New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Adams tegnap megmutatta, milyen nélküle a védelem... A 3. Minshew TD-nél csak ácsorgott...Örülhetünk, hogy nem kérte még az eltradelését.
civilmanu
több mint 6 éve
Szerintem Adams tegnap megmutatta, milyen nélküle a védelem... A 3. Minshew TD-nél csak ácsorgott...
Go Jets!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A source said the Jets are telling teams that they have already received offers with multiple picks. It appears they may just be waiting to see if they can get a better offer by Tuesday.- Costello LW trade
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hala az egnek, LW nem serult meg, igy talan zacsko szotyit kapunk erte.
több mint 6 éve
Jelenleg én is azt látom, hogy hiába van (sajnos csak tényleg) egy-két jó játékosunk, a többiek értékelhetetlen teljesítménye teljesen lehúzza a csapatot (az edzőkről nem is beszélve). Így nem lehet fejlődni: van egy FR QB (legalábbis reménykedünk benne), de hogy teljesítsen ha nincs OL fal ami adna Neki esélyt egy kis időre. A védelemben is hiába van egy Adams, egyedül Ő se csinál Po csapatot belőlünk. Annyira kilátastalan a dolog, és a legrosszabb az, hogy egyre inkább látom a csapaton azt, hogy teljesen szétesnek. Jelenleg azt érzem, hogy nagyon nehéz lesz innen kikerülni.
J-E-T-S Jets Jets Jets
több mint 6 éve
Kb. tavaly meg idén is az adott főképp reményt itt a topikban is, hogy úgy néz ki végre van egy normális QB-nk, aki a fos körülmények ellenére a hátára veszi a csapatot. Hiába a tavalyi sok pickes meccsek illetve a múlt heti Pats elleni borzasztó meccs, szerintem itt kb. soha nem hangzott el, hogy Sam bármiben is hasonlítana pl. Sanchezhez vagy Genohoz, mivel a pickek ellenére úgy tudott játszani mint ahogy az említett QB-k a legjobb napjaikon sem. Látva azt, hogy a folyamatos talenthiány illetve az elbaszott edzői stáb kezdi visszavetni a srácot, sokkal szarabb, minthogyha csak simán szar lenne az egész csapat.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Nincs más hátra, tradelni kell Folesért, mielőtt a Bears lecsap rá. 😊Ebben az a legszarabb, hogy Gase legfőképp azért lett idehozva, hogy Darnold-ból Franchise QB-t csináljon, ehhez képest, rosszabb mint tavaly. Vicc ez az egész franchise úgy ahogy van. Nem irigylem JD-t..Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
twitter.com/Connor_J_Hughes/status/1188546512617426945?s=20
Apex
Remélem sikerül pár jó boltot nyélbe ütnötök a trade deadlineig (csak ne velünk...).
iktriad
Apex
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Persze. 😉jó, de érted, hogy értem.Na de ahhoz tradelni is lehet/kell h pickekből feltankolj. 😀ha a Jetsnek van esze - ami nincs -, akkor nem tradelnek, hanem feltankolnak pickekből és jövőre elkezdenek építkezni. Ez jelenleg egy kalap szar.Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
Apex
Remélem sikerül pár jó boltot nyélbe ütnötök a trade deadlineig (csak ne velünk...).
iktriad
Amadeus
Beki
Amadeus
több mint 6 éve
Erre gondoltam, hogy játékosokat váltsanak pickekre. Fpleg a nagy hajút, akinek majdnem volt egy sackje.ha a Jetsnek van esze - ami nincs -, akkor nem tradelnek, hanem feltankolnak pickekből és jövőre elkezdenek építkezni. Ez jelenleg egy kalap szar.Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
Apex
iktriad
Amadeus
Szegény Darnold
twitter.com/BigCatCountry/status/1188547666579468290
Ma kapta tőlünk a savat.
twitter.com/espn/status/1188506176515911683
De rendesen
twitter.com/BigCatCountry/status/1188549987036213248
És akkor a 8 sackről nem is beszéltem. Meg a Bouye pickről, amit kvázi a kezébe dobott.
