NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom, nekem fura döntés, ez akkor lenne értelmes lépés, ha 1 éven belül SB-esélyes lenne az Eagles, de valahogy ezt most nem látom annyira. Ha meg jövőre várhatóan elengedik, akkor minek megtartani egy évre 10 milláért egy nem SB-esélyes csapatnak?Gondolom idén jön valami project QB Kellynek, aki jövő szezonig fel lesz építve szépen, az idei szezon meg majd elsül, ahogy elsül.
több mint 12 éve
ennek nagyon örülök, kell egy jó fal, és jók leszünk! Joeckel kéne RT-be, Peters felépül, Todd be guardba és elit OL!eaglesmcnabbDe akkor ne Peters legyen a vak oldalon, csak ha tényleg tudja a régi játékát hozni. Én továbbra is szkeptikus vagyok vele szemben. Szeretném hogy ugyan olyan legyen, de ekkora sérülés és ilyen hosszú kihagyás után nehézen tudom elképzelni.
több mint 12 éve
Azért ez nem teljesen igaz. Szval egy jobb fal nem csak arra lehet jó, hogy zsebben tartsa a QB-t. Vicknél pont arra is jó, hogy ha futni kell akkor meg tudja nézni merre.... és ne csak bele a vakvilágba .simán bízom benne amúgy én is, hogy 1. számú QB-ként Kelly rendszerében újra magára talál. Más kérdés, hogy ugyanúgy összetörik, mint eddig, főleg, ha többet fog futni. Egyébként szerintem remek döntés volt ez a szerződés neki, ha mégis fos lesz, mehet jövőre.mustaineIgazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-benkorodiati
Aztán jövőre megy ő távozik elsőként. 😊Stez
Amúgy szerintem is a legjobb döntés, de ezt már sokat hangoztattam. 1 évre mindenképp jó..ha megtalálja régi önmagát akkor oké ha nem akkor lehet keresni vkit egyetemről, de úgy látszik az idei classból senkit sem tartottak erre megfelelőnek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ennek nagyon örülök, kell egy jó fal, és jók leszünk! Joeckel kéne RT-be, Peters felépül, Todd be guardba és elit OL!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
simán bízom benne amúgy én is, hogy 1. számú QB-ként Kelly rendszerében újra magára talál. Más kérdés, hogy ugyanúgy összetörik, mint eddig, főleg, ha többet fog futni. Egyébként szerintem remek döntés volt ez a szerződés neki, ha mégis fos lesz, mehet jövőre.Igazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-benkorodiati
több mint 12 éve
Igazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-ben
több mint 12 éve
én örülök, és szerintem ezzel bizonyított Vick, hogy igazi Eagle, mert szerintem lett volna csapat amelyik nagyobb fizut is kipengette volna érte vagy egy hosszabb távú szerződésajánlatot biztos kapott..korodiatiEzzel szerintem lehet, hogy egyedül vagy. 10 milliónál többet nem adott volna neki senki. Plusz hosszútávúban pláne.
több mint 12 éve
Igazi Eagle? Aztán jövőre megy ő távozik elsőként. 😊
több mint 12 éve
én örülök, és szerintem ezzel bizonyított Vick, hogy igazi Eagle, mert szerintem lett volna csapat amelyik nagyobb fizut is kipengette volna érte vagy egy hosszabb távú szerződésajánlatot biztos kapott..
több mint 12 éve
Jjajj, elnézést. Rosszul értelmeztem mindent 😀De az.Shawn84Joeckel nem off tackle?Mennyi esélyt láttok, hogy nem Joeckelt húzzuk, ha bent lesz még?mustaineEz valami beidegződés lehet, hogy ha Eagles, akkor elsőnek védőfalember 😊 3-4 ide 3-4 oda, én kizárt dolognak tartom, hogy D falba draftolunk elsőnek. Amúgy meg Joeckel már ki fog menni, inkább így gondolkozok, mint hogy aztán álmatlan éjszakáim legyenek. 😊manbearpig
ano92
több mint 12 éve
De az.Joeckel nem off tackle?Mennyi esélyt láttok, hogy nem Joeckelt húzzuk, ha bent lesz még?mustaineEz valami beidegződés lehet, hogy ha Eagles, akkor elsőnek védőfalember 😊 3-4 ide 3-4 oda, én kizárt dolognak tartom, hogy D falba draftolunk elsőnek. Amúgy meg Joeckel már ki fog menni, inkább így gondolkozok, mint hogy aztán álmatlan éjszakáim legyenek. 😊manbearpig
ano92
több mint 12 éve
Joeckel nem off tackle?Mennyi esélyt láttok, hogy nem Joeckelt húzzuk, ha bent lesz még?mustaineEz valami beidegződés lehet, hogy ha Eagles, akkor elsőnek védőfalember 😊 3-4 ide 3-4 oda, én kizárt dolognak tartom, hogy D falba draftolunk elsőnek. Amúgy meg Joeckel már ki fog menni, inkább így gondolkozok, mint hogy aztán álmatlan éjszakáim legyenek. 😊manbearpig
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanforaMike Vick's deal with the Eagles for 2013 can be worth up to $10M. Was to make $15.5M previously. Should be good fit with Chip Kelly.
