Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Ennél jobb draftot rajzolni se lehetne. Remeljuk a folytatás sem lesz rosszabb 😊
eaglesmcnabb
Ringo még vihető 😎
deyell
Meg is van. 😀

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem bírtuk ki hogy bent hagyjuk Ring(at)ot 😊
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vszeg számolunk a komp pickekkel ezèrt oly bátor Howie
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Texans trade: 105

The Eagles trade: A 2024 third round pick.
több mint 2 éve
Utána olvasva kezdek megbarátkozni ezekkel a pickekkel inkább az a gond hogy korán lehettek húzva főleg Brown de ugye 6. körig nincs pickünk ès nincs mivel felmenni úgyhogy ha ők kellettek akkor itt kellett behúzni őket. Reméljük beválnak, mondjuk Steen kapcsán kevèsbè is tartok attól hogy nem.
több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 403 — Beware the Slim Reaper!
Az OL mindenképpen várható volt. Biztos vagyok benne, hogy Howie-éknak nem tetszett, hogy több olyan OL is elkelt korábban, akit kinéztek (Bergeron, Mauch, Torrence). Szerintem ennek is szólt a 3 helyes lefelé csere.

Steen volt a legmagasabbra értékelt bent lévő OL. Több posztos játékos, OT/OG. A rövidebb karjai miatt guard-ként jött sok helyen szóba. Ezen a poszton lesz esélye, hogy akár a kezdő RG posztért is megküzdjön. Stoutland biztosan fogja képezni OT-ként is. Atletikus, illik a rendszerbe. Mozgásban, zóna blokkolásban jó lesz.

Sydney Brown elég alulértékelt volt szerintem sok helyen. Atletikus, mélységben megvan a sebessége, hogy single high safety-t is játsszon. Az egyetemen a LOS-hez közel játszott többet, a profiknál kipróbálnám mélységben is. Szerintem jobb mélységi coverage safety lehet, mint box safety. A mérete a nagyobb elkapók, tight endek ellen hátrány, ha embert kell fogni, és CJGJ szinten hibázza el a szereléseket. Upgrade-elt Epps lehet belőle.

Egyebek:
- Dawand Jones nem csak nálunk, hanem más csapatoknál is jóval alacsonyabban van a board-okon, mint a szakértőknél. Ugyanez mondható Antonio Johnson-ra és Jordan Battle-re.
- Nem csak az számít, hogy valaki a Georgián játszik-e. Ringo még bent volt, de nem választottuk ki 😀
- a három helyes hátra cserérért egy idei 6. és 7. kört kaptunk a Texans-tól.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 2 éve
Akkor nekünk most már marad a "kukázás"🙂
több mint 2 éve
(Tippre viszont OL és DB jön)

Greengo
Ezzel meg is volnánk. Jó éjt! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Szép szép… de pontosan tudjuk, hogy itt nem szokás csoportot nyerni régóta. És ez így helyes.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Howie szívère vette hogy elszalasztotta JJtv🤪

dande2
és még Reed Blankenship is jó lett (mondjuk őt én prospectként is szerettem)

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Howie szívère vette hogy elszalasztotta JJtv🤪

több mint 2 éve
 twitter.com/Eagles/status/1651992958911098907

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Nagyon korrekt első nap volt. 2 DL kipipálva.OL és RB nálam ez maradna mára. (Tippre viszont OL és DB jön)
Ha Bijan jött volna felemás érzéseim lennének. Simán elfért volna a keretben, de sokallom az első kört egy futóért. Meg felénk amúgy sem divat az elején RB-t húzni.(szerencsére)

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Az első napot mindenképpen megnyertük. Komoly talent van a front7-ben.
mustaine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Nekem tetszik az első kör pláne az extra feltraddel. A két picket szerintem lecseréli Howie valamire kellene még LB S CB mélység és egy kis Oline is

több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Gratula!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Az első napot mindenképpen megnyertük. Komoly talent van a front7-ben.

több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ennél jobb draftot rajzolni se lehetne. Remeljuk a folytatás sem lesz rosszabb 😊
eaglesmcnabb
Ringo még vihető 😎
deyell
Kenny McIntosh is. Futó is kell 😁
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Gratulálok, ha van öltözö, ami megneveli Carter-t az a tietek. Cox szárnyai alá veszi majd és minden baba lesz.

Nagyon kemény a DLine nálatok
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
eaglesmcnabb
Ringo még vihető 😎

buhloone mindstate

több mint 2 éve
 igglesblitz.com/2023/04/dawg-day/
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534