NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
New York Jets
Most meg nézhetjük ahogy a komplett secondary elveszíti Hill nyomát 😀Jets trade offer to the Chiefs for Tyreek Hill - that Kansas City would have accepted if the WR opted for NY - did not include a first-round pick, but rather multiple picks that were commensurate to the Dolphins’ offer based on the draft value chart that teams use, per sources.Joe D lett volna az Isten ha Hill minket választ 😕
Beki
Wester
Örömmel látom h ez a kurva franchise még mindig nem tud idevonzani senki, jobb ha sóval felhintik az egészet.Nana!Nem egyedül vagytok ott!
Beki
Jets trade offer to the Chiefs for Tyreek Hill - that Kansas City would have accepted if the WR opted for NY - did not include a first-round pick, but rather multiple picks that were commensurate to the Dolphins’ offer based on the draft value chart that teams use, per sources.Joe D lett volna az Isten ha Hill minket választ 😕
Beki
Lesz ez még így se!
Jets trade offer to the Chiefs for Tyreek Hill - that Kansas City would have accepted if the WR opted for NY - did not include a first-round pick, but rather multiple picks that were commensurate to the Dolphins’ offer based on the draft value chart that teams use, per sources.LOL, na jó megyek asszem sírni a sarokba.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
A PFF se minden azért, Rankins pass rushra jó amúgy, futás ellen 0 viszont. Rotációba pass rushernek szolid, ráadásul mi sokkal többet rotáljuk a védőfalat, szóval a helyére hozni is kéne valakit ha kivágnánkAkkor ebben nem értünk egyet 😀Nézőpont kérdése. 😀 Feeney pl csereként kap idén full 3 misi garantáltat (meg páran még), ehhez nézve bőven megéri. 😀Hopp, erről lemaradtam. Mondjuk 6 M-t nem igazán ér a játéka, nem tudom, miért lett megtartva...Rankins nem megy sehova: A portion of Sheldon Rankins’ 2022 base ($1.25M of $4.5M) became fully gtd of the 5th day of the league year. Previously, it was gtd for injury only.Elv összes szerződés részlete kiderült, így maradt az idei évre 18 misi cap space.Na, ez jól hangzik! Akkor Griffin és Rankins kivágását és a draft classra szánt 15 M-t is beleszámolva, kb. 12 M $ marad még idénre, amit adott esetben el lehet költeni.
Jövő évi top 51 fizu: 183.8M
Egész sok a cap hit már jövőre, de könnyen lehet felszabadítani cap spacet, ha vki nem úgy muzsikál.
Beki
Zotya86
He’s not going anywhere. Solid player, team is thin at DT.
Beki
Zotya86
Beki
Rankins (aki a belső védőfalembereink közül a legtöbb snap-et volt tavaly pályán) a PFF-nél a 96. legjobb lett a posztján (110-ből), miközben nagyjából top40-es fizut kap!
Pusztán azért ne fizessünk már ennyit valakinek, hogy darabra meglegyünk! 😀
Zotya86
Lesz ez még így se!
Persze nyilván hosszabbtávon ha jól draftol egy team jobban megéri, de ez pont egy Diggs féle trade lehetett volna Wilsonnak, van is rá cap space és kurva nagy löketet adhatott volna a fejlődésének pláne, hogy a skillsetje tökéletesen illett volna Wilsonhoz. Ehelyett megy Tua-nak elkapni + mi meg nézhetjük, hogyan szopat le minket. Persze nyilván lehet, hogy besül, de azért erre nem mernék nagy tételben fogadni. Itt most nagyon durván ránkbaszták az ajtót sajnos.volt a chiefsben, majd kiderül h miamiban is az lesz e (az most a közeljövőben nem h nálatok is az lett volna). értem h szar érzés, de szerintem nincs minden veszveJa csak egy az átlagosnál gyengébb draft classban, miközben Tyreek meg egy game-changer 😕Na hát ennyit erről, még mindig nem akarnak idejönni sajnoslehet jövő ilyenkor már egyáltalán nem fogjátok bánni, maradt lóvé, maradtak a pickek.
Wester
briareos
Wester
briareos
Akkor ebben nem értünk egyet 😀Nézőpont kérdése. 😀 Feeney pl csereként kap idén full 3 misi garantáltat (meg páran még), ehhez nézve bőven megéri. 😀Hopp, erről lemaradtam. Mondjuk 6 M-t nem igazán ér a játéka, nem tudom, miért lett megtartva...Rankins nem megy sehova: A portion of Sheldon Rankins’ 2022 base ($1.25M of $4.5M) became fully gtd of the 5th day of the league year. Previously, it was gtd for injury only.Elv összes szerződés részlete kiderült, így maradt az idei évre 18 misi cap space.Na, ez jól hangzik! Akkor Griffin és Rankins kivágását és a draft classra szánt 15 M-t is beleszámolva, kb. 12 M $ marad még idénre, amit adott esetben el lehet költeni.
