Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
PhillyBeast Philadelphia Eagles 72
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂

AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 621 — Így remélem megfelelek nektek.....
Először veresèg a Jetstől először győzelem a Chiefs ellen 1-1 😛

Innentől a következő 4 meccset hátradőlve nèzem lehet bármi (reméljük a csapat nem 😛) aztán az utolsó 3t hozzuk ès PO

Fly

Ja ès ez a szezon is màr pozitív 😉
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 392 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trollolo
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Byard, Blankenship, Roby nagyot játszottak

több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 430 — Beware the Slim Reaper!
Big Red-et legyőzni a bye week után szinte a lehetetlennel egyenlő, különösen hazai pályán.

Csúsztak-másztak, ahogy az eddigi meccseken is, és nem adták fel akkor sem, amikor eléggé reménytelennek tűnt a helyzet. Túlélték a borzalmas offense playhívást is, és a végére kicsit rászolgáltak a szerencsére. Este majd bővebben ...

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 621 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látszik a félidőben bepótoltuk amit a bye weeken elmulasztottunk 🥴
több mint 2 éve
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
dande2
Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
Rataxes
Igazad van most se lett, egy szoros W maradhat 😛
több mint 2 éve
PhillyBeast Philadelphia Eagles 72
Szeretem ezt a csapatot 😍

AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
dande2
Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
MrMiksa
Elvileg ez a legfrissebb

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 895
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
több mint 2 éve
Ne csakk megrángassuk borzoljuk össze Reid papa bajuszát 😛

Valódi Gameday 🙂
több mint 2 éve
Majdnem Gameday 🥳
több mint 2 éve

😆😉
warr_b
Én ugyan nem értem miéről van szó de viccses biztos 😛

Mindenesetre még egy kis Hurts hype, amit reméljük február közepéig csak fokoz 😀

sumersports.com/the-zone/jalen-hurts-is-playing-like-an-mvp-again/
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 858 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😆😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
több mint 2 éve
HB,☺️

több mint 2 éve
Jikes 😁

www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02X5mwTivoTVSYT7iKTB9VtnZ5ZZhkGXhMkDnMwp5hUVBJWQaRuN374oLSAPudQ8Cil&id=100063759483539&post_id=100063759483539_pfbid02X5mwTivoTVSYT7iKTB9VtnZ5ZZhkGXhMkDnMwp5hUVBJWQaRuN374oLSAPudQ8Cil
több mint 2 éve
Egy kis Hurts hype itt nagy pihenőbe 😛

www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/breaking-down-jalen-hurts-unprecedented-improvement-in-accuracy/545640/?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3PSrOlfy2bxu_5cBEaj7w01JUNuB2-ZdCrf-KHleqfJXUidGVmQ7CZh3s
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Ha már holnap pihizünk 😊

több mint 2 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Ez hogy nem volt még 😀

tenorx
Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉
dande2
Nem tudom, szerintem csak finalist van ilyenkor, Patrick Dempsey nyert.

Egyébként megnéztem most a Kelce filmet, nagyon király. Szerethető ez az egész Kelce dolog.
több mint 2 éve
Ami ellenére megnyertük a meccset 😛

www.bleedinggreennation.com/2023/11/9/23952967/eagles-film-analysis-all-22-defense-takeaways-cowboys-game-dallas-ceedee-lamb-sean-desai-nfl
több mint 2 éve
Ez hogy nem volt még 😀

tenorx
Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