Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha ebbe belekezdesz, csak rosszul telnek a napjaid.Jó jó ez mind nagyon szép, de azért a Dallasz száksz
Én úgy nõttem fel, hogy mindenkit utáltunk, vertünk, aki nem fehér Magyar melósgyerek. Aztán rájöttem, mi tévedtünk végig. A gyūlöleted csak neked fontos,és téged emészt fel legjobban.
Láttam a meccseket. Hidd el, megnézek 2-3 kibételével 20+ éve minden meccset.
Legyen bajnok a csapatod, ha hiszed ha nem ennek is nagyon örülnék. Így is lehet, egyáltalán nem utálok egy csapatot sem.
ulpianus
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Mi annyira szarok vagyunk, hogy egy Bengals szurkoló inkább titeket utál 😊 nekem az is jó!Én szurkoló vagyok és fizetek hogy nézzem. Ez azért apró különbség. Nyilván nem. Elküldöm a tavalyi AFC döntö végét. .Ha ebbe belekezdesz, csak rosszul telnek a napjaid.
G.P.
Én úgy nõttem fel, hogy mindenkit utáltunk, vertünk, aki nem fehér Magyar melósgyerek. Aztán rájöttem, mi tévedtünk végig. A gyūlöleted csak neked fontos,és téged emészt fel legjobban.
Legyen bajnok a csapatod, ha hiszed ha nem ennek is nagyon örülnék. Így is lehet, egyáltalán nem utálok egy csapatot sem.
ulpianus
több mint 2 éve
Én szurkoló vagyok és fizetek hogy nézzem. Ez azért apró különbség. Nyilván nem. Elküldöm a tavalyi AFC döntö végét. .Ha ebbe belekezdesz, csak rosszul telnek a napjaid.
G.P.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Gondolom akkor azokat is linkeled mikor a javatokra tévedtek a bírók az elmúlt időszakbanÉn szurkoló vagyok és fizetek hogy nézzem. Ez azért apró különbség. Nyilván nem. Elküldöm a tavalyi AFC döntö végét. .Az a szép, hogy te elfogult vagy, de számonkéred a zebrákon hogy elfogultak. Pedig õk nem. No offense, csak ez nekem mindig tetszett. 😊Tudom csoport ellenfeleket kellene utálni de nekem sajnos csak a chiefs sikerül. Én is láttam a meccset. Ugyanazt mint eddig. A főnökök holding büntetéseit nem dobják. De harmadikra az ellenfélnek reménytelen helyzetben jön a dpi.Gratulálok. A zebrák mindent megtettek ismét a főnökökért de az is kevés volt.Köszi a gratulációt, de egyébként bocsánat ez most butaság. Mi is kaptunk bőven érdekes zászlót máskor meg mikor kellett volna nem dobták be. Szóval vakon voltak (illetve direkt becsukták a szemüket 😛) mindkét oldalra
G.P.
dande2
G.P.
ulpianus
G.P.
több mint 2 éve
Én szurkoló vagyok és fizetek hogy nézzem. Ez azért apró különbség. Nyilván nem. Elküldöm a tavalyi AFC döntö végét. .Az a szép, hogy te elfogult vagy, de számonkéred a zebrákon hogy elfogultak. Pedig õk nem. No offense, csak ez nekem mindig tetszett. 😊Tudom csoport ellenfeleket kellene utálni de nekem sajnos csak a chiefs sikerül. Én is láttam a meccset. Ugyanazt mint eddig. A főnökök holding büntetéseit nem dobják. De harmadikra az ellenfélnek reménytelen helyzetben jön a dpi.Gratulálok. A zebrák mindent megtettek ismét a főnökökért de az is kevés volt.Köszi a gratulációt, de egyébként bocsánat ez most butaság. Mi is kaptunk bőven érdekes zászlót máskor meg mikor kellett volna nem dobták be. Szóval vakon voltak (illetve direkt becsukták a szemüket 😛) mindkét oldalra
G.P.
dande2
G.P.
ulpianus
Szerkesztette: G.P.
több mint 2 éve
Az a szép, hogy te elfogult vagy, de számonkéred a zebrákon hogy elfogultak. Pedig õk nem. No offense, csak ez nekem mindig tetszett. 😊Tudom csoport ellenfeleket kellene utálni de nekem sajnos csak a chiefs sikerül. Én is láttam a meccset. Ugyanazt mint eddig. A főnökök holding büntetéseit nem dobják. De harmadikra az ellenfélnek reménytelen helyzetben jön a dpi.Gratulálok. A zebrák mindent megtettek ismét a főnökökért de az is kevés volt.Köszi a gratulációt, de egyébként bocsánat ez most butaság. Mi is kaptunk bőven érdekes zászlót máskor meg mikor kellett volna nem dobták be. Szóval vakon voltak (illetve direkt becsukták a szemüket 😛) mindkét oldalra
G.P.
