New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
amúgy az összes kritika mellett ugye az megvan, hogy ha nincs a két undorító módon elcsalt meccsünk, akkor most 1 meccsre lennénk a PO-tól. nem felmentés az edzőknek, játékosoknak, GM-nek, de én nem látom feltétlenül azt a kilátástalanságot, mint McAdúnál.Én sem. Egyértelműen vannak szar meccsek, és nem egy vereség írható a számlájukra, de idén nem vártunk nagy csodát. Ahhoz képest azért vannak reménykeltő megmozdulások és néha úgy fest, mintha az edzői stáb is próbálna fejlődni. Most például ez egy tükör sima második félidő volt, ami baromira nem következett az elsőből. Ahhoz képest, hogy 1 hete, hogy leépültünk a 2. félidőre, most pont az ellenkezője történt. Persze lehet mondani, hogy Chase Daniel stb., de ez a Bears nem is az offense-éről volt híres, hanem hogy itt van a liga egyik legerősebb védelme. Ehhez képest parádé volt a 2. félidőben a támadósor. Plusz azt akkor se felejtsük el, hogy előzetesen senki nem várt PO-r, a sorsolásunk is a legnehezebb volt az első 7 meccsen, ahhoz képest pedig a szezon második fele, azért minden képpen pozitívabb. 1, de inkább 2 évet még biztos marad Shurmur és a stábja, szóval kénytelenek vagyunk pozitívan hozzáállni az előttünk álló évekhez, vagy baromi keserű lesz a szőlő, ha rosszul alakulna minden.
csebi
A védelemben vannak bajok, de legalább Ogletree-n vagy Webb-en látni a fejlődést. Sajnos Collins-on meg az erőteljes visszafejlődést. Ez az idény egyre jobban elbizonytalanít, hogy vajon megéri e a nagy pénzt. Az nem kérdés, hogy hosszabbítani kellene vele, de lassan kezdem úgy érezni, hogy nem feltétlen minden áron. Persze ez az első igazán rosszabb éve, és egy fecske nem csinál nyarat, de azért várnám, hogy mégha ilyen fiatalon is, de vezére legyen a védelemnek, és csináljon pár nagy játékot. Ehhez képest tegnap az agyon szidott "béna" Cséz Dani jó párszor megetette...
Egy első körös edge rusher pick-et most én is inkább várnék, felesleges lenne a nem létező fr. QB-t üldözni, amikor nincs a class-ban ilyen. Erősítsük a falakat mind2 oldalon, kicsit gyúrjunk a secondary-n (Beal-el is - ha egészséges lesz - akkor számolhatunk), és teremtsük meg az ideális környezetet 2020-ra az új éra képviselőjének (akár le is cserélhetnénk idén, tankolva kicsit a következő évi QB rush-ra).
Szerkesztette: Awesome88
több mint 7 éve
amúgy az összes kritika mellett ugye az megvan, hogy ha nincs a két undorító módon elcsalt meccsünk, akkor most 1 meccsre lennénk a PO-tól. nem felmentés az edzőknek, játékosoknak, GM-nek, de én nem látom feltétlenül azt a kilátástalanságot, mint McAdúnál.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
A védelem egyébként engem sokkal jobban aggaszt, mint a többi csapatrész (az OL és az offense elég jól összeszedte magát). Szinte az összes poszton hiány van, amit meg kell próbálni orvosolni, mert hiába vannak néha látványos megoldások, néha nagyon elfogynak. Nem lennék meglepve, ha első körben egy edge-rushert hoznánk el a draftról. Szerintem ne legyenek illúzióink új QB-ről, jövőre (utoljára) még Eli fog kezdeni és játszani is a szezon végéig - gyakorlatilag nincs más lehetőség.Tegnap egyébként egész jók voltunk. Mennyit számítana most, ha Gano nem rúgja be 63 yardról a mezőnygólt, vagy ha Philly-ben nem omlunk össze...
