New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Fenét, LaDainian Tomlinson megmondta, hogy vagy 10 évig obiztatni fog titeket 😁😎😉Haskins elég érdekes személyiség lehet. A draft bulijára 50 dodóért engedte be az embereket. 😀Amúgy is olyan bamba feje van, (bambább mint Jones) érzem hogy bust lesz! 😀
Sanyichef
GiantsMLBhunter

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Haskins elég érdekes személyiség lehet. A draft bulijára 50 dodóért engedte be az embereket. 😀Amúgy is olyan bamba feje van, (bambább mint Jones) érzem hogy bust lesz! 😀
Sanyichef
több mint 7 éve
Haskins elég érdekes személyiség lehet. A draft bulijára 50 dodóért engedte be az embereket. 😀Megtudta, hogy csúszni fog, elbukott jó néhány milliót, kell egy kis uzsonnapénz 😀
Sanyichef

több mint 7 éve
Haskins elég érdekes személyiség lehet. A draft bulijára 50 dodóért engedte be az embereket. 😀
több mint 7 éve
Csináltam egy körülbelüli compare egy 2019 projected vs 2018.Várom, hogy lássuk új srácokat a pályán 😊
| Depth Chart - | ||||
| Base 3-4 Defense | ||||
| STARTER | 2ND | 3RD | 4TH | |
| LDE | Dalvin Tomlinson | Dalvin Tomlinson | ||
| NT | Dexter Lawrance | Damon Harrison | ||
| RDE | B.J. Hill | Oliver Vernon | ||
| LOLB | Lorenzo Carter | Lorenzo Carter | ||
| LILB | B.J. Goodson | B.J. Goodson | ||
| RILB | Alec Ogletree | Alec Ogletree | ||
| ROLB | Markus Golden | Kareem Martin | ||
| CB | Janoris Jenkins | Janoris Jenkins | ||
| SS | Jabrill Peppers | Landon Collins | ||
| FS | Antoine Bethea | Darian Thompson | ||
| CB | Deandre Baker | Eli Apple | ||
több mint 7 éve
tessék, lesz itt pass rush, őt imádni fogjátok 😊Dehogy!!! Ő "Hosszúszarvú" Katinka! 😀
ez Hosszú Katinka? 😀)
vittore
Hotty Toddy!
több mint 7 éve
tessék, lesz itt pass rush, őt imádni fogjátok 😊ez Hosszú Katinka? 😀)
több mint 7 éve
Here are the undrafted free agents the Giants have signed, confirmed by SNY's Ralph Vacchiano:tessék, lesz itt pass rush, őt imádni fogjátok 😊
Texas DL Breckyn Hager
nagir

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ajánlom figyelmetekbe.Scouting report on Peyton Manning coming out of tennessee:
bleacherreport.com/articles/2050587-looking-back-at-nfl-draft-profiles-from-back-in-the-day#slide1
Neki is voltak hiányosságai bőven, aztán mi lett belőle hála annak, hogy fejben erős volt. Reméljük ezt az utat járja majd be Jones is.
több mint 7 éve
Here are the undrafted free agents the Giants have signed, confirmed by SNY's Ralph Vacchiano:RB Dominick Bragalone, Lehigh (tryout)
Texas DL Breckyn Hager
Rutgers RB Jonathan Hilliman
Monmouth WR Reggie White Jr.
Buffalo C James O'Hagan
Missouri T Paul Adams
Texas-San Antonio LB Josiah Tauaefa
LI-Post CB Jake Carlock
Northern Colorado WR Alex Wesley
Kentucky TE C.J. Conrad
Purdue S Jacob Thieneman
Eastern Michigan DE Jeremiah Harris
Mississippi State S Mark McLaurin
nagir
CB Tenny Adewusi, Delaware (tryout)
P Ryan Anderson, Rutgers (tryout)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/26635343/giants-say-ballentine-recovering-being-shot

