NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Érdekelne pár Oregon mérkőzés.. 😊Stem03NCAA nem igazán van. Azt ritkán tesznek fel. Regisztrálni nem lehet. Meghívó meg csak a fejeseknek van. NFL az lenne fenn dögivel de egyetemi, és azon belül is Oregon meccs jó ha egy van. Nézelődj inkább a kalózkikötőben. Esetleg itt: sport-video.org.ua/americanfootball.html
több mint 12 éve
Érdekelne pár Oregon mérkőzés.. 😊
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Nem tudok regisztrálni. Amennyire értettem azt írja az oldal, hogy elérték a maximum felhasználói létszámot. Nincs vkinek meghívója? Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Szevasztok! Tud vki segíteni ezzel az oldallal kapcsolatban? www.nhltorrents.co.uk/faq.phpmilyen segítség kéne?
Tudom, hogy off, de mindenki érdekelt lehet.. 😀Stem03
több mint 12 éve
Szevasztok! Tud vki segíteni ezzel az oldallal kapcsolatban? www.nhltorrents.co.uk/faq.phpTudom, hogy off, de mindenki érdekelt lehet.. 😀
több mint 12 éve
Hát ha Shaun Huls-on múlik, akkor 1 méterrel a föld fölött fog közlekedni Vick. 😀Vick az vissza szeretne vonulni jövőre? Csak az 1000 yard miatt kérdem no offense, imádom, de elment az esze?D11Állítólag erősít és izmosabb lesz mint valaha, láttam róla képet, amint egy boxedzésen veri a zsákot+ Kelly remélem nem lesz olyan tejbetök mint Reid és elmagyarázza ennek az idiótának hogy ha nem Firstdown múlik rajta akkor előre kell csúszni és ez nem hiúsági kérdés,az egész csapat szezonja múlik rajta.korodiati
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
csinálja akkor saját maga miattnem csak nekem érdekes G.Wilson
www.bleedinggreennation.com/2013/2/12/3978608/db-watch-2013-george-wilson
több mint 12 éve
Még Obama kedvéért sem változtatott. Pedig az elég nagy ember. Ha Kelly miatt megcsinálja, akkor Chip for President!Vick az vissza szeretne vonulni jövőre? Csak az 1000 yard miatt kérdem no offense, imádom, de elment az esze?D11Állítólag erősít és izmosabb lesz mint valaha, láttam róla képet, amint egy boxedzésen veri a zsákot+ Kelly remélem nem lesz olyan tejbetök mint Reid és elmagyarázza ennek az idiótának hogy ha nem Firstdown múlik rajta akkor előre kell csúszni és ez nem hiúsági kérdés,az egész csapat szezonja múlik rajta.korodiati
több mint 12 éve
Vick az vissza szeretne vonulni jövőre? Csak az 1000 yard miatt kérdem no offense, imádom, de elment az esze?D11Állítólag erősít és izmosabb lesz mint valaha, láttam róla képet, amint egy boxedzésen veri a zsákot+ Kelly remélem nem lesz olyan tejbetök mint Reid és elmagyarázza ennek az idiótának hogy ha nem Firstdown múlik rajta akkor előre kell csúszni és ez nem hiúsági kérdés,az egész csapat szezonja múlik rajta.
több mint 12 éve
Vick az vissza szeretne vonulni jövőre? Csak az 1000 yard miatt kérdem no offense, imádom, de elment az esze?
több mint 12 éve
Szia Deny Isten hozott újra itthon 😀Hozzáértőktől kérdezem, Vick fizetésének átstrukturálása biztos azt jelenti, hogy marad, és nem jelentheti ez a lépés a jobb csere pozíció létrehozását?tûzoltóJelentheti azt is, de Kelly megmondta tegnap, csak az edzőpályán dől el, ki fog kezdeni. Persze, utalt arra is, hogy nem 100%, hogy mind Foles, mind Vick rosteren lesz.
Amúgy meg Dixon fog úgyis kezdeni.
