New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
 247sports.com/nfl/new-york-giants/LongFormArticle/Odell-Beckham-New-York-Giants-teammates-not-playing-with-heart-and-energy-122914578/

Kezdődik a buli...
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Engram out és Vernom újra out a Panthers ellen. Bár nem rajtuk múlik majd...
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Nem emlékszem már ki ajánlotta nekünk Mahomes-t valaki tavaly itt a fórumon a draft előtt, de így utólag ja, tényleg. Főleg hogy Engram lett. Kár, hogy nem ő a GM.
vanek úr
Na csak úgy kíváncsiságból visszaolvastam egy 100 oldalt 😁 és gyeek volt a Dallas topicbol...
ironroy
Szerintem már azt sajnálja hogy nem ők húzták be inkább... 😉
ozibozi
Nem, én csak megvédtem azt a mókot ahol Mahomest írta valami fazon a Giantsshez, mert már akkor is nagyon kemény mancrush-t éreztem iránta. Most meg hogy így hasít a Chiefs-szel rohadt okosnak érzem magam. 😛

És igen, sajnálom hogy nem Dallasban játszik.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 296
Nem emlékszem már ki ajánlotta nekünk Mahomes-t valaki tavaly itt a fórumon a draft előtt, de így utólag ja, tényleg. Főleg hogy Engram lett. Kár, hogy nem ő a GM.
vanek úr
Na csak úgy kíváncsiságból visszaolvastam egy 100 oldalt 😁 és gyeek volt a Dallas topicbol...
ironroy
Szerintem már azt sajnálja hogy nem ők húzták be inkább... 😉
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
vanek úr
több mint 7 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
most ismétlik a den - kan meccset

megőrülök ettől a dallasfan ipsétől

ha lenne türelmem megszámolnám hányszor szól egy meccsen a "nagyon-nagyon"

nagyon-nagyon kibaszottul idegesítő
több mint 7 éve
36 mérkőzés óta képtelen a Giants 30 pont felett teljesíteni. Abszolút NFL rekord. 😕
Ezzel a kreatív edzői bagázzsal nem is várható hogy ez megvàltozik.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 220
több mint 7 éve
B-Front New York Giants Texas A&M Aggies 81
"We are better than 1-3, but coach (Craig) Johnson put up a quote from Bill Parcells saying you are what your record says you are, so we’ve got to prove that wrong." - Saquon Barkley

Becsülöm benne, hogy még így áll a dologhoz... Nem tudom mit mondjak elvégre sokkal több van és lehetne ebben a csapatban. Hatalmas respect a védelemnek, akik egy félidőn keresztül meg tudták tartani a gőzhengert... Sajnálatos, hogy az Offense nem tudta hozni még a minimumot sem, hogy ez az egész vállalható legyen. :/
Én még mindig bizakodok, mert úgy érzem, hogy a csapatban több van. Nem tudom, hogy kinek köszönhető ez a csodás mérleg... A rossz play hívásnak, a rossz felkészülésnek és game plannek avagy annak, hogy nem tudunk egyszerűen megoldani semmit sem, amit meg kéne, de ez így nem nagyon mehet tovább...
Még egy vagy 2 hetet adok, ha addig legalább egyszer egy ki ki meccsen kompetens játékkal (és bár kikapunk) nem jövünk le a pályáról, akkor idén is az lesz, mint tavaly volt... Amit sajnálnék, mert nem egy év után küldeném el a front office-t és ha nincs meg az öltöző, a bizalom a játékosokban, a média irányából és a szurkolói bázis, akkor lehozhatják a csillagokat is, hogy jó idényünk legyen... Sose lesz.
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
Először is megvert minket a Saints, mert jobb volt szinte mindenben! Aztán mi saját magunkat is megvertük, mert az első driveon kívül semmit nem tudott összerakni az O! Aztán a bírók is megverettek minket a hülye ítéleteikkel, ez már ku.ván idegesítő volt!
Remélem OV visszatér és vele a passrush is, különben szétdobálnak minket, Alma is jó lenne, mert valljuk be elfér, bár a D-t csak dicsérni lehet!
Engram-et meg elcserélhetnék egy támadó falemberre, mert Ellison összességében szvsz hozza azt amit egy TE-nek kell! (TDt kap el, blokkol, nem droppol). Na jó ez túlzás, de nem mondjátok nekem, hogy tudta igazolni a magas draftpickjét eddig...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Palesz76 New York Giants 524
Nézzük a pozitivumokat.

