New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Vagy Te !Ebben a mock draft-ban már 1/6 Rashan Gary - Edge , 1/17 Daniel Jones - QBnfltraderumors.co/dolphins-and-giants-to-meet-with-missouri-qb-drew-lock/
Daniel Jones milyen? Elvileg ugyanaz az edzője mint Eli-nek volt.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001023154/article/bucky-brooks-2019-nfl-mock-draft-30-giants-raiders-take-qbs
GJohnny74
Drew Lock lesz az a QB... 😁
nagir
több mint 6 éve
Ebben a mock draft-ban már 1/6 Rashan Gary - Edge , 1/17 Daniel Jones - QBnfltraderumors.co/dolphins-and-giants-to-meet-with-missouri-qb-drew-lock/
www.nfl.com/news/story/0ap3000001023154/article/bucky-brooks-2019-nfl-mock-draft-30-giants-raiders-take-qbs
GJohnny74
Drew Lock lesz az a QB... 😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Szerintem Daniel Jones irdatlan bust, még akkor is, ha lesz fal előtte. Tudom, hogy erősen benne van a pakliban, de szerintem meg sem közelíti Murray-t vagy Haskins-t, akik ugyebár Rosen-nél nem jobbak. Annál Rosen-nál, akit nem akartunk tavaly.Daniel Jones milyen? Elvileg ugyanaz az edzője mint Eli-nek volt.Eli 2.0. És a 2.0 azt jelenti itt, hogy mobilisabb.
GJohnny74
iktriad
Közel a QB-mayhem szerintem.
több mint 6 éve
Ebben a mock draft-ban már 1/6 Rashan Gary - Edge , 1/17 Daniel Jones - QBfuzovelkifele.com/2019/03/daniel-jones/
GJohnny74
több mint 6 éve
Daniel Jones milyen? Elvileg ugyanaz az edzője mint Eli-nek volt.Eli 2.0. És a 2.0 azt jelenti itt, hogy mobilisabb.
GJohnny74
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Ebben a mock draft-ban már 1/6 Rashan Gary - Edge , 1/17 Daniel Jones - QBnem csak elméletileg, gyakorlatilag is, David Cutcliffe, aki előbb a Tennessee-nél edzette Peytont, majd mikor az Ole Misshez ment főedzőnek, Eli miatta választotta a Rebels-t
GJohnny74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ebben a mock draft-ban már 1/6 Rashan Gary - Edge , 1/17 Daniel Jones - QBDaniel Jones milyen? Elvileg ugyanaz az edzője mint Eli-nek volt.
több mint 6 éve
Azt olvasni kint, hogy ha Haskinst meg Rosen jönne, akkorMind a kettő?? Esélytelen.
Egy értelmes fal mögött nem tudnák kijátszani Eli-t, nem hogy később akár franchise Qb-k legyenek. Akkor meg minek is ? Inkább később adnák oda a kocsit félházat azért aki lehet vlk. Valódi Franchise Qb. Nagy itt a ködösítés,
Jó lesz ez 😉
ozibozi
Nagyon Rosent látok magam előtt, de mivel Eli marad, így egy újonc QB a tippem.
több mint 6 éve
ne haragudjatok, hogy ezt megosztom veletek, de annyira fantasztikus tartalmat csinálnak az SB nation youtube csatornájára, hogy nem tudok mellette elmenni. ha más nem, legalább jó lesz kicsit nosztalgiázni.www.youtube.com/watch?v=B-mt6NEKvE0
több mint 6 éve
Szerintem Haskins sincs benne a pixisben. Ez a tegnapi vacsora, meg az elájulás tőle csak a porhintés része. Az egész arra kell, hogy senki ne tudja, mit akarunk.Egyetértek, ez csak smokescreen, hogy a QB-ra váró csapatok beijedjenek, és fel tradeljenek elénk. Bosa-ra hajtunk 😀 😀 😀
Meg vagyok győződve, hogy 1/6-on nem húzunk QB-t. Utána bármi jöhet.
Zet
több mint 6 éve
gedam
6 506
Szerintem Haskins sincs benne a pixisben. Ez a tegnapi vacsora, meg az elájulás tőle csak a porhintés része. Az egész arra kell, hogy senki ne tudja, mit akarunk.halálom a pocakos tábornok és a néger qb.
Meg vagyok győződve, hogy 1/6-on nem húzunk QB-t. Utána bármi jöhet.
