New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Tavaly Normanre 50-es ratinggel dobáltak a QB-k, a liga legjobbja volt, ennél nehéz elitebbet elképzelni 😊Az, hogy idén mit hoz majd, az más kérdés, de voltak a holtszezonban az ő szerződésénél gázabbak bőven, elég csak az itteni igazolások között mazsolázni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Elite CB ???Akkor ennyi erovel van 1 elite QB is naluk ☺Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
gordon
több mint 10 éve
Azért az elit kifejezés kicsit túlzó Normannel kapcsolatba. Bunyók ellenére OBJ lealázta a meccsen, 100+ yard 1 elkapott , és egy elejtett td , és utána Norman CSAK átlagosan teljesített . Ha az idei szezonba is ő lesz a liga legjobb cb-je akkor már talán lehet elitnek nevezni ...Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
gordon
több mint 10 éve
Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
több mint 10 éve
😊most olvastam, hogy az első 3 fordulóban Normi csak Brown, Bryant, és OBJ ellen lép pályára... Ha ebből jól jön ki, akkor rendben van... Nem egy leányregény lesz...😊
több mint 10 éve
lol azért a ló túloldalára ne essünk át...
több mint 10 éve
Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásától Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Nem örülök én sem, de a mi mostani igazolásaink után nem illik irigykedni... +ismerek egy ilyesmi sztorit nem is olyan régről (hátha ő Aso 2.0 😉)Na, Norman-t elvitte a Skins... :/igazán mehetett volna másik csoportba... 😕
Awesome88
trii
több mint 10 éve
Na, Norman-t elvitte a Skins... :/
több mint 10 éve
Vmiert orulnek ha hatrebb tradelnenk es plus pick mellett Mackensie Alexandert valasztanank.Kivalo cover corner,slotba hatalmas segitseg lenne mar elso eveben.Kicsit undersized de nekem o tunik a legjobb cornernek iden.Mondjuk legtobbet ot lattam jatszani,lehet ezert preferalom.Nem lattam olyan clemson meccset ahol megelt volna mellette a wr.Minden playnel mintha odaragasztottak volna a wr hez.
több mint 10 éve
Azért a térde miatt nem lepne meg ha végül Jack elérhető lenne amikor mi jövünk. Bár a realitásoknál maradva VHIIInak én nagyon örülnék. Első évben slotba fasza lenne, utána meg meglátjuk, de inkább legyen 3 jó CBnk, mivel a tapasztalat az, hogy nálunk fogyóeszköz a DB.Ne vegyünk rá mérget, hogy lecsúszik. Ha pedig mégis én simán kinézem azt is, hogy bennhagyjuk...
balu10
Szerkesztette: Asbee
több mint 10 éve
Azért a térde miatt nem lepne meg ha végül Jack elérhető lenne amikor mi jövünk. Bár a realitásoknál maradva VHIIInak én nagyon örülnék. Első évben slotba fasza lenne, utána meg meglátjuk, de inkább legyen 3 jó CBnk, mivel a tapasztalat az, hogy nálunk fogyóeszköz a DB....Jó hát minden feltételezés, de nagyon úgy néz ki, hogy a támadók és a védők közé is tudunk olyan játékost húzni aki megfelelő értéket képvisel 1/10-nél. Lee nekem teljesen jó lenne és inkább ő mint Elliott vagy Treadwell. A papírforma az, hogy Jack, Bosa, a túloldalon meg Stanley nem lesz benn. Ha csak egy játékos lesz a védelembe ekkor aki megfelel az igényeimnek nekem az is jó😊
yooker
Asbee
több mint 10 éve
...Jó hát minden feltételezés, de nagyon úgy néz ki, hogy a támadók és a védők közé is tudunk olyan játékost húzni aki megfelelő értéket képvisel 1/10-nél. Lee nekem teljesen jó lenne és inkább ő mint Elliott vagy Treadwell. A papírforma az, hogy Jack, Bosa, a túloldalon meg Stanley nem lesz benn. Ha csak egy játékos lesz a védelembe ekkor aki megfelel az igényeimnek nekem az is jó😊
yooker
több mint 10 éve
...mondjuk az tavaly több meccsen kiderült, hogy az O elkaristolása az kimerült abban, hogy OBJ és kész... Amikor a ligaucsó védelmünk többször is meccsben tartott minket, akkor az O másfél negyedekig egy 1.down megszerzésére is képtelen volt(és nem 1x volt ilyen) szóval nem vagyok ennyire optimista... (ettől független 1.körben én is védőt látnék szívesebben, de a fő szempont inkább az szvsz, hogy azonnali kezdő legyen, bárki lesz is... már csak azért is mert mi sajna az utóbbi időben a későbbi köröket rendre elcsesszük.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Asbeeel beszélünk egymás mellett nem kicsit...😊
nem kérdőjelezem meg hogy a D nagyobb need összességében, csak azt próbáltam megfogalmazni hogy hiába mantrázzuk hogy oda kell húzni 1/10-en ha egyszerűen nem lesz megfelelő értékű játékos amikor mi következünk ! Hargreaves valszeg nem lesz már bent, rajta kívül meg te is csak Leet tudod említeni és annyi...
