Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
Először veresèg a Jetstől először győzelem a Chiefs ellen 1-1 😛Innentől a következő 4 meccset hátradőlve nèzem lehet bármi (reméljük a csapat nem 😛) aztán az utolsó 3t hozzuk ès PO
Fly
Ja ès ez a szezon is màr pozitív 😉
több mint 2 éve
TrolloloIn our winning era pic.twitter.com/SnnPIUyU0i
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 21, 2023
több mint 2 éve
Big Red-et legyőzni a bye week után szinte a lehetetlennel egyenlő, különösen hazai pályán. Csúsztak-másztak, ahogy az eddigi meccseken is, és nem adták fel akkor sem, amikor eléggé reménytelennek tűnt a helyzet. Túlélték a borzalmas offense playhívást is, és a végére kicsit rászolgáltak a szerencsére. Este majd bővebben ...

több mint 2 éve
Úgy látszik a félidőben bepótoltuk amit a bye weeken elmulasztottunk 🥴
több mint 2 éve
Igazad van most se lett, egy szoros W maradhat 😛Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
dande2
Rataxes
több mint 2 éve
Szeretem ezt a csapatot 😍
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
dande2
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 2 éve
Birds en route@pepsi | #FlyEaglesFly
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 20, 2023
🎨: @timgough pic.twitter.com/xeMtwsFQeg
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
több mint 2 éve
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?Elvileg ez a legfrissebb
MrMiksa
DE Derek Barnett has been downgraded to out for personal reasons. https://t.co/U68GApbmtv
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 19, 2023
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
több mint 2 éve
Ne csakk megrángassuk borzoljuk össze Reid papa bajuszát 😛Valódi Gameday 🙂
több mint 2 éve
Majdnem Gameday 🥳
több mint 2 éve
Én ugyan nem értem miéről van szó de viccses biztos 😛NFC East Meeting Week 10#DallasCowboys | #FlyEaglesFly | #NYGiants | #HTTC pic.twitter.com/byvMEOPfjQ
— Cameron Magruder (@ScooterMagruder) November 16, 2023
😆😉
warr_b
Mindenesetre még egy kis Hurts hype, amit reméljük február közepéig csak fokoz 😀
sumersports.com/the-zone/jalen-hurts-is-playing-like-an-mvp-again/
több mint 2 éve
NFC East Meeting Week 10#DallasCowboys | #FlyEaglesFly | #NYGiants | #HTTC pic.twitter.com/byvMEOPfjQ
— Cameron Magruder (@ScooterMagruder) November 16, 2023
😆😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Start your afternoon with the mid-season Top 10 🤌 pic.twitter.com/kiMDQRDTwV
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 15, 2023
több mint 2 éve
HB,☺️Celebrating @DeVontaSmith_6 25th with 25 of his top plays! 🎉 pic.twitter.com/pvb044zOFg
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 14, 2023
több mint 2 éve
Egy kis Hurts hype itt nagy pihenőbe 😛www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/breaking-down-jalen-hurts-unprecedented-improvement-in-accuracy/545640/?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3PSrOlfy2bxu_5cBEaj7w01JUNuB2-ZdCrf-KHleqfJXUidGVmQ7CZh3s
több mint 2 éve
Ha már holnap pihizünk 😊Dimes on dimes on dimes pic.twitter.com/BNt52HbI22
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 11, 2023
több mint 2 éve
Nem tudom, szerintem csak finalist van ilyenkor, Patrick Dempsey nyert.Ez hogy nem volt még 😀Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉
Beauty is in the eye of the beholder… https://t.co/Kzm0xD2aG9
— Jason Kelce (@JasonKelce) November 8, 2023
tenorx
dande2
Egyébként megnéztem most a Kelce filmet, nagyon király. Szerethető ez az egész Kelce dolog.
több mint 2 éve
Ami ellenére megnyertük a meccset 😛www.bleedinggreennation.com/2023/11/9/23952967/eagles-film-analysis-all-22-defense-takeaways-cowboys-game-dallas-ceedee-lamb-sean-desai-nfl
több mint 2 éve
Ez hogy nem volt még 😀Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉
Beauty is in the eye of the beholder… https://t.co/Kzm0xD2aG9
— Jason Kelce (@JasonKelce) November 8, 2023
tenorx