A hazai közönségtől lehetett hallani egy kis kurutyulàst.
több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Őszintén itt egyetlen-egy esélyt látok a kilábalásra, ha valamilyen csoda folytán az elkövetkező pár meccs valamelyikén végre 30 pont felett szereznénk és átszakadna egy gát, ahol mindenki visszanyeri a magabiztosságát és a tökösségét, hogy behívja a nagy játékokat. Nincs mese, ha van/volt eddig eldugott play a playbook-ban itt az ideje elővenni és visszaszerezni a szurkolókat, mert ha nem akkor hosszú apátiába kerülünk...és sajnos most jelenleg én sem látom a fényt az alagút végén és csak a tiszta naív optimizmus szól belőlem
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Itt aki panaszkodhatna az a D, ahol sémaváltás volt, ‘politikai’ okokból, pénzre hivatkozva kulcs emberek lettek frissen draftolt kezdőkre, vagy máshol nem kellőkre cserélve. Érdekes, ott van látható koncepció, amit a játékosok nem képesek megvalósítani(passz siettetés, követési hiányosságok stb)de
Senki nem is hőbörög, pedig világos hogy szinte bárkit lőtávolba engednek, de mégis látszik az edzői kompetencia.

Ezzel ellentétben a támadóknál azt látjuk hogy van egy pancser brigád, akik semmi előre lépést nem hoztak a bajúszhoz képest, totális elképzelés, működő koncepció, game plane nélküli beszariság jellemzi őket. Aki ennyit tud kihozni egy OBJ, Barkley, Sheppard, + a TE-k segítségével az —a támadó faltól függetlenül— egy kókler és percek kérdése, hogy elveszítse az öltözőt is.
ozibozi
komolyan nem is értem mire számitanak! ennél még az is jobb lett volna ha dobunk 2 Intet a végén de legalább megpróbálunk valamit csinálni!ezerszer jobban elfogadtam volna!
számítottam erre a vereségre de hogy ennyire fel tudtak vele bosszantani az azért nagy dolog tőlük!
több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 220
Itt aki panaszkodhatna az a D, ahol sémaváltás volt, ‘politikai’ okokból, pénzre hivatkozva kulcs emberek lettek frissen draftolt kezdőkre, vagy máshol nem kellőkre cserélve. Érdekes, ott van látható koncepció, amit a játékosok nem képesek megvalósítani(passz siettetés, követési hiányosságok stb)de
Senki nem is hőbörög, pedig világos hogy szinte bárkit lőtávolba engednek, de mégis látszik az edzői kompetencia.

Ezzel ellentétben a támadóknál azt látjuk hogy van egy pancser brigád, akik semmi előre lépést nem hoztak a bajúszhoz képest, totális elképzelés, működő koncepció, game plane nélküli beszariság jellemzi őket. Aki ennyit tud kihozni egy OBJ, Barkley, Sheppard, + a TE-k segítségével az —a támadó faltól függetlenül— egy kókler és percek kérdése, hogy elveszítse az öltözőt is.
ozibozi
Ugye, hogy Gruden mennyivel jobb lett volna? Legfeljebb OBJ elküldését egy kicsit nehezen emésztettük volna meg, de hát valamit valamiért 😊
több mint 7 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
kedvenc offense időszakom - a 3 vadállat futó mellett - amikor a passzjátékokban sokszor option route-kat futottak a wr-ek. az volt a lényeg hogy a snap előtt Eli és a WR is olvasta a def-t és felállástól függően futotta meg a 2-3 opcióját. persze az kellett hozzá hogy a QB is ugyanazt olvassa
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Lehet itt sok mindent felhozni de hogy Shurmurek az O-val másodszor is nagyon csúnyán betliztek ez nagyon gáz... Nálam oda a bizalom! Ez egy terített betli volt! Csak néztek bambám és tolták a nagy semmit végig...Nekem ez az óriási csalódás!
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 036 — WHO DAT!!!!
amúgy a tegnapi döntés után én úgy látom a szabályokat, hogy az elkapó két kézzel hozzáér a labdához, akkor onnantól nem lehet incomplete passz hanem csupán fumble. azt a híres football move-t nem igazán látom szvsz.
csebi
Igen mert idén módosították a szabályokat elvileg erre

