NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Sean Considine Super Bowl győztes. Hova jutottunk...
több mint 12 éve
Egy NBA fórumon lehet 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Youtube-on találtok highlight videókat a Black Mambáról (is).RataxesBlack Mamba az Kobe Bryant legalább is elsődlegesen
több mint 12 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...jjncaakár,hogy nem trade alap
több mint 12 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...jjncaaÉn már mondtam a Chiefnek kell 😛 s az ideivel meg a múlt évivel ellentétben kivételesen nem is bánnám 😀
Amúgy én most mit csináljak kezdjem el nem szeretni (hogy finoman fogalmazzak) az Eaglest meg Chiefst? Ugyanis így a két legutóbbi SB győztes két általam Top3 nem kedvelt csapat közé tartozik.... (a Giants esetében némileg érthető a Ravensnél talán a lila szín miatt alakult így, abszolút szubjektív ne vegye senki magára) grrrrrrrrrr
több mint 12 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ravens, jee! 😀Castillo rulez!
több mint 12 éve
Tiittában vagyok ám vele nincs gond tényleg köszi 😀Nem az volt a cél. egyébként sok hülyeség van most is, de ilyen rövidebb írásokat azért össze lehet rakni. Shawn84Köszi a tippet, az-az igazság régen próbáltam de akkor olyan még számomra is érzékelhető butaságokat fordított, hogy nem láttam értelmét. most ennél már segített ezek szerint fejlődnek? 😀Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛Shawn84
Amúgy mit mondott D-Jax??? köszi 😀dande
Ezzel ti is ilyen módon megszabadultok tőlem 😛dande
több mint 12 éve
Youtube-on találtok highlight videókat a Black Mambáról (is).
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
És mi volt pontosan az, amiben Kelly használta? Tehát hogy néz az a szerep ki? Thx a magyarázásért előre is!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Nem az volt a cél. egyébként sok hülyeség van most is, de ilyen rövidebb írásokat azért össze lehet rakni.Köszi a tippet, az-az igazság régen próbáltam de akkor olyan még számomra is érzékelhető butaságokat fordított, hogy nem láttam értelmét. most ennél már segített ezek szerint fejlődnek? 😀Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛Shawn84
Ezzel ti is ilyen módon megszabadultok tőlem 😛dande
több mint 12 éve
Köszi a tippet, az-az igazság régen próbáltam de akkor olyan még számomra is érzékelhető butaságokat fordított, hogy nem láttam értelmét. most ennél már segített ezek szerint fejlődnek? 😀Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛Shawn84
Ezzel ti is ilyen módon megszabadultok tőlem 😛
több mint 12 éve
Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Google fordítóba bemásolod, már tudni is fogod, és nem kell várnod másokra itt a fórumon. Én is azt teszem sokszor 😛
több mint 12 éve
Én már Akers miatt is és mert így képek, filmek alapján szeretem a várost is, elköteleztem magam a Frisco mellett így én nekik drukkolok. Kérdés, hogy ez jót jelent-e számukra 😛Amúgy mit mondott D-Jax??? köszi 😀
több mint 12 éve
DeSean Jackson told reporters at the Super Bowl that new Eagles coach Chip Kelly has informed him he'll use Jackson like Kelly did De'Anthony Thomas, "The Black Momba," at Oregon.
több mint 12 éve
Considine még az NFL-ben van? Ez meglep 😊 Én nehéz helyzetben vagyok, alapból haverom miatt a Ravensnek szorítanék, de a GM játékban meg jópár 49ers playerem van 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Éjjel fél 1kor elkezdődik az idei Super Bowl. A két csapatban azonban van több egykori Eagles játékos, sőt edző, de még rokon is. Íme, a lista:Baltimore Ravens: Sean Considine, John Harbaugh, Juan Castillo, Wilbert Montgomery, Chris Hewitt
San Francisco 49ers: David Akers, Garrett Celek (Brent öccse), Chad Hall, Greg Jackson
Ezek után a semleges szurkolók döntsék el, melyik irányba húznak 😀
több mint 12 éve
tippeljetek mikor lesz meg és melyik sb csapatból a dc-nk?Hmm. Ez nem is rossz ötlet. ki is dobom Facebookra a szavazást 😀
Én keddre gondolom és a niners lesz azJanek
Nyomjatok rá valamelyik névre.
több mint 12 éve
tippeljetek mikor lesz meg és melyik sb csapatból a dc-nk?Én keddre gondolom és a niners lesz az
több mint 12 éve
Sztem mi vagyunk az egyetlen NFL csapat amelynek a centeréről és a kickeréről egy 6 valamint egy 15 perces highlights vidi van fent youtube-on. 😀 www.youtube.com/watch?v=1nvjXWfnHAw
www.youtube.com/watch?v=LZBjpuUFhJ4
több mint 12 éve
És egy rövid vidi is a Wing Bowl-ról:www.bleedinggreennation.com/2013/2/1/3941560/video-chip-kelly-at-wing-bowl
Végén ez a Rockys Yo Philly-s beszólás 😀
több mint 12 éve
Dorenbos és felesége köszönti Chip-et 😀 twitter.com/derek_boyko/status/297321829293498369/photo/1
több mint 12 éve
Pont pár napja töltöttem le a 2005-ös SB-t, mert az nem volt meg + szerettem volna megnézni. Mondjuk ahol a NE nyer, nem nagyon tetszik, de erre emlékeztem, hogy ritka izgalmas kis meccs volt. Továbbra is sajnálom az Eagles-t, hogy ezt elvesztette. Tényleg brutál védelme volt akkor, főleg a secondary.Bepillantás McNabb egy napjába közvetlenül a 2004es Super Bowl előtt:Meg, csak sajnos az a New England túl jó volt,szerintem a Dynasty legerősebbje. Pedig az az Eagles-D se volt semmi.
pastebin.com/i3kTX4Bs
Hatalmas arc Donovan...de hát ezt mindenki tudta. 😀
Megnyerhettük volna azt a szart...
Bébé
Hányszor megnéztem már, hátha valahogy most behúzzuk, de a végén McNabb mindig eladja...Bodies on bodies what we need!!!Bodies on bodies!!
prod.www.patriots.clubs.nfl.com/media-center/videos/Super-Bowl-XXXIX-Game-Highlights/A546ED5B-BFA0-4C11-BC59-838D39D84722korodiati
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Jön Fipp ST coordinator-nak, szerintem sokat fogtok javulni. Nálunk Rizzi-vel igen jó munkát végeztek, csak Fipp már többet akart (mármint coordinator-i munkát). Sok sikert, de ne ellenünk. 😊Eagles special teams ranked 28th last seasonPedig a kickerünk jó, LS-ünk elit, plusz a liga egyik legjobb ST-játékosa is nálunk van, de vhogy a többiek nem igazán tudtak faktorok lenni. (Jordan-en és Casey-n kívül) Bébé
Nagyon szarabbak nem lehetünk idén sem.Shawn84
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Eagles special teams ranked 28th last seasonPedig a kickerünk jó, LS-ünk elit, plusz a liga egyik legjobb ST-játékosa is nálunk van, de vhogy a többiek nem igazán tudtak faktorok lenni. (Jordan-en és Casey-n kívül)
Nagyon szarabbak nem lehetünk idén sem.Shawn84