NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Mintha a 10millió is kevesebb lenne én azt láttam itt ott.Olyan 8 lesz neki ha stabil kezdő lesz
több mint 12 éve
Aki látta a sajtótájékoztatót, az írja le a lényeget, legyen oly szíves egy lájkért (vagy többért, ha mások is úgy gondolják). Köszi! Shawn84Csak Neked, egy mosolyért...
Témánként összefoglalva.
Kezdő irányító kérdés:
Bármi lehet, két jó irányító, nyílt verseny majd meglátják... (szóval nem derült ki semmi, nem zár ki semmi lehetőséget)
Edzői stáb:
Nem akarta elkapkodni, örült, hogy volt ideje összeválogatni a csapatot.
Kiemelte, hogy olyan stábot akart, ahol sok, változatos tapasztalat ötvözödik!
Rákérdeztek, miért kellett egy sport tudomány koordinátor a csapatba (Shaun Huls), mire azt válaszolta, fejlődik a játék, és ezért fejlődni kell nekik is!
Támadó koordinátor, illetve ki hívja majd a játékokat?
" Én hívom a jó játékokat, Pat fogja hívni az összes rosszat" mondta Kelly
/Szvsz ,van humora, és ért az újságírók nyelvén!/
A koordinátorok kiválasztásánál tudatos döntése volt, hogy megfelelő NFL-es tapasztalatokkal rendelkezőket válasszon ki!
Pat Shumur támadó koordinátorról azt mondta, Ő egyike volt azoknak," ez Túl szép, hogy igaz legyen..."
Kiemelte, hogy mennyire elfogadott személy Pat az épületben. (10 év nálunk Reid stábjában)
defensive koordinátor Billy Davis és 4-3 vs 3-4 kérdése:
Kiemelte Billy sokoldalúságát. Jobban szereti a 3-4 -et,(filozófiailag, ha a csapatban több linebacker, mint defenzív falember, az jobb a speciális csapat szempontjából.)de ezt nem lehet egy nap alatt megcsinálni, majd meglátja az összes játékost, és annak a függvényében döntenek ebben a kérdésben!
több mint 12 éve
A Bills kitette Nick Barnettet, LB szerintem a szélre tökéletes lenne számunkra. Ráadásul jó áron meg is lehetne szerezni. Szerintetek?Shawn84Mármint a pálya szélre? 😊 Viccet félretéve, már 3-4es ILB-nek sem elég gyors, nemhogy 4-3-ba szélre.
több mint 12 éve
Aki látta a sajtótájékoztatót, az írja le a lényeget, legyen oly szíves egy lájkért (vagy többért, ha mások is úgy gondolják). Köszi!
több mint 12 éve
Michael VickI am grateful and proud to be a Philadelphia Eagle. My heart is in Philly and this community is important to me. I look forward to playing for Coach Kelly, Jeffrey Lurie and the entire Eagles organization, the city of Philadelphia and the fans. I am training hard this offseason and will be ready for Coach Kelly’s team vision and leadership. Our goal is to win.
több mint 12 éve
A Bills kitette Nick Barnettet, LB szerintem a szélre tökéletes lenne számunkra. Ráadásul jó áron meg is lehetne szerezni. Szerintetek?
több mint 12 éve
Jó, én akkor is így gondolom, most erre nem tudok mit mondani 😀 Nyilván nem véletlenül jött Kelly, valószínűleg az egyetemi bajnokságban futtatott stílusa azért itt is visszaköszön majd, abba pedig Foles nem feltétlenül passzol.RataxesPersze biztos hogy arra szeretne építeni. De azt is mondta, hogy azért mégis teljesen más dolog lesz ez. Shurmur sem véletlenül érkezett. Ő lesz majd a konzervatív erő 😀
több mint 12 éve
Jó, én akkor is így gondolom, most erre nem tudok mit mondani 😀 Nyilván nem véletlenül jött Kelly, valószínűleg az egyetemi bajnokságban futtatott stílusa azért itt is visszaköszön majd, abba pedig Foles nem feltétlenül passzol.De egyébként pont a QB posztra vonatkozóan indítottál, méghozzá itt.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Az egész QB spekuláció az elhamarkodott következtetésekről szól 😀 Vagy augusztusig zárjuk be a topicot? 😊 Épp te indítottál "közvéleménykutatást" a qb poszttal kapcsolatban, nos ez itt az én véleményem.RataxesNem, én minden poszttal kapcsolatban indítottam. A topikot nem kell bezárni, van még kismillió poszt amin el lehet rágódni. Csak annyit mondok, hogy nem lehet kijelenteni valakiről, hogy rendszeridegen, mikor még fogalmunk sincs miféle rendszer lesz. Simán lehet helye Folesnak is. Persze Vick esélyei most nőttek, de a fizuján kívül semmit nem garantáltak neki 😀
A véleményedet persze ettől még nagyra értékelem 😀
több mint 12 éve
Az egész QB spekuláció az elhamarkodott következtetésekről szól 😀 Vagy augusztusig zárjuk be a topicot? 😊 Épp te indítottál "közvéleménykutatást" a qb poszttal kapcsolatban, nos ez itt az én véleményem. (ahogy azt már itt is leírtam)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Juhéé, ennek nagyon örülök, vissza is veszem a Vick sigemet 😊 Foles-t kéne még gyors elpasszolni, rendszeridegen szerintem.RataxesMég rendszer sincs 😀 Ne következtessünk elhamarkodottan. Majd augusztusban kiderül.