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
empiresportsmedia.com/new-york-giants/new-york-giants-likely-to-sign-veteran-right-tackle-if-physical-comes-back-clean/Erről már keringtek hírek..Nyilván jó lenne , pláne ha az ár is megfelelő !
nagir
több mint 7 éve
empiresportsmedia.com/new-york-giants/new-york-giants-likely-to-sign-veteran-right-tackle-if-physical-comes-back-clean/

több mint 7 éve
100% hogy egyszerre lesznek a pályán. A kezdő Front 3. Tomlinson 3-4 DE-ként hatékonyabb is, mint NT-kéntAddig is egy kis amcsi optimista értékelő 😕A Washington draft azért olyan overhype-d, mert Haskinst hozták 1/15-re... De szerintem bust a csávó. Örülök, amúgy hogy nem ő került hozzánk. A csávó még lehet jó is lenne, de washingtonban süllyesztő lesz neki.
fuzovelkifele.com/2019/04/igy-ertekeltek-a-szakertok-a-csapatok-draftjat/
ozibozi
Én fogadni mernék, hogy jobb mérlegünk lesz mint Skins-nek, szóval sokra mennek azzal, hogy szakik felhypeolták a draftjukat.
Ti egyébként, hogy látjátok Lawrance, Tomlinson, Hill, mennyire lehet egyszerre a pályán?
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: Sanyichef
több mint 7 éve
Addig is egy kis amcsi optimista értékelő 😕A Washington draft azért olyan overhype-d, mert Haskinst hozták 1/15-re... De szerintem bust a csávó. Örülök, amúgy hogy nem ő került hozzánk. A csávó még lehet jó is lenne, de washingtonban süllyesztő lesz neki.
fuzovelkifele.com/2019/04/igy-ertekeltek-a-szakertok-a-csapatok-draftjat/
ozibozi
Én fogadni mernék, hogy jobb mérlegünk lesz mint Skins-nek, szóval sokra mennek azzal, hogy szakik felhypeolták a draftjukat.
Ti egyébként, hogy látjátok Lawrance, Tomlinson, Hill, mennyire lehet egyszerre a pályán?
több mint 7 éve
Addig is egy kis amcsi optimista értékelő 😕fuzovelkifele.com/2019/04/igy-ertekeltek-a-szakertok-a-csapatok-draftjat/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Qrvára nem is örülök neki mikor újra és újra évek óta folyamatosan az történik amit páran azért látunk sajnos. Van aki szerint jó irányba mennek a dolgok, van aki szerint meg nem. Pont olyan idegesítő olvasgatni a hurrá optimista kommenteket annak aki szerint csak időt vesztegetünk, mint a negatív véleményeket a másoknak. Kb olyan mint amikor vlk az M1 híradót nézi, míg mások néha az RTL híradót is bekapcsolják. Mondjuk én nem is akarom betiltani azért mert nem nézem valamelyiket. 😉
több mint 7 éve
Elolvastam és azt hittem én írtam 😂👍👍Nem eléggé akarták—mert különben tettek volna vlmt— az ami biztos. Amúgy is DG szava a szentírás, hiszen tapasztaltuk, látjuk, hogy mennyire, ezeken túl is csak vágyunk a ‘nagy’ tervei megvalósulására... vicc lett ez az egész franchise pár év alatt. A gáz csak az, hogy az öregeknek nem elég konzervatîv, a fialatoknak pedig nem elég modern ez a banda...Megint kitört belőled a fikacunami, ami kezd megint baromi sok lenni... mondjuk életemben nem olvastam még tőled pozitív kommentet. Tudjuk hogy a vezetést és a stábot vasvillával kergetnéd el minden lépése után, és persze nem is feltétlen tudlak megcáfolni ebben, de ha 4 milliószor leírod, akkor sem fog eredményre vezetni a dolog. Tudom mondtad, hogy tiltsunk le ha nem bírjuk már elviselni és letojod ki mit gondol, de azért gondoltam szólok, hogy így rövidúton magadra maradsz. Persze ha ez is a célod, akkor nem szóltam 😊
Nekünk belgáknak meg csak szimplán kilátástalan szar az egész...
ozibozi
Awesome88
több mint 7 éve
Nem eléggé akarták—mert különben tettek volna vlmt— az ami biztos. Amúgy is DG szava a szentírás, hiszen tapasztaltuk, látjuk, hogy mennyire, ezeken túl is csak vágyunk a ‘nagy’ tervei megvalósulására... vicc lett ez az egész franchise pár év alatt. A gáz csak az, hogy az öregeknek nem elég konzervatîv, a fialatoknak pedig nem elég modern ez a banda...Megint kitört belőled a fikacunami, ami kezd megint baromi sok lenni... mondjuk életemben nem olvastam még tőled pozitív kommentet. Tudjuk hogy a vezetést és a stábot vasvillával kergetnéd el minden lépése után, és persze nem is feltétlen tudlak megcáfolni ebben, de ha 4 milliószor leírod, akkor sem fog eredményre vezetni a dolog. Tudom mondtad, hogy tiltsunk le ha nem bírjuk már elviselni és letojod ki mit gondol, de azért gondoltam szólok, hogy így rövidúton magadra maradsz. Persze ha ez is a célod, akkor nem szóltam 😊
Nekünk belgáknak meg csak szimplán kilátástalan szar az egész...
ozibozi
több mint 7 éve
Nem eléggé akarták—mert különben tettek volna vlmt— az ami biztos. Amúgy is DG szava a szentírás, hiszen tapasztaltuk, látjuk, hogy mennyire, ezeken túl is csak vágyunk a ‘nagy’ tervei megvalósulására... vicc lett ez az egész franchise pár év alatt. A gáz csak az, hogy az öregeknek nem elég konzervatîv, a fialatoknak pedig nem elég modern ez a banda...Nekünk belgáknak meg csak szimplán kilátástalan szar az egész...
több mint 7 éve
Megpróbáltunk felmenni 1/10-re miután kiválasztottuk Jones-t. Nem sikerült.Megelőztél picivel! 😉
giantswire.usatoday.com/2019/04/29/new-york-giants-tried-trade-up-no-10-after-selecting-daniel-jones/
GJohnny74
Ezek után Nekem senki nem adja el, hogy a Broncos (nem) akarta Jonest!!! 😀😀😀
Szerkesztette: nagir

