Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
MasterclassThe #Eagles current RB room:
— Spotrac (@spotrac) April 29, 2023
D'Andre Swift
Rashaad Penny
Kenneth Gainwell
Boston Scott
Trey Sermon
Kennedy Brooks
Combined 2023 Cap: $7.8Mhttps://t.co/82yuqq6r3r
több mint 2 éve
Ráadásul egy kis punter competitin is lehet vègre:(Presumed) new guy can bomb. https://t.co/9qgBkz8pSn
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) April 29, 2023
több mint 2 éve
Ahogy leírtam 😛Former Clemson WR Joseph Ngata is signing with the #Eagles, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) April 29, 2023
több mint 2 éve
Èrdekes WRt drafton nem hoztunk UDFAkènt mèg jöhet.
több mint 2 éve
Záráskènt mèg egy DL ember Ojomo a Texasról
több mint 2 éve
Ha már a wikipèdián is ezt írják 😁LOL who did this??? pic.twitter.com/b8MXR9XAEX
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 29, 2023
Szerkesztette: r.baggio
több mint 2 éve
Azèrt csak szereztünk egy jövő èvi 5. kört 😛
több mint 2 éve
Ez nem tetszik bár jelentősège (remélem) nincsSemmi. Ebben a körben Tom Bradyket szoktak húzni. 😀
dande2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Ez nem tetszik bár jelentősège (remélem) nincs
több mint 2 éve
Tavaly leírtam, hogy abban a szezonban az Eagles bowlba lesz és ki fog kapni a jobb QB csapatától.Szerencsére az elvárt, az nem fix.... Az eagles-t még adom is, de hollók? Kb. 7 az 1- hez. Alsó hangon 2-3 csapat is a hollók előtt jár!
Igaz Chargersre tippeltem az balul sült el. 😀
Idén Ravens-Eagles döntőt várok és Eagles győzelmet. Ez a keret, mintha lenne 80 süteményed otthon és nem tudod melyikbe harapj bele.
KeyG
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Howie: pic.twitter.com/9150LzVtmQ
— AJ Brown (@1kalwaysopen_) April 29, 2023
több mint 2 éve
Ja jó bár èn inkább az árára gondoltam a jelzőt nem a kèpessègeire 😊Persze, hogy nem értek egyet. Egyikük már bizonyított NFL-ben. Meg nem tudom emlékszel- e mit művelt le ellenünk Swift? Most fogadni mernék, hogy career high szezonja lesz nálunk.Így jó? Vagy nem èrtesz vele egyet🤪?Elkapásban mindenkèpp hasznosabb mint Sanders kicsit tescos BjRobinson
dande2
Greengo
dande2
Greengo
több mint 2 éve
Persze, hogy nem értek egyet. Egyikük már bizonyított NFL-ben. Meg nem tudom emlékszel- e mit művelt le ellenünk Swift? Most fogadni mernék, hogy career high szezonja lesz nálunk.Így jó? Vagy nem èrtesz vele egyet🤪?Elkapásban mindenkèpp hasznosabb mint Sanders kicsit tescos BjRobinson
dande2
Greengo
dande2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Tavaly leírtam, hogy abban a szezonban az Eagles bowlba lesz és ki fog kapni a jobb QB csapatától. Igaz Chargersre tippeltem az balul sült el. 😀
Idén Ravens-Eagles döntőt várok és Eagles győzelmet. Ez a keret, mintha lenne 80 süteményed otthon és nem tudod melyikbe harapj bele.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Így jó? Vagy nem èrtesz vele egyet🤪?Elkapásban mindenkèpp hasznosabb mint Sanders kicsit tescos BjRobinson
dande2
Greengo
több mint 2 éve
A Swift-Penny-Gainwell-Scott négyes elég jól hangzik. Csak nem sérül meg az összes 😊Howie szó szerint vette az üzenetet a pólón. 😀
Nick Sirianni is rocking a “DAWG MENTALITY” shirt. #Eagles pic.twitter.com/GwmwJzwcCe
— Eagles Nation (@PHLEaglesNation) October 5, 2022

több mint 2 éve
Elkapásban mindenkèpp hasznosabb mint Sanders kicsit tescos BiJR
több mint 2 éve
Amúgy az gondolom feltűnt, hogy rendre azt csináljuk, hogy az előző szezon ellenfeleiből tradelünk valakit aki megtetszik. 😊Helyesbítek. Swift főnyeremény. Pláne ennyiért.
www.youtube.com/watch?v=XeyzQoQHaDM

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Szèp már a 2025-s pickeket adogatjuk 🤪Vajon mi az ár remélem nèmi szotyi...2025 4th plus moving up in this years 7th round.
dande2
Shawn84
több mint 2 éve
Swift trade nagyon tetszik. RB poszton meg is vagyunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Vajon mi az ár remélem nèmi szotyi...2025 4th plus moving up in this years 7th round.
dande2
több mint 2 éve
Tradeltek Swiftért
több mint 2 éve
He-he, Roseman mégsem tud ellenállni a csúszó georgiai védőknek. 😀Ringo illik a rendszerbe, inkább zónában látom őt, hasonló lehet Bradberry-hez, de emberezésben sem lesz rossz. Sebesség, ideális méret megvan, csak fejlődni kellene az olvasásban. Kíváncsi vagyok, safety-ként is kipróbáljuk-e.
Így is 9 draft pick várható még jövőre a kompenzációsokkal együtt. Remélhetőleg az odaadott saját 3. körös és a várható 3. körös kompenzációs pick (Hargrave) értéke között nem lesz nagy különbség. 😉
Most jó ötlet szerintem, hogy jövő évi pickek-et használunk, hogy mozogjunk az idei drafton. 10-11 rosterre kerülő embert nem biztos, hogy találtunk volna jövőre sem azzal a sok húzással.
Szerkesztette: BleedingGreen