több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Sziasztok! Elnézést a picit hosszú ömlengésért előre is. Csak az első félidőt néztem... Na nem azért, mert nagyon álmos lettem volna. Kb. 5 éve szerettem bele az "amcsi-fociba". Ez nem olyan régi "kapcsolat" - tudom. Addig azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák! Sőt! Azt képzeltem erről a sportról, hogy valami gagyi műanyag sport, amit a tudatlan amerikaiak kb. 30-40 éve találtak ki... 😊 Aztán érdelni kezdett, hogy mi a f@szt írnak ki mindig az ilyen meccseken a képernyőre. Mi a fenét jelent, az az egy és tíz, és miért változik? 😊 Egy apróságot magamról: anno, sok-sok éve hazánk egyik legkedveltebb szurkolói csoportjának voltam az alapítója (gurulós foci). A 80-as évek elejétől 2014-ig alig hiányoztam itthoni, idegenbeli vagy külföldi mérkőzésről. A több ezer fős közösségben elég ismert voltam. Ennek már vége, én döntöttem így. Azóta ugyanolyan fantakusan szeretem ezt a sportot, mint a "régit". 😊 Két évnyi, megfontolt keresgélés után, sok-sok olvasgatás után szerettem bele a "Nagy Kékekbe" és az SEC bénáiba. 😊
És most vissza a mához. Egy dolgot megtanultam, hogy nem mindig a tudással van a baj. Sokszor, sőt, sokkal többször a játékosok pszichológiai "felkészültésége" a döntő. Több játékosunkban benne van az, hogy egy PO után 31. lesz a csapat. Vigyázni kell, hogy ne ragadjunk be, mint a Browns a gödör alján lévő sárban (már elindultak felfelé). Tegnap az első öt perc úgy indult, mintha nem múlt volna el egy hét. Gondolom mindenki reménykedett? Én is. Aztán történt három esemény, ami meg is pecsételte a sorsunkat. Koncentrációban a béka segge alá csúsztunk vissza. 1. Saints fake punt, 2. Téves bírói itélet, 3. Gallman fumble. Itt még nem volt veszve semmi - látszólag... Ezen kell dolgoznia Pat Shurmur-nak.
juz3r
Nagy örömmel látom, hogy nemcsak nálam fér meg a Zöld és a Kék szín 😊
Valóban az a 3 momentum meghatározó volt, de attól függetlenül W lett volna ha nem ilyen beszari az O
Sanyichef
Mindenből az a kérdés, ha mi látjuk ezeket a hibákat és momentumokat, nekik főleg kellene látniuk akik egész életükben ezt csinálják, akkor lesz valami pozitív változás is?
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 975 — Lucas Scott
amúgy a tegnapi döntés után én úgy látom a szabályokat, hogy az elkapó két kézzel hozzáér a labdához, akkor onnantól nem lehet incomplete passz hanem csupán fumble. azt a híres football move-t nem igazán látom szvsz.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
Sziasztok! Elnézést a picit hosszú ömlengésért előre is. Csak az első félidőt néztem... Na nem azért, mert nagyon álmos lettem volna. Kb. 5 éve szerettem bele az "amcsi-fociba". Ez nem olyan régi "kapcsolat" - tudom. Addig azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák! Sőt! Azt képzeltem erről a sportról, hogy valami gagyi műanyag sport, amit a tudatlan amerikaiak kb. 30-40 éve találtak ki... 😊 Aztán érdelni kezdett, hogy mi a f@szt írnak ki mindig az ilyen meccseken a képernyőre. Mi a fenét jelent, az az egy és tíz, és miért változik? 😊 Egy apróságot magamról: anno, sok-sok éve hazánk egyik legkedveltebb szurkolói csoportjának voltam az alapítója (gurulós foci). A 80-as évek elejétől 2014-ig alig hiányoztam itthoni, idegenbeli vagy külföldi mérkőzésről. A több ezer fős közösségben elég ismert voltam. Ennek már vége, én döntöttem így. Azóta ugyanolyan fantakusan szeretem ezt a sportot, mint a "régit". 😊 Két évnyi, megfontolt keresgélés után, sok-sok olvasgatás után szerettem bele a "Nagy Kékekbe" és az SEC bénáiba. 😊
És most vissza a mához. Egy dolgot megtanultam, hogy nem mindig a tudással van a baj. Sokszor, sőt, sokkal többször a játékosok pszichológiai "felkészültésége" a döntő. Több játékosunkban benne van az, hogy egy PO után 31. lesz a csapat. Vigyázni kell, hogy ne ragadjunk be, mint a Browns a gödör alján lévő sárban (már elindultak felfelé). Tegnap az első öt perc úgy indult, mintha nem múlt volna el egy hét. Gondolom mindenki reménykedett? Én is. Aztán történt három esemény, ami meg is pecsételte a sorsunkat. Koncentrációban a béka segge alá csúsztunk vissza. 1. Saints fake punt, 2. Téves bírói itélet, 3. Gallman fumble. Itt még nem volt veszve semmi - látszólag... Ezen kell dolgoznia Pat Shurmur-nak.
juz3r
Nagy örömmel látom, hogy nemcsak nálam fér meg a Zöld és a Kék szín 😊
Valóban az a 3 momentum meghatározó volt, de attól függetlenül W lett volna ha nem ilyen beszari az O
több mint 7 éve
Zet New York Giants 1 989
Miféle játékhívásaink voltak? Mintha még mindig a Bajusz állna a pálya szélén - volt valamelyik portálon egy kimutatás, hogy még mindig ugyanazt a formációt (11 personnel) használjuk támadásban leggyakrabban, amit ő is nyomatott.
OL ide vagy oda, az OBJ, Shep és Barkley trióval + egy rutinos QB-val (akinek egyébként megvan a karja hozzá) nem tudtunk kezdeni semmit tegnap sem. Volt itt szó a meccs után arról, hogy a Saints soft zone-t játszott D oldalon és a hosszú passzok ellen a hívások között váltották a coverage-t. Ok. És? Legkésőbb félidőben, erre illene reagálni valamit egy normális edzői stábnak.
Ugyanaz jut eszembe, ami az elmúlt években számtalanszor.
Outcoached.
Ez pedig a vezetőség hibája.
Nem mellesleg Quinn még mindig az ST coach.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 975 — Lucas Scott
Egy nagyon szerethető D! És egy beszari, inkompetens, bosszantó idegesítő O! Ezek vagyunk...
yooker
teljes mértékben egyet értek. de tudtuk, hogy az eleje ilyen nehéz lesz. igazából kb mostantól kellene összekapni magunkat, az azért látszik, hogy egyik csoport ellenfél sem verhetetlen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
juz3r New York Giants Ole Miss Rebels 173

Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A védelem nagyon jól állta a sarat, nem tudom mikor volt utoljára, hogy Brees passzolt TD nélkül fejezett be meccset (de gondolom nem tegnap volt). Egyedül a run D - amiben elvileg a legerősebbek vagyunk - mondott csődöt, de őket se lehet hibáztatni ekkora nyomás alatt. A RZ defense viszont parádé volt. Ellenben a ST és az O megint hozta a rossz formáját...

Ez a Jawill Davis valami borzalom... eleve 2x ejtette el a lasztit a kickoff után, majd amikor végre sikerült elkapnia, kiszaladt az end zone-ból, így az O indulhatott a saját 10y-án belülről. És akkor a bekajált fake punt-ról még nem beszéltünk, ami persze benne lehet a pakliban, de az alaposan kivette a szelet a D vitorlájából. Addig 2-ből 2 megállítás volt, onnantól viszont a 4. negyedig folyamatosan pontot szerzett a Saints.

Ami az O-t illeti... katasztrófa. Pedig úgy kezdtük a meccset, ahogy a Texans ellen befejeztük, azt hittem jöhet a pontháború, amit a tegnapi védelemmel, simán meg is nyertünk volna. Erre lóf*sz... OBJ alig kap labdát, 4. meccsén van túl és nem szerzett még TD-t... borzalom a play hívás, pedig hatalmas bennük a potenciál, így rossz nézni a lötyögést.