dande2
G.P.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Tudom csoport ellenfeleket kellene utálni de nekem sajnos csak a chiefs sikerül. Én is láttam a meccset. Ugyanazt mint eddig. A főnökök holding büntetéseit nem dobják. De harmadikra az ellenfélnek reménytelen helyzetben jön a dpi.Gratulálok. A zebrák mindent megtettek ismét a főnökökért de az is kevés volt.Köszi a gratulációt, de egyébként bocsánat ez most butaság. Mi is kaptunk bőven érdekes zászlót máskor meg mikor kellett volna nem dobták be. Szóval vakon voltak (illetve direkt becsukták a szemüket 😛) mindkét oldalra
G.P.
dande2
több mint 2 éve
Gratulálok. A zebrák mindent megtettek ismét a főnökökért de az is kevés volt.Köszi a gratulációt, de egyébként bocsánat ez most butaság. Mi is kaptunk bőven érdekes zászlót máskor meg mikor kellett volna nem dobták be. Szóval vakon voltak (illetve direkt becsukták a szemüket 😛) mindkét oldalra
G.P.
több mint 2 éve
Gratulálok. A zebrák mindent megtettek ismét a főnökökért de az is kevés volt.
több mint 2 éve
Mondjuk innentől tuti lesznek mások is akik megpróbálják és előbb utóbb sikerül. Úttörő csapat na 🥳Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂annyit finomítani kell a technikán, hogy ne tenyérrel próbálja elkapni, sztem az lehetetlen, mert ha alárakja akkor arról pattan fel. (mondjuk úgy meg fumbli??)
PhillyBeast
én inkább az alkarom próbálnám alárakni.
gedam
több mint 2 éve
gedam
6 530
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂annyit finomítani kell a technikán, hogy ne tenyérrel próbálja elkapni, sztem az lehetetlen, mert ha alárakja akkor arról pattan fel. (mondjuk úgy meg fumbli??)
PhillyBeast
én inkább az alkarom próbálnám alárakni.
több mint 2 éve
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂
PhillyBeast
"I seen it on YouTube and some high school kid attempted it and he actually caught it. I attempted it and I didn’t catch it." -- Jalen Carter https://t.co/eRw42YJjAt
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) November 21, 2023
😀
Egyébként Hurts a legfiatalabb QB aki két egymás utáni évben 9-1-re vezette a csapatát 😊
több mint 2 éve
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
Először veresèg a Jetstől először győzelem a Chiefs ellen 1-1 😛Innentől a következő 4 meccset hátradőlve nèzem lehet bármi (reméljük a csapat nem 😛) aztán az utolsó 3t hozzuk ès PO
Fly
Ja ès ez a szezon is màr pozitív 😉
több mint 2 éve
TrolloloIn our winning era pic.twitter.com/SnnPIUyU0i
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 21, 2023
több mint 2 éve
Big Red-et legyőzni a bye week után szinte a lehetetlennel egyenlő, különösen hazai pályán. Csúsztak-másztak, ahogy az eddigi meccseken is, és nem adták fel akkor sem, amikor eléggé reménytelennek tűnt a helyzet. Túlélték a borzalmas offense playhívást is, és a végére kicsit rászolgáltak a szerencsére. Este majd bővebben ...

több mint 2 éve
Úgy látszik a félidőben bepótoltuk amit a bye weeken elmulasztottunk 🥴
több mint 2 éve
Igazad van most se lett, egy szoros W maradhat 😛Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
dande2
Rataxes
több mint 2 éve
Szeretem ezt a csapatot 😍
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
dande2
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 2 éve
Birds en route@pepsi | #FlyEaglesFly
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 20, 2023
🎨: @timgough pic.twitter.com/xeMtwsFQeg
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
több mint 2 éve
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?Elvileg ez a legfrissebb
MrMiksa
DE Derek Barnett has been downgraded to out for personal reasons. https://t.co/U68GApbmtv
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 19, 2023
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
több mint 2 éve
Ne csakk megrángassuk borzoljuk össze Reid papa bajuszát 😛Valódi Gameday 🙂