Zet
több mint 6 éve
Szerintem Haskins sincs benne a pixisben. Ez a tegnapi vacsora, meg az elájulás tőle csak a porhintés része. Az egész arra kell, hogy senki ne tudja, mit akarunk. Meg vagyok győződve, hogy 1/6-on nem húzunk QB-t. Utána bármi jöhet.
több mint 6 éve
Ha Rúgót nem húzunk, jó lehet bármi kb 😉Azt olvasni kint, hogy ha Haskinst meg Rosen jönne, akkorEgy valami nagyon megy a FO-ban, az a ködösítés! 😉
Egy értelmes fal mögött nem tudnák kijátszani Eli-t, nem hogy később akár franchise Qb-k legyenek. Akkor meg minek is ? Inkább később adnák oda a kocsit félházat azért aki lehet vlk. Valódi Franchise Qb. Nagy itt a ködösítés,
Jó lesz ez 😉
ozibozi
Rólunk kb. senki sem biztos abban, hogy hová is húzunk 1/6-ra, ezt pedig jó taktikának gondolom...
nagir
több mint 6 éve
Azt olvasni kint, hogy ha Haskinst meg Rosen jönne, akkorEgy valami nagyon megy a FO-ban, az a ködösítés! 😉
Jó lesz ez 😉
ozibozi
Rólunk kb. senki sem biztos abban, hogy hová is húzunk 1/6-ra, ezt pedig jó taktikának gondolom...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Azt olvasni kint, hogy ha Haskinst meg Rosen jönne, akkorEgy értelmes fal mögött nem tudnák kijátszani Eli-t, nem hogy később akár franchise Qb-k legyenek. Akkor meg minek is ? Inkább később adnák oda a kocsit félházat azért aki lehet vlk. Valódi Franchise Qb. Nagy itt a ködösítés,
Jó lesz ez 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Engem nagyon meglepne, ha a QB kérdésben nem lenne idén komoly fejlemény..most ahogy kezdek kicsit olvasgatni nézelődni meg közben is jönnek a hírek tényleg esélyes...akár fel is tudunk cserélni ezzel a sok pickkel + DG is erősen utal rá+ Haskinst is igencsak nézegettük+ időben is ideális lenne...
Szesze
több mint 6 éve
Engem nagyon meglepne, ha a QB kérdésben nem lenne idén komoly fejlemény..
több mint 6 éve
Haskins lesz a megoldas QB helyzetre.Mivel Eli marad, így nagyobb esély lehet egy újoncra, mint Rosen érkezésére. Rosen trade érdekes lenne, hogy egy rosszul sikerült év után még egy évet padozna? Nem hiszem, hogy jót tenne neki. Talán még a Dolphins próbálkozik érte a draft napján, de inkább jövőre mennek rá az irányító kérdésre.
Janek
Sok függ a Cards első húzásától, ha oda valóban QB jön, akkor lesz érdekes szitu.
több mint 6 éve
6. pick EdgeEz a cikk ellentmond ennek, vagy ez csak a szokásos ködösítés?
17. pick RT
35. pick LB/DB
Nem kell 1-2 körből WR-re áldozni szerintem. El tudom képzelni, hogy leszarjuk QB helyzetet idén. Jövőre lesz egy 10-15. körüli pickünk, adunk mellé majd 2021-es első kört, aztán feltrade. (qb hell)
GiantsMLBhunter
több mint 6 éve
6. pick Edge17. pick RT
35. pick LB/DB
Nem kell 1-2 körből WR-re áldozni szerintem. El tudom képzelni, hogy leszarjuk QB helyzetet idén. Jövőre lesz egy 10-15. körüli pickünk, adunk mellé majd 2021-es első kört, aztán feltrade. (qb hell)
több mint 6 éve
Én hogy is mondjam nagyban örültem Barkelynak mikor elhoztuk, de hozzá kell tenni, hogy így utólag valóban egy luxus pick lett. Az OBJ trade elsore földhöz vágott, de így utólag megértem, hogy a vezetőség szerint szükséges lépés volt és azokkal is, akik azt mondják, hogy bár jó játékos volt a stílus nem épp megfelelő volt. Sajnálom, mert jó, de nem is, mert lehet jobb a csapatnak.Azzal hogy Mara-ék rábólintottak az OBJ trade-re (vagy pont hogy ők kezdeményezték) azzal szerintem aláírták hogy ezt a szezont elengedik, így igazi tétje csak 2020-tól lesz a játéknak DG és Shurmur szempontjából. Persze egy 0-16-os szezon ezen változtathatna, de szerintem attól azért messze vagyunk ahogy azt te is kifejtetted. Minimum 4 győzelmünk biztos lesz, de ha jól sikerül az építkezés akkor a sorsolás alapján egy 7 W is simán kinézhet. Nem biztos hogy jó ez nekünk, de nem aggódok hogy túl sikeresek leszünk 😊
Viszont. Akárhogy is nézem az egésszel egy baj van. Ha építünk egy jobb védelmet, a játékosok is hozzák, amit várunk tőlük és Eli a jobb fal Barkley es az elkapok miatt hoz egy jobb szezont nagyon boldogok leszünk DE, akkor jovore hogy hozunk QB-t?
Ez a nagy kérdés.
Ha pedig nem leszünk jobbak sőt rosszabbak. Meg élik-e még Gettleman & Shurmur a plusz egy évet, hogy jovore kiszedjenek maguknak egy QB-t vagy sem. Ha azt nézzük a QB kérdés se a Redskinsnel se a Dolphinsnal nem oldódott meg... És nagy valoszinuseggel jovore akarnak elhozni valakit (Herbert/Tagovailoa így elsore a két nagyobb név), akik közül mi is akarnánk valszeg. Szóval Furi lesz.
