Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nézegettem az eddigi ligamozgásokat, és arra jutottam, hogy itt az ideje hálát adni az FO-nak, amiért voltak olyan édesek, hogy a "hú ez minden idők legjobb RB felhozatala" szövegnek nem dőltek be, és az 53. választási joggal kirántották az egyetlen gyöngyszemet, Shadyt a posványból. Shonn Greene és Beanie Wells is szabadügynökként cserélt gazdát fű alatt (pedig nem rossz játékosok, csak hát nem is nagy durranások), Donald Brownról és Knowshon Morenoról meg nem kell elmondanom, mekkora bust lett mindkettő. Pedig hogy odavolt mindenki abban az évben. Tisztán emlékszem, mert az volt az első draft, amit élőben követtem.
több mint 13 éve
A nyalatkozatok alapján szimpik az új arcok.  www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_introduce_new_acquisitions_Carry_Williams_Kenny_Phillips__and_Jason_Phillips.html
több mint 13 éve
Amúgy a térdével voltak gondok tavaly és azért került IR-ra.Bébé
Ezt nem értem minek kellett beírni. Ha leigazoltuk, szerintem mindenkinek tiszta, hogy volt már minimum egy térszalagszakadása, és tavaly alig játszott😀😀😀
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 550 — rabszolga
Amúgy a térdével voltak gondok tavaly és azért került IR-ra.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 254 — Eagles fan
Kolbot kivágta a Cards.
Fasza kis trade volt. A 2 főszereplő finoman szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.Bébé
Viszont abból a trédből jött Curry és Boykin, Ők még beválhatnak 😊

Nah trade:
Welcome, WR @ArreliousBenn to the #Eagles, who was acquired from Tampa Bay along w/a 2013 7th for Philly's 2013 6th and a 2014 conditionalBébé
Na, ez még jó lehet. 2010-es második körös pick volt. Gondolom Mike Williams és Vincent Jackson mellett feleslegessé vált, nálunk viszont jó lehet: magas, atletikus player, kellett még egy ilyen WR.
A bowl.hu-s prospect ismertetője a draft előttről:
Erősségek:
Tökéletes méretek, nagyszerű fizikummal - Extrém módon atletikus - Gyorsabban játszik a pályán, mint a mért eredményei mutatják - Fantasztikusan kontrollálja a testét, kiváló a labdaérzéke és a súlypontemelkedése - Jól lát a pályán - Nincs gond az egyensúlyával - Mozgékony és ebből fakadóan le tudja rázni a védőket - Jól dolgozik a pálya közepén, nem fél az ütközésektől - Képes leverni a jammelő védőket - Átlag feletti blokkoló - Erős, agresszív és fizikálisan játszik - Kemény és erős benne a versenyszellem - Használható visszahordóként is - Még fejlődhet

Gyengeségek:
Nem használja természetesen a kezeit, és ha csökken a koncentrációja, akkor sok passzt elejt - Nem igazán jó route futó - Csak átlagos a mért ideje, nem igazán jó mélységi célpont - Néha túl merevnek, néha meg túlságosan lazának tűnik, gyerekesen makacs - Kérdéses a tartóssága - Nem túlságosan produktív

Megjegyzések:
Beceneve "Rejus", szinte mindenki így nevezi - Három évig kezdő a Fighting Illiniben - Csapatkapitány sophomore és junior évében - 2007-ben bekerült a Big Ten újonc válogatottjába - 2008-ban All-Big Ten első csapatának tagja - Hatalmas tehetség volt a középiskolából kikerülve. Igazi elit egyetemek próbálták elcsábítani, de ő meglepetésre Ron Zook újjáépülő programját választotta - 37 meccsen játszott összesen és ebből 36-on legalább egy elkapása volt - Kick returnerként 42 próbálkozásból egy TD-t ért el, valamint 23,7 yardos átlagot - 2009-ben sokat küzdött a makacs bokasérülésével - Nagyon tehetséges elkapó, akit nem használtak rendesen, mivel csapatának nem volt rendes irányítója - Fizikálisan tökéletesen készen áll az NFL-re - Stabil kezdő játékos lehet a profik között, sőt akár még többre is viheti. Jobb NFL játékos válhat belőle sokkal, mint amilyen a collegeban volt

