NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
valamiről lemaradtam. Pattersont miért kéne cutolni?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát azért vannak bajok a CB-állományunkkal.Ezt hogy érted? 😊 Törvényszerű hogy nálunk minden sztárcorner elszaródik? 😊 Vagy hogy-hogy ugyanaz lenne?RataxesRevis is csak emberezésben jó. Igaz nálunk fene se tudja mi lesz még, de akkor is baromi drááága. Kell a fenének. Maradjon ahol van, vagy vonuljon vissza. De ide ne jöjjön. Nem látom, hogy olyan nagyot nyernénk vele. Ráadásul nem ez a poszt a legnagyobb need. Még véletlenül sem. Persze Revis neve szóba se került nálunk, még pletyka szinten sem a kintiek csak röhögnek ha valaki emlegeti.Shawn84
Nnamdi-ról és DRC-ról összesen 1350 yardot, 10 TD-t kaptak el több mint 60%-os pontossággal és mindössze 4 intit szedtek le.
Nnamdi 32 éves lesz már, DRC-nek pedig ki tudja, hogy milyen igényei lesznek.
Marsh, B.Hughes pedig erősen kérdőjelesek. És egyelőre Boykin se több egy tehetségnél.
Szal ha netántán megszereznénk egy 28 éves keresztszalagszakadásból visszatérő, sérülése előtt elit szinten játszó CB-t, kb 13-15 milla/évért (Nnamdi fizu) nem lennék mérges. 😀
Valamint nézzük meg az idei FA-piacot: QB nincs értelmes, RB nem kell, 1. számú TE nem kell, kimondott 1., 2. számú WR nem kell, 10milla/éves OT nem kell, 4-3as DE-re nem kell kibaszni pénzt, egy elit/nagyon jó LB sincs a piacon, CB-kből ugyanez, nincsenek 10millás CB-k. Marad a safety ahol Byrd-re igenis elbasznám a pénzt. De ennyi.
Szal az idei FA-piacra sztem nem kell annyira ráspórolni Sasszemmel nézve. Nagy nevek közül csak Byrd kéne és kész. Meg persze lehetne szerezni több "noname" játékost.
Vick-Nnamdi-Bell cut és már +15 millában is vunk.
És még a vezetők beszélhetnének Peters-el, hátha benne lenne egy fizucsökkentésbe/ szerződés átalakításba. Akkor M.Patterson cut esetén is spórolunk 4 millát.
Bár ott van a draft.
Tavaly az 1/3-as (Trent Richardson RB) 4 év - 20,4 millát kapott, az 1/4 Matt Kalil OT 4 év 19,77-et. Szal már ez se terheli annyira a cap-et. Hogy ha draftolunk vkit a Top5, Top10-ben akkor 5 millát sztem el fog vinni a cap-ből, ami nem vészes. (A signing bonus mind2jük esetében 10 milla fölött volt. Ez nem tudom, hogy befolyásolja a cap számokat (egy évet terhel nagyon vagy évekre van elosztva), de majd vmi okos megmondja.)
több mint 12 éve
Ezt hogy érted? 😊 Törvényszerű hogy nálunk minden sztárcorner elszaródik? 😊 Vagy hogy-hogy ugyanaz lenne?RataxesRevis is csak emberezésben jó. Igaz nálunk fene se tudja mi lesz még, de akkor is baromi drááága. Kell a fenének. Maradjon ahol van, vagy vonuljon vissza. De ide ne jöjjön. Nem látom, hogy olyan nagyot nyernénk vele. Ráadásul nem ez a poszt a legnagyobb need. Még véletlenül sem. Persze Revis neve szóba se került nálunk, még pletyka szinten sem a kintiek csak röhögnek ha valaki emlegeti.
több mint 12 éve
Ezt hogy érted? 😊 Törvényszerű hogy nálunk minden sztárcorner elszaródik? 😊 Vagy hogy-hogy ugyanaz lenne?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én nem. Kb ugyanez lenne vele is csak még drágábban. Akkor inkább ne. Az ár/érték arány nem megfelelő.Revis érkezése elképzelhetetlen hozzánk?Rex Ryan úgyis nagyon meg akarta szerezni Nnamdi-t 2 éve. Most itt az alkalom. 😀
aso cut pl Janek
1-1be elcserélném. 😀 Bébé
több mint 12 éve
Revis érkezése elképzelhetetlen hozzánk?Rex Ryan úgyis nagyon meg akarta szerezni Nnamdi-t 2 éve. Most itt az alkalom. 😀
aso cut pl Janek
1-1be elcserélném. 😀
több mint 12 éve
Revis érkezése elképzelhetetlen hozzánk?Amekkora fizut akar szerintem igen. Meg ő is emberfogásban jó. Aso fog még 1 lehetőséget kapni.
aso cut pl Janek
több mint 12 éve
Revis érkezése elképzelhetetlen hozzánk?aso cut pl
több mint 12 éve
Ez úgy lesz mint Kelly-nél. Akkor Bradleyt mindenképp meg akarták interjúztatni a döntés előtt. Most Donatellel kapcsolatban van ez. Ha nem győzi meg őket akkor Grantham lesz ha igen akkor ő.Shawn84Jah ebbe van ráció.