Valaki kérdezte cap helyzetet, Eagles cap délelőtt azt írta, 25.5 millió dollár hely van.Deny
Valld be ismered Zorán örökbecsűjét: "Ha szeretnéd, hogy vissza várjanak menj el, menj el...." (kéretik nem rosszra gondolni a távozás kifejezését jelző igével kapcsolatban😛) és eleget olvastad, hogy hiányolunk így visszatértél 😉 köszi
több mint 12 éve
Michael Vick believes he can be rejuvenated as a running quarterback under Chip Kelly."In 2006 I ran for 1,000 yards -- and it wasn't hard," Vick said. "The only thing you have to do is train. I feel like I can still do that. To what level, I don't know, but I feel like I can do it at a high level."
Vick has missed 13 games over three seasons as the starting quarterback of the Eagles.
"You have to be very cautious and meticulous about what you're doing on the field, but not to the point where it takes away from your game. Once you start trying not to get hurt, that's when you get hurt," Vick said. "I think what I have to do is just go out and play lights-out football, and not worry about getting hurt. I think over the last two years, I was trying to protect myself, trying to be sure that I was out on the football field with my teammates, just putting too much effort into not being injured. When you do that, it slows you down just half a second. I think when you're able to just go out and say, 'today I'm going to give it everything I've got' and leave it all out on the field, that's when you have the most success."
több mint 12 éve
Hozzáértőktől kérdezem, Vick fizetésének átstrukturálása biztos azt jelenti, hogy marad, és nem jelentheti ez a lépés a jobb csere pozíció létrehozását?tûzoltóJelentheti azt is, de Kelly megmondta tegnap, csak az edzőpályán dől el, ki fog kezdeni. Persze, utalt arra is, hogy nem 100%, hogy mind Foles, mind Vick rosteren lesz.
Amúgy meg Dixon fog úgyis kezdeni.
Valaki kérdezte cap helyzetet, Eagles cap délelőtt azt írta, 25.5 millió dollár hely van.
több mint 12 éve
Hozzáértőktől kérdezem, Vick fizetésének átstrukturálása biztos azt jelenti, hogy marad, és nem jelentheti ez a lépés a jobb csere pozíció létrehozását?tûzoltó😀 Jelenthetné , ám a nyilatkozatokból az szűrődik le nekem hogy marad vick , nem lesz itt csere.
több mint 12 éve
Hozzáértőktől kérdezem, Vick fizetésének átstrukturálása biztos azt jelenti, hogy marad, és nem jelentheti ez a lépés a jobb csere pozíció létrehozását?
több mint 12 éve
deny ismét alkotott valamit. Aki kivácsi, az olvasson: philly.blog.hu/2013/02/12/az_edzoi_stab_elso_resz
több mint 12 éve
érdekes,hogy Dorenbos nem szerepel rajtaJaneknem lesz FA??mert akkor azért nincs rajt
több mint 12 éve
Luke LTnek is elit lesz Janekaz addig okés, én is így gondolom, de ha Peters sikeresen felépülne, csak jobb lenne ő oda 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
G.Wilsont cutolta a Bills... szerintem ő sem rossz Safety
több mint 12 éve
Vagy azt mutatja,hogy ennyit ér Mike most már.Mindenesetre ez így már elfogadható ár.
Tud valaki aktuális cap helyzetet ?
eaglescap még nem friss
több mint 12 éve
Mintha a 10millió is kevesebb lenne én azt láttam itt ott.Bizony az NFL.com 7 milliót ír ha jól értelmezem azért ez nagy dolog tőle, megemelem a kalapom, és azt is mutatja mekkora respektje van Kellynek. Inkább lemondanak komoly pénzekről és játszani akarnak a keze alatt, mindenki kíváncsi mi sül ki belőle. Reméljük jó dolog😀
Olyan 8 lesz neki ha stabil kezdő leszJanek
több mint 12 éve
Deny is osztott pár hasznos infót a sajtótájékoztatóról:twitter.com/FlyEagles_hu
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes