New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Ami a draftot illeti. A QB-t hagyjuk, szerintem ezzel DG-ék is így vannak. Vagy jöjjön Rosen idén max egy 2. körért, vagy várjunk ki jövőre. Az első pick szerintem 90%, hogy Edge lesz. Ezért is engedtük el oly könnyen Vernon-t, és ahogy előttem Rodaron is írta, simán leheshet hozzánk egy jókora név is. Olyan legendás az idei class ezen a fronton, hogy kár lenne kihagyni a krémjét.
1/17-re én rámennék egy RT-re. Most van egy kis merítési lehetőség, Taylor, Williams v. Ford simán bent lehet még ekkor, és kell is valaki, hogy kipipáljuk a falat teljesen.
Innentől kezdve pedig max egy WR jöhet még támadó oldalra, de személy szerint én azt sem erőltetném. Ott van Shep, Tate, Latimer, Fowler és mellettük azért jó célpontot nyújt Engram és Barkley is, így ha végül nem jön senki, szerintem akkor is megleszünk elkapó fronton, vagy legalábbis nem a célpontok mennyisége lesz a fő probléma. Eddig sem nagyon használtuk ki az elkpóinkat, nagyrészt csak OBJ és Barkley létezett. Idén sem hiszem, hogy Manning nagyon túl fog látni Barkley-n, így nem is kell ennél nagyobb merítési lehetőség.
Egy szó mint száz, innentől mehente minden pick BPA alapon a védelembe, különösen a védőfalba, kellene egy kezdő potenciálú corner is, JackRabbit - és ha beválik Beal - mellé / mögé + ugye az LB sor sem elhanyagolandó. Idén felépülnek a falak, jövőre teszünk mögé egy QB-t (draft-ról v. Rosen projekt) a tengernyi költőpénzünkel pedig rittyentünk egy erősebb secondary-t.
Bár így lenne... 😀
Szerkesztette: Awesome88
több mint 6 éve
Állítólag a Patriots egy második körös drafthelyet akar adni Shep-ért. Nem lepődnék meg, ha ez megvalósulna - Tate érkezésével két ugyanolyan játékos van a slot-ra.Sztem kizárt, h éppen a Pats adna érte második kört..
Zet
több mint 6 éve
Ha minden igaz ez az egesz csak egy cikkbol jott ami egy firkasz otlete volt es onnan kaptak fel... persze az obj trade utan en mar nem bizom semmiben.
You should know I bleed blue...
több mint 6 éve
Nincs jó érzésem !ha a NE es BB akar valakivel üzletelni az tuti hogy ők járnak jobban
Szóval maradjon csak😀
több mint 6 éve
Állítólag a Patriots egy második körös drafthelyet akar adni Shep-ért. Nem lepődnék meg, ha ez megvalósulna - Tate érkezésével két ugyanolyan játékos van a slot-ra.Adjuk inkább oda Tate-et! Dead money Nekünk már úgyse számít...
Zet

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Állítólag a Patriots egy második körös drafthelyet akar adni Shep-ért. Nem lepődnék meg, ha ez megvalósulna - Tate érkezésével két ugyanolyan játékos van a slot-ra.
több mint 6 éve
inkább a DL az ami legsanszosabb sztem első körben, bár ugye van elég sok pick és a QB helyzet is megoldásra vár, szóval az bekavarhat rendesen.Én definitely BPA Edge Rushert várok DG-től 1/6-ra. Interior DL-ünk Hille-el és Tomlinsonnal megvan kezdő szinten, később lehet egy csere ide. Edge-rusherből meg dugig van a draft, és ha a Cards és Raiders is QB-t akar húzni akkor, bőven lejjebb csúszhat Josh Allen vagy Rashan Gary. 1/17-re pedig húzhatunk egy top WR-t, mert magasabb picket nem is érnének. Második kör elején pedig jöhet egy kezdő OT jobbra, a többi pickel meg mehet a depth LB-re meg Secondaryre. Ezzel ki is egyeznék, mert mindegyik pick hiányposztra megy, ha nem WR-t húzunk 17-re akkor valszeg az fog OT-re vagy LB-re menni.
