New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
CB Brian Poole vizital holnap.
több mint 6 éve
twitter.com/BoyGreen25/status/1105890973077438466?s=19Érdekes, kíváncsi vagyok mi a terv akkor C posztra.
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Myers -> Seahawks. Akkor tényleg Gostkowskira vadásztok.
több mint 6 éve
Nem hozzuk vissza Myerst elvileg...Miert?Lehet Gostkowskira vadásztok?
Apex
több mint 6 éve
Nem hozzuk vissza Myerst elvileg...Miert?
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mehta szerint vadászunk még CB-re, Desir neve merült fel.Messze kerülném, inkább Claiborne vissza.
több mint 6 éve
Az igazság az, hogy a Panthers szerezte meg Paradist, évi 9 millióért. Ennyit igazán ajánlhatott volna a Jets is a legjobb FA centerért...Vegulis ez igy viszonylag olcso lett, orulok is neki, de azert ez a Paradis dolog meg mindig baromira zavarNe zavarjon ! Ki tudja mi az igazság.
Apex
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Vegulis ez igy viszonylag olcso lett, orulok is neki, de azert ez a Paradis dolog meg mindig baromira zavarNe zavarjon ! Ki tudja mi az igazság.
Apex
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ohh, erről lemaradtam.CB sor jelenleg: TruJo, Roberts, Rashard Robinson, NickersonNelson elvileg megegyezett a Steelers-szel.
Nézegettem még elérhető FA-kat, akik szóba jöhetnek talán:
Justin Houston
Anshah (1 éves deal szigorúan)
Shane Ray, Shaq Barrett vmi nagyon occó szerződéssel
Nick Perry esetleg
Ronald Darby
Dennard
Callahan
maybe Steven Nelson is
Beki
empty taxi
több mint 6 éve
CB sor jelenleg: TruJo, Roberts, Rashard Robinson, NickersonNelson elvileg megegyezett a Steelers-szel.
Nézegettem még elérhető FA-kat, akik szóba jöhetnek talán:
Justin Houston
Nick Perry esetleg
Ronald Darby
Dennard
Callahan
maybe Steven Nelson is
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Crowell pedig péntekig repülni fog, 3 misit spórolunk.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Callahannek meg Darbynak (TruJo-tol en szamitok egy bounce back evre) orulnek, draftrol Allen vagy Bosa mehet szelre, center poszton ha esetleg Skura-t megtudnank csipni az ugy szerintem okes lenne, meg hat a tobbi draft cetlit is ertelmesen kene felhasznalni, es akkor talan azt mondanam hogy hellyel kozzel rendben vagyunkHát igazából már egy átlagos center is sokat dobna, aki persze tud normálisan snapeket adni, mert láthattuk h Long mester szar snapek mellett OL játékához sem adott sokat. Hirtelen még Bodine jutott eszembe Billsnél most h Morse odakerült, de jótól nagyon távol ő is.
Apex
több mint 6 éve
Callahannek meg Darbynak (TruJo-tol en szamitok egy bounce back evre) orulnek, draftrol Allen vagy Bosa mehet szelre, center poszton ha esetleg Skura-t megtudnank csipni az ugy szerintem okes lenne, meg hat a tobbi draft cetlit is ertelmesen kene felhasznalni, es akkor talan azt mondanam hogy hellyel kozzel rendben vagyunk
több mint 6 éve
Akkor bocsi nagyon reggel volt még 😀viccötemAzért azt erős kijelenteni, lehet hogy jól igazoltak eddig de szerintem a contendertől messze vannak35milla elvileg, megérte kiülni👍🏿4 év 52,5 millió. Nem is nagy pénz! Gratulálok ennek a f@sznak! 😂A garantàlt lesz a lényeg!
Klaci79
steelwolf
meg így egy contender csapatba került, az se mindegy
gedam
kapitnono
gedam

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
CB sor jelenleg: TruJo, Roberts, Rashard Robinson, NickersonNézegettem még elérhető FA-kat, akik szóba jöhetnek talán:
Justin Houston
Nick Perry esetleg
Ronald Darby
Dennard
Callahan
maybe Steven Nelson is
több mint 6 éve
Én láttam rögtön az irónia táblát 😀viccötemAzért azt erős kijelenteni, lehet hogy jól igazoltak eddig de szerintem a contendertől messze vannak35milla elvileg, megérte kiülni👍🏿4 év 52,5 millió. Nem is nagy pénz! Gratulálok ennek a f@sznak! 😂A garantàlt lesz a lényeg!
Klaci79
steelwolf
gedam
kapitnono
gedam
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi formában mindenképpen:viccötemAzért azt erős kijelenteni, lehet hogy jól igazoltak eddig de szerintem a contendertől messze vannak35milla elvileg, megérte kiülni👍🏿4 év 52,5 millió. Nem is nagy pénz! Gratulálok ennek a f@sznak! 😂A garantàlt lesz a lényeg!
Klaci79
steelwolf
gedam
kapitnono
gedam
1. CB sor kalap trutty
2. edge rusher még mindig nincs
3. Darnold fejlődésén sok minden áll vagy bukik
több mint 6 éve
gedam
6 478
viccötemAzért azt erős kijelenteni, lehet hogy jól igazoltak eddig de szerintem a contendertől messze vannak35milla elvileg, megérte kiülni👍🏿4 év 52,5 millió. Nem is nagy pénz! Gratulálok ennek a f@sznak! 😂A garantàlt lesz a lényeg!
Klaci79
steelwolf
gedam
kapitnono
több mint 6 éve
Azért azt erős kijelenteni, lehet hogy jól igazoltak eddig de szerintem a contendertől messze vannak35milla elvileg, megérte kiülni👍🏿4 év 52,5 millió. Nem is nagy pénz! Gratulálok ennek a f@sznak! 😂A garantàlt lesz a lényeg!
Klaci79
steelwolf
gedam

több mint 6 éve
A Jetstől szép volt, ez jó biznisz, Bell meg legálabb megszívta, helyre tették árban.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Vegulis ez igy viszonylag olcso lett, orulok is neki, de azert ez a Paradis dolog meg mindig baromira zavar
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Cap space terén Osemele trade után volt 82M, évi átlagokkal:Crowder 9.5M
Mosley 17M
Bellamy 3.5M
Anderson 8.4M
Bell ~13.2M
-----------------------
Valahol 30-35M van még.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Közben kimaradt, hogy Henry Anderson is marad 3 évre:three-year, $25.2 million deal
It includes a $17M guarantee
több mint 6 éve
4 év 52,5 millió. Nem is nagy pénz! Gratulálok ennek a f@sznak! 😂A garantàlt lesz a lényeg!
Klaci79