Meg talán a Senior Bowl-on Kelly kapott pár fülest, hogy kit érdemes még meginterjúvolni vagy ki kérte pár csapat véleményét Donatell-ről esetleg Grantham-ről.
A Senior Bowl úgyis arról szól, hogy a munka nélkül lévő edzék kapjanak állást. 😀
több mint 12 éve
Ez úgy lesz mint Kelly-nél. Akkor Bradleyt mindenképp meg akarták interjúztatni a döntés előtt. Most Donatellel kapcsolatban van ez. Ha nem győzi meg őket akkor Grantham lesz ha igen akkor ő.Szerintem valamelyik SB csapatból lesz a maradék edzők azért nincsenek napok óta hírek erről.Jah esélyes. De akkor remélem, hogy Donatell lefényelte már Fangio playbookját. 😀 Bébé
Janek
több mint 12 éve
Szerintem valamelyik SB csapatból lesz a maradék edzők azért nincsenek napok óta hírek erről.Jah esélyes. De akkor remélem, hogy Donatell lefényelte már Fangio playbookját. 😀
Janek
több mint 12 éve
Szerintem valamelyik SB csapatból lesz a maradék edzők azért nincsenek napok óta hírek erről.
több mint 12 éve
Érdekes lehetett a Kenjon Barner interjú... 😊JanekJaja.
Kelly: Szevasz Kenjon. Hogy van anyád?
Barner: Csókulom edző bá. Köszi jól van. Jött vizitre?
Kelly: Ja, benéztem hozzátok. Tudod van most ez az új csapatom a sasok. Na kéne oda nekem majd pár tökös gyerek.
Barner: Edző bá, én jó leszek?
Kelly: Szívesen látlak fiam, csak gyúrjál magadra még egy kicsit. Megmutassuk ezeknek a nagymenőknek mi is a foci.
Barner: Alig várom már. És nyerünk is valamit?
Kelly: Áá nem fiam. Azt majd csak jövőre.
Barner: Jó, akkor majd csak jövőre jönnék. Lehet?
Kelly: Hát ha addig ki nem rúgnak...
Na kb így nézhetett ki a dolog.
több mint 12 éve
Érdekes lehetett a Kenjon Barner interjú... 😊
több mint 12 éve
1 db nyamvadt Lb, és az is 4-3-as ILB.
több mint 12 éve
Draftos topikból átnyúlom. Iktriad tette be. A Walterfootball összeszedte, hogy a csapatok mely újoncokkal beszéltek a Senior Bowl alatt. Íme a miénk:Jelölések:
SR - Senior Bowl meeting.
EW - East-West Shrine meeting.
* - indicates more than one meeting.
