NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
38
13
2:15, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
A vágyait írta le 😊Idei 2. + jövőre 2.Infó honnan van?
Cards adja Rosen + idei 3.
Vobox
Rodaron

több mint 6 éve
Szerintem a Texans hülye lenne elengedni Honey Badgert, pénz is van, szimpátia is van, plusz valszeg nem kérne annyit, mint Collins.Én is erre gyanakszomHát, abban konszenzus van, hogy az idei top prospect-ek alatta vannak a tavalyi QB class-nak. Ebben a tekintetben Rosen is azért előtte van az ideinek, ráadásul az sem lett volna meglepő tavaly, ha őt vittük volna 1/2-őn, SŐT, igazából mindenki ezt a pick-et várta. Az hogy gyenge volt tavaly frissen beszállva az 1/1-es Cards-ba szerintem nem sokat számít. Ha egy 2. körért el tudnánk hozni, én azzal maximálisan ki lennék békülve. Első körbe jöhetne valami monstre pass rush-er, 3.-ban RT, a piacról pedig secondary + egyebek.Wasinghton 1/15-re nehéz lesz ráigérni és persze teljesen felesleges is!ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono
Szvsz semmi olyan nincs Rosenben, ami miatt kéne Nekünk, persze olcsón jöhetne, de akkora szerencsénk úgy sincs...
nagir
Annak inkább vagyok ellenére ami most Collins körül zajlik, bár a véleményem már leírtam korábban. Annyira nem volt meggyőző az idei éve, hogy simán a legjobban fizetett safety-vé tegyük, pláne hogy amúgy sincs sok helyünk a cap alatt, márpedig ő biztosan erre hajtott. Várjuk meg amíg kimegy ő és Thomas, és hozzuk el Mathieu-t félpénzért. Bettcher biztos szívesen látná, és szerintem azért is engedjük el ilyen könnyen, mert már megvan a terv (célpont) a pótlására.
Awesome88
Vobox
több mint 6 éve
Ha és amennyiben egyetlen draft pickért idehozzuk Rosent és persze az nem egy 1.kör, akkor jöhet, mert az jó bolt lenne, még akkor is ha egy évvel kevesebbet lehetne megtartani óccsóért, de mégse 1/2, ugye...Hát, abban konszenzus van, hogy az idei top prospect-ek alatta vannak a tavalyi QB class-nak. Ebben a tekintetben Rosen is azért előtte van az ideinek, ráadásul az sem lett volna meglepő tavaly, ha őt vittük volna 1/2-őn, SŐT, igazából mindenki ezt a pick-et várta. Az hogy gyenge volt tavaly frissen beszállva az 1/1-es Cards-ba szerintem nem sokat számít. Ha egy 2. körért el tudnánk hozni, én azzal maximálisan ki lennék békülve. Első körbe jöhetne valami monstre pass rush-er, 3.-ban RT, a piacról pedig secondary + egyebek.Wasinghton 1/15-re nehéz lesz ráigérni és persze teljesen felesleges is!ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono
Szvsz semmi olyan nincs Rosenben, ami miatt kéne Nekünk, persze olcsón jöhetne, de akkora szerencsénk úgy sincs...
nagir
Annak inkább vagyok ellenére ami most Collins körül zajlik, bár a véleményem már leírtam korábban. Annyira nem volt meggyőző az idei éve, hogy simán a legjobban fizetett safety-vé tegyük, pláne hogy amúgy sincs sok helyünk a cap alatt, márpedig ő biztosan erre hajtott. Várjuk meg amíg kimegy ő és Thomas, és hozzuk el Mathieu-t félpénzért. Bettcher biztos szívesen látná, és szerintem azért is engedjük el ilyen könnyen, mert már megvan a terv (célpont) a pótlására.
Awesome88
Collins biztos sokat kért, miért ne tette volna!? DG meg nem fizeti ki neki, amúgy sem azaz alkudozós fajta. Szvsz a sérülése is aggasztja a FO-t. Biztos tescosabb megoldás lesz helyette, csakhogy ezek tavaly rosszul sültek el. Na majd idén lehet újra próbálkozni. A Def LC21 távozásával, azért elég szarul fest jelenleg!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Én is erre gyanakszomHát, abban konszenzus van, hogy az idei top prospect-ek alatta vannak a tavalyi QB class-nak. Ebben a tekintetben Rosen is azért előtte van az ideinek, ráadásul az sem lett volna meglepő tavaly, ha őt vittük volna 1/2-őn, SŐT, igazából mindenki ezt a pick-et várta. Az hogy gyenge volt tavaly frissen beszállva az 1/1-es Cards-ba szerintem nem sokat számít. Ha egy 2. körért el tudnánk hozni, én azzal maximálisan ki lennék békülve. Első körbe jöhetne valami monstre pass rush-er, 3.-ban RT, a piacról pedig secondary + egyebek.Wasinghton 1/15-re nehéz lesz ráigérni és persze teljesen felesleges is!ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono
nagir
Awesome88
több mint 6 éve
Hát, abban konszenzus van, hogy az idei top prospect-ek alatta vannak a tavalyi QB class-nak. Ebben a tekintetben Rosen is azért előtte van az ideinek, ráadásul az sem lett volna meglepő tavaly, ha őt vittük volna 1/2-őn, SŐT, igazából mindenki ezt a pick-et várta. Az hogy gyenge volt tavaly frissen beszállva az 1/1-es Cards-ba szerintem nem sokat számít. Ha egy 2. körért el tudnánk hozni, én azzal maximálisan ki lennék békülve. Első körbe jöhetne valami monstre pass rush-er, 3.-ban RT, a piacról pedig secondary + egyebek.Wasinghton 1/15-re nehéz lesz ráigérni és persze teljesen felesleges is!ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono
nagir
több mint 6 éve
Ez most így elsőre kicsit meglepettwww.profootballfocus.com/news/pro-giants-t-nate-solder-registered-the-best-game-by-an-offensive-lineman-in-2018