Vick is now eligible for unrestricted free agency in 2014
több mint 12 éve
Annyit tudtam kihámozni a jelenlegi infókból, hogy 3 éves szerződés, de lényegében csak erer a szezonra szól, és 1 év múlva kötzös megegyezéssel még 2 évet ráhúzhatnak. Garantált lóvét tartalmaz. La Canfora szerint 10 milla.
több mint 12 éve
" There goes another year I can't support the Eagles.!" Egy komment külföldről a szerződés hosszabításhoz. Aki így véli, az nem szurkoló 😊Amúgy én örülnék, egy Kelly féle offensben megnézném, legalább az első pár meccsen, azt ha nem megy neki még mindig be lehet dobni Folest.
több mint 12 éve
#Eagles and QB Michael Vick agree to terms on a restructured contract.Remélem meg is mondják a szerződés részleteit. És remélem az max idénre 8 milláról szól.
Akkor úgy néz ki, hogy Vick maradni fog. (vagy így esetleg el tudjuk majd tradelni...)
19:30kor sajtótájékoztató.Bébé
több mint 12 éve
#Eagles and QB Michael Vick agree to terms on a restructured contract. Akkor úgy néz ki, hogy Vick maradni fog. (vagy így esetleg el tudjuk majd tradelni...)
19:30kor sajtótájékoztató.
több mint 12 éve
Benne van az is hogy FA-ról érkezik egy jó OT és akkor első körben rögtön nagyot csökken Joeckelre az esély.
több mint 12 éve
Colts 😛 Csak nincs 2. körünkBiztos ez? Arra pl. semmi esély hogy feltrédel valaki érte?RataxesKinek van égetően nagy szüksége egy OT ra?
Bears,Cards,Jets,?
Cardsnak szintén nincs QB-ja minek LT?
Bearsnek drága lenne nagyon a feltrade,Jets lehet esetleg ...
Janek
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
FA piacig csak kellemes időtöltés a drafton agyalni 😊ha kimegy előttünk Luke akkor letrade lesz szerintem
több mint 12 éve
Gyors gúglizással a Miamit találtam, HA nem sikerülne megállapodni Longgal. De biztos vannak más opciók is, az ilyen "csakachiefs" kinyilatkozásokhoz elég korán van szerintem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Esélytelennek tartom a részünkről a feltradet ennyi lyukkal, amennyi jelenleg van. 😕Biztos ez? Arra pl. semmi esély hogy feltrédel valaki érte?RataxesKinek van égetően nagy szüksége egy OT ra?
Bears,Cards,Jets,?
Janek
több mint 12 éve
Biztos ez? Arra pl. semmi esély hogy feltrédel valaki érte?RataxesKinek van égetően nagy szüksége egy OT ra?
Bears,Cards,Jets,?
több mint 12 éve
Biztos ez? Arra pl. semmi esély hogy feltrédel valaki érte?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Max a KC viszi ki 1/1-reMennyi esélyt láttok, hogy nem Joeckelt húzzuk, ha bent lesz még?mustaineEz valami beidegződés lehet, hogy ha Eagles, akkor elsőnek védőfalember 😊 3-4 ide 3-4 oda, én kizárt dolognak tartom, hogy D falba draftolunk elsőnek. Amúgy meg Joeckel már ki fog menni, inkább így gondolkozok, mint hogy aztán álmatlan éjszakáim legyenek. 😊manbearpig