on meg az erőteljes visszafejlődést. Ez az idény egyre jobban elbizonytalanít, hogy vajon megéri e a nagy pénzt. Az nem kérdés, hogy hosszabbítani kellene vele, de lassan kezdem úgy érezni, hogy nem feltétlen minden áron. Persze ez az első igazán rosszabb éve, és egy fecske nem csinál nyarat, de azért várnám, hogy mégha ilyen fiatalon is, de vezére legyen a védelemnek, és csináljon pár nagy játékot. Ehhez képest tegnap az agyon szidott "béna" Cséz Dani jó párszor megetette...
Egy első körös edge rusher pick-et most én is inkább várnék, felesleges lenne a nem létező fr. QB-t üldözni, amikor nincs a class-ban ilyen. Erősítsük a falakat mind2 oldalon, kicsit gyúrjunk a secondary-n (Beal-el is - ha egészséges lesz - akkor számolhatunk), és teremtsük meg az ideális környezetet 2020-ra az új éra képviselőjének (akár le is cserélhetnénk idén, tankolva kicsit a következő évi QB rush-ra).
Szerkesztette: Awesome88