több mint 12 éve
Ne játszd a fogalmatlant, tudod jól hogy mire gondolok 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Juhéé, ennek nagyon örülök, vissza is veszem a Vick sigemet 😊 Foles-t kéne még gyors elpasszolni, rendszeridegen szerintem.Rataxes?! ő is játszott egyetemen.
több mint 12 éve
Juhéé, ennek nagyon örülök, vissza is veszem a Vick sigemet 😊 Foles-t kéne még gyors elpasszolni, rendszeridegen szerintem.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Erre meg elég hülyeség kifizetni 10 millát szerintem.somoskovigOké csak ez a dolog be is jöhet és akkor rögtön előrébb vagyunk egy tapasztalt QB-val. (ami a későbbiekre nézve nem mind1) Az lehet a háttérben, hogy sem az idei draft classban sem az elérhető QB-k között nem találtak olyan kalibert aki illene Kelly elképzeléseihez. Azaz most a lehető legjobb opció Vick, de drága volt.... a fizetése 1/3-át engedte el ami nem kevés. A 4,2M-es dead money és a 15M fizu között találták meg a közös nevezőt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kívánom, (de tényleg 😀) hogy beváljon esetleg hasonló problémánk legyen vele mint most Flakonnal a Ravensnek 😛 Mondjuk ott nem nagyon értem mit problémáznak, mégha nem is csak neki köszönhető a gyűrű, és én magam nem is szeretem őt, szerintem eléggé epic lesz ha nem állapodnak meg vele s csak mondjuk taggel próbálják maguknál tartani.
több mint 12 éve
Erre meg elég hülyeség kifizetni 10 millát szerintem.Nem tudom, nekem fura döntés, ez akkor lenne értelmes lépés, ha 1 éven belül SB-esélyes lenne az Eagles, de valahogy ezt most nem látom annyira. Ha meg jövőre várhatóan elengedik, akkor minek megtartani egy évre 10 milláért egy nem SB-esélyes csapatnak?Mindenképp a következő egy átmeneti szezon lesz. (már csak a 3-4es átállás miatt is) Amúgy jó ez mert Kelly rendszerébe illik Vick és tényleg érdekes lesz mit csinál egy jobb fal mögött Kelly stratégiájával.Greengo
Gondolom idén jön valami project QB Kellynek, aki jövő szezonig fel lesz építve szépen, az idei szezon meg majd elsül, ahogy elsül.somoskovig
több mint 12 éve
JogosJa...lehetne lábbal előre is csúszni . 😀Ez csakis és kizárólag Vick esetében van így 😀 Mivel ő fejjel előre csúszik 😀 Bradytől még soha nem láttam ilyet. Nem is ütötték még le futás után nagyon.Shawn84Lehet tévedek, de szerintem teljesen mindegy milyen fal van előtte, a futás végén úgyis ütközés van.mustaineAzért ez nem teljesen igaz. Szval egy jobb fal nem csak arra lehet jó, hogy zsebben tartsa a QB-t. Vicknél pont arra is jó, hogy ha futni kell akkor meg tudja nézni merre.... és ne csak bele a vakvilágba .simán bízom benne amúgy én is, hogy 1. számú QB-ként Kelly rendszerében újra magára talál. Más kérdés, hogy ugyanúgy összetörik, mint eddig, főleg, ha többet fog futni. Egyébként szerintem remek döntés volt ez a szerződés neki, ha mégis fos lesz, mehet jövőre.mustaineIgazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-benkorodiati
Aztán jövőre megy ő távozik elsőként. 😊Stez
Amúgy szerintem is a legjobb döntés, de ezt már sokat hangoztattam. 1 évre mindenképp jó..ha megtalálja régi önmagát akkor oké ha nem akkor lehet keresni vkit egyetemről, de úgy látszik az idei classból senkit sem tartottak erre megfelelőnek.Greengo
Arra gondoltam amúgy, hogy legalább lesz ideje megnézni merre van üresebb terület és merre érdemes futnia...és ne a védők elől kelljen menekülnie az életéért vakon.Greengo
több mint 12 éve
