NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationBREAKING: Multiple reports are that Ed Donatell, defensive backs coach for the #49ers, WILL be #Eagles defensive coordinator.
több mint 12 éve
A mai napig sajnálom, hogy Reshad Jonesra a Miami csapott le az ötödik körben és nem mi. Szépen csendben egész fasza kis játékos lett belőle. Legalábbis a fantasy csapataim szerint 😀Szerintem van 😀Fazektom23Szerinted van arra esély, hogy ilyen magasan viszünk safetyt?BlitzHawkSrácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem mindegyik elérhető lesz majd a 2. körben. Az hogy ki lehet sztár azt meg Jaiquawn Jarrett után én meg nem mondom 😀Shawn84
Remélem hogy az offseasonban erősítenek a poszton. Byrd szinte muszáj de ott van a draft is.
Szerintetek az alábbiak nevek közül ki lesz elérhető mondjuk a második körös pick-nél és melyikükből lehet "sztár" az NFL-ben?
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
- Tony Jefferson.Fazektom23
több mint 12 éve
Don't read too much into who #Eagles sit down w/ at Senior Bowl. Had speed dating-like chance to meet with all six QBs last night. BébéRGIII-al is leültünk anno. Ez így normális.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Don't read too much into who #Eagles sit down w/ at Senior Bowl. Had speed dating-like chance to meet with all six QBs last night.
több mint 12 éve
Gregg Williams nevét valaki csak hülyeségből bedobta vagy ti is olvastatok róla?Shawn84Nagy eséllyel csak hülyeségből bedobta vki.
Akkor már inkább Sean Paytont szerezzük meg mondjuk QB-edzőnek. 😀
több mint 12 éve
Gregg Williams nevét valaki csak hülyeségből bedobta vagy ti is olvastatok róla?
több mint 12 éve
Ő még csak 33 éves. Ebben a szezonban még a Steelersben aktív volt. Most kezdi tehát a szakmát. Sokat nem fog számítani. Szerintem ilyen videós lesz maximum. Elsőre.Fly Eagles @FlyEaglesNationez jó nekünk?Janek
Justin Peelle to join #Eagles staff. Former tight end.Shawn84
szerk: Assistant TE coach lett
több mint 12 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationez jó nekünk?
Justin Peelle to join #Eagles staff. Former tight end.Shawn84
több mint 12 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationJustin Peelle to join #Eagles staff. Former tight end.
több mint 12 éve
Az első nap győztesei és vesztesei: philly.blog.hu/2013/01/22/gyoztesek_es_vesztesek_avagy_senior_bowl_elso_nap
több mint 12 éve
A Senior Bowlozás elkezdődött a blogon is: philly.blog.hu/2013/01/22/senior_bowl_sas_szemmel
több mint 12 éve
Szerintem mindegyik elérhető lesz majd a 2. körben. Az hogy ki lehet sztár azt meg Jaiquawn Jarrett után én meg nem mondom 😀Shawn84Meg kell hagyni, hogy ütni azt tudott 😀
assets.sbnation.com/assets/1286512/eaglesderp.gif
Csak kár, hogy az ellenfélen sohasem ütött ekkorát...ha egyáltalán odaért hozzá.
több mint 12 éve
Itt van tavalyról pár BleedingGreen írás a blogról. Talán ettől okosabb leszel:Eddig is wide9-t játszottunk. 😉BazzaniEgy Lions meccset se láttam, de amikor Wash ide került mondták, hogy wide9 és wide9 között is van különbség és, hogy az övé a legdurvább.
Szal lehet, hogy lesz vmi különbség az eddigiekhez képest. Bébé
philly.blog.hu/2012/04/20/draftra_keszulve_6_lb_rendszerek_a_csapatnal_bg
philly.blog.hu/2012/04/10/drafra_keszulve_3_wide_9_rendszer_2_2_bleedinggreen
philly.blog.hu/2012/04/07/draftra_keszulve_2_wide_9_rendszer
philly.blog.hu/2012/04/04/draftra_keszulve_vedofal_elemzes
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Szerintem van 😀Szerinted van arra esély, hogy ilyen magasan viszünk safetyt?BlitzHawkSrácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem mindegyik elérhető lesz majd a 2. körben. Az hogy ki lehet sztár azt meg Jaiquawn Jarrett után én meg nem mondom 😀Shawn84
Remélem hogy az offseasonban erősítenek a poszton. Byrd szinte muszáj de ott van a draft is.
Szerintetek az alábbiak nevek közül ki lesz elérhető mondjuk a második körös pick-nél és melyikükből lehet "sztár" az NFL-ben?
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
több mint 12 éve
Szerinted van arra esély, hogy ilyen magasan viszünk safetyt?Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem mindegyik elérhető lesz majd a 2. körben. Az hogy ki lehet sztár azt meg Jaiquawn Jarrett után én meg nem mondom 😀Shawn84
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
több mint 12 éve
Eddig is wide9-t játszottunk. 😉BazzaniEgy Lions meccset se láttam, de amikor Wash ide került mondták, hogy wide9 és wide9 között is van különbség és, hogy az övé a legdurvább.
