Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Masterclass
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ráadásul egy kis punter competitin is lehet vègre:

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy leírtam 😛

több mint 2 éve
Èrdekes WRt drafton nem hoztunk UDFAkènt mèg jöhet.
több mint 2 éve
Záráskènt mèg egy DL ember Ojomo a Texasról
több mint 2 éve
Ha már a wikipèdián is ezt írják 😁

Szerkesztette: r.baggio
több mint 2 éve
Azèrt csak szereztünk egy jövő èvi 5. kört 😛
több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Ez nem tetszik bár jelentősège (remélem) nincs
dande2
Semmi. Ebben a körben Tom Bradyket szoktak húzni. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Ez nem tetszik bár jelentősège (remélem) nincs
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Tavaly leírtam, hogy abban a szezonban az Eagles bowlba lesz és ki fog kapni a jobb QB csapatától.
Igaz Chargersre tippeltem az balul sült el. 😀

Idén Ravens-Eagles döntőt várok és Eagles győzelmet. Ez a keret, mintha lenne 80 süteményed otthon és nem tudod melyikbe harapj bele.
KeyG
Szerencsére az elvárt, az nem fix.... Az eagles-t még adom is, de hollók? Kb. 7 az 1- hez. Alsó hangon 2-3 csapat is a hollók előtt jár!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Elkapásban mindenkèpp hasznosabb mint Sanders kicsit tescos BjRobinson
dande2

Greengo
Így jó? Vagy nem èrtesz vele egyet🤪?
dande2
Persze, hogy nem értek egyet. Egyikük már bizonyított NFL-ben. Meg nem tudom emlékszel- e mit művelt le ellenünk Swift? Most fogadni mernék, hogy career high szezonja lesz nálunk.
Greengo
Ja jó bár èn inkább az árára gondoltam a jelzőt nem a kèpessègeire 😊
több mint 2 éve
dande2

Greengo
dande2
Persze, hogy nem értek egyet. Egyikük már bizonyított NFL-ben. Meg nem tudom emlékszel- e mit művelt le ellenünk Swift? Most fogadni mernék, hogy career high szezonja lesz nálunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 918
Tavaly leírtam, hogy abban a szezonban az Eagles bowlba lesz és ki fog kapni a jobb QB csapatától.
Igaz Chargersre tippeltem az balul sült el. 😀

Idén Ravens-Eagles döntőt várok és Eagles győzelmet. Ez a keret, mintha lenne 80 süteményed otthon és nem tudod melyikbe harapj bele.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
dande2

Greengo
több mint 2 éve
Elkapásban mindenkèpp hasznosabb mint Sanders kicsit tescos BiJR
dande2

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 403 — Beware the Slim Reaper!
A Swift-Penny-Gainwell-Scott négyes elég jól hangzik. Csak nem sérül meg az összes 😊

Howie szó szerint vette az üzenetet a pólón. 😀

több mint 2 éve
Elkapásban mindenkèpp hasznosabb mint Sanders kicsit tescos BiJR
több mint 2 éve
Amúgy az gondolom feltűnt, hogy rendre azt csináljuk, hogy az előző szezon ellenfeleiből tradelünk valakit aki megtetszik. 😊

Helyesbítek. Swift főnyeremény. Pláne ennyiért.
 www.youtube.com/watch?v=XeyzQoQHaDM

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Vajon mi az ár remélem nèmi szotyi...
dande2
2025 4th plus moving up in this years 7th round.
Shawn84
Szèp már a 2025-s pickeket adogatjuk 🤪
több mint 2 éve
Swift trade nagyon tetszik. RB poszton meg is vagyunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
dande2
2025 4th plus moving up in this years 7th round.
több mint 2 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Tradeltek Swiftért
több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 403 — Beware the Slim Reaper!
He-he, Roseman mégsem tud ellenállni a csúszó georgiai védőknek. 😀

Ringo illik a rendszerbe, inkább zónában látom őt, hasonló lehet Bradberry-hez, de emberezésben sem lesz rossz. Sebesség, ideális méret megvan, csak fejlődni kellene az olvasásban. Kíváncsi vagyok, safety-ként is kipróbáljuk-e.

Így is 9 draft pick várható még jövőre a kompenzációsokkal együtt. Remélhetőleg az odaadott saját 3. körös és a várható 3. körös kompenzációs pick (Hargrave) értéke között nem lesz nagy különbség. 😉
Most jó ötlet szerintem, hogy jövő évi pickek-et használunk, hogy mozogjunk az idei drafton. 10-11 rosterre kerülő embert nem biztos, hogy találtunk volna jövőre sem azzal a sok húzással.

Szerkesztette: BleedingGreen