New York Jets

30 feliratkozó

több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 649
Ami még feltűnő volt, hogy brutálisan jó volt a gameplan mindkét oldalon, az edzők megérdemlik a pacsit most
Wester
Mindkét oldalon hülyére vettétek az edzői stábunkat.
Az eredmény nem tükrözi a valós különbséget.
zinedine5
akkor mi tükrözi, ha az edzők se voltak pariban és a játékosok önerőből nem tudták megakadályozni ezt a nagy különbségű vereséget?
kíváncsi vagyok, akkor mi szerinted az a végeredmény, ami elfogadható lenne, mert ez innentől nagyon elméleti. jelenleg ez a valós, megtörtént, tényeken alapuló különbség a két csapat között. esetleg a visszavágón tudtok bizonyítani.
több mint 1 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 041
Valahol irtuk, hogy a TE ket nem vonja be Rogers általában. Hát most Conklin nem panaszkodhat!!

Green is green
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Ami még feltűnő volt, hogy brutálisan jó volt a gameplan mindkét oldalon, az edzők megérdemlik a pacsit most
Wester
Mindkét oldalon hülyére vettétek az edzői stábunkat.
Az eredmény nem tükrözi a valós különbséget.
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 210 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ezt is megéltük, Cimini nem negatív 😀

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 147
Hat ez eleg prime Rodgersnek nezett ki. Karero es amugy labon sem tun ugy mint aki oreg ehhez. Ez lehet egy momentum boost a fejekben.

Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Apex New York Jets 3 027
Amugy azt megmerem kockaztatni, hogy QB-t ilyen jol jatszani meg nem lattam Jets mezben, miota szurkolok a csapatnak.
Apex
Fitzpatrick jobb napjain talán, meg az az egy Mike White Bengals meccs 😀
Wester
Igen meg Darnoldnak/Genonak is voltak jo meccsei, de ilyenre, hogy az elejetol a vegeig hiba nelkul, dominalta volna a meccset, nem igazan emlekszem, a legtobbjuknel ezeken a jobb meccseken is voltak wtf pillanatok. Ha nagyon beleakarnek kotni akkor maximum annyi, hogy GW-vel jobban megtalalhatnak az osszhangot, mert ott valami kicsit off, de ennyi kb.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Amugy azt megmerem kockaztatni, hogy QB-t ilyen jol jatszani meg nem lattam Jets mezben, miota szurkolok a csapatnak.
Apex
Fitzpatrick jobb napjain talán, meg az az egy Mike White Bengals meccs 😀

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex New York Jets 3 027

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 852 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Rodgers első TD passza volt első körben draftolt WR-nek
több mint 1 éve
Jól van, kellett ez!

Green is green
több mint 1 éve
Apex New York Jets 3 027
Na ez egy fasza meccs volt!

több mint 1 éve
Nagyon meggyőző mérkőzés volt a csapattól, nem volt kérdés itt, hogy melyik csapat rebuildel és melyik megy PO-ért. Rodgersnél nagy pozitívum, hogy nagyon jól mozgott a meccsen, kár hogy nem lett meg a 300 yard, hogy legalább azt a statisztikát ne mutogassák mindig. McDonald megint 2 sack, de a megviselt Pats fal ellen végig volt nyomás most. Moses lesérült sajnos, róla holnap lesz több infó, Fashanu így megkapta az első snapjeit RT-ben.

Szerkesztette: Wester

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem lesz az olyan egyszerű, sima győzelem. Legalábbis kiderül hamarosan.

Van a Jetsben potenciál, van Rodgers. Ahogy nekem van csapat, mely meglepően túlértékelt. Úgy a Pats annyira meglepett, hogy ilyen bottom 3-5 csapatként sorolták be őket igen sok helyen. Gondoltam én tévedek, ha szinte mindenki ezt látja. De csak óvatosan a Honvéddal!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Én azért fosok a maitól, tipikusan olyan meccs amit el tudunk balfaszkodni
Wester
Az most nem fér bele egyszerűen. Nem érdekel, akármilyen játékkal de kell a W

Green is green
több mint 1 éve
Én azért fosok a maitól, tipikusan olyan meccs amit el tudunk balfaszkodni

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
No srácok, mindenesetre látva eddigieket... ne lovagoljátok bele magatokat h idén lesz PO... ez a csapat nagyon messze áll ettől, ez az egész az edzői stábon fog elmenni.
JD hosszabbítást érdemelne, de Saleh az ő embere, így teljes reset lesz...mark my words.
Beki
Egyetértenék ha az NFL nagy része nem szenvedne hasonlóan
Wester
Korai még az itélet. Javulni kell rengeteg mindenben ám nem is szeptemberben kell a csucson lenni. Engem a döcögös offensenél jobban zavar, hogy a defense nem domináns ráadásul kulcsembert vesztettünk amire kiváncsi vagyok a válaszunkkal (a sérülés ugye a játék része)
Most nyerni kell bárhogyan, mese nincs, nekünk van több vesztenivaló - ez a közelmúlt hangulata, a csoportrivális és a mérleg miatt 3 szorosan is kritikus - aztán el kell kezdődnie formálodni a játéknak is1

Green is green
több mint 1 éve
No srácok, mindenesetre látva eddigieket... ne lovagoljátok bele magatokat h idén lesz PO... ez a csapat nagyon messze áll ettől, ez az egész az edzői stábon fog elmenni.
JD hosszabbítást érdemelne, de Saleh az ő embere, így teljes reset lesz...mark my words.
Beki
Egyetértenék ha az NFL nagy része nem szenvedne hasonlóan

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 959
több mint 1 éve

Wester
Na, ezt tök jó olvasni! 😊
Mondjuk a vége fura: 1 nyomás + 1 sack-kel együtt is Tippmann lett a 2. legjobb center? 😮
Zotya86
Run blockingja felhúzta gondolom

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Zotya86 New York Jets 225

Wester
Na, ezt tök jó olvasni! 😊
Mondjuk a vége fura: 1 nyomás + 1 sack-kel együtt is Tippmann lett a 2. legjobb center? 😮
több mint 1 éve

A 0-ás ügynök

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ashtyn Davis 49ers elleni borzasztó játéka után Isaiah Oliver kapta a Titans ellen az összes snapet a 3 safetys felallasokban

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve

Wester
Volt egy Landry sack, amikor Moses-t körbefutotta talán, azt coverage sacknek adták és nem OL hiba?
Beki
Most PFF értékelőben Breece Hall-nak mondtak 2 pressure-t szóval lehet övé

Lesz ez még így se!