Szesze
Sok alván után is még nyílván fáj-fáj az OBJ trade, de show must go on, ezzel kell most főznünk és legalább 2-3 év kelleni fog amíg ezt objektívan tudjuk értékelni. Ha lesz egy bika sérülésmentes O falunk, és egy uccsó 2018 féléves Eli-unk akkor igazából mindegy ki lesz ott WR poszton, mert a kezébe oda tudja még dobni a labdát a többit meg oldja meg az adott ember a skilljeivel.
több mint 6 éve
inkább a DL az ami legsanszosabb sztem első körben, bár ugye van elég sok pick és a QB helyzet is megoldásra vár, szóval az bekavarhat rendesen.
több mint 6 éve
Az eleje gyanusan -OL CB és WR lehet a draftnak szerintem ..a sorrendet majd meglátjuk 😀Abszolút nem lesz trade, ezt DG miatt mondom (feltrade meg ne is legyen), de én egy Pass rushert is várok elöl! 😉
Remélem nincs tervben valami fel csere qbert
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Cody Latimer is marad még egy évre! Elkapó poszton meg is vagyunk, mert a draftról is jön WR, az szinte biztos.

több mint 6 éve
Azért ez nevjork, itt egy pozitív szezontól nem lesz nedves a bugyi, sőt utána még sokkal gázabb lesz az attitűd.
több mint 6 éve
Szerintem pozitiv meglepetés lesz a csapat teljesitménye. Az O fal nem is néz ki rosszul. Draftoltok majd valahol egy jó RT és ha megnézitek 2021 ig van egy korrekt falatok, ami addigra már baromi olcsónak fog számítani. Elitól 1 év múlva elköszöntök. Barkleyt egy rendes fal mögött még jobb lehet. Shepard ellesz, Colemannel ellehet addig játszani. A védelem be hozott most Gman 2 safetyt az egyik stopgap a másik egy korrekt játékos. A front7-t feltöltöte neve nincs emberekkel. Idén a draftról fellehet épiteni a D-linet. Aztán nem pocsék ez, de 20-21 néz ki jól, lesz pénz meg 2 fal.
több mint 6 éve
Ahogy látom 2 év alatt 77 milkó halott pénz lett/lesz kifizetve, hogy utána legyen esetleg 80+Igen, jól látod! 😀 😀
ozibozi

több mint 6 éve
Amikor hagyták ütközni a Fantasy csapatban rendre sok pontot hozott 😊Veteran safety Antoine Bethea's deal is for two years and $6.5 million. He has $3.225 million guaranteed, which is essentially the first year. Then 2020 is considered an option year.
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) 2019. március 18.
nagir
több mint 6 éve
And the teams with the least cap space, as of this AM's internal report ...
— Albert Breer (@AlbertBreer) 2019. március 17.
1) Falcons $4.88M
2) Patriots $5.55M
3) Vikings $5.91M
4) Steelers $6.60M
5) Panthers $6.73M
6) Bucs $6.87M
7) Rams $8.04M
8) Giants $12.26M
9) Chargers $13.89M
10) Seahawks $15.00M
11) Broncos $15.10M

több mint 6 éve
Veteran safety Antoine Bethea's deal is for two years and $6.5 million. He has $3.225 million guaranteed, which is essentially the first year. Then 2020 is considered an option year.
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) 2019. március 18.

több mint 7 éve
expo.cleveland.com/sports/g66l-2019/03/9ffbf569f72361/the-browns-odell-beckham-jr-trade-a-behind-the-scenes-look-.html--elmegyünk kefélni 5000-ért?
--csak nem gondolod hogy szaros 5000-ért lefekszem veled, minek nézel engem???
