New York Jets
akkor mi tükrözi, ha az edzők se voltak pariban és a játékosok önerőből nem tudták megakadályozni ezt a nagy különbségű vereséget?Ami még feltűnő volt, hogy brutálisan jó volt a gameplan mindkét oldalon, az edzők megérdemlik a pacsit mostMindkét oldalon hülyére vettétek az edzői stábunkat.
Wester
Az eredmény nem tükrözi a valós különbséget.
zinedine5
kíváncsi vagyok, akkor mi szerinted az a végeredmény, ami elfogadható lenne, mert ez innentől nagyon elméleti. jelenleg ez a valós, megtörtént, tényeken alapuló különbség a két csapat között. esetleg a visszavágón tudtok bizonyítani.
Green is green
Ami még feltűnő volt, hogy brutálisan jó volt a gameplan mindkét oldalon, az edzők megérdemlik a pacsit mostMindkét oldalon hülyére vettétek az edzői stábunkat.
Wester
Az eredmény nem tükrözi a valós különbséget.
Since last year, Will McDonald has eight sacks in 161 pass-rushing snaps — or one sack for every 20.1 pass-rushing snaps.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) September 20, 2024
How good is that?
Myles Garrett last season: One every 37.3 snaps
Even Bryce Huff wasn't sacking at this rate last year: One every 33.4 snaps.
An unreal…
Lesz ez még így se!
#Jets stock report:
— Rich Cimini (@RichCimini) September 20, 2024
📈QB Rodgers (in the groove, swaying to a nice, slow bolero), TE Conklin (career-high 93 yards), DE McDonald (two more sacks, 6 QB pressures), RBs Hall/Allen (Killer Bs combined for 151 yards from scrimmage, 1 TD), LB Sherwood (understudy with 5 tackles, 2…
Lesz ez még így se!
Lesz ez még így se!
Igen meg Darnoldnak/Genonak is voltak jo meccsei, de ilyenre, hogy az elejetol a vegeig hiba nelkul, dominalta volna a meccset, nem igazan emlekszem, a legtobbjuknel ezeken a jobb meccseken is voltak wtf pillanatok. Ha nagyon beleakarnek kotni akkor maximum annyi, hogy GW-vel jobban megtalalhatnak az osszhangot, mert ott valami kicsit off, de ennyi kb.Amugy azt megmerem kockaztatni, hogy QB-t ilyen jol jatszani meg nem lattam Jets mezben, miota szurkolok a csapatnak.Fitzpatrick jobb napjain talán, meg az az egy Mike White Bengals meccs 😀
Apex
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Amugy azt megmerem kockaztatni, hogy QB-t ilyen jol jatszani meg nem lattam Jets mezben, miota szurkolok a csapatnak.Fitzpatrick jobb napjain talán, meg az az egy Mike White Bengals meccs 😀
Apex
Lesz ez még így se!
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
Van a Jetsben potenciál, van Rodgers. Ahogy nekem van csapat, mely meglepően túlértékelt. Úgy a Pats annyira meglepett, hogy ilyen bottom 3-5 csapatként sorolták be őket igen sok helyen. Gondoltam én tévedek, ha szinte mindenki ezt látja. De csak óvatosan a Honvéddal!

Állat vagyok, ami enni kér...
Én azért fosok a maitól, tipikusan olyan meccs amit el tudunk balfaszkodniAz most nem fér bele egyszerűen. Nem érdekel, akármilyen játékkal de kell a W
Wester
Green is green
Lesz ez még így se!
Korai még az itélet. Javulni kell rengeteg mindenben ám nem is szeptemberben kell a csucson lenni. Engem a döcögös offensenél jobban zavar, hogy a defense nem domináns ráadásul kulcsembert vesztettünk amire kiváncsi vagyok a válaszunkkal (a sérülés ugye a játék része)No srácok, mindenesetre látva eddigieket... ne lovagoljátok bele magatokat h idén lesz PO... ez a csapat nagyon messze áll ettől, ez az egész az edzői stábon fog elmenni.Egyetértenék ha az NFL nagy része nem szenvedne hasonlóan
JD hosszabbítást érdemelne, de Saleh az ő embere, így teljes reset lesz...mark my words.
Beki
Wester
Most nyerni kell bárhogyan, mese nincs, nekünk van több vesztenivaló - ez a közelmúlt hangulata, a csoportrivális és a mérleg miatt 3 szorosan is kritikus - aztán el kell kezdődnie formálodni a játéknak is1
Green is green
No srácok, mindenesetre látva eddigieket... ne lovagoljátok bele magatokat h idén lesz PO... ez a csapat nagyon messze áll ettől, ez az egész az edzői stábon fog elmenni.Egyetértenék ha az NFL nagy része nem szenvedne hasonlóan
JD hosszabbítást érdemelne, de Saleh az ő embere, így teljes reset lesz...mark my words.
Beki
Lesz ez még így se!
Run blockingja felhúzta gondolomNa, ezt tök jó olvasni! 😊The #Jets O-Line only allowed one pressure and one sack yesterday, per PFF — both credited to Joe Tippmann.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) September 16, 2024
- Tyron Smith was graded the third-best tackle in Week 2.
- Morgan Moses was 12th.
- Alijah Vera-Tucker the sixth-best guard. John Simpson: 9th.
- Joe Tippmann:…
Wester
Mondjuk a vége fura: 1 nyomás + 1 sack-kel együtt is Tippmann lett a 2. legjobb center? 😮
Zotya86
Lesz ez még így se!
Na, ezt tök jó olvasni! 😊The #Jets O-Line only allowed one pressure and one sack yesterday, per PFF — both credited to Joe Tippmann.
- Morgan Moses was 12th.
Wester
Mondjuk a vége fura: 1 nyomás + 1 sack-kel együtt is Tippmann lett a 2. legjobb center? 😮
Lesz ez még így se!
Most PFF értékelőben Breece Hall-nak mondtak 2 pressure-t szóval lehet övéVolt egy Landry sack, amikor Moses-t körbefutotta talán, azt coverage sacknek adták és nem OL hiba?The #Jets O-Line only allowed one pressure and one sack yesterday, per PFF — both credited to Joe Tippmann.
- Morgan Moses was 12th.
Wester
Beki
Lesz ez még így se!