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Arrelious Benn WR 6-2, 200, 24 éves
1 év van még vissza a rookie szerződéséből.
Ha jól értem akkor érkezett Benn és a Tampa 7. köre. Cserébe mi adtunk egy idei 6. kört és egy jövő évi lezáratlan draftcetlit. (Teljesítményétől függ majd)
40 yardot 4,42 alatt futotta le a combine-on. 2. körös pick volt, de nem igazán hozta vissza az árát.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/mrdtswjobu20gukdl2cp
Arrelious Benn Stats, News and Video - WR | NFL.com
Latest on WR Arrelious Benn including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Amúgy nagyon jó ST-player.
Majd kiderül, hogy felfér-e az 53as rosterre.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Nah trade:
Welcome, WR @ArreliousBenn to the #Eagles, who was acquired from Tampa Bay along w/a 2013 7th for Philly's 2013 6th and a 2014 conditionalBébé
Ezt most annyira nem értem.
több mint 13 éve
Dumervil nem kell nekünk? 😊BlitzHawk
Szerintem nem fog.
több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Dumervil nem kell nekünk? 😊
több mint 13 éve
Nah trade:
Welcome, WR @ArreliousBenn to the #Eagles, who was acquired from Tampa Bay along w/a 2013 7th for Philly's 2013 6th and a 2014 conditional
több mint 13 éve
Kolbot kivágta a Cards.
Fasza kis trade volt. A 2 főszereplő finoman szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
több mint 13 éve
Az idei évtől Chip Kelly akaratának megfelelően nem a LeHigh University-n tartjuk a training campet, hanem a NovaCare Complex-ben zárt kapuk mögött.Rataxes
Pár nyitott edzés azért lesz a fanoknak. Ha jól tudom a médiát pedig kötelesek beengedni.
Azért a fanoknak ez elég rossz lehet. Neten is átjött, hogy Lehighnak tökjó hangulata volt. (Persze a tavalyi halálesetet kivéve.)
Meg tökjó volt nézni az 1vs1 drilleket. Gondolom ez is eléggé le lesz redukálva.
Meg a játékosok is úgy éltek ott mint az egyetemen. Szal jó lehetett ez azért.
De így legalább nem fogja a rossz időjárás befolyásolni az edzéseket.Bébé
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Announce-Training-Camp-Plans/38b91874-1a00-43ee-88b6-080962902071
több mint 13 éve
Az idei évtől Chip Kelly akaratának megfelelően nem a LeHigh University-n tartjuk a training campet, hanem a NovaCare Complex-ben zárt kapuk mögött.Rataxes
Pár nyitott edzés azért lesz a fanoknak. Ha jól tudom a médiát pedig kötelesek beengedni.
Azért a fanoknak ez elég rossz lehet. Neten is átjött, hogy Lehighnak tökjó hangulata volt. (Persze a tavalyi halálesetet kivéve.)
Meg tökjó volt nézni az 1vs1 drilleket. Gondolom ez is eléggé le lesz redukálva.
Meg a játékosok is úgy éltek ott mint az egyetemen. Szal jó lehetett ez azért.
De így legalább nem fogja a rossz időjárás befolyásolni az edzéseket.
több mint 13 éve
Az idei évtől Chip Kelly akaratának megfelelően nem a LeHigh University-n tartjuk a training campet, hanem a NovaCare Complex-ben zárt kapuk mögött.

több mint 13 éve
Akkor a szórakozás kedvéért nézzük meg hogy ha cserélnénk Vicket akkor hova lehetne és kire. Nekem itt DE jut eszembe elsősorban illetve Szopóág mellé egy NT aki passznál lenne fenn. Esetleg még valami jó CB.Shawn84
Háát szerintem túl nagy ellenértéket nem várhatunk Vickért cserébe. QB problémás csapatok: Bills, Cardinals, Jaguars, Raiders, Browns(?).

több mint 13 éve
A védelmet nézve a DL-ba még jöhetne pár ember a FA-ról, mert ott jelenleg elég kevesen vagyunk.