több mint 6 éve
Úgy néz ki Collinst elengedtük 😪Valami azért nem kerek ebben a történetben nekem, de a teljes sztorit úgy sem fogjuk megtudni. Kiváncsi leszek, hol és főleg mennyiért fog kikötni és meghálálja-e azt a sok pénzt (min.13M$-ról cikkeznek/év)...
Vobox

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Úgy néz ki Collinst elengedtük 😪
több mint 6 éve
Wasinghton 1/15-re nehéz lesz ráigérni és persze teljesen felesleges is!ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono

több mint 6 éve
Igazából a 2. kör 6. pickjét is fájó szívvel adnám érte. Jövő évi harmadik körös meg egy hetedik körös picket adnék érte. (ha látnák benne fantáziát, én még nem mondom hogy látok)Figyelembe kell venni, hogy egy év lejárt a rookie szerződéséből, ami csökkenti értékét.
Amúgy ha QB hell lesz, értsd TOP5-ben kimegy 2 db QB, akkor viszont tudunk választani top DL prospect is.
több mint 6 éve
semmit.ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?Szerintem a cards szeretne első kört kapni érte de lehet egy másodikért is odaadják a végén
kristof

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
ti megpróbálnátok rámenni Rosenre? milyen ellenértéket adnátok érte legfeljebb?
több mint 6 éve
Állítólag megpróbáljuk eltradelni Vernomot, mondjuk ha Snackért 5. kört kaptunk, lehet még mi küldünk plusz picket vele 😆🤔túl sokat biztos nem kapunk érte, mert elég egyértelmű hogy ha nem viszik el akkor is ki fogjuk vágni
ironroy
több mint 6 éve
Az elején a legnagyobb Vernon fun voltam, de aztán meggyőzött a rezignáltság amit az arcán/játékán láttam, hogy mehet nyugodtan.. Lehet belefásult ő is a stábba/sikertelenségbe/sérülésekbe/stb.. Lehet egy új környezetben kivirágzik, de nálunk sajnos már nem fog
több mint 6 éve
Állítólag megpróbáljuk eltradelni Vernomot, mondjuk ha Snackért 5. kört kaptunk, lehet még mi küldünk plusz picket vele 😆🤔
több mint 6 éve
Volt az három győzelem is, de ki számolja 😀De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
ThundersNFL
dande
Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
SB-ban vesztes félnek lenni(kivéve Pats, na jó még PM féle Broncos), sokkal jobban visszavett egy csapatot, mint bármi más. Évekig tartó böjttől kíméltük meg magunkat, azzal hogy PO-ba is alig!!! 😂De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
ThundersNFL
dande

több mint 6 éve
De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
ThundersNFL
több mint 6 éve
Bár ellehetne felejteni...Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL
nagir
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
ThundersNFL

több mint 6 éve
QB?10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy
Zet
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
ironroy