több mint 7 éve
Az edzői stáb maradni fog jövőre, ezt mindenki tudja, aki picit is ismeri NY kékebbik felét! HC, DC tuti, OC Mike Shula nem annyira tuti, de kevés az esély, hogy ott változás legyen... Ellenben az ST nagyon szar! Rosas | (PRO BOWL 2019) | és Dixon tartja a lelket az egységben, néha persze van szép pillanatuk a többieknek is, de összességében siralom. Anno még én is jó ötletnek tartottam OBJ szerepeltetését a visszahordásoknál, de nem sült el jól (fumble, pl.) most meg ez az Onside kick!? 😕Támadóink: Eli az Eli. A fal viszont egész tűrhető volt, a fejlődés nem megkérdőjelezhető. OBJ roppant flusztrált, de ezt nem rónám föl Neki, mindig nyerni akar, idővel talán jobban fogja kezelni a negatív dolgokat. Barkley, meg a legjobb first round pickünk lehet Becham óta. (ha már Nálunk játszik, élvezzük az élményt...) Shephardék ma is jól nyomták ,mind ketten.
Védelem: Erőn felült teljesítenek, ez tény. Bettcher eleinte jól frissítette az álló vizet, de a szezon végére kicsit kezd fáradt/fásult lenni a csapat. Nem tett jót két kezdő távozás sem, de nem is hiányoznak annyira amennyire gondoltam volna. B.J. Hill talán a legjobb 3.dik körös választottunk lehet(ne) hosszú évek óta (2005 [3/74] DE-Justin Tuck). Ogletree-t pedig megkövetem, mert szidtam rendesen, de összekapta magát és azt hozza amit kell, már. Collins és Vernon is csalódás nekem idén, majd jövőre javíthatnak, mert mindketten maradnak, bár különböző okokból...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Pont nem így látom.. Szagertozol haterezel okoskodonak hívsz mindenkit aki nem a Te allaspontodat képviseli esetleg.. Pont úgy ahogy ezt korábban nagyon helyesen nem szeretted Téged nem nagyon bántott senki szerintem eddig a véleményed miatt..en így érzem, Te persze lehet másként!a tiszteld mások véleményét, ajánlom figyelmedbe , köztük esetleg az enyémet is ???...tehát nincs Oline, nincs passz siettetés sem, sohanemvolt LB corps, de a secondary azért nagyon lukas, de legalább egészséges TE sincs a csapatban, a pozitív spec teamet meg hagyjuk is ... viszont ha nem Eli dobál, akkor hirtelen minden jobb lesz, hiszen a zseniális edzői tíííímet csak ő akadályozza egy értelmes PB kidolgozásában... 😕Ozi!
ozibozi
hidd el hogy ha ezen a frekvencián folytatod( ami most a követőben csúcsosodott ki) nagyon nagyon hosszú lesz az idő még Neked ezzel a stábbal... próbálj hinni benne ahogy mi is hogy lesz ez tőlük még jobb
és tanulnak a hibákból,( merthogy maradnak az tuti) adj esélyt! engedd el ezt a szajkózást és lépj tovább !
és pláne tiszteld a mások véleményét , mert hálistennek ebben a topicban végül ez
szokott felül kerekedni! peace!!!
yooker
ozibozi
több mint 7 éve
erre írtam, h a démonaiddal küzdesz.. senki nem dicsérte az edzőket, mert nincs miért, de ettől még szinte biztos, hogy maradni fognak még min 1 évet, ha tetszik neked ha nem.SzeszeLesz az kettő is. Per pillanat: "a javulás megkérdőjelezhetetlen tavalyhoz képest" (ironizálok). Szerintem a mostani off-seasonben nem lesz QB draft, így azzal nyerhetnek majd még egy évet, akármi is lesz jövőre.
több mint 7 éve
Elég keményen csikorgattuk a fogunkat a Ziccerben, de sikerült kiszurkolni a győzelmet.ahhoz képest nem is anyáztatok nagyon a sikeres onside kicknél 😀
salander
¯\_(ツ)_/¯
több mint 7 éve
Gyerekek ne veszekedjetek egymással ! Nem ér annyit az egész ! Úgy sem rajtatok múlik !pont ahogy mondod, az edzőkön múlik 😊)))))))))
Van egy olyan érzésem nem is a játékosokon !