Ja...lehetne lábbal előre is csúszni . 😀Ez csakis és kizárólag Vick esetében van így 😀 Mivel ő fejjel előre csúszik 😀 Bradytől még soha nem láttam ilyet. Nem is ütötték még le futás után nagyon.Shawn84Lehet tévedek, de szerintem teljesen mindegy milyen fal van előtte, a futás végén úgyis ütközés van.mustaineAzért ez nem teljesen igaz. Szval egy jobb fal nem csak arra lehet jó, hogy zsebben tartsa a QB-t. Vicknél pont arra is jó, hogy ha futni kell akkor meg tudja nézni merre.... és ne csak bele a vakvilágba .simán bízom benne amúgy én is, hogy 1. számú QB-ként Kelly rendszerében újra magára talál. Más kérdés, hogy ugyanúgy összetörik, mint eddig, főleg, ha többet fog futni. Egyébként szerintem remek döntés volt ez a szerződés neki, ha mégis fos lesz, mehet jövőre.mustaineIgazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-benkorodiati
Amúgy szerintem is a legjobb döntés, de ezt már sokat hangoztattam. 1 évre mindenképp jó..ha megtalálja régi önmagát akkor oké ha nem akkor lehet keresni vkit egyetemről, de úgy látszik az idei classból senkit sem tartottak erre megfelelőnek.Greengo
Arra gondoltam amúgy, hogy legalább lesz ideje megnézni merre van üresebb terület és merre érdemes futnia...és ne a védők elől kelljen menekülnie az életéért vakon.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nem tudom, nekem fura döntés, ez akkor lenne értelmes lépés, ha 1 éven belül SB-esélyes lenne az Eagles, de valahogy ezt most nem látom annyira. Ha meg jövőre várhatóan elengedik, akkor minek megtartani egy évre 10 milláért egy nem SB-esélyes csapatnak?Mindenképp a következő egy átmeneti szezon lesz. (már csak a 3-4es átállás miatt is) Amúgy jó ez mert Kelly rendszerébe illik Vick és tényleg érdekes lesz mit csinál egy jobb fal mögött Kelly stratégiájával.
Gondolom idén jön valami project QB Kellynek, aki jövő szezonig fel lesz építve szépen, az idei szezon meg majd elsül, ahogy elsül.somoskovig

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ez csakis és kizárólag Vick esetében van így 😀 Mivel ő fejjel előre csúszik 😀 Bradytől még soha nem láttam ilyet. Nem is ütötték még le futás után nagyon.Lehet tévedek, de szerintem teljesen mindegy milyen fal van előtte, a futás végén úgyis ütközés van.mustaineAzért ez nem teljesen igaz. Szval egy jobb fal nem csak arra lehet jó, hogy zsebben tartsa a QB-t. Vicknél pont arra is jó, hogy ha futni kell akkor meg tudja nézni merre.... és ne csak bele a vakvilágba .simán bízom benne amúgy én is, hogy 1. számú QB-ként Kelly rendszerében újra magára talál. Más kérdés, hogy ugyanúgy összetörik, mint eddig, főleg, ha többet fog futni. Egyébként szerintem remek döntés volt ez a szerződés neki, ha mégis fos lesz, mehet jövőre.mustaineIgazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-benkorodiati
több mint 12 éve
Lehet tévedek, de szerintem teljesen mindegy milyen fal van előtte, a futás végén úgyis ütközés van.Azért ez nem teljesen igaz. Szval egy jobb fal nem csak arra lehet jó, hogy zsebben tartsa a QB-t. Vicknél pont arra is jó, hogy ha futni kell akkor meg tudja nézni merre.... és ne csak bele a vakvilágba .simán bízom benne amúgy én is, hogy 1. számú QB-ként Kelly rendszerében újra magára talál. Más kérdés, hogy ugyanúgy összetörik, mint eddig, főleg, ha többet fog futni. Egyébként szerintem remek döntés volt ez a szerződés neki, ha mégis fos lesz, mehet jövőre.mustaineIgazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-benkorodiati
több mint 12 éve
Még mindig nincs garantált kezdő helye. Foles TC-n simán beelőzheti, szerződés ide vagy oda.simán bízom benne amúgy én is, hogy 1. számú QB-ként Kelly rendszerében újra magára talál. Más kérdés, hogy ugyanúgy összetörik, mint eddig, főleg, ha többet fog futni. Egyébként szerintem remek döntés volt ez a szerződés neki, ha mégis fos lesz, mehet jövőre.mustaineIgazi Eagle?akkor már most is leléphetett volna,szerintem ha jól teljesít nem engedjük el ha viszont egy norm. o-line mögött is betlizik akkor meg nyugodt szívvel intünk búcsút neki,ez a vezetésnek kedvező megállapodás szerintem,Vick engedett jóval többet ebben a deal-benkorodiati