New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
jah és mellesleg mekkora rohadt pech már hogy a Browns is akkor képes betalálni ezzel a Baker húzással amikor mi voltunk az 1/2 ...😊
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Nah az utolso 2 het sulyos italozas es unnepek miatt kimaradt de sok mindenrol nem maradtam le elegge faraszto ev volt ez is jol jon a szunet mert most valahogy nalam fogyoban a lelkesedes...
Azert termeszetesen B.U.É.K Mindenkinek!!!!
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
1/6 jól számoltam!??
nagir
Ja. De ha Raiders nyerne, akkor még 1/5 is lehet.
GiantsMLBhunter
Ohh, valóban!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
1/6 jól számoltam!??
nagir
Ja. De ha Raiders nyerne, akkor még 1/5 is lehet.
több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
 imgur.com/a/CPZ1zO4

itt a karma
több mint 7 éve
1/6 jól számoltam!??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
szerencsére az utolsó 2 percre még hazaértem, szar lett volna lemaradni így a szezon végén egy újabb remek végjátékról
több mint 7 éve
miért fontos ez idén?
ozibozi
Például ha le akarunk tradelni a Drafton!😉
nagir
Ahh a premiur pass rusher-re éhezünk 😀
több mint 7 éve
miért fontos ez idén?
ozibozi
Például ha le akarunk tradelni a Drafton!😉

több mint 7 éve
miért fontos ez idén?
ozibozi
Mert unalmas a meccsünk a dallas ellen?
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 284
miért fontos ez idén?
több mint 7 éve
If the Giants lose today (vs. DAL), they will lock up a top-8 draft pick. They can get into the top-5 with a combination of wins by OAK, DET, TB and BUF. With a win, NYG could pick as low as No. 13. - per Dane Brugler

Jelen pillanatban 5. helyről draftolnánk, ha most fújnának le minden meccset. Oakland is nyerne, akkor 4. hely is lehetne. De ha összes meccs mostani eredménye megfordulna akkor 13. helyre lennénk jók.
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 256
Ezekiel Elliott won't play for Cowboys vs. Giants

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Így sem kérdés. Ügyes volt Barkley, de itt csak Mayfield nyerhet, sokkal nagyobb hatása van a csapata játékára és eredményességére.

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Abban azért Giants szurkolóként is egyetértünk, hogy OROY díj Mayfield-nél jobb helyen van, nem?😊
GiantsMLBhunter
Hue Jackson elintézte... Ha egész évben így tolta volna Mayfield, akkor nem lenne kérdés, de így én (elfogultság ide v. oda) inkább Barkley-nak adnám.
Awesome88
Hue azt intézte,hogy ne legyen pályán Baker...
Janek
Ugyan erről beszélünk, de ha egyértelműsíteni akarsz, akkor ja. + vele együtt repült Haley is, Baker pedig szárnyra kapott, csak addigra már lement a fél szezon.
Awesome88
Igen már látom a lényeget.
Szerintem így is simán ő kapja jó eséllyel megdönti a rookie TD rekordot,egy hulla vesztes csapatból lett egy nyerő egység....

több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Abban azért Giants szurkolóként is egyetértünk, hogy OROY díj Mayfield-nél jobb helyen van, nem?😊
GiantsMLBhunter
Hue Jackson elintézte... Ha egész évben így tolta volna Mayfield, akkor nem lenne kérdés, de így én (elfogultság ide v. oda) inkább Barkley-nak adnám.
Awesome88
Janek
Ugyan erről beszélünk, de ha egyértelműsíteni akarsz, akkor ja. + vele együtt repült Haley is, Baker pedig szárnyra kapott, csak addigra már lement a fél szezon.
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
GiantsMLBhunter
Awesome88

több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 256
GiantsMLBhunter
Nem! 😊
nagir
Én Barkley-nak adnám. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
Nem! 😊

több mint 7 éve
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
oké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.
Szesze
Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
csebi
Lófaszt. 2008-ban tíz évre előre megkaptatok mindent, ehhez képest jött még egy bajnoki cím, szal még mindig nagyon pluszosak vagytok :d
Wyatt
látom nem nagyon sikerült kiheverni azóta se, nagyon sajnálom 😉
pedig nemsokára visszasírod még azokat az időket, el se tudom képzelni mi lesz veletek mikor jönnek majd a szar szezonok, amikor így is fullosan megy a nyavajgás minden évben. Majd akkor én is átnézek (már, ha lesznek még ott szurkolók) 😛
Szesze
2008-at? Lehet azt? 😀

Csak a karma miatt ne legyen sopánkodás, mert tényleg egy évtizedre elegendőt kaptatok akkor, jó, hogy időnként vissza is kell csepegtetni 😀

Én nem tudom, egy ideje már nem bírom olvasni a Pats-topicot 😊
Wyatt
azt hiszem a karma felé törlesztettünk eleget a 2012 utáni mérlegeinkkel vagy pl mikor Jackson időntúli punt return TD-t nyomott stb.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
oké, meg lehet magyarázni hogy miért kaptunk ki, de például ez a Colts 100x több hülyeséget csinált végig, ők megérdemelték a győzelmet? vagy a Panthers vagy az Eagles vagy a ...................? Ez egyszerűen egy kibaszott nagy pechszéria most már.
Szesze
Én szentül hiszek a karmaban. Amik idén nem jöttek össze majd jövőre mi javunkra fognak jönni: a playek, zászlók stb. Én abban bízom h jövőre Elit egy PO meccsel tudjuk bucsuztatni.
csebi
Lófaszt. 2008-ban tíz évre előre megkaptatok mindent, ehhez képest jött még egy bajnoki cím, szal még mindig nagyon pluszosak vagytok :d
Wyatt
pedig nemsokára visszasírod még azokat az időket, el se tudom képzelni mi lesz veletek mikor jönnek majd a szar szezonok, amikor így is fullosan megy a nyavajgás minden évben. Majd akkor én is átnézek (már, ha lesznek még ott szurkolók) 😛
Szesze
2008-at? Lehet azt? 😀

Csak a karma miatt ne legyen sopánkodás, mert tényleg egy évtizedre elegendőt kaptatok akkor, jó, hogy időnként vissza is kell csepegtetni 😀

Én nem tudom, egy ideje már nem bírom olvasni a Pats-topicot 😊

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szesze
csebi
Wyatt

Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
Szesze
csebi
Wyatt
figy ott mi voltunk az NFL lelkiismerete, hogy annyi gate után és előtt legalább ez a két cím nem hozzátok vándorolt, és az egész amerikafoci közösség nekünk hálálkodik ezért. azért még legalább 2 bajnoki cím járt volna nekünk, hogy minden szabályos és nem szabályos előnyötök ellenére győzni tudtunk 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.