szóval a szándék az nagyon nem elég ha nincs kiből választani vagy luxus lenne a pick
ti is átbeszéltétek
DE : kis túlzás lenne már
DT : később is ráér
CB : a legjobbak kimennek valószínű
S: reach bárki
LB: Lee...
egy korai kört meg ellőni Ogbahra hogy majd kinevelgetik ... hát ez most eléggé meredek lenne szerintem...
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
Hogy miért a D-t preferálom, arra ott a tavalyi szezon... A liga egyik legrosszabb védelme volt a miénk és ugyan érkezett jó pár játékos, de közel sincs kész még ott a munka. Ez az offense nagyjából elmuzsikál így is ahogy van és utoljára 2011-ben választottunk a védelembe az első körben. Azt hiszem ez meg is látszik. Többször már nem fejtem ki miért nem ér meg nekem egy RT 1/10-t, így erről ugranék is. Elliott még úgy ahogy okés, bár nem a futójáték az elsődleges problémánk, igaz el tudnám nézegetni az ő játékát. Treadwell játékával nekem nincs bajom és ahogy mondtam is hasonló WR kellene most nekünk, törpök vannak bőven. Persze azt se feledjük, hogy Tye, Donnell és Vereen is el tudja kapni a labdát, no meg Eliiott egyik erőssége is ez, szóval elkapó sem kellene feltétlenül egyből. Plusz a 2. napon is találunk olyan játékosokat ide akiket szívesen látnék. Én Hargreaves-t nagyon bírom, attól függetlenül, hogy pár centivel kisebb az ideálisnál még iszonyat jó játékos lehet belőle, depth pedig egyáltalán nincs a poszton. DRC 30 körüli, Jenkins-ben pedig van egy kis kockázat, szerintem elfér a segítség. Amukamara is hasonló módon érkezett anno, sokan meglepődtek, hogy miért CB érkezett mikor volt egy rakat jó játékosunk a poszton, aztán akkor mégis úgy alakult, hogy Aaron Ross volt az egyik kezdőnk... VHIII top 10 tehetség és ha rajtam múlna ott is kelne el. A linebacker sorba pedig kellene valaki aki felkavarja az állóvizet és nagy játékokat csinál, szóval erre jó lehet Lee. Az ilyen stílusú LB-é a jövő, talán meglátja ezt végre Reese is. Nem számít az, hogy egy vagy kettővel több nevet fel lehet sorolni az offense-be a lehetséges nevek közül ha csak egy olyan játékos lenne a védelembe aki a mi emberünk lehet. Ogbah játékát én bírom, bár az Oklahoma State-ről pass rush-ert választani kicsit kockázatos (mondjuk a Clemsonról még nagyobb kockázat lenne...), de szerintem ő nálunk jó lehetne és egy olyan defensive end kellene aki elsősorban a pass rush-hoz ért. Odighizuwa nem feltétlenül ilyen, Wynn pedig nulla és a jövőről is gondoskodni kell. Moore-hoz nem hasonlítanám, Ogbah-nál pont a mentalitását emelték ki. Ráadásul JPP és Vernon mögött nem is kell rögtön kulcsszerepet szánni neki, ami szintén nem hátrány egy DE-nél. Lenne vele meló, de én úgy látom lehetne őt fejleszteni és új DL edzőnk is van. Persze ő csak egy név és nem is biztos, hogy elérhető lesz.
több mint 10 éve
17. Podcast - 2016-os draftaz érdekes hogy D preferencia van részedről az első körre , de 2 emberen kívül ( Hargreaves és Lee) nem igazán volt más aki felmerült választásként az összegzésnél ! O oldalra még többet sikerült felsorolni akit akár Te is el tudnál képzelni 1/10-re... 😊 (Stanley,Zeke,Treadwell)
Régen volt már podcast, nem is voltam formában, technikai gond is volt, de csak elkészült😀 Ezúttal is Höri segítségével (ezúton is danke!)