több mint 7 éve
www.sny.tv/giants/news/giants-reportedly-tried-to-trade-with-broncos-from-17-to-10-at-nfl-draft/306682172

több mint 7 éve
Megpróbáltunk felmenni 1/10-re miután kiválasztottuk Jones-t. Nem sikerült.giantswire.usatoday.com/2019/04/29/new-york-giants-tried-trade-up-no-10-after-selecting-daniel-jones/
több mint 7 éve
Vannak azért itt apróságok. A NYG drukkerek nem kajálják azt a haterek által terjesztett baromságot, hogy csak a védelem nyerte meg a 2 SB-t. A rájátszás, és a 2 SB Eli MVP játéka nélkül kb egy tisztes vereségre lett volna elég. Ezeken felesleges vitatkozni, elég újra nézni a tavaszi unalomban néha a meccseket.Minden alkalommal mikor nyertünk átlagon felüli elkapóink, és futóink voltak. Tehetségek a védőfalban, akiknek most még írmagja sincs...
Most a legkomolyabb WR nálunk a MIAMI Boat oszlopos tagja volt, csak mivel jelentéktelen elkapónak számít egy szint felett, ezért nem is érdekel senkit hogy ő isfőkolompos volt.
Szürkeség nyert teret a világ egyik legszínesebb városában. Ez nem fog tudni működni, mert még soha nem működött...