Szal lehet, hogy lesz vmi különbség az eddigiekhez képest.
több mint 12 éve
Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem mindegyik elérhető lesz majd a 2. körben. Az hogy ki lehet sztár azt meg Jaiquawn Jarrett után én meg nem mondom 😀
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
több mint 12 éve
Fazektom23
13
8alá mi sem mentünk soha. Amúgy sztem neki nem sok beleszólása lesz a dolgokba Schwartzék mellett.Ne hidd hogy nem lesz beleszólása. Bele fog ő szólni mindenbe ami a védő oldalon történik 😀BazzaniMég készülj DL játékosok érkezésére. Mi 9-10 Dl játékossal mentünk neki a meccseknek. Shawn84Eddig is wide9-t játszottunk. 😉BazzaniPhiladelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.BazzaniSzerintem csak DL edző lesz. Készülj a Wide Nine-ra szóval a DL-tagok sokat fognak rotálódni és állandóan az irányítót fogják hajkurászni 😀
Viszont ez sebezhetővé teszi a védelmet a futás ellen :SFazektom23
több mint 12 éve
8alá mi sem mentünk soha. Amúgy sztem neki nem sok beleszólása lesz a dolgokba Schwartzék mellett.Még készülj DL játékosok érkezésére. Mi 9-10 Dl játékossal mentünk neki a meccseknek. Shawn84Eddig is wide9-t játszottunk. 😉BazzaniPhiladelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.BazzaniSzerintem csak DL edző lesz. Készülj a Wide Nine-ra szóval a DL-tagok sokat fognak rotálódni és állandóan az irányítót fogják hajkurászni 😀
több mint 12 éve
Még készülj DL játékosok érkezésére. Mi 9-10 Dl játékossal mentünk neki a meccseknek.Eddig is wide9-t játszottunk. 😉BazzaniPhiladelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.BazzaniSzerintem csak DL edző lesz. Készülj a Wide Nine-ra szóval a DL-tagok sokat fognak rotálódni és állandóan az irányítót fogják hajkurászni 😀
több mint 12 éve
Eddig is wide9-t játszottunk. 😉Philadelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.BazzaniSzerintem csak DL edző lesz. Készülj a Wide Nine-ra szóval a DL-tagok sokat fognak rotálódni és állandóan az irányítót fogják hajkurászni 😀
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Tudom tudom nézegettem is a srácot, tárt karokkal várom 😀Én nyomom a DJ Fulker hypot 😀BlitzHawkAz is igaz, én teljesen elégedett lennék ha esetleg átállnánk 3-4-re és elhoznánk Jarvis Jones-t és egy OL-t a második körben 😊))Hát inkább FA-ról oldanám meg, de a drafton semmiképp, nem érzem olyan erősnek az idei safety classt, hogy megérje ilyen magasan húzni egyet. BlitzHawkÉs szerinted elég lesz nekünk egy 5-6. körös safety Coleman és Allen elé? 😕Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem a második körben nem fogunk safetyt húzni, főleg ha átállunk 3-4-re. Én második körben OT/OLB/3-4 DE húzást várok. Safety szerintem 5-6. kör környéke, de én oda Jordan Kovacsra szavazok 😊BlitzHawk
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
Fazektom23
Fazektom23
Persze csak ha nem Joeckel az első körös választott hanem valami védő 😊
több mint 12 éve
Én nyomom a DJ Fulker hypot 😀Az is igaz, én teljesen elégedett lennék ha esetleg átállnánk 3-4-re és elhoznánk Jarvis Jones-t és egy OL-t a második körben 😊))Hát inkább FA-ról oldanám meg, de a drafton semmiképp, nem érzem olyan erősnek az idei safety classt, hogy megérje ilyen magasan húzni egyet. BlitzHawkÉs szerinted elég lesz nekünk egy 5-6. körös safety Coleman és Allen elé? 😕Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem a második körben nem fogunk safetyt húzni, főleg ha átállunk 3-4-re. Én második körben OT/OLB/3-4 DE húzást várok. Safety szerintem 5-6. kör környéke, de én oda Jordan Kovacsra szavazok 😊BlitzHawk
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
Fazektom23
Fazektom23
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Az is igaz, én teljesen elégedett lennék ha esetleg átállnánk 3-4-re és elhoznánk Jarvis Jones-t és egy OL-t a második körben 😊))Hát inkább FA-ról oldanám meg, de a drafton semmiképp, nem érzem olyan erősnek az idei safety classt, hogy megérje ilyen magasan húzni egyet. BlitzHawkÉs szerinted elég lesz nekünk egy 5-6. körös safety Coleman és Allen elé? 😕Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem a második körben nem fogunk safetyt húzni, főleg ha átállunk 3-4-re. Én második körben OT/OLB/3-4 DE húzást várok. Safety szerintem 5-6. kör környéke, de én oda Jordan Kovacsra szavazok 😊BlitzHawk
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
Fazektom23
több mint 12 éve
Hát inkább FA-ról oldanám meg, de a drafton semmiképp, nem érzem olyan erősnek az idei safety classt, hogy megérje ilyen magasan húzni egyet.És szerinted elég lesz nekünk egy 5-6. körös safety Coleman és Allen elé? 😕Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.Szerintem a második körben nem fogunk safetyt húzni, főleg ha átállunk 3-4-re. Én második körben OT/OLB/3-4 DE húzást várok. Safety szerintem 5-6. kör környéke, de én oda Jordan Kovacsra szavazok 😊BlitzHawk
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
Fazektom23