Megertem őket és bízom bennük, mert bár valóban látszik, hogy hibaztak es Ők is érzik... Látszik, hogy most rájöttek és valamit orvosolni akarnak. Tudják-e vagy sem nagyon jó kérdés és szvsz még maga Gettleman se tudja, hogy amit most lépett a jövőben jo vagy rossz lesz a csapatnak, mert még nagyon sok kell ehhez, de a tenni akarás látszik valahogy. En csak a new QB kérdést nem tudom hova tenni.
Ha nem Murray es Haskins idén és nem Rosen/Darnold tavaly, akkor szvsz egyik se kellett nekik. Jovore akkor hogy akarnak szerezni? Trade vagy egy újabb rossz idény miatt újra testkozelben lesz a lehetőség? Esetleg Wilson? (erről is sokat olvasni) 🤔🤔🤔 Hozunk egy jobb évet majd fáj a fejünk a QB után? New York felgyujtja-e addigra a MetLife-ot vagy sem, ha megint 3-13 lesz a vége vagy rosszabb? Jo kérdés. 😀 En mindenesetre kíváncsi leszek rá.
Bízok még bennük még, ha sokak szerint nem is érdemlik meg. Aztán meglátjuk.
Ui.: Azért Barkely valóban hű volt ahhoz, amit vártunk tőle és le a kalappal. 😀 Üde színfolt volt a tavalyi csapatban. 😊 Örülök neki, hogy a Giantsben látom. 😁
Plusz saját vélemény, de ha Rosen tavaly nem kellett pedig nagyon Huuu de Huuu volt, akkor szvsz most se hiszem, hogy kell nekik.
Ui2.: A többiben egyet értek én is Edge rushert várok 6-ra es vagy OT vagy WR 17-re. Második kor vagy OT vagy WR (függ a 17-tol) a többi BPA védelemre. 😀
B-Front
több mint 6 éve
Én hogy is mondjam nagyban örültem Barkelynak mikor elhoztuk, de hozzá kell tenni, hogy így utólag valóban egy luxus pick lett. Az OBJ trade elsore földhöz vágott, de így utólag megértem, hogy a vezetőség szerint szükséges lépés volt és azokkal is, akik azt mondják, hogy bár jó játékos volt a stílus nem épp megfelelő volt. Sajnálom, mert jó, de nem is, mert lehet jobb a csapatnak. Viszont. Akárhogy is nézem az egésszel egy baj van. Ha építünk egy jobb védelmet, a játékosok is hozzák, amit várunk tőlük és Eli a jobb fal Barkley es az elkapok miatt hoz egy jobb szezont nagyon boldogok leszünk DE, akkor jovore hogy hozunk QB-t?
Ez a nagy kérdés.
Ha pedig nem leszünk jobbak sőt rosszabbak. Meg élik-e még Gettleman & Shurmur a plusz egy évet, hogy jovore kiszedjenek maguknak egy QB-t vagy sem. Ha azt nézzük a QB kérdés se a Redskinsnel se a Dolphinsnal nem oldódott meg... És nagy valoszinuseggel jovore akarnak elhozni valakit (Herbert/Tagovailoa így elsore a két nagyobb név), akik közül mi is akarnánk valszeg. Szóval Furi lesz.
Megertem őket és bízom bennük, mert bár valóban látszik, hogy hibaztak es Ők is érzik... Látszik, hogy most rájöttek és valamit orvosolni akarnak. Tudják-e vagy sem nagyon jó kérdés és szvsz még maga Gettleman se tudja, hogy amit most lépett a jövőben jo vagy rossz lesz a csapatnak, mert még nagyon sok kell ehhez, de a tenni akarás látszik valahogy. En csak a new QB kérdést nem tudom hova tenni.
Ha nem Murray es Haskins idén és nem Rosen/Darnold tavaly, akkor szvsz egyik se kellett nekik. Jovore akkor hogy akarnak szerezni? Trade vagy egy újabb rossz idény miatt újra testkozelben lesz a lehetőség? Esetleg Wilson? (erről is sokat olvasni) 🤔🤔🤔 Hozunk egy jobb évet majd fáj a fejünk a QB után? New York felgyujtja-e addigra a MetLife-ot vagy sem, ha megint 3-13 lesz a vége vagy rosszabb? Jo kérdés. 😀 En mindenesetre kíváncsi leszek rá.
Bízok még bennük még, ha sokak szerint nem is érdemlik meg. Aztán meglátjuk.
Ui.: Azért Barkely valóban hű volt ahhoz, amit vártunk tőle és le a kalappal. 😀 Üde színfolt volt a tavalyi csapatban. 😊 Örülök neki, hogy a Giantsben látom. 😁
Plusz saját vélemény, de ha Rosen tavaly nem kellett pedig nagyon Huuu de Huuu volt, akkor szvsz most se hiszem, hogy kell nekik.
Ui2.: A többiben egyet értek én is Edge rushert várok 6-ra es vagy OT vagy WR 17-re. Második kor vagy OT vagy WR (függ a 17-tol) a többi BPA védelemre. 😀