--azt hogy mi vagy, már pontosan tudjuk, most már csak az áron vitatkozunk...
kb ez passzol ide,
az
egy évvel ezelőtt kezdődött Trade hátteréről, amikor már csak a pénz és a szituáció kell a keféléshez, mert a szándék az megvan/megvolt 😊
(
időrendbe (10 pontba) szedték a trade állomásait.
(aki nem angolos kb google fordítóval is megérthető)
expo.cleveland.com/sports/g66l-2019/03/9ffbf569f72361/the-browns-odell-beckham-jr-trade-a-behind-the-scenes-look-.html
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
OBJ témához én csak annyit, hogy szerintem a látványos elkapásai, passzai, remek statisztikái, vonal melleti showműsorai és médiaszereplései miatt ő sokkal jobb játékosnak van elkönyvelve, mint amit az eredményei mutatnak. Igaz, hogy néha még azt a labdát is betudta húzni, amit nem is felé dobtak, de gyakran meg azt is elejtette, amit nagymuterom is megfogott volna. És azoknak a meccseknek a nagyrészét elbuktuk, amikor a legjobban villogott. Tudom, hogy csapatjáték, meg egy fecske..., de nekem például azért volt Cruz a kedvencem, mert rá a legnehezebb és legfontosabb helyzetekben lehetett számítani. Beckham nálam akkor esett ki a pixisből, amikor az első és egyetlen PO meccse előtt elment havajozni, amit okosan fel is töltött a netre, aztán a meccsen meg sorra ejtegette el a labdákat. Na, akkor kellett volna igazolni, hogy mekkora nagy spíler is ő. Ja, és akkor még a sérülékenységéről nem is beszéltem.
Szerkesztette: vanek úr
több mint 7 éve
Átgondolva az utóbbi hónapok eseményeit, azt gondolom, hogy Beckham maga alatt vágta ki a Giants-fát. A szerződéshosszabbítás szerintem még rendben lement, de utána a tv-interjú, a Philly meccs utáni gameplan anyázás, illetve az utolsó 4 meccsen lévő rejtélyes hiányzás (azt olvastam valahol, hogy ő nem akart igazán játszani már - ki tudja, mennyire igaz ez) előrevetítették a trade-t. Sajnálom nagyon, mert korszakos játékos (meglátjuk, nyer-e majd vmit), de azt gondolom, hogy mi itt a Giants-nek szurkolunk, a csapatnak, ezért is kell továbblépnünk (làthatóan OBJ elég hamara megtette ezt). Ha lesz egy jó évünk, vagy esetleg 2-3 év múlva egy PO-run, nem fogjuk hiányolni Beckhamet. Persze, ha nem, akkor igen, de akkor is ez marad a csapatunk.
Abban azt hiszem egyet kell érteni, hogy ez itt most Barkley csapata már, és ő sokkal inkább egy franchise arc, mint más.
Nagyon kíváncsi vagyok a draftra és a future qb-ra is, de most inkább nézzük ezt meg, Stez, sztem ez verhetetlen:
www.google.hu/imgres?imgurl=https://media.tenor.com/images/6d5617f038f936e9c6efde2c5ab79ee1/tenor.gif&imgrefurl=https://tenor.com/search/thats-my-quarterback-gifs&docid=yyT6q31pdxI69M&tbnid=YIUNLOc4AzuIqM:&vet=1&w=220&h=165&hl=hu-hu&source=sh/x/im
több mint 7 éve
Igazabol meg csak nem is feltetlenul a hatterben tortentek, mert az, hogy Beckham fenyegetozott a hosszabbitas elott es arcoskodott, meg az, hogy azert voltak eleg erdekes megjegyzesei a Giants kube helyzeterol, meg celozgatott arra, hogy Eli szar, az edzok es a gameplanek szarok, az mar nem az, hogy pont eleg, hanem konkretan megengedhetetlen. Nem az a lenyeg, hogy valoban szar volt az edzo vagy Elisha, ezt igy nem lehet. O egy jatekos es rohadtul tudnia kell, hol a helye es mi hogyan mukodik. O nem allhatott volna ki a media ele es mondhatott volna ilyeneket, nem azert, mert nem igazak, hanem mert ha valaki gondja van, akkor fogja es odaall az edzo vagy Mara ele es pont.Beckham pedig celozgathat ra, hogy Elisha mar nem az igazi, de a cipojet sem kotheti be ennek az amugy abszolut kozepes faszinak, mert a gyerek olyan meccseket es gyuruket nyert meg a Giantsnek, amik nem kis bravurnak szamitanak. Odell kedves mit rakott le az asztalra? Ja, igen, szamokat. Es mit ernek ezek a szamok? Fel lehet irni oket a budipapirra, majd kitorolni veluk. Fitzgerald, de szerintem Megatron is rohogve elcserelne a yardjainak a felet egy gyurure.