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek ne veszekedjetek egymással ! Nem ér annyit az egész ! Úgy sem rajtatok múlik ! Van egy olyan érzésem nem is a játékosokon !
több mint 7 éve
Obj mindig nyerni akar, de ahogy a fili meccs után is elmondta hogy szar volt a playB stb, kb erre gondoltam, meg kb arra mikor az első interjú után ráverték az egészet Eli-ra, pedig Ő nem is őt hibáztatta a hosszú passzok elmaradása miatt, hanem a tudjuk kit. mind1. (amúgy csak egy eredménykövető vollt, de még ott is sajnos igazam lett) nekem is sok a nyafogás, meg sok az okoskodás, sőt idegesítő a dilettantizmus, csak én valahogy mégis tiszteletben tartom mások véleményét, függetlenül --bár megköszönve-- a nekem küldött életvezetési tanácsoktól.én például hánynék attól, ha direkt edzőbuktatásra mennének a játékosok.. sztem se ez az edzői kar a megoldás, de minimum 1 évet még mindenképpen fognak kapni az FO-tól, ez biztos. Elhiszem, h te ezt nagyon nem szeretnéd, de hiába írod le mindig ezt (ami egy idő után valóban baromi unalmas) attól ez még nem fog változni. A mai meccsen nem az látszott, h OBJ ne akarna nyerni, szóval ezt a reményedet elengedheted sztem..pont erre írtam korábban, hogy egy jó kis botrány vagy egy OBJ hőzöngés esetleg megkímélhetne minket a felesleges időpazarlástól. Ezek a Garbage times győzelmek csak elnyújtják az egészet. lényegtelen...Itt nem az egyének szubjektív okoskodásai lennének a fontos dolgok, hanem a Csapat jövője...😕úgy szeretném, ahogy bemásolja vlk azt a linket amiből kiderül, ahogy leiskolázta az edzőnk --a gyerekén kívül-- bármelyik NFL csapat edzőjét is, vagy legalább egálban van.erre írtam, h a démonaiddal küzdesz.. senki nem dicsérte az edzőket, mert nincs miért, de ettől még szinte biztos, hogy maradni fognak még min 1 évet, ha tetszik neked ha nem.
Addig viszont ez olyan, mint ha vlk mekaduról szeretné elmondani nekem hogy jóóó edző... bocsi, de nem
ozibozi
Szesze
ozibozi
Szesze
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
én például hánynék attól, ha direkt edzőbuktatásra mennének a játékosok.. sztem se ez az edzői kar a megoldás, de minimum 1 évet még mindenképpen fognak kapni az FO-tól, ez biztos. Elhiszem, h te ezt nagyon nem szeretnéd, de hiába írod le mindig ezt (ami egy idő után valóban baromi unalmas) attól ez még nem fog változni. A mai meccsen nem az látszott, h OBJ ne akarna nyerni, szóval ezt a reményedet elengedheted sztem..pont erre írtam korábban, hogy egy jó kis botrány vagy egy OBJ hőzöngés esetleg megkímélhetne minket a felesleges időpazarlástól. Ezek a Garbage times győzelmek csak elnyújtják az egészet. lényegtelen...Itt nem az egyének szubjektív okoskodásai lennének a fontos dolgok, hanem a Csapat jövője...😕úgy szeretném, ahogy bemásolja vlk azt a linket amiből kiderül, ahogy leiskolázta az edzőnk --a gyerekén kívül-- bármelyik NFL csapat edzőjét is, vagy legalább egálban van.erre írtam, h a démonaiddal küzdesz.. senki nem dicsérte az edzőket, mert nincs miért, de ettől még szinte biztos, hogy maradni fognak még min 1 évet, ha tetszik neked ha nem.
Addig viszont ez olyan, mint ha vlk mekaduról szeretné elmondani nekem hogy jóóó edző... bocsi, de nem
ozibozi
Szesze
ozibozi
több mint 7 éve
pont erre írtam korábban, hogy egy jó kis botrány vagy egy OBJ hőzöngés esetleg megkímélhetne minket a felesleges időpazarlástól. Ezek a Garbage times győzelmek csak elnyújtják az egészet. lényegtelen...Itt nem az egyének szubjektív okoskodásai lennének a fontos dolgok, hanem a Csapat jövője...😕úgy szeretném, ahogy bemásolja vlk azt a linket amiből kiderül, ahogy leiskolázta az edzőnk --a gyerekén kívül-- bármelyik NFL csapat edzőjét is, vagy legalább egálban van.erre írtam, h a démonaiddal küzdesz.. senki nem dicsérte az edzőket, mert nincs miért, de ettől még szinte biztos, hogy maradni fognak még min 1 évet, ha tetszik neked ha nem.
