New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Apex
2 980
White-al ezt a meccset simán hoztuk volna. ZW meg menjen a faszomba, megint annyi lehetőséget elbaszott, hogy az szánalom,
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Joyner és Echols is off.
több mint 1 éve
Apex
2 980
QW off ma - SchefterFuck, de várható volt..
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
QW off ma - Schefter
több mint 1 éve
1000% hogy a Pats elleni bírós kommentje közrejátszott ebbenxDDDDD Bohóc ligaSzanalmas csicskak gyulekezete
#Jets WR Garrett Wilson was fined $10,609 for unsportsmanlike conduct – yapping after taking a big hit from #Bills S Jordan Poyer last week.
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 17, 2022
Apex
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
xDDDDD Bohóc ligaSzanalmas csicskak gyulekezete
#Jets WR Garrett Wilson was fined $10,609 for unsportsmanlike conduct – yapping after taking a big hit from #Bills S Jordan Poyer last week.
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
xDDDDD Bohóc liga#Jets WR Garrett Wilson was fined $10,609 for unsportsmanlike conduct – yapping after taking a big hit from #Bills S Jordan Poyer last week.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ezért kapja a fizuját JD és Saleh h jövőre jó döntést hozzanak. Ha az Gerappá vagy Carr meglátásuk szerint, akkor lépni kell. 1 esélyt a javításra mindketten megérdemelnek, mert ez a roster egy QBra van h PO közelben legyen.Engem jobban zavar az, hogy baszott nagy kérdőjel marad White is jó eséllyel...ah faszom az egészbe....Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.szóval így 2 meccs ZW-vel a kezdőben, ki is baszhatjuk az ablakon a PO esélyünket
h az a bánatos kurva élet... ez a csapat el van átkozva
Beki
Beki
Apex
több mint 1 éve
Én amikor tegnapi céges buli után olvasom ma a híreket:Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tuti h ez a hármas 2 meccsre off.Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.Corey is out egyébként, meg jó eséllyel QW is nice, nem azt mondom nem kötelező a Lions elleni meccs, de ha szopó, akkor viszont a Miami meccs szinte biztos, hogy azzá válik. Meg ha most nem lephétnek fel az említett emberek, akkor 4 napot követően Jags ellen se látok rá sok esélyt..
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.Corey is out egyébként, meg jó eséllyel QW is nice, nem azt mondom nem kötelező a Lions elleni meccs, de ha szopó, akkor viszont a Miami meccs szinte biztos, hogy azzá válik. Meg ha most nem léphetnek fel az említett emberek, akkor 4 napot követően Jags ellen se látok rá sok esélyt..
Beki
Szerkesztette: Apex
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Nincs más hátra, szurkolni hátha megkapaszkodik az utolsó utáni szalmaszálba. Én voltam 2 hete a pesszimista a rájátszással kapcsolatban, de még az én kérdéses matekomnál is a lájonsz meccs az a must kategória (bár nagyon szimpi ahogy jönnek fel)
Green is green
több mint 1 éve
Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.Ellenünk tuti felébred a benne nyugvó Brady/Favre/Manning.
Beki
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Chad Pennington még most is jobbakat dobna, szakadt törött mindennel.Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.szóval így 2 meccs ZW-vel a kezdőben, ki is baszhatjuk az ablakon a PO esélyünket
Beki
Beki
több mint 1 éve
Apex
2 980
Engem jobban zavar az, hogy baszott nagy kérdőjel marad White is jó eséllyel...ah faszom az egészbe....Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.szóval így 2 meccs ZW-vel a kezdőben, ki is baszhatjuk az ablakon a PO esélyünket
Beki
Beki
több mint 1 éve
DzsiAr
2
Az nem lehet, hogy kezdéskor kirúgják a lasztit a nézőtérre és akit eltalál az lesz a kezdő QB?
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.szóval így 2 meccs ZW-vel a kezdőben, ki is baszhatjuk az ablakon a PO esélyünket
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sources: Jets doctors will not clear QB Mike White for contact before Sunday’s game vs. Detroit and thus Zach Wilson will start against the Lions. White wanted to play and has practiced but Jets doctors are not signing off. Thus, Wilson is back as the Jets’ starting QB.h az a bánatos kurva élet... ez a csapat el van átkozva
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ha ilyen fontos meccsen sikerül kikapni otthon egy blowout-al akkor kár is beszélgetni a PO-ról. Mondjuk QW játéka valóban fontos lenne ez nem kérdés.Sérülésekkel kapcsolatban azt mondta tegnap Saleh, hogy Davis, illetve White is jó eséllyel bevethető lesz, Quinnen 50/50. Kelleni is fognak, mert nem szabad lebecsülni a Lionst, ugyanakkor ha valóban PO-ra érdemesek vagyunk bekell húzni a meccset(ez igaz lesz a következő 2 meccsre is). Matchup ügyileg teljesen kedvező, tudom az utóbbi időkben szép statokat pakol fel a támadóegységük, de dome-ból jönnek a hideg MetLife-ba egy top D ellen. Továbbá amilyen támadójátékot mutattunk mióta White a QB, illene pontokat feltenni a táblára.A Lions durva formában van, nem h lebecsülni nem szabad, hanem sima picsázásba is beleszaladhatunk, egy szinten van a 2 csapat.