Ozibozi, ne vedd tamadasnak, mert nem az, a hozzaszolasod viszont igazabol egy gogos OBJ-fan keseredett megnyilvanulasa, legalabbis ez jon le belole. Kicsit csolatasu, egyoldalu. Szerintem probald meg magad belekepzelni Mara helyzetebe, es abba, hogy ha te lennel a tulajdonos es a te csapatodban lenne egy ilyen karakter, akkor szerinted mennyire lenne az veszelyes? Mert szerintem nagyon. Foleg azok utan, hogy a csavo fenyegetozott es arcoskodott a hosszabbitasnal, mar teljesen egyertelmuen ugy viselkedik, mintha o a csapat es az edzok felett allna, illetve a nyilatkozatai, amik a csapat kubehelyzetet, meg a szar hivasokat ecsetelte, na, hat azok azert nem kis fejfajast okoznak neked tulajdonoskent. Sot, esetenkent rendkivul nehez helyzetbe sodorhatnak. Es ez rohadtul meltatlan, Beckham pedig nem teheti meg a hatterevel, hogy okoskodjon. Majd ha nyert gyurut, akkor talan, de szerintem meg akkor is lenne egy hatar, amit egy jatekosnak igenis tartania kellene.
Es talan nem egy Antonio Brown a gyerek meg az egesz helyzet, de Odell Beckham ugyanugy alszent es szarkavaro, csak epp mas stilusban csinalja. Beckham sunyi. Es lehet vedeni, de az elmult idoszakban a tenykedesei mar inkabb arra mutattak ra, hogy szamara az elso az, hogy neki jo legyen.
Es ez abszolut korrekt ar volt erte, sot, jo ar volt erte. A Giants kivalo uzletet csinalt. Abban pedig nem lennek biztos, hogy az a clevelandi dream team szetalazza majd a ligat, ott is meglesz majd az egok harca, ami miatt sorra dolnek be a csapatok. Lehet, hogy Beckham kapott egy jo iranyitot, csak epp kapott egy fiatal futot is, akit futasokkal es passzokkal egyarant keresni kellene, kapott egy elit elkapot, akivel lehet, hogy oriasi spanok, de el kell majd osztani a labdakat is kettejuk kozott, kapott egy tight endet, aki szinten elvesz majd tole jo par labdat.
Hogy oszinte legyek, szerintem Beckham semmivel sem egyenesebb faszi, mint TO, aki emlekszem, hogy konkretan bogott az egyik sajtotajekoztaton, hogy ugyan mar, ne szopassa senki Romot, neki o az iranyitoja es imadja, azota meg uton-utfelen Romon viccelodik es nem egyszer korrektul, rendkivul egyenesen odaszurt neki.
Most meg sokakat meglep es lazadoznak, mikozben igazabol annyi tortent, hogy Mara felismerte, hogy hosszu tavon Beckham mar inkabb nyug lesz, mintsem plusz. Furcsa ezt mondani, mert alapvetoen birom Beckhamet, a jatekat egyenesen imadom, de a karakteret illetoen szerintem ez a csere az idei holt szezon egyik legjobb huzasa volt. Hiaba nyert a Browns is, a Giants meg nagyobbat, mert eltakaritotta azt, aki nyug volt szamara, de meg alaposan meg is fizettek ezert.