# - indicates meeting set up outside of the 2013 Senior Bowl or the 2013 East-West Shrine Game
Philadelphia Eagles:
Terron Armstead, OL, Arkansas-Pine Bluff (EW)
Kenjon Barner, RB, Oregon (SR)
Michael Buchanan*, DL, Illinois (SR)
Jonathan Cyprien, DB, Florida International (SR)
Kirby Fabien, OL, Calgary (EW)
Dalton Freeman, OL, Clemson (SR)
Malliciah Goodman, DL, Clemson (SR)
Marquise Goodwin, WR, Texas (SR)
Dwayne Gratz, DB, Connecticut (SR)
Chris Harper, WR, Kansas State (SR)
Wes Horton, DL, USC (EW)
Margus Hunt, DL, SMU (SR)
Micah Hyde, CB, Iowa (EW)
D.C. Jefferson, TE, Rutgers (EW)
Josh Johnson*, CB, Purdue (EW)
T.J. Johnson, OL, South Carolina (EW)
Nick Kasa, TE, Colorado (SR)
A.J. Klein, LB, Iowa State (EW)
Eric Kush, OL, California (PA) (EW)
TJ McDonald, DB, USC (SR)
Leon McFadden, DB, San Diego State (SR)
Robbie Rouse, RB, Fresno State (SR)
Hugh Thornton, OL, Illinois (SR)
Desmond Trufant, DB, Washington (SR)
Ricky Wagner, OL, Wisconsin (SR)
Cornelius Washington, DL, Georgia (SR)
Markus Wheaton, WR, Oregon State (SR)
Tyler Wilson, QB, Arkansas (SR)
több mint 12 éve
Jaj igen, olvastam ezt a cikket.Igen. A Senior Bowl előtti cikkemben is azokat a falembereket emeltem ki akik NT posztra is jók lehetnek.Akkor Phily szempontból is fontos lehet esetleg? 😊 Rákaptam erre az NT témára 😀BlitzHawkSenior Bowl után mondok róla én inkább. Egyelőre ilyen 3-4-5. körre mondom. Nagy előnye, hogy NT poszton is számításba lehet venni.Shawn84Szerintem félreértettem a közvetítés alatt (ilyen ez ha nem figyelsz rendesen) Brandon Williams, csak valahogy nálam Johnson lett belőle utána olvasás nélkül. BlitzHawkBrandon Johnson értéke hányadik kör lehet?BlitzHawkKi ő? A CBS listáján nem szerepel ilyen névvel senki.Shawn84
Aki még nem olvasta volna esetleg: philly.blog.hu/2013/01/22/senior_bowl_sas_szemmelShawn84
több mint 12 éve
Igen. A Senior Bowl előtti cikkemben is azokat a falembereket emeltem ki akik NT posztra is jók lehetnek.Akkor Phily szempontból is fontos lehet esetleg? 😊 Rákaptam erre az NT témára 😀BlitzHawkSenior Bowl után mondok róla én inkább. Egyelőre ilyen 3-4-5. körre mondom. Nagy előnye, hogy NT poszton is számításba lehet venni.Shawn84Szerintem félreértettem a közvetítés alatt (ilyen ez ha nem figyelsz rendesen) Brandon Williams, csak valahogy nálam Johnson lett belőle utána olvasás nélkül. BlitzHawkBrandon Johnson értéke hányadik kör lehet?BlitzHawkKi ő? A CBS listáján nem szerepel ilyen névvel senki.Shawn84
Aki még nem olvasta volna esetleg: philly.blog.hu/2013/01/22/senior_bowl_sas_szemmel
több mint 12 éve
Akkor Phily szempontból is fontos lehet esetleg? 😊 Rákaptam erre az NT témára 😀Senior Bowl után mondok róla én inkább. Egyelőre ilyen 3-4-5. körre mondom. Nagy előnye, hogy NT poszton is számításba lehet venni.Shawn84Szerintem félreértettem a közvetítés alatt (ilyen ez ha nem figyelsz rendesen) Brandon Williams, csak valahogy nálam Johnson lett belőle utána olvasás nélkül. BlitzHawkBrandon Johnson értéke hányadik kör lehet?BlitzHawkKi ő? A CBS listáján nem szerepel ilyen névvel senki.Shawn84
több mint 12 éve
Senior Bowl után mondok róla én inkább. Egyelőre ilyen 3-4-5. körre mondom. Nagy előnye, hogy NT poszton is számításba lehet venni.Szerintem félreértettem a közvetítés alatt (ilyen ez ha nem figyelsz rendesen) Brandon Williams, csak valahogy nálam Johnson lett belőle utána olvasás nélkül. BlitzHawkBrandon Johnson értéke hányadik kör lehet?BlitzHawkKi ő? A CBS listáján nem szerepel ilyen névvel senki.Shawn84
több mint 12 éve
Félreértettem a közvetítés alatt (ilyen ez ha nem figyelsz rendesen) Brandon Williams, csak valahogy nálam Johnson lett belőle utána olvasás nélkül.Brandon Johnson értéke hányadik kör lehet?BlitzHawkKi ő? A CBS listáján nem szerepel ilyen névvel senki.Shawn84
több mint 12 éve
Köszönjük nagyon jó lett!Közben Ryan szerencsére elkelt
több mint 12 éve
Ahogy a Senior Bowl 3. napjáról is: philly.blog.hu/2013/01/25/gyoztesek_es_vesztesek_avagy_senior_bowl_3_nap
több mint 12 éve
Sziasztok!A Chip Kelly interjú újabb részletét olvashatjátok a blogon:
philly.blog.hu/2013/01/25/ismerkedjunk_meg_az_uj_foedzovel_948
Jó szórakozást!
Don't talk the walk, Walk the talk!