Jövő évi top 51 fizu: 183.8M
Egész sok a cap hit már jövőre, de könnyen lehet felszabadítani cap spacet, ha vki nem úgy muzsikál.
Beki
Zotya86
He’s not going anywhere. Solid player, team is thin at DT.
Beki
Zotya86
Beki
Rankins (aki a belső védőfalembereink közül a legtöbb snap-et volt tavaly pályán) a PFF-nél a 96. legjobb lett a posztján (110-ből), miközben nagyjából top40-es fizut kap!
Pusztán azért ne fizessünk már ennyit valakinek, hogy darabra meglegyünk! 😀
Nyilván nincs, csak olyan bitang lesz közben az AFC, hogy hiába erősödünk mi is, úgy érződik egyre jobban maradunk le 😀volt a chiefsben, majd kiderül h miamiban is az lesz e (az most a közeljövőben nem h nálatok is az lett volna). értem h szar érzés, de szerintem nincs minden veszveJa csak egy az átlagosnál gyengébb draft classban, miközben Tyreek meg egy game-changer 😕Na hát ennyit erről, még mindig nem akarnak idejönni sajnoslehet jövő ilyenkor már egyáltalán nem fogjátok bánni, maradt lóvé, maradtak a pickek.
Wester
briareos
Wester
briareos
Lesz ez még így se!
volt a chiefsben, majd kiderül h miamiban is az lesz e (az most a közeljövőben nem h nálatok is az lett volna). értem h szar érzés, de szerintem nincs minden veszveJa csak egy az átlagosnál gyengébb draft classban, miközben Tyreek meg egy game-changer 😕Na hát ennyit erről, még mindig nem akarnak idejönni sajnoslehet jövő ilyenkor már egyáltalán nem fogjátok bánni, maradt lóvé, maradtak a pickek.
Wester
briareos
Wester
Ja csak egy az átlagosnál gyengébb draft classban, miközben Tyreek meg egy game-changer 😕Na hát ennyit erről, még mindig nem akarnak idejönni sajnoslehet jövő ilyenkor már egyáltalán nem fogjátok bánni, maradt lóvé, maradtak a pickek.
Wester
briareos
Lesz ez még így se!
Na hát ennyit erről, még mindig nem akarnak idejönni sajnoslehet jövő ilyenkor már egyáltalán nem fogjátok bánni, maradt lóvé, maradtak a pickek.
Wester
Lesz ez még így se!
meg bonuszok meg minden. 10%Az nem annyira jelentős általában mint mondják, mert ha jól tudom csak az otthoni meccseknél számitRemélem Hill is rájön, hogy Wilson > Tua 😀Csak Miamiban jopbbak az adó cuccok, így jelentősen túl kell fizetnünk őt.
Wester
Beki
Wester
#Jets aren’t just willing to pay draft picks to get Tyreek Hill. They’re willing to pay him, too.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) March 23, 2022
A lot.
The reason Joe Douglas is willing to open his wallet is because he knows Hill will open offense & Zach Wilson
They’ve let him know that, per sources. Now waiting game
Lesz ez még így se!
Sources: Jets and Dolphins both now have trades in place for the soon-to-be former Chiefs’ WR Tyreek Hill. The question now becomes where Hill wants to become the highest-paid WR in NFL history. Once he decides, the trade is expected to happen; for now, Hill is said to be “torn.”Úgy látszik Douglasékat nem lehet majd ekézni ha nem jön össze ez a trade
Beki
Lesz ez még így se!
The Jets are definitely all-in on the Tyreek Hill talks, per a source. They're willing to give up the 10th pick and more -- and it surely will be more.
— Ralph Vacchiano (@RVacchianoSNY) March 23, 2022
There likely will be no deal unless Hill agrees to a (massive) contract extension. Jets are willing to give it to him.
Max ellenfél védőinek, de abban Zach is nagyon jó. 😀Per source, it will be the Jets or Dolphins for Tyreek Hill. The Packers are not involved. Also, we're told the Chiefs are looking not for two first-round picks but a one and a two (the Davante Adams deal).
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) March 23, 2022
Tua nem is tud hosszút dobni Tyreek, abba gondoljál bele 😀
Wester
Per source, it will be the Jets or Dolphins for Tyreek Hill. The Packers are not involved. Also, we're told the Chiefs are looking not for two first-round picks but a one and a two (the Davante Adams deal).
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) March 23, 2022
Tua nem is tud hosszút dobni Tyreek, abba gondoljál bele 😀
Lesz ez még így se!
Everything I know right now, per sources: #Jets are in on this. They’ve been told it’s them or #Dolphins.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) March 23, 2022
Hill has a say in this — NYJ or MIA. Packages very similar. “Ball is in his court,” per source.
NYJ see him as key to turning O around, perfect fit
Will he pick NY?
Lesz ez még így se!