New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Odell Beckham speaking the truth... Eagles were decimated today but the deep ball was not in the game plan.Odell Beckham speaking the truth... Eagles were decimated today but the deep ball was not in the game plan...
ozibozi
Épkézláb CB Snk nem volt, logikus😊 Kivéve Jenkinst, mondjuk ő le is halászta azt az egyet 😀
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 288
Odell Beckham speaking the truth... Eagles were decimated today but the deep ball was not in the game plan.Odell Beckham speaking the truth... Eagles were decimated today but the deep ball was not in the game plan...
több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Egyszerűen még mindig annyira ideges vagyok, hogy az félelmetes. Egy agyonnyert meccset adtunk oda az Eaglesnek, a playcall nem is létezett nálunk a második félidőben. Itt egyszerűen valami nagyon félrement, és nem hiszem hogy az Eagles változtatott úgy, hogy mi erre nem voltunk képesek válaszolni, hanem úgy tűnt visszafogták a lovakat. De ezt se értem, direkt miért csinálna ilyet Shurmur, egyszerűen nem tudom felfogni, 4-7el simán visszajöttünk volna a harcba egy picit. De így öcsém csak az ember kedvét veszik el...és közben OBJ is azt nyilatkozta, hogy completely nem érti a game plant mi volt ez...Shurmur csak nem lenne olyan hülye, hogy visszahúz mindent, mikor a saját állása van veszélyben, a fanbase-nek adhatna egy igazán szép ajándékot, erre kimegyünk így a második félidőre. Itt valaki nagyon elbaszott direkt valamit és remélem meg is válaszolják ezt, mert most már kurvára elegem van ebből a szenvedésből és, hogy totál felforrt agyvízzel megy az ember aludni.
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
bíróktól függetlenül látszik, hogy ide draftolhatsz top qb t hozhatsz még egy tucat playmakert, (mert nincs elég most se) de amíg ez a surmur el nem takarodik, addig csak az időnket meg az idegrendszerünket pazaroljuk. nem lehet cél egy pozitív szezon vagy egy PO itt, másra ez a kretén meg nem képes, és sajnaos nem is lesz.
ozibozi
Genya lennék ha azt mondanám jöhet Hue?

több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Jövőhéten Mack, élvezni fogja az OL-ünk és Eli 😊)
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
jah, ritka gyenge színvonalú meccs volt amit a bíróknak ráadásul még sikerült alulmúlni + a szokásos eagles mázli ellenünk..
Azt, hogy a második félidőben miért felejtettük el Barkley-t, egy olyan félidő után amikor a vezetésével 360 yardot haladtunk az elsőben azt dögöljek meg ha bármilyen szinten meg tudom érteni. Nincs szerencsénk az edzőkkel Coughlin óta 😕
több mint 7 éve
nem lehetett gyenge az első félidő, ha rekordokat döntögetett, a második az igen hiszen ott volt a félidei elemzés, amihez edzők kellenek, és nincs egy heted kitalálni mi legyen. hányás.
több mint 7 éve
Zet New York Giants 1 989
16 pontot szórakoztunk el, mert vagy tartani akartuk az eredményt, vagy képtelenek vagyunk meccs közben váltani. Kurvára nem tudom, melyik a rosszabb, de mindegy. Megérdemeljük a helyünket. Kb. a secondary cseréjének cseréje jàtszott az eaglesnél, de Schwartz egy félidő alatt megette Shurmurt. A D pedig mikor tudott meccs végén - amikor igazán kellett - összehozni egy stop-pot? Kb. 2011-ben Brady ellen a végén.
Mi nem tudunk nyerni 20 ponttal, de ha kikapunk, mindig úgy, hogy az ember véreset hugyozzon az idegtől - nyerő kombó.
Na mindegy, jövő héten Chicago. Majd őket megverjük...
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Borzasztó gyenge volt mindkét csapat.. Ami nagyon szomorú a jövőre nézve az edzői stáb totális 0 "teljesítménye"...

Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
bíróktól függetlenül látszik, hogy ide draftolhatsz top qb t hozhatsz még egy tucat playmakert, (mert nincs elég most se) de amíg ez a surmur el nem takarodik, addig csak az időnket meg az idegrendszerünket pazaroljuk. nem lehet cél egy pozitív szezon vagy egy PO itt, másra ez a kretén meg nem képes, és sajnaos nem is lesz.
több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Komolyan nem hiszem el, hogy egy zsebben lévő meccset hagyunk így veszni, már egy kuka szezon de egy kuka csoport miatt végig izgulhatnánk az alapszakasz maradék részét, erre olyan sík ideggel fog lefeküdni mindenki, az agyam eldobom. És hogy a Phillynek folyamatosan szerencséje van mostanában ellenünk a a 50-50 meccseken és szituációkban, kezd már nagyon elegem lenni az egészből, hogy nekünk meg az elmúlt 7 év ez valami katasztrófa.
több mint 7 éve
NightBoY New York Giants 616
Ez a mai biraskodas katasztrfa volt, mindket csapatnak homalyokat fujtak.

You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hány - de most tényleg hány - ilyen meccset kellett átélnünk az elmúlt években????
Zet
kb az összeset az eagles ellen...
több mint 7 éve
Hány - de most tényleg hány - ilyen meccset kellett átélnünk az elmúlt években????
Zet
és még hol a vége 😊
több mint 7 éve
több mint 7 éve
juz3r New York Giants Ole Miss Rebels 173
A fene vigye el a Cool TV műsor szerkesztőjét...

Szerkesztette: juz3r

Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 112 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Kap egy falat és simán eldobálgat -- az Intjeivel együtt—amíg lesz valaki. Főleg ha meglenne folyamatosan a meccsenkénti 70-100 yard futásokból is mellé, és nem elkapót játszatnának egy Top futóval.
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
 nypost.com/2018/11/24/potential-giants-qb-target-justin-herbert-exits-with-injury/

Belesérült a sackbe...😕

Ugyan nincsenek illúzióim, de a köv. fr.QB-nk (remélem a 2020-as classból jön) sérüléseinél sokat fog ELI csuklani a nyugdíjas éveiben! 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Giants haven’t won in Philly since 2013. Do you think this Sunday the Giants will break that losing streak?
ozibozi
sztem sima zacsi lesz
Szesze
Szvsz kivételesen nyerni fogunk 🙂
ironroy
Sztem is. Bár iszonyat szenvedés lesz.
Zet
Innentől a büszkeségünkért tartásunkért játszunk ha ez nem pörget fel minket, meg is érdemeljük hogy kikapjunk tőletek azzal együtt hogy annyi a sérült a védelemben, hogy nem is nagyon van kivel akár Shaqt akár OBJt megfogni.
több mint 7 éve
Henderson New York Giants 1 077
Ha nyerünk akkor valami chiefs-ramshez hasonló eredmény lesz. Én azt várom, hogy az UDFA rookie szétfut minket és Ertz meg Tate is lubickol majd. Ha valami csoda folytán Bennették nem terrorizálják szét Elit és kifog egy jobb napot, talán meccsben maradhatunk egy gyenge secondary ellen.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 7 éve
Giants haven’t won in Philly since 2013. Do you think this Sunday the Giants will break that losing streak?
ozibozi
sztem sima zacsi lesz
Szesze
ironroy
Sztem is. Bár iszonyat szenvedés lesz.
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
ozibozi
sztem sima zacsi lesz
Szesze
több mint 7 éve
ozibozi
sztem sima zacsi lesz
több mint 7 éve