Clevelandben meg... Nem art felkeszulni arra, hogy OBJ egyszemelyben a klasszisod es az edzod is, meg talan a GM-ed is, mert o mindig mindent jobban tud mindenkinel es be nem all a szaja. Lathatoan pedig buta is, mert csalodottsagaban rendre sikerul olyan dolgokat tennie, amikkel igazabol sajat magaval szur ki.
Mindenki odaig, van, hogy mekkora allat dolgot huzott a Browns es Mayfieldnek milyen jo dolga lesz, a Cleveland pedig mar az egyik nagy eselyes, na, en azert ezekkel a kijelentesekkel azert meg varnek.
több mint 7 éve
Beckham volt a franchise arca az utóbbi években, de ide nem arcok kellettek volna, hanem OL. Arcnak amúgy is itt lesz Barkley, aki szemmel láthatóan egy sokkal szimpatikusabb, szerényebb karakter, mint OBJ volt. Ha mindketten itt maradnak abból szinte tuti, hogy előbb-utóbb gond lett volna, túl domináns játékos mindkettő.Nyilván történtek a háttérben is dolgok amikről nem tudunk, de azért a látható jelekből is esélyes volt, hogy meg fogják próbálni Maráék a trade-et és mivel ez a többi csapat számára is nyilván látszott, így ahhoz képest kifejezetten jól sikerült ezt megoldani.
Engem sokkal jobban érdekel most már, hogy sikerül-e az évek óta meglévő OL problémát végre megoldani. Ha igen, akkor OBJ nélkül is sokkal jobbak leszünk offense oldalon, mint eddig. Még akkor is, ha nem érkezne már oda skill playa (pedig vszínű fogunk hozni egy viszonylag korai körös WR-t, amivel bőven megleszünk azon a poszton). Szóval nálam továbbra is ez a fő megoldandó kérdés, mert ha valakinek esetleg eddig nem volt világos, hogy minden offense-nek az OL a meghatározója, akkor az megnézheti az előző X évünket.. Nemtom ide tervez-e még valakit az FO, de én nem bánnám, ha még jönne ide egy korai körös pick.
A defense jelenleg nagyon kaotikus, megtippelni se tudom mire lehetnek ők képesek. Ott mindenképp egy építkezésnek kell zajlania aminek az idei csak az első állomása lesz, vélhetően a pickek nagy része ide fog menni most. Nagyon nem mindegy hogyan sikerül ez az idei (és a jövő évi) draft, szerintem ez sokkal döntőbb kérdés, mint az OBJ féle.. Eddig az új vezetés nem volt túl meggyőző sajnos, rövid idő alatt is volt jópár elbaltázott lépésük, de ennek ellenére nálam még nem írták le magukat, mert a koncepció legalább látszik, korábban még azzal is probléma volt sokszor.. Most viszont már nem fér bele több balfaszkodás, ez egy eléggé kulcs pillanat a jelenlegi franchise életében, itt a lehetőség, hogy jó pályára rakják a csapatot, szerintem itt most komoly esélyünk van erre, de ha ezt most elbaltázzák akkor valószínű hosszú ideig fogunk szívni. Az utóbbi évek legérdekesebb és legnagyobb jelentőségű időszaka ez Giants szempontból, szóval ne OBJ-t sirassátok (neki amúgy is jó sora lesz a Browns-ban), hanem szurkoljatok, hogy jól alakuljanak a dolgok.
több mint 7 éve
Giants' Eli Manning collect $5 million roster bonus, will start in 2019giantswire.usatoday.com/2019/03/16/giants-eli-manning-collects-5-mill-roster-bonus-will-start-in-2019/
Szerkesztette: ozibozi