Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Idén 2/3-as pickel lehetne jó kis safetyt szerezni , tavalyihoz képest eléggé vaskos a safety poszt. Nekem Rambo a kedvencem , de őt talán később is belehetne húzni.
több mint 13 éve
Levitre kijon piacra jo kis guard watkins bust helyettJanekakkor ezek szerint Watkinst már bustként kezeljük?
szerk. amúgy Levitre tényleg jó kis guard, bár Buffaloban az egész támadófal egészen rendben volt
több mint 13 éve
Nálam a nyerő ember Barrett Jones továbbra is. Nem csak azért mert Bama és az O line edzőnk is őt nevelte , de azért is mert pont azokon a posztokon bizonyított amelyek kérdésesek a falunkat illetően, (RG,LT,C...tehát bárhol bevethető ha baj lenne) + elég komoly vezéregyéniség és jól átlátja az ellenfél védőinek helyezkedését. Sztem a második körben simán jó húzás lenne.GreengoMint már egy korábbi cikkben is írtam. Igazi kis Herremans a gyerek. Az meg ugye nem rossz dolog mifelénk. A sérülése miatt pedig 3. körig is csúszhat.
több mint 13 éve
Nálam a nyerő ember Barrett Jones továbbra is. Nem csak azért mert Bama és az O line edzőnk is őt nevelte , de azért is mert pont azokon a posztokon bizonyított amelyek kérdésesek a falunkat illetően, (RG,LT,C...tehát bárhol bevethető ha baj lenne) + elég komoly vezéregyéniség és jól átlátja az ellenfél védőinek helyezkedését. Sztem a második körben simán jó húzás lenne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Levitre kijon piacra jo kis guard watkins bust helyett
több mint 13 éve
Azt olvastam jol haladnak a targyalasok. Gondolom addig amig nincs deal addig drc is varhat
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000146361/article/chip-kelly-nnamdi-asomugha-an-outstanding-personSzerintem ezt eddig is mindenki így gondolta, hogy mint ember, totálisan rendben van.
Még egy kis nesze semmi fogd meg jól 😛 bár vaslószínű az fog történni ha belemegy a csökkentésbe marad ha nem repül.dande
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Még egy kis nesze semmi fogd meg jól 😛 bár vaslószínű az fog történni ha belemegy a csökkentésbe marad ha nem repül.
több mint 13 éve
Vick és Foles milyen gyorsan szabadult a labdától tavaly:Plusz a nyak sérülése is volt. utána mindjárt.
blogs.mcall.com/eagles/2013/02/putting-the-stopwatch-on-michael-vicks-and-nick-foles-release-times-in-2012.html
Stewart Bradleyt cut-olta a Cards. Ha nem szakad el 2009 nyarán a keresztszalagja, akkor jó kis kezdő MLB lehetett volna belőle.
Bébé
több mint 13 éve
Vick és Foles milyen gyorsan szabadult a labdától tavaly:blogs.mcall.com/eagles/2013/02/putting-the-stopwatch-on-michael-vicks-and-nick-foles-release-times-in-2012.html
Stewart Bradleyt cut-olta a Cards. Ha nem szakad el 2009 nyarán a keresztszalagja, akkor jó kis kezdő MLB lehetett volna belőle.
több mint 13 éve
Igen o is erdekes lehet. Meg 10 nap es nyit a piac
több mint 13 éve
A jets lehet kirakja Pouhat nekunk megoldana egy két evet nt posztonJanekRicky Jean Francois www.bleedinggreennation.com/2013/2/27/4034856/philadelphia-eagles-free-agent-ricky-jean-francois-san-francisco-49ers?utm_medium=referral&utm_source=t.co
Tudom szar oldal meg minden, de azért a felhozott nevek miatt érdemes nézegetni.
több mint 13 éve
A jets lehet kirakja Pouhat nekunk megoldana egy két evet nt poszton
több mint 13 éve
Ot elengedi a 49ers azt olvastam. Nekunk most Peters a fontos es a jelenlegi jatekosok ujraszerzodese
több mint 13 éve
Hát én pl. Goldsont se zavarnám el, Sanford se volt rossz idén a Minnyben, ráadásul szerintem vele nem is hosszabbítanak Mistral Raymond és Harrison Smith miatt. Chris Clemons is jöhetne szerintem, Delmas vagy Landry, de egy-két veterán is meggyőző produkciót nyújtott, igaz Ők csak ilyen 1-2 éves megoldást nyújtanának.Goldsonra talán azt mondom egy 2 éves szerződést megérne, Sanford szerintem Nate Allen szint nagyjából. Delmas a sérülései miatt max ha nagyon olcsó lenne, Landry viszont hmmm. Rá nem is gondoltam eddig. Ő is jöhetne akár. De drafton mindenképpen kellene egy a jobb safety prospectek közül, aki az elejétől akár kezdő tudna lenni. Illetve van még a trade lehetősége is.
De szerintem Allen meg Coleman tavalyi produkciója után szinte bármelyikkel előbbre lennénk 😛 Rataxes
több mint 13 éve
Hát én pl. Goldsont se zavarnám el, Sanford se volt rossz idén a Minnyben, ráadásul szerintem vele nem is hosszabbítanak Mistral Raymond és Harrison Smith miatt. Chris Clemons is jöhetne szerintem, Delmas vagy Landry, de egy-két veterán is meggyőző produkciót nyújtott, igaz Ők csak ilyen 1-2 éves megoldást nyújtanának. De szerintem Allen meg Coleman tavalyi produkciója után szinte bármelyikkel előbbre lennénk 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Van még Moore szintén Atlantából. A többiekkel nem vagyunk előre.Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
Rataxes
több mint 13 éve
Akkor jöhet Kenny 1. körben vagy 2. körben Elam 😊Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
Rataxes
több mint 13 éve
Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.
több mint 13 éve
gondolom desean is szereti 😊Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustaineÉn utálom. 😀 Sztem egy paraszt . Ide ne jöjjön. Greengo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Legújabb QB nálunk :GJ Kinne 😀Az NFL-ben egyedülálló módon az Eagles rostere csupa irányítóból fog állni... 😀
több mint 13 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustaineÉn utálom. 😀 Sztem egy paraszt . Ide ne jöjjön.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustainecsak drága