Azt mondják, hogy Keenan Lewis-t (CB) is nagyon meg akartuk szerezni. Több pénzt is adtunk neki, mint a Saints, de Ő nagyon haza akart menni. (New Orleans-ban született)
több mint 13 éve
FA mondjuk szerintem már nem lesz nagy befolyással a QB helyzetünkre, Geno behúzása meglepne de tetszene 😊 Vick mondjuk akkor akár távozhat is 😀Rataxes
Akkor a szórakozás kedvéért nézzük meg hogy ha cserélnénk Vicket akkor hova lehetne és kire. Nekem itt DE jut eszembe elsősorban illetve Szopóág mellé egy NT aki passznál lenne fenn. Esetleg még valami jó CB.
több mint 13 éve
FA mondjuk szerintem már nem lesz nagy befolyással a QB helyzetünkre, Geno behúzása meglepne de tetszene 😊 Vick mondjuk akkor akár távozhat is 😀

több mint 13 éve
Ron Jaworksi szerint 50% az esélye hogy Geno Smith-t választjuk a drafton. Jaws egyébként le van nyűgözve Geno pro day-es teljesítményét látva, azt mondja sztár lesz az NFL-ben.Rataxes
Jah...vagy Őt választjuk vagy nem. 😀
Amúgy Jaws-nak mennyire lehet hallgatni? Szal baromságokat vagy okosságokat szokott inkább mondani? Mert azt tudom, hogy Brian Baldinger csak baromságokat mond. Meg Didinger is szokott pár vicces dolgot leírni.Bébé
Többen azt mondják hogy elég jókat mondogat. De már ő is csak újságíró. Azt mondja amit hallani akarnak. Viszont több helyen is mondogatják a Geno dolgot, de 41 nappal draft előtt FA kellős közepén nehogy már megmondják mi lesz.
több mint 13 éve
folyt.: A pro-dayen Smith mindenkit lenyűgözött dobóerejével és pontosságáva: 64 dobásából 60 sikeres volt, a maradék 4-ből is droppoltak kettőt. A csapat részéről Tom Donahoe vett részt a pro dayen, Chip Kelly és Roseman már látták Geno-t a hétfői private workouton. Ez utóbbi állítólag elég kimerítő volt, vagy 100 lasztit dobáltattunk Genoval, ezek egy része a scrambling képességeire volt kihegyezve (futás közbeni dobások, stb.). A "pályán kívül" is komoly volt a meeting, Lurie is ott volt Kellyn és Rosemanen kívül, és Genonak úgy tűnt elégedettek vele...

Bébé: nem tudom hogy Jaws mennyire szavahihető 😊

több mint 13 éve
Ron Jaworksi szerint 50% az esélye hogy Geno Smith-t választjuk a drafton. Jaws egyébként le van nyűgözve Geno pro day-es teljesítményét látva, azt mondja sztár lesz az NFL-ben.Rataxes
Jah...vagy Őt választjuk vagy nem. 😀
Amúgy Jaws-nak mennyire lehet hallgatni? Szal baromságokat vagy okosságokat szokott inkább mondani? Mert azt tudom, hogy Brian Baldinger csak baromságokat mond. Meg Didinger is szokott pár vicces dolgot leírni.
több mint 13 éve
Ron Jaworksi szerint 50% az esélye hogy Geno Smith-t választjuk a drafton. Jaws egyébként le van nyűgözve Geno pro day-es teljesítményét látva, azt mondja sztár lesz az NFL-ben.

több mint 13 éve
Barwin a PFF szerint (második link a pozíciós rangsor, első meg Barwin statjai meccsekre lebontva):
2009:
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltORQVR
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltORAVR
2011:
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltORwVR
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltJEQVR
2012:
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltJEAVR
 imagerz.com/QE8SUUtvAwMBXltJEwVR

Illetve leírás a PFF rating rendszeréről, nekem még nem volt erőm elolvasni:  docs.google.com/document/d/1p57hxRSW2If-4WOA5ldYAjqZUS83MJSRkMSbxKRUsaQ/edit?usp=sharing

több mint 13 éve
Barwin melyik rendszerben volt jobb 3-4 vagy a 4-3?Janek
Nehéz megmondani. a 11,5 sackes szezonja 3-4-ben volt. Szóval szerintem utóbbi inkább.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 096 — Apu ökölbeszorított keze
Barwin melyik rendszerben volt jobb 3-4 vagy a 4-3?