NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nem örülök Davisnek, de bízom benne, hogy rácáfol a félelmeimre
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elég fiatal összetételű lesz a stáb. Elvileg OL és DB edző kell még a fontosabb pozíciók közül. Most már akkor hivatalos a 3-4. Lehet nézegetni a Nose Tackleöket.
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Michael Vick was not released on Wednesday by the Philadelphia Eagles.

The Eagles will be off the hook financially for Vick's $3 million roster bonus as long his new team, should he leave the franchise, pay him at least that much.

"There's no real urgency on our part to do something this minute," according to an Eagles' source.

Vick is a hypothetical fit for Chip Kelly's offense, but it remains to be seen if he will take a pay cut.

Via Dan Hanzus/NFL.com
több mint 12 éve
baromira nem tetszik
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
érdekes döntés...

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Ezt nem várta senki sem szerintem.
Most nem vagyok boldog azt hiszem

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
cinkes

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
The Eagles have hired Browns LB coach Billy Davis as their defensive coordinator.
After a long search for an aggressive proponent of the 3-4, the Eagles finally found their man. Prior to his two-year stint in Cleveland, Davis coordinated the Cardinals' defense from 2009-2010 and held the same position in San Francisco from 2005-06. He's been in the NFL as a defensive assistant since 1992, coaching the 3-4 scheme almost exclusively. In Philly, Davis will be charged with turning around a defense that ranked 30th in points allowed and tied for dead last in turnovers forced last season. It's not the splashy defensive hire many expected when offensive guru Chip Kelly landed the head-coaching gig.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
kinek,hogy tetszik a bowl.hu mock?Janek
Teljesen jó. Mi részünkről persze.
több mint 12 éve
kinek,hogy tetszik a bowl.hu mock?

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nem tudom, volt-e már, de a PFF 19. helyen rangsorolta az O# falunkat, tavaly másodikok voltunk a Saints mögött.
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/28/ranking-the-2012-offensive-lines/2/mustaine
Mathis nélkül 32.ek lennénk kb.

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Nem tudom, volt-e már, de a PFF 19. helyen rangsorolta az O# falunkat, tavaly másodikok voltunk a Saints mögött.
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/28/ranking-the-2012-offensive-lines/2/

több mint 12 éve
várható volt.

Miért lenne már kőbe vésve a 3-4?

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Eagles sign CFL DE/LB Chris McCoy, release LT Demetress Bell.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...jjncaa
az a baj hogyha folytatódik a tendencia, végül mindenki bajnok lesz, csak mi nem 😀
amúgy meg az RB poszt úgy jó ahogy, Vick meg maradjon, ha nem marad jöjjön Alex Smith, ilyen futó játék mellett ő talán jó is lehetne 70% körüli passzolási mutatóval, viszont akkor a D-nek fejlődnie kellene azért 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Donatell kiesett a DC jelöltek közül. 9ers nem engedi. Viszont újra felröppent Grantham neve mint leendő DC.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Spangli szabad megjegyzem....Janek
4-3-as DCBébé
Pedig tavaly dande még milyen hype-ot gerjesztett vele kapcsolatban! 😊
Mondjuk ha a SB-ból indulunk ki, akkor egyik pozíciós edző sem tűnik ideálisnak (mármint azok közül, akik szóba kerültek)... Esetleg a Ravens ST koordinátor, hehe.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Spangli szabad megjegyzem....Janek
4-3-as DC
több mint 12 éve
Spangli szabad megjegyzem....

több mint 12 éve
Eagles reportedly will sign DE/OLB Chris McCoy from CFL
 www.phillymag.com/eagles/2013/02/06/eagles-reportedly-add-deolb-from-cfl/
több mint 12 éve
CSN Philly's Geoff Mosher is confident the Eagles will release RCB Nnamdi Asomugha this offseason.
Mosher suspects Asomugha wouldn't be kept even if he slashed his $15 million base salary all the way down to $3 million.

több mint 12 éve
Nálam 1.Shady 2.BB 3.megnézném Polk mire jut... elvileg többet fogunk futni már persze ha lesz Oline...
Havili simán jó arra a limitált időre amit játszunk FB-el...

több mint 12 éve
Ide kéne venni a FB posztot is. Havili és Igwenagu. Havili nem volt rossz, bár el tudnék képzelni egy újabb Weavert is a csapatnál(csak hosszabb távon). Amúgy a RB corp sztem rendben van a jövőre nézve is. Shady adott, Brownban még bőven van fejlődési lehetőség, Lewistól legutóbbi szezonban nem sokat láttunk, de benne is van még és harmadik futónak tökéletes. Nem hinném, hogy 4 RB-vel vágunk neki a következő szezonnak így most a drafton sem pazarolnék erre újabb picket.Greengo
Ez jó ötlet.Én mindkettőt megtartanám. Havili tényleg jó volt, Igwenagu meg TE-ként is használható. Főleg blokkolni. Ennyi pénzért simán elfér.
több mint 12 éve
Némileg Offtopic:

Megnéztem a Silver Linings Plabookot (Napos oldal), mindenkinek ajánlom. Nekem nagyon betalált, nem csak az Eagles miatt, de csajt vigyetek magatokkal, anélkül fele annyira sem érint meg szerintem. Plusz pont jár Bradley Coopernek, mert tényleg Eagles rajongó, mínusz a feliratnak, amiben vannak pontatlanságok. A többi viszont ül, leszámítva egy stadionba igyekvő szurkolón bevillanó Asomugha mezt, amit ugye 2008-ban maximum egy önjelölt Nostradamus viselhetett volna. A film sokkal többről szól, mint az átlagos romantikus filmek, vagy az Eagles, de azért a top jelentek között van az indiai akcentussal kimondott tételmondat:

"DeSean Jackson is the man!"

sírtam😀😀😀somebody08
Meglesem. Már meg van egy ideje, de még várat a megfelelő hangulatra 😀
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Némileg Offtopic:

Megnéztem a Silver Linings Plabookot (Napos oldal), mindenkinek ajánlom. Nekem nagyon betalált, nem csak az Eagles miatt, de csajt vigyetek magatokkal, anélkül fele annyira sem érint meg szerintem. Plusz pont jár Bradley Coopernek, mert tényleg Eagles rajongó, mínusz a feliratnak, amiben vannak pontatlanságok. A többi viszont ül, leszámítva egy stadionba igyekvő szurkolón bevillanó Asomugha mezt, amit ugye 2008-ban maximum egy önjelölt Nostradamus viselhetett volna. A film sokkal többről szól, mint az átlagos romantikus filmek, vagy az Eagles, de azért a top jelentek között van az indiai akcentussal kimondott tételmondat:

"DeSean Jackson is the man!"

sírtam😀😀😀