több mint 6 éve
Ebben az a legszarabb, hogy Gase legfőképp azért lett idehozva, hogy Darnold-ból Franchise QB-t csináljon, ehhez képest, rosszabb mint tavaly. Vicc ez az egész franchise úgy ahogy van. Nem irigylem JD-t..Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
Apex
iktriad
több mint 6 éve
jó, de érted, hogy értem.Na de ahhoz tradelni is lehet/kell h pickekből feltankolj. 😀ha a Jetsnek van esze - ami nincs -, akkor nem tradelnek, hanem feltankolnak pickekből és jövőre elkezdenek építkezni. Ez jelenleg egy kalap szar.Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
Apex
iktriad
Amadeus
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na de ahhoz tradelni is lehet/kell h pickekből feltankolj. 😀ha a Jetsnek van esze - ami nincs -, akkor nem tradelnek, hanem feltankolnak pickekből és jövőre elkezdenek építkezni. Ez jelenleg egy kalap szar.Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
Apex
iktriad
Amadeus
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Elértünk oda, hogy ez a roster szarabb és szarabbul felkészített, mint Bowles-ék alatt (defense szódával elmegy).Vereségekkel nincs gondom, de h nincs semmi tűz / fantázia a rohadt játékunkban, azt kezdem lassan megunni és elcseszni erre a szabadidőmet...persze ugyanúgy megnézem, ha tehetem...
3 dolgot szeretnék keddig, ha megtörténne:
- hajas bohócot tradelni, ha kell 7. körért
- RA mehet vele karöltve, nem ezen múlik Darnold fejlődése és a jajj Samnek nem lesz célpontja duma kurvára unalmas látva az eddigieket
- OL coach (Pollack) viheti a csomagját
Darnold nagyon aggasztó, kezd Sanchez féle turnover masinába átmenni.
Gase hátsója alatt pedig lehet izzítani a széket...a jövő vasárnapi meccsen, ha kikapunka MIA-tól, az hasonló lesz, mint mikor Barkley vezette Bills alázott minket.
JD kezdhet dolgozni a telefonon, ez a minimum.
több mint 6 éve
ha a Jetsnek van esze - ami nincs -, akkor nem tradelnek, hanem feltankolnak pickekből és jövőre elkezdenek építkezni. Ez jelenleg egy kalap szar.Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
Apex
iktriad
több mint 6 éve
Ez a véleményem a mai meccsről...Igen. Ma ő nézett ki egy 6. körös rookienak és Minshew egy Top 10-es pickenek a 2. évében.
Apex
több mint 6 éve
Ez a véleményem a mai meccsről...twitter.com/Connor_J_Hughes/status/1188546512617426945?s=20
Szerkesztette: Apex
több mint 6 éve
Hogy legyen valami kis pozitív is a topikban.twitter.com/Jaguars/status/1188482181682872320
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mosley néhány hétre (elég tág fogalom) OUT. - Rapoport
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mindig használom a feltételes módot éppen ezért:Azert csinjan ezekkel a kijelentesekkel, egyelore abszolut nem tudni a teljes sztorit. Az, hogy a Fuzovel kifelenel szubjektivan, valos, ketoldalu infok hijan is siman leszarozzak az egyik felet, egy dolog, de neked nem feltetlenul kell ennek felulni.Pick ilyen módon való elvesztése mentén, ha JD is benne volt, őt is basszák ki nyugodtan. Szarok rá, ha 7. kör...10 éve fosul teljesítő franchise és (tegyük fel h 100%-ban Osemele-nek van igaza és be is bizonyítják) még ilyen undorító módon viselkedünk egy játékossal...Draftpick megvonas + penzbirsagMost johet a pereskedes az idei love miatt (edzesre nem ment ezert buntette ot a klub), aztan valszeg NFLPA is jon rossz orvosi kepek miatt stb.Herndon és Osemele doubtfulból átment OUT-ba hnapi meccsre.Osemele teljesen átment outba.