Apex
Goffot végre sikerült olyan rendszerbe helyezniük, ahol lubickol, emellett fasza OL teljesítmény, stabil futójáték, sok fasza elkapóval.
Ha QW nem lesz min 100 futott yardot benyelünk és értelmes pass rush nélkül... CBk jó matchupok a Lions WRek ellen, de ha órái lesznek Goffnak passzolásra...
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
A promotion: Zach Wilson will be elevated to the No. 2 job, Saleh announces.Nagyon remélem h White egészséges lesz, mert azt a beképzelt köcsögöt nem akarom pályán látni.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sérülésekkel kapcsolatban azt mondta tegnap Saleh, hogy Davis, illetve White is jó eséllyel bevethető lesz, Quinnen 50/50. Kelleni is fognak, mert nem szabad lebecsülni a Lionst, ugyanakkor ha valóban PO-ra érdemesek vagyunk bekell húzni a meccset(ez igaz lesz a következő 2 meccsre is). Matchup ügyileg teljesen kedvező, tudom az utóbbi időkben szép statokat pakol fel a támadóegységük, de dome-ból jönnek a hideg MetLife-ba egy top D ellen. Továbbá amilyen támadójátékot mutattunk mióta White a QB, illene pontokat feltenni a táblára.A Lions durva formában van, nem h lebecsülni nem szabad, hanem sima picsázásba is beleszaladhatunk, egy szinten van a 2 csapat.
Apex
Goffot végre sikerült olyan rendszerbe helyezniük, ahol lubickol, emellett fasza OL teljesítmény, stabil futójáték, sok fasza elkapóval.
Ha QW nem lesz min 100 futott yardot benyelünk és értelmes pass rush nélkül... CBk jó matchupok a Lions WRek ellen, de ha órái lesznek Goffnak passzolásra...
több mint 1 éve
Apex
2 980
Sérülésekkel kapcsolatban azt mondta tegnap Saleh, hogy Davis, illetve White is jó eséllyel bevethető lesz, Quinnen 50/50. Kelleni is fognak, mert nem szabad lebecsülni a Lionst, ugyanakkor ha valóban PO-ra érdemesek vagyunk bekell húzni a meccset(ez igaz lesz a következő 2 meccsre is). Matchup ügyileg teljesen kedvező, tudom az utóbbi időkben szép statokat pakol fel a támadóegységük, de dome-ból jönnek a hideg MetLife-ba egy top D ellen. Továbbá amilyen támadójátékot mutattunk mióta White a QB, illene pontokat feltenni a táblára.
több mint 1 éve
Es akkor még QB sincsWhite-al egyébként megint megvoltam elégedve, hatalmasat küzdött a csávó, jó pár big time throw megint ott volt, saját hibájából INT közeli playre nem is emlékszem és azért ez egy top D ellen volt(tudom stat alapján nem ott vannak, de most először a legegészségesebbek, főleg coverage-ben). Ja és úgy passzolt ezen D ellen majd 300 yardot, hogy 3-4 driveban ott se volt, kizárt dolog ezek után, hogy ZW kezdjen akármikor is a továbbiakban. Szóval én kezdek meggyőzve lenni a jövőt illetően vele kapcsolatban. Viszont van jó pár játékos akitől én simán megválnék jövőre. Berriost amennyire támogattam tavaly, legalább annyira nem akarom jövőre itt látni, kurvára nem ér ennyit. Lawson dettó ugyanez, nem mondom, voltak jobb meccsei, de ez nem 15 millás teljesítmény plusz ha ő vagy Huff között kéne választanom, hát én inkább megfizetném Huffot és megkapná a full starter szerepet. Whitehead-nél is ennyi pénzért lehet találni jobb SS-t, Joyner harmat gyenge játékát nagyon jól elrejti a séma, illetve a többi tehetséges játékos, szóval ő mindenképp cut nálam. Egyelőre nagyjából ennyi jut eszembe, szívem szerint Tomlinsont is kivágnám a picsába, de az esélytelen. Ja meg hát of course Mann, de azt nem kell magyarázni.Davis, Berrios, Lawson trióval 30 misit fel lehet szabadítani. JFM-et is csak az mentené meg h belül lehet használni. Whitehead maradjon, nem kell ennyi lyukat csinálni.
Apex
Így is ezernyi lyuk lenne, lóvé meg semmi:
Fentiek után: C, 2 WR, FS és DL rotációból Shepherd, Thomas és Rankins lejárós. Ja meg Quincy és Kwon is.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ahogy látom egyedül amit kilehet venni a tegnapi meccsből azaz, hogy Streveler beelőzheti White-ot a QB3-ért.Ki ez a kretén?
Apex