New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Válaszolok helyette. (aztán majd kiegészíti vagy kijavít 😊 )legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊yooker
A falatok nem rossz..Elinak ez már elég és passz ellen mi elég fosok vagyunk. Futás úgy sem nagyon lesz , de azt fogjuk(papíron).
Ha mi ott folytatjuk offense oldalon ahol abbahagytuk (elmúlt 2 meccs) akkor esélyünk sem lesz a védelmetek ellen...esetleges javulás esetén szoros meccsre számítok. Persze megint bekavarhat a ST-ünk illetve az Eli faktor...amiből még kevesebbet láthattunk eddig idén. 8-)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊
több mint 11 éve
ha ilyen jó teljesítményt fog továbbra is nyújtani a fal én nem feltétlen tenném be Schwartzot csak azért mert rendbe jött....amúgy ki, mit vár?péntek van, és sehol egy kis esélylatolgatás...??
bár nekem sem sok ötletem van, tényleg bármi előfordulhat!
de továbbra is az a megérzésem hogy a special teameken könnyen bukhatunk...
ha ott minden rendben lesz , akkor pedig egy szoros meccsen nyerhetünk!nyilván a futás is kulcskérdés lesz persze...
több mint 11 éve
legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegyen igazad
több mint 11 éve
Jerry a leggyengébb láncszem, helyette simán jöhetne Schwartz.A fal azért is lett jóval jobb, mert nincsenek sérülések, ugyanazok a játékosok játszanam szezon eleje óta. Meg azért az is belejátszik h többször is gyengécske védőfal jött szembe.
több mint 11 éve
lehetséges? hogy Swarci visszatér oda ahol mindig jó volt anno , jobb gébe???!oziboziSzerintem simán, Jerrynél jobb teljesítményt fog tudni nyújtani szerintem. És akkor tényleg top5 falunk lehet újra!
több mint 11 éve
Pff 3. Helyre rakta az o falunkat. I mean wtf 😀 tenyleg jok de ezt lehet meg picit tulzasnak erzem de hatalmas dicseret nekik az tuti. Ha ez igy marad schwarz sehova nem fog visszaterni imo
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
lehetséges? hogy Swarci visszatér oda ahol mindig jó volt anno , jobb gébe???!
több mint 11 éve
Egy kis OFFNem tudom,hogy volt e már ha igen sorry.
Giant's scout in work

több mint 11 éve
ez igaz, de azért Jenningsnek akadtak elkapásai is ( első 2 meccsen majd 50-50 yardért pl.)A labda más felé is repülhet😛AsbeeIgazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
és bár Williamsnek volt pl elkapása a Falcons ellen ( meg is ünnepeltük rendesen 😊 ) azért nem ez a jellemző rá azt tudjuk és ez hiányozhat...
de lehet nem baj! majd fut középen az nagyon ment neki vasárnap! 😊
mondjuk jobban belegondolva lehet hogy azok a passzok Jennings felé már csak menekülésként mentek, mert azokon a meccseken még elég betli volt a fal!
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankingsPont akartam is írni, hogy idén újból nagyon erős (lehet) az NFC East. Simán benne van a pakliban, hogy 2 (vagy akár 3), csapat is POba jut innen, bár nagy lesz a harc a Wild Card helyekért az NFC Westel.
top13-ban 3 nfc east csapat, azaz top 11:http://www.cbssports.com/nfl/powerrankingsvittore
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankingstop
több mint 11 éve
Pl a mi védőink kezébe 😛 😉A labda más felé is repülhet😛AsbeeIgazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
több mint 11 éve
A labda más felé is repülhet😛Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
több mint 11 éve
Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...
több mint 11 éve
nagyot lehetne szakítani egy vasárnapi W-vel: a dallas seattlebe megy, a skins több mint 11 éve
Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.
több mint 11 éve
Remelem egy 80-100 yard kozott legalabb osszekukazunk futasban a hetvegen es ez mar eleg kene, hogy legyen megnyitni a passzsavokat es vegigdobalni az eaglest. Nehez lesz meccs igen, es nem mi vagyunk az eselyesek idegenben de en nagyon bizakodo vagyok.
több mint 11 éve
bigblueblitz.com/new-york-giants/knee-sprain-could-knock-out-jennings-for-two-weeks/Coxot aktiváltuk is ahogy írtam
több mint 11 éve
Hol olvastatok h kihagy par hetet? En giants.com-on meg azt lattam tegnap este, hogy igen MCL sparin, de, hpgy nem ruled out meg a hetvegere mert gyorsan gyogyul, day by day, questionable.Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.AsbeeHosszútávon mindenképpen karcsú, de ha csak 2 meccsről van szó, akkor annyira nem vészes. Szerintem a bye week utánra összekalapáljuk Jenningset.
Kíváncsian várom. hogy Williams mit mutat kezdő RBként. Ezzel gyakorlatilag 3 újonc van az Offense kezdőben!balu10
több mint 11 éve
Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.AsbeeHosszútávon mindenképpen karcsú, de ha csak 2 meccsről van szó, akkor annyira nem vészes. Szerintem a bye week utánra összekalapáljuk Jenningset.
Kíváncsian várom. hogy Williams mit mutat kezdő RBként. Ezzel gyakorlatilag 3 újonc van az Offense kezdőben!
több mint 11 éve
Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.
több mint 11 éve
hát ez egyrészt most egy teljesen más offense szisztéma, mint az volt, másrészt a hosszú passzok alapja, h relatíve sokáig tartson a fal. Mondjuk lassan ez kezd adott lenni, úgyh a hosszú passzok is jobban ülnek majd elvileg (sztem Eli ilyen értelemben nem gyengébb, mint régen), de a jelenlegi felfogásban csak akkor várhatóak hosszabb passzok, ha hátrányban leszünk.a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊SzeszeNem tudom, igazabol nem is lenyeg miert, a lenyeg, hogy tulment. Lehet eddig el voltam/voltunk kenyeztetve, de az elmult evekben ha Eli eleresztett egy hosszu labdat szinte biztos voltam benne, hogy a WR hozza fog erni es rajta mulik, hogy elkapas lesz-e. Most nem erzem ezt a magabiztossagot mar sajnosNightBoY
több mint 11 éve
a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊SzeszeNem tudom, igazabol nem is lenyeg miert, a lenyeg, hogy tulment. Lehet eddig el voltam/voltunk kenyeztetve, de az elmult evekben ha Eli eleresztett egy hosszu labdat szinte biztos voltam benne, hogy a WR hozza fog erni es rajta mulik, hogy elkapas lesz-e. Most nem erzem ezt a magabiztossagot mar sajnos