Asbee
és lehet hogy tényleg ez lesz a döntő , hogy bár lyukasabb a D , de egyszerűen értéknek megfelelő ember nem lesz már bent akit érdemes lenne vinni, a többi meg reach , vagy a poszt nem indokolja (DE,DT) ,tehát marad az O első körre!
Hargreaves ok ( bár valszeg kimegy) de Lee helyett én pl már valamelyik O játékost preferálnám!
+Ogbah miért nyerő nálad? nem egy Damontre Moore 2.0? korai pick kellene egy kiforratlan , egyoldalú játékosra....(ahogy én olvastam)
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
ilyenkor draft előtt kb az összes GM előhúzza a magában rejlő Captain Obvioust.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
jo kerdes .Sztem ez attol fugg h kinek mennyire fontos a jatekos akit szeretnenek megszerezni.En orulnek egy 2. v 3.koros plusz picknek illetve egy kesoi korosnek.Jerry Reese: "We're open to moving up and we're open to moving back (in the NFL Draft)" Felesleges lenne bárhova is menni. 2 QB 1000%, hogy kimegy előttünk, így egy blue chip player biztosan jut nekünk, tehát lehet BPA-ra menni. Bárki jön, az erősítés lesz bárhova (Elliot is azért az lenne). Ha van egy kis mázlink (szerintem lesz), akkor még Lynch-et is kiviszi valaki, elvégre ő az utolsó épkézláb irányító. Ez esetben már dúskálnánk is a választékban 😊
ozibozi
Hátrafelé nem érné meg menni. Nem hiszem, hogy megérné ott hagyni egy kezdő kalibert, +1-2 körért, azért annyira nem állunk rosszul. Bár nem tudom mit kaphatnánk az 1/10-ért, de ha nem +3 top100-as pick-et akkor nem hiszem, hogy megérné. Tényleg, mi járhat az utolsó top10-es pick-ért?
Awesome88
több mint 10 éve
17. Podcast - 2016-os draftRégen volt már podcast, nem is voltam formában, technikai gond is volt, de csak elkészült😀 Ezúttal is Höri segítségével (ezúton is danke!)
több mint 10 éve
Jerry Reese: "We're open to moving up and we're open to moving back (in the NFL Draft)" Felesleges lenne bárhova is menni. 2 QB 1000%, hogy kimegy előttünk, így egy blue chip player biztosan jut nekünk, tehát lehet BPA-ra menni. Bárki jön, az erősítés lesz bárhova (Elliot is azért az lenne). Ha van egy kis mázlink (szerintem lesz), akkor még Lynch-et is kiviszi valaki, elvégre ő az utolsó épkézláb irányító. Ez esetben már dúskálnánk is a választékban 😊
ozibozi
Hátrafelé nem érné meg menni. Nem hiszem, hogy megérné ott hagyni egy kezdő kalibert, +1-2 körért, azért annyira nem állunk rosszul. Bár nem tudom mit kaphatnánk az 1/10-ért, de ha nem +3 top100-as pick-et akkor nem hiszem, hogy megérné. Tényleg, mi járhat az utolsó top10-es pick-ért?
Szerkesztette: Awesome88
több mint 10 éve
Reese lassan kiadhatna inkább egy közleményt, hogy a lehető legjobb játékost próbáljuk megszerezni, minden posztot figyelünk, az összes csapatrészt meg akarjuk erősíteni, minden elképzelhető, hogy fel vagy letrade-elünk stb...
több mint 10 éve
Mind1 kit csak ne GoffotÉn ezért nem szurkolok egy csapatnak se az egyetemi ligából 😀
Asbee
több mint 10 éve
What Jerry Reese said on Thursday...-The Giants are open to both moving up and moving down in the upcoming NFL Draft.
-With the 10th overall pick, the Giants hope they'll get someone who can be a starter right away.
-Reese intimated the Giants would take the best player available with their first pick in the draft.
-As far as the current situation at right tackle, Reese said the solution could already be on the roster.
-Reese refused to address any potential interest in free agent CB Josh Norman.
-Reese believes the Giants have five running backs on their roster capable of being contributors.
-Victor Cruz has been making progress.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jerry Reese: "We're open to moving up and we're open to moving back (in the NFL Draft)" Akkor marad a köztes megoldás: nem mentek sehova. 😊
ozibozi