Beki
Cut.
Bazzani
Nem tudom h mi lehet a legszigorubb buntetes ilyen eset miatt, ha valoban igaz, amit Osemele allit.
Beki
Apex
Beki
Stez
1. Osemele nyilatkozott erről, ha nem így volt rábaszik és jövőre karrierjének annyi
2. nagyon nagy a kuss a Jets részéről
több mint 6 éve
Azert csinjan ezekkel a kijelentesekkel, egyelore abszolut nem tudni a teljes sztorit. Az, hogy a Fuzovel kifelenel szubjektivan, valos, ketoldalu infok hijan is siman leszarozzak az egyik felet, egy dolog, de neked nem feltetlenul kell ennek felulni.Pick ilyen módon való elvesztése mentén, ha JD is benne volt, őt is basszák ki nyugodtan. Szarok rá, ha 7. kör...10 éve fosul teljesítő franchise és (tegyük fel h 100%-ban Osemele-nek van igaza és be is bizonyítják) még ilyen undorító módon viselkedünk egy játékossal...Draftpick megvonas + penzbirsagMost johet a pereskedes az idei love miatt (edzesre nem ment ezert buntette ot a klub), aztan valszeg NFLPA is jon rossz orvosi kepek miatt stb.Herndon és Osemele doubtfulból átment OUT-ba hnapi meccsre.Osemele teljesen átment outba.
Beki
Cut.
Bazzani
Nem tudom h mi lehet a legszigorubb buntetes ilyen eset miatt, ha valoban igaz, amit Osemele allit.
Beki
Apex
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Pick ilyen módon való elvesztése mentén, ha JD is benne volt, őt is basszák ki nyugodtan. Szarok rá, ha 7. kör...10 éve fosul teljesítő franchise és (tegyük fel h 100%-ban Osemele-nek van igaza és be is bizonyítják) még ilyen undorító módon viselkedünk egy játékossal...Draftpick megvonas + penzbirsagMost johet a pereskedes az idei love miatt (edzesre nem ment ezert buntette ot a klub), aztan valszeg NFLPA is jon rossz orvosi kepek miatt stb.Herndon és Osemele doubtfulból átment OUT-ba hnapi meccsre.Osemele teljesen átment outba.
Beki
Cut.
Bazzani
Beki
Apex
több mint 6 éve
elveszik a jó kis top5-ös pickünk és el is mehet az egész vezetőség a picsábaDraftpick megvonas + penzbirsagMost johet a pereskedes az idei love miatt (edzesre nem ment ezert buntette ot a klub), aztan valszeg NFLPA is jon rossz orvosi kepek miatt stb.Herndon és Osemele doubtfulból átment OUT-ba hnapi meccsre.Osemele teljesen átment outba.
Beki
Cut.
Bazzani
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Draftpick megvonas + penzbirsagMost johet a pereskedes az idei love miatt (edzesre nem ment ezert buntette ot a klub), aztan valszeg NFLPA is jon rossz orvosi kepek miatt stb.Herndon és Osemele doubtfulból átment OUT-ba hnapi meccsre.Osemele teljesen átment outba.
Beki
Cut.
Bazzani
Beki
több mint 6 éve
Jó lenne ha valami egyéb is lenne franchise-unk kezében. Nem elég hogy évek óta pocsékok vagyunk még mellé rém unszimpatikusak is ha ez igazMost johet a pereskedes az idei love miatt (edzesre nem ment ezert buntette ot a klub), aztan valszeg NFLPA is jon rossz orvosi kepek miatt stb.Herndon és Osemele doubtfulból átment OUT-ba hnapi meccsre.Osemele teljesen átment outba.
Beki
Cut.
Bazzani
Beki
Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Most johet a pereskedes az idei love miatt (edzesre nem ment ezert buntette ot a klub), aztan valszeg NFLPA is jon rossz orvosi kepek miatt stb.Herndon és Osemele doubtfulból átment OUT-ba hnapi meccsre.Osemele teljesen átment outba.
Beki
Cut.
Bazzani