ozibozi
Szesze
több mint 7 éve
úgy szeretném, ahogy bemásolja vlk azt a linket amiből kiderül, ahogy leiskolázta az edzőnk --a gyerekén kívül-- bármelyik NFL csapat edzőjét is, vagy legalább egálban van.erre írtam, h a démonaiddal küzdesz.. senki nem dicsérte az edzőket, mert nincs miért, de ettől még szinte biztos, hogy maradni fognak még min 1 évet, ha tetszik neked ha nem.
ozibozi
több mint 7 éve
sok lett volna ha ez is szopoidra megy, elég volt mára az everton zuperproukciója
több mint 7 éve
úgy szeretném, ahogy bemásolja vlk azt a linket amiből kiderül, ahogy leiskolázta az edzőnk --a gyerekén kívül-- bármelyik NFL csapat edzőjét is, vagy legalább egálban van. Addig viszont ez olyan, mint ha vlk mekaduról szeretné elmondani nekem hogy jóóó edző... bocsi, de nem
több mint 7 éve
a tiszteld mások véleményét, ajánlom figyelmedbe , köztük esetleg az enyémet is ???...tehát nincs Oline, nincs passz siettetés sem, sohanemvolt LB corps, de a secondary azért nagyon lukas, de legalább egészséges TE sincs a csapatban, a pozitív spec teamet meg hagyjuk is ... viszont ha nem Eli dobál, akkor hirtelen minden jobb lesz, hiszen a zseniális edzői tíííímet csak ő akadályozza egy értelmes PB kidolgozásában... 😕Ozi!
ozibozi
hidd el hogy ha ezen a frekvencián folytatod( ami most a követőben csúcsosodott ki) nagyon nagyon hosszú lesz az idő még Neked ezzel a stábbal... próbálj hinni benne ahogy mi is hogy lesz ez tőlük még jobb
és tanulnak a hibákból,( merthogy maradnak az tuti) adj esélyt! engedd el ezt a szajkózást és lépj tovább !
és pláne tiszteld a mások véleményét , mert hálistennek ebben a topicban végül ez
yooker
több mint 7 éve
Elég keményen csikorgattuk a fogunkat a Ziccerben, de sikerült kiszurkolni a győzelmet.
több mint 7 éve
tehát nincs Oline, nincs passz siettetés sem, sohanemvolt LB corps, de a secondary azért nagyon lukas, de legalább egészséges TE sincs a csapatban, a pozitív spec teamet meg hagyjuk is ... viszont ha nem Eli dobál, akkor hirtelen minden jobb lesz, hiszen a zseniális edzői tíííímet csak ő akadályozza egy értelmes PB kidolgozásában... 😕Ozi!
ozibozi
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
tehát nincs Oline, nincs passz siettetés sem, sohanemvolt LB corps, de a secondary azért nagyon lukas, de legalább egészséges TE sincs a csapatban, a pozitív spec teamet meg hagyjuk is ... viszont ha nem Eli dobál, akkor hirtelen minden jobb lesz, hiszen a zseniális edzői tíííímet csak ő akadályozza egy értelmes PB kidolgozásában... 😕
több mint 7 éve
Az edzői stáb munkája ami érdekes game plan, meccskozbeni dolgok... Ha nem látnánk ismét ordas hulyesegeket már boldog tudnék lenni...
több mint 7 éve
Egyébként ha ki is kapunk de a liga elit védelem ellen egy átlagnál jobb offense játszik ma legalább 20 pontot szerezve, végig meccsben akkor már félig boldog leszek. A többit meg meglátjuk 😁
több mint 7 éve
talán egy hosszabbításos vereség: egy biztonsági runplaynél elkövetett visszahordott fumblival amit csak azért hív be Surmó hogy középről legyen meg a gw FG
több mint 7 éve
Szerintetek mi lesz ma? Szoros meccsen idegbeteg végjátékban kapunk ki vagy sima blowout? Esetleg nyerünk???Előbbi!😕
Zet

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Szerintetek mi lesz ma? Szoros meccsen idegbeteg végjátékban kapunk ki vagy sima blowout? Esetleg nyerünk???