Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Kombányt nézi valaki?Shawn84Én majd megvásárolom ha vége 😀
több mint 13 éve
Kombányt nézi valaki?
több mint 13 éve
minden a rehabján múlik......Nandi realis ára 8 m
de azt sem bánom ha más lesz a cb párosunk...
s.smith vagy Houston
bár utóbbit ha elengedi a Lions akkor ....
több mint 13 éve
Peters nagy kérdés lesz sajnos.Paycut és a cut van benne. A trade sztem ki van zárva.
benne van ha nem lesz 100%os vagy kétséges akkor paycut esetleg trade vagy cutJanek
De a cut-ra is elég kevés esély van jelenleg. Az max majd augusztusban, ősszel fog bekövetkezni, ha kiderül, hogy nem tudja vállalni a játékot.
Egy pár millás paycut-ba belemehetne, bár annyira nem vunk rá szorulva, csak úgy mégis. 😀
Nnamdi-ra leszek kíváncsi. Azért nem lenne rossz, ha maradna egy 5-6 millás fizuért.
több mint 13 éve
Peters nagy kérdés lesz sajnos.benne van ha nem lesz 100%os vagy kétséges akkor paycut esetleg trade vagy cut
több mint 13 éve
Ma 15:00kor kezdődik a combine. Roseman idén is lenyilatkozta azt, amit tavaly, hogy a draft boardunkat ez már jelentős mértékben nem változtatja meg.
Peters felépülése pedig jól halad.
több mint 13 éve
Vick és az Eagles a kinti szakik szerint. Magyarul: philly.blog.hu/2013/02/23/vick_es_az_eagles_megkerdeztuk_az_amerikai_szakertoket
több mint 13 éve
Ő az 😀 De Facebookon sokkal gyorsabbak voltak 😛Találós kérdés. Ki az az ember, aki 1996-ban rövid ideig a Philadelphia Eagles játékosa volt (nem került aktív keretbe), majd később ismert színész lett?Shawn84martin28
több mint 13 éve
Találós kérdés. Ki az az ember, aki 1996-ban rövid ideig a Philadelphia Eagles játékosa volt (nem került aktív keretbe), majd később ismert színész lett?Shawn84Trokán Péter?
több mint 13 éve
Találós kérdés. Ki az az ember, aki 1996-ban rövid ideig a Philadelphia Eagles játékosa volt (nem került aktív keretbe), majd később ismert színész lett?Shawn84
több mint 13 éve
Találós kérdés. Ki az az ember, aki 1996-ban rövid ideig a Philadelphia Eagles játékosa volt (nem került aktív keretbe), majd később ismert színész lett?
több mint 13 éve
Csak nehogy pofára essünk.szerintem S posztra mi egy nagyobb nevet tervezünk...korodiatiTitans agreed to terms with SS George Wilson on a two-year, $4 million contract with $1 million more available in incentives.ennyiiit? kétszer ennyit is adtam volna érte.Shawn84
ennyit nekünk is megért volna szvszJanek
több mint 13 éve
szerintem S posztra mi egy nagyobb nevet tervezünk...Titans agreed to terms with SS George Wilson on a two-year, $4 million contract with $1 million more available in incentives.ennyiiit? kétszer ennyit is adtam volna érte.Shawn84
több mint 13 éve
Titans agreed to terms with SS George Wilson on a two-year, $4 million contract with $1 million more available in incentives.ennyiiit? kétszer ennyit is adtam volna érte.
több mint 13 éve
Titans agreed to terms with SS George Wilson on a two-year, $4 million contract with $1 million more available in incentives.ennyit nekünk is megért volna szvsz
több mint 13 éve
nektek kubi kéneFisher a mienk 😊silent7939Ő lehet így is miénk lenne. Szerintem érte dráag lenne ez a felmenetel. De Reid helyében belemennék. Viszont nekem nem tetszene. Inkább az hogy ha Joeckel már kiment, akkor menjünk hátra 2-3 helyet és húzzuk be Eric Fishert.Shawn84Luke Joeckel?somebody08Nem mondom, hogy pártolnám, de felvetem, mint ötlet:Jó de mi kit akarunk 1/1-nek?Shawn84
Szerintetek a Chiefs benne lenne egy olyan trade-ben, amelyikben helyet cserélünk, cserébe egy idei második körért és Nick Foles-ért?somebody08
több mint 13 éve
Fisher a mienk 😊Ő lehet így is miénk lenne. Szerintem érte dráag lenne ez a felmenetel. De Reid helyében belemennék. Viszont nekem nem tetszene. Inkább az hogy ha Joeckel már kiment, akkor menjünk hátra 2-3 helyet és húzzuk be Eric Fishert.Shawn84Luke Joeckel?somebody08Nem mondom, hogy pártolnám, de felvetem, mint ötlet:Jó de mi kit akarunk 1/1-nek?Shawn84
Szerintetek a Chiefs benne lenne egy olyan trade-ben, amelyikben helyet cserélünk, cserébe egy idei második körért és Nick Foles-ért?somebody08
több mint 13 éve
Ő lehet így is miénk lenne. Szerintem érte dráag lenne ez a felmenetel. De Reid helyében belemennék. Viszont nekem nem tetszene. Inkább az hogy ha Joeckel már kiment, akkor menjünk hátra 2-3 helyet és húzzuk be Eric Fishert.Luke Joeckel?somebody08Nem mondom, hogy pártolnám, de felvetem, mint ötlet:Jó de mi kit akarunk 1/1-nek?Shawn84
több mint 13 éve
Luke Joeckel?Nem mondom, hogy pártolnám, de felvetem, mint ötlet:Jó de mi kit akarunk 1/1-nek?Shawn84
több mint 13 éve
Nem mondom, hogy pártolnám, de felvetem, mint ötlet:Jó de mi kit akarunk 1/1-nek?
több mint 13 éve
Nem mondom, hogy pártolnám, de felvetem, mint ötlet:Szerintetek a Chiefs benne lenne egy olyan trade-ben, amelyikben helyet cserélünk, cserébe egy idei második körért és Nick Foles-ért?
több mint 13 éve
Ma reggel Howie Roseman GM és Ben Dogra, Nnamdi Asomugha ügynöke leült tárgyalni Indianapolisban, és a hírek szerint arra kérik a játékost, hogy menjen bele a szerződése átalakításába. Ellenkező esetben kivágják.
több mint 13 éve
Hivatalos verzió nincs, de hibridbe is kell a NT.én azt hittem hivatalos a hibridJanekpodcastot hallottátok?Korrekt volt. A védelemre meg még mindig nem tud senki semmit, de NT az biztos kelleni fog.